Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Абе заформя се май едно финалче около Нора и Тома ;)

и двамата нямат шансове да бъдат истински айдъли, куца им визията

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Аз го гледам, ама не исках Пламена да се връща...Щеше ми се или Ивайло, или Елена, ама Пламчето пак ще си тръгне скоро biggrin.gif

Аз го гледам, ама не исках Пламена да се връща...Щеше ми се или Ивайло, или Елена, ама Пламчето пак ще си тръгне скоро biggrin.gif

А на мен ми се щеше Мария, ама.... :huh:

Аз предпочитах Елена или Пламена. Е, повече ме кефи Елена, но се радвам, че не се върна някой от мъжете... особено Денислав :huh:

Вече му загубих нишката на тва предаване...Тръгват си,връщат се...Нали преди тва имаше някви спасяванки пак...не знам вече,не го следя толкова biggrin.gif

Но чета,че Пламена се е върнала,тя хубаво пееше

Денислав да ходи да гледа "Сигнално жълто",че му е любимо... laugh.gif:speak:

Редактирано от All_Eyes_On_Me (преглед на промените)

Еха, само два дни и темата е нарастнала доста.

Вчера не го гледах, но и нямах желание. Струва ми се тъпо да ги гонят и после пък да ги връщат. Добре поне, че не бяха поканили онзи клоун Иван.

А пък на Нора и Тома какво им е?! Е, имат някакви "дефекти", ама пък и ние не сме съвършени! Още повече,че има много звезди, които не са Мис или Мистър Свят. Сега се сещам за Миси Елиът (помниме колко дебела беше, обаче е една от най - добрите певици), Шон Кингстън (също е пълничък, ама не му пречи да прави песни, оглавяващи класациите), Мадона (тя има дефект на зъбите) и много други познати и не чак толкова познати певци. Какво обаче им пречи да творят и да си имат почитатели?! Нора и Тома имат "дефекти", но те не са непоправими и както се казваше в една реклама "Нима това е най - важното?"

За Денислав и репортерката... и двамата имат вина. Доколкото разбрах тя не му е задавала въпроси, а направо си го е обидила, т. е. просела си го е. Но не оправдавам и него - всеки уважаващ себе си човек не би постъпил така, още повече към жена. Невъзпитано и грубо отношение, но провокирано от нея.

Аз съм за Пламена ,;може това с Денислав да е цирк,но я харесвам като певица.

post-164576-1210453892_thumb.gif

Вчерашният концерт беше страхотен. Само изпълнението на Ясен не успях да гледам sad.gif

Тома, Нора и Шанел бяха невероятни и поотделно, а като трио нямам думи. Как изпълниха New York-направо настръхнах :rolleyes:

Дуетът на Ясен и Ана също много ми хареса (за пръв път ми допадна изпълнение на Ана). Пламена се завърна бляскаво и в дуета и с Деница тя я засенчи направо. Деница си е както обикновено

А пък според мен New York хич не им се получи.

НА Ясен такъв аранжимент му бяха спретнали, напаво, ужас. НЕ знам, но на мен точно този тип изпълнение на Bye, bye, love въобще не ми се връзва с духа на сцената от мюзикъла.

Пламена направо изнасили тази нежна и лирична ария (ария на Клара от операта "ПОрги и Бес на Гершуин), въобще беше далеч от идеята за "приспивна песен" каквато всъщност е.

НОра пя страхотно, но ми се стори малко уплашена.

Деница - добре както винаги, но не ме грабна.

ТОма си каза сам, че това не е неговата песен. ВЯрно е (въпреки, че се опита да направи шоу на сцената)

Ана - като актриса, окей, за пеенето ще си замълча.

НАй-много ми хареса Шанел - страхотно влизане в образа, съчетано със страхотно изпълнение.

ТОва е моето мнение.

А водещите можеха да си спестят простотиите и лиготиите на този, по принцип сериозен концерт.

жУрито също отсъстваше наполовина по обясними причини - не може хем да си ментор, хем да си жури, няма като как да се получи.

На мен Ана ми беше симпатична, но наистина се опитваше да прави някакви неща с гласът си, които не й се отдаваха. Аз я харесвах, но ако трябва да избирам между Деница и Ана, разбира се, че избирам Деница.

Интересен финал се заформя, аз лично ще стискам палци на Деница и Шанел - страхотни са :huh:.

На мен Ана ми беше симпатична, но наистина се опитваше да прави някакви неща с гласът си, които не й се отдаваха. Аз я харесвах, но ако трябва да избирам между Деница и Ана, разбира се, че избирам Деница...

Споделям това мнение, но не мисля, че Деница ще стигне до финала - по моему, в последните концерти пее все по-зле.

Има и друго: от позицията на възрастта си (27 г) Ана имаше едно важно предимство - знаеше какво може и докъде биха й стигнали силите, при другите не забелязвам такава реалистична преценка.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Не знам, но ми се струват прекалено нагласени нещата около Пламена. Хич не бих се учудила, коа тя стане айдълът...

А Дони пак ме разочарова с подбора на оесни. Колко по-хубави бе песни можеше да избере, не е истина...

Дъра, бъра - два чадъра...На мен пък ми хареса Деница снощи, как си изпя песента, за сметка на радостите на Пламена, та да изфалшиви накрая хубавата песен. :no-no:

Хмм, на мен ми се струва, че Деница почна да тъпче на едно място, както и Нора. Аз може и да съм пристрастена вече, ама на Ясен и Шанел шапка им свалям :no-no: Аааа и Томата ме изкефи. А за дуета Ясен- Тома просто нямам думи- само се наслаждавах...

Иначе забелявам, че на тия айдъли тази година (с изключение на Шанел) им е доста по-трудо от миналогодишните да пеят на език, различен от английския...

Дамм, Деница е пътник в сряда, но принципно - снощната и песен ми изкефи. Едва изтърпях дуета на двамата господа и като цяло дуетите - не ми харесаха, ама хич. Май вече клоня към Шанел, за финала :no-no:

Господата бяха страхотни, ако искаш да знаеш :no-no: А другите не ги гледах, защото започна филм по друг канал, който предпочетох...Но аз лично искам Пламена да си ходи, за мен не е честно спрямо другите...

Да си ходи де, ама...Май Деница ще е този път. Доста са добри като цяло, но в крайна сметка - един ще остане. Аз не ща да са нито Нора, нито Тома. Те показаха, че нямат проблеми със собствения си стил музика, ама нали тук иде реч - всичко да се пее :no-no:

Да, ама в крайна сметка почти няма и известен певец/ певица. които да могат всичко да пеят. Да, има такива, които са добри в няколко стила, но чак във всичко...А Шанелката я бива в повече стилове и затова тя си ми е фаворитката. А Пламена не мога да разбера какво я извисяват толкова, като не е чак толкова добра...

Вчера за сефте гледах концерта, отдавна не ги бях гледала.

Не мога да разбера кво се кефят хората на Нора вчера беше отчайваща, но май принципно гласа й просто не е за тази песен. Пламена се справи доста по-добре. Тия тръпки, които журито все обяснява аз не ги усетих, ама при нито един.

За мен Шанел си е просто малка, не че няма глас ама си е дечко.

Тома е готин, ама само толкова.

Деница ме кефеше, вече не, нещо напоследък се справя доста зле. Но пък вчера се справи много добре, нищо че Фънки я оплю.

Ясенчо ми е адски дървен.

Като цяло мога да каже, че фаворит нямам просто от тях никой не ме грабва.

А, пък Есил Дюран мое си завре критиките отзад, вчера видяхме и нейните възможностите...без коментар просто...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.