Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

P.S. 2: Поне ни остана едно хубаво нещо от цялата работа - "Кен Лий"! :)

И Одата на радостта като ръченица

;)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Знаеш ли- тази въпросната, онзи, дет се мисли за Майкъл Джексън, и всички други, които събраха вчера в началото на концерта, не ми бяха смешни, а направо жалки...Явно не осъзнават, че стават смешни в хорските очи, а може би са имали нужда от някакво внимание...

Прав/а си, повечето от тях не го осъзнават. Но гадното е, че Music Idol си вдига рейтинга посредством тези хора. На техния гръб им се смее цяла България и им се подиграва. Добре, веднъж се орезилили - тяхна си вина. Но след като екипа на предаването вижда, че те наистина не разбират какво става около тях, то защо ги канят и им се присмиват!?

Специално Майкъл Джексън и момчето, което се мисли за Марая Кери (без да засягам никого), но на мен лично не ми изглеждат съвсем наред. Това с тях си е направо гавра! Не е редно!

Лично за мен нямаше особено значение кой измежду Нора, Ясен и Тома щеше да победи. От тях тримата симпатизирах най - много на Нора, но наистина се радвам, че Тома спечели :clap:

Тоя резил вчера с "БОхемска рапсодия", една от най-най-великите песни в музиката беше черешката на простотията на този сезон. То не бяха гаври по кастингите (със същия този Миленчо, дето ви вчера), не бяха сапунени сериали в джакузита и кревати, не бе Иван Ангелов, "Сблъсък" и застъпници в деня на елиминациите, простотиите на опосумите, един кашон нарушени правила, а сега и това... :speak: Язък за готините участници. МОята първоначална фаворитка Елена отпадна много бързо (имам чувството, че хората не я разбраха и приеха такава каквато е), но после си харесах ДЕница, а Ясен ми направи впечетление като най-прогресиращия участник в този МА.

Както и да е, спечели Тома, очаквах го, защото беше логично. Желая му успех, въпреки, че не виждам при тези условия как ще пее това което иска и може.

Дано Фънки му помогне, защото рокът в България има огромна нужда от свежи лица.

Дано Фънки му помогне, защото рокът в България има огромна нужда от свежи лица.

Няма начин-трябва да го подкрепи

То без гръб всеки е загубена кауза

:speak:

Като зрител не си забелязал... Какво да кажа, че убиждаш мен, като музикант, но в крайна сметка не трябваше и да се намисам. Спомни си бала на Пламена и какво показаха в стаята и. Случайно г-н никой да е показал такива от селото, което идва и днеска да се прави на много тежък в Тази сутрин аз подържах Пламена и Деница!

Не си спомням да съм те Обиждал и явно определено не си ме разбрал. Аз говорих за развитието на Невена, която определено не е забравена, а и няма да бъде. Спомням си наградите на Пламена, който ги даваха от бала и. Проблема на Пламена според мен си беше аферката и Денислав а и до някъде високомерното и държание. А относно дали ще ще бъде забравен Тома!? Незнам. Едва ли. Просто един човек, който говори за сватба и две седмици казва край............ без коментар. Аз лично се надявам Нора и Ясен да имат някакво професионално развитие. Впрочем наистина в началото на концерта като даваха онези симпатяги да пеят (това не е точни глагол ама...) доплака ми се. Това си е егати му и самоунижението. Дано са им платили доста, за да го направят.

Аз не знам американски айдъл да е световно известен? Камо ли нашенец издигнат от вота на средностатистически българин в предаване, което убива таланта и индивидуалността ти.

Тц...Kelly Clarkson да ти шепти нещо?

И онази мацката (не ги следя толкова отблизо) - една пълничка негърка, която после взе и "Оскар" за Dreamgirls?

За Тома има бъдеще - ако го ориентират да пее качествен рок, а не метъл простотии, ще има кой да го слуша.

За Тома има бъдеще - ако го ориентират да пее качествен рок, а не метъл простотии, ще има кой да го слуша.

Колкото се слушат българските рок банди ли?

Поредния талант, който ще потъне, удавен от помията на чалгата.

Свърши!Доживях.Поредната боза която е направена да зарадва средностатистическия българин,да се гледа сеир,да се правят клюкарски мохабети и теми,да се обръща внимание на простащината и евтината сензация и не на последно място да се печелят пари на гърба на народа.За да започне нова.Още по-голяма боза.Битката за пари и рейтинг е просто жестока и безмилостна.Не е важно качеството на продукцията а продължителността.Нали се касае за печелене на пари.На това сме царе.И ако се съмнявате в моите думи просто си спомнете как половин година от същата тази продукция лансираха глупостите на Данчо със неговите 6 кокошки,недоразомението на Валентина Хасан което мина и извън граница и т.н..Добре първия пак имаше нещо интересно.Нова продукция и съвсем не толкова продължителна.Но втория сезон си беше пълна изцепка продължила повече от колкото трябва и изобщо нямаше нищо толкова забавно и интересно.И защо според вас задържаха онзи субект от Айтос-ами за да се гледа сеиркоето е = на повече рейтинг което пък е = на повечко $ за продуцентите.Ама нали всеки се е затърчал към тв-то и гледа какво ще стане.Това е лично мое мнение и никой не е длъжен да го чете.Все пак ако сте си направили труда-благодаря.

Редактирано от PumkBuster (преглед на промените)

:speak: E,хайде сега. Все едно аз да престана да слушам Whitesnake и Bon Jovi.

Не всички слушат само чалга. Има си различни хора с различни музикални интереси :speak: Стига да има някой да ги "тласне"в началото, не говоря само за Тома, едва ли ще ги забравим ей-така

:speak: E,хайде сега. Все едно аз да престана да слушам Whitesnake и Bon Jovi.

Не всички слушат само чалга. Има си различни хора с различни музикални интереси :speak: Стига да има някой да ги "тласне"в началото, не говоря само за Тома, едва ли ще ги забравим ей-така

Я ми кажи, кога си ходила да слушаш бг рок банди последно? Сигурен съм, че не е било скоро. Както и да е, не разбра, какво исках да кажа...

Я ми кажи, кога си ходила да слушаш бг рок банди последно? Сигурен съм, че не е било скоро. Както и да е, не разбра, какво исках да кажа...

Разбрах те аз, макар и да изразих мнението и в посока на това кой какво слуша. Ходила съм на рок-концерт , защото имам колега, пеещ в такава група. Само че напоследък пее в един пиано бар и изпълнява, каквото му кажат :speak:

А и защо зацикляте само на Тома. В този сезин има и други таланти...

Колкото се слушат българските рок банди ли?

Поредния талант, който ще потъне, удавен от помията на чалгата.

Ами, уви слушат се. Аз ги слушам. Не само рок банди, български банди като цяло - сега не мога да ти изброя на колко точно концерта на Нова Генерация, Остава, Panican Whyasker и т.н. съм била, ама не са малко. :speak:

Не всичко се дави в чалга - който търси намира, и който има сили да се бори, се бори. Я влез в myspace и виж само колко млади български изпълнители и банди има и колко оригинални и талантливи са. И как успяват да правят музика, макар да нямат договори с разни компании. Намират си лейбъли и т.н. Сега не си мисли, че всеки прави музика за да е богат и известен. Аз имам приятели музиканти, които казват, че точно от това бягат - понякога именно това убива таланта.

Както и да е. Браво на Тома! Пожелавам му успех!

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Я ми кажи, кога си ходила да слушаш бг рок банди последно?

Аз съм фенка на Сигнал-къде мога да ги чуя и видя

:bye1:

:)

Сигурно са вече на морето. :huh:

P.S. 2: Поне ни остана едно хубаво нещо от цялата работа - "Кен Лий"! :)

Ами Майкъл Джексън на КУРасаните? xD

...За Тома има бъдеще - ако го ориентират да пее качествен рок, а не метъл простотии, ще има кой да го слуша.

Какво точно имаш предвид под качествен рок и метъл простотии?

Колкото се слушат българските рок банди ли?...

Не знаех, че има такива. Стана дума за Сигнал, но това не е онази група, по която въздишахме - сега пеят несполучливи кавъри на собствените си песни - "Да те жадувам" в оригинал звучи далеч по-чувствено от това, което се върти в ефира, друг е въпросът, че едва ли ще се намери нейде в цифров вид. Или пък "Блус за двама" на Диана Експрес, жал ми става като я чуя в преработения й вариант. ФСБ ги няма отдавна, Щурците - също, Тангра е само спомен, също както и Диана Експрес. Ахат нямат нищо ново след великият, но останал единствен албум "Походът"...

Кои рок банди останаха? БТР издават кавъри, събрани в едно "Дежа вю" - не звучат лошо, но няма нищо общо с гениалната балада "Не знам", например.

Не знам какво ще пее победителят Тома, едва ли продуцентите ще му издадат рок албум - това е безкрайно сложна и продължителна работа, качествените рок албуми, останали в историята и звучащи и днес не са правени на "бегом", както бе издаден албумът на Невена, та дори имам чувството, че песните за него бяха написани предварително.

За да не ме упрекне някой сега, ще кажа, че не отричам нуждата от това предаване - забавлявахме се няколко месеца, а и участниците със сигурност извървяха стръмен път нагоре, но се опасявам, че от високо се пада по-лесно и повече боли.

Какво точно имаш предвид под качествен рок и метъл простотии?

Не знаех, че има такива. Стана дума за Сигнал, но това не е онази група, по която въздишахме - сега пеят несполучливи кавъри на собствените си песни - "Да те жадувам" в оригинал звучи далеч по-чувствено от това, което се върти в ефира, друг е въпросът, че едва ли ще се намери нейде в цифров вид. Или пък "Блус за двама" на Диана Експрес, жал ми става като я чуя в преработения й вариант. ФСБ ги няма отдавна, Щурците - също, Тангра е само спомен, също както и Диана Експрес. Ахат нямат нищо ново след великият, но останал единствен албум "Походът"...

Кои рок банди останаха? БТР издават кавъри, събрани в едно "Дежа вю" - не звучат лошо, но няма нищо общо с гениалната балада "Не знам", например.

Не знам какво ще пее победителят Тома, едва ли продуцентите ще му издадат рок албум - това е безкрайно сложна и продължителна работа, качествените рок албуми, останали в историята и звучащи и днес не са правени на "бегом", както бе издаден албумът на Невена, та дори имам чувството, че песните за него бяха написани предварително.

За да не ме упрекне някой сега, ще кажа, че не отричам нуждата от това предаване - забавлявахме се няколко месеца, а и участниците със сигурност извървяха стръмен път нагоре, но се опасявам, че от високо се пада по-лесно и повече боли.

Точно снощи бях на концерт на българската етно-рок/хевиметъл/ група Епизод.И те 19 години навъртяха.Та и Тома ако се намери някоя група с подобно звучене да го вземе за певец ще има да слушаме за него дълго след Мюзик Айдъл-ите,които ще бъдат избрани през следващите няколко години....Да и ти си прав,но ако допуснем,че такава група вече е създала музиката и текстовете и просто се очаква певецът,който да ги изпее....

Не всичко се дави в чалга - който търси намира, и който има сили да се бори, се бори. Я влез в myspace и виж само колко млади български изпълнители и банди има и колко оригинални и талантливи са. И как успяват да правят музика, макар да нямат договори с разни компании. Намират си лейбъли и т.н. Сега не си мисли, че всеки прави музика за да е богат и известен. Аз имам приятели музиканти, които казват, че точно от това бягат - понякога именно това убива таланта.

Както и да е. Браво на Тома! Пожелавам му успех!

записи на много интересни групи могат да се чуят и на сайта на кречетало(krechetalo.com)-то сега май само форума е останал.
Разбрах те аз, макар и да изразих мнението и в посока на това кой какво слуша. Ходила съм на рок-концерт , защото имам колега, пеещ в такава група. Само че напоследък пее в един пиано бар и изпълнява, каквото му кажат
Ми тя и претендентката,която остана втора - Нора се оказа,че пее в пианобар.

Редактирано от манол (преглед на промените)

Точно снощи бях на концерт на българската етно-рок/хевиметъл/ група Епизод.И те 19 години навъртяха.Та и Тома ако се намери някоя група с подобно звучене да го вземе за певец ще има да слушаме за него дълго ...

Дааа, 19 години... Това отговаря на въпроса за нашенските рок групи, при това Епизод никога не е била лидер в стила. Проблемът не е само у нас, рокът е в страхотен упадък още от средата на 90-те, но поне на мен не ми пречи - старите велики групи и албуми са си на мястото.

Много ми се ще Тома да се развие, но не съм оптимист.

Тц...Kelly Clarkson да ти шепти нещо?

И онази мацката (не ги следя толкова отблизо) - една пълничка негърка, която после взе и "Оскар" за Dreamgirls?

Вероятно говориш за Дженифър Хъдзън,тя беше сред финалистките в третия сезон на Американ Айдъл,но не спечели.А другото голямо име,което се появи след АИ е Джордин Спаркс-невероятен глас

Вероятно говориш за Дженифър Хъдзън,тя беше сред финалистките в третия сезон на Американ Айдъл,но не спечели.А другото голямо име,което се появи след АИ е Джордин Спаркс-невероятен глас

Именно нея имах в предвид, но не знам, защо съм останала с грешно впечатление, че е спечелила :)

И все пак...най-малкото "Оскар" взе момичето.

Kelly Clarkson спечели някой от предните сезони на Аmerican Idol :)Не помня точно кой. Дано нашите победители да получат един добър тласък...

Un goût de Chanel*

0000052530-article.jpg

Тя каза Je t'aime (Обичам те) толкова емоционално с едноименната песен на Лара Фабиан, че остави публиката на малките концерти в Мюзик Айдъл без думи, без мисъл и дори без дъх.

Тя също така има адски екзотично и много френско име. Разбира се, вече ви е ясно, че става дума за Шанел. Тя е най-малката финалистка в музикалното риалити и отпадна само две седмици преди финала.

Какво беше за теб участието в Мюзик Айдъл?

Едно голямо забавление. Никога не съм го приемала като битка на живот и смърт, беше просто страхотно удоволствие. То си личи, ако не се забавляваш. И при мен беше така.

Шоуто приключи за теб малко преди финала. Липсва ли ти?

О, да, много. Навън е приятно, но шоуто определено ми липсва.

В началото особено ми беше много странно като излязох, защото бях свикнала с ежедневието и хората там. Оставих много приятели там. Но се надявам, че ще продължим връзката си и за в бъдеще.

Какво не ти достигна, за да продължиш напред до финала?

Не мисля, че нещо не ми достигна. Не излязох, защото не мога да пея, а защото има и по-добри от мен. Освен това факта, че съм доста по-малка може би също имаше значение.

*Една капка Шанел (френски)

Източник:Петя Дикова dnes.bg

Цялото интервю !

Точно изпълнението на Шанел на Je t'aime ми е едно от любимите за сезона :)

:)

На 1 юни пяха на площада. :P

"Метълът" Тома направи истински дует с Азис.

0000002456-article.jpg

Тома, който само преди седмица спечели второто издание на Music Idol, реши, че "запазената марка" си е запазена марка и без свян гостува в "Шоуто на Азис", където изпя в дует с водещия "Обичам Те".

Забавното в случая е, че момчето, което три месеца поред декламираше от телевизора, че е метъл, веднага след излизането си от шоуто като победител, реши да се представи точно с тази песен.

Източник:dnes.bg

Виж видео!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.