Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Algor "къртиш мивки човек"!!!!

PS: kai_99 явно ни се различава вкуса до известна степен и на мен не ми се спори.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Браво на Тома ... заслужаваше :)

През цялото време бях за Тома, писах го неведнъж и съм доволен, че спечели - заслужаваше си го. Смятам, че снощното му представяне бе най-слабото от всички досегашни, но и другите се дъниха, при това повече от веднъж.

Не знам какво ще последва, дали ще направи кариера или ще потъне в неизвестност. Съдейки по почти анонимния албум на Невена, издаден само заради договора и набързо, едва ли ще има траен успех, но дано да греша.

За себе си съм доволен, защото и през двете издания спечелиха моите фаворити - Невена и Тома и ще се радвам ако и двамата успеят да намерят място под слънцето.

Аз не знам американски айдъл да е световно известен? Камо ли нашенец издигнат от вота на средностатистически българин в предаване, което убива таланта и индивидуалността ти.

Още с първия American Idol се появява Kelly Brianne Clarkson.Вторият не жъне голям успех-Christopher Ruben Studdard се казва победителя.За третия... .В четвъртия изгрява звездата на Carrie Marie Underwood :) ...Седмият сезон приключи съвсем скоро и победител неочаквано стана David Roland Cook biggrin.gif Да му пожелаем успех... :P

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Аз не знам американски айдъл да е световно известен? Камо ли нашенец издигнат от вота на средностатистически българин в предаване, което убива таланта и индивидуалността ти.

Ами има известни. Кели Кларсон от американския вариант на шоуто, Шакира от латионоамериканския вариант.

Искам да ви питам какво означава според вас успеш албум в България. Сега пак се получава че защитавам Невена, но все пак мимиче си има 6 награди, което все пак е нещо. Макар от начало доста промотирана от Слави, мисля че за една година си е доста известна. Може би за вас известност е всеки ден да има жълти новини за даден човек!?

Тази вечер... sad.gif Понякога ме е срам че съм българин. Тази вечер е такава . Спомняте ли си миналата година - малката гавра на Тео и Невена с песента на Queen-The show must go on. Тази вечер беше ГОЛЯМА ГАВРА с Bohemian Rhapsody .Песните бяха под всякаква критика. Миналата година Българския химн беше на косъм от изпълнение-но тази вечер....Бетовен... sad.gif А най-добрите си тръгваха един по един... Деница,Ясен,Нора и остана протежето Ясен...

Така- значи, съгласна съм, че това с Bohemian Rhapsody беше гавра, мен също адски ме издразни и никак не ми беше забавно :)

Не съм съгласна обаче, че песните са били под всякаква критика. Кои по-точно са били?

Особено ме изкефиха накрая трите песни с различен аранжимент- получи се много добре и интересно. Най-вече изпълнението на Love me tender и My heart will go on. Супер бяха :P

Какво искаш да кажеш с това, че е останл "протежето Ясен"-нещо не схванах

Кофти ми е,че не е Ясен идлът, но и преди това си имах усещане, че ще е Тома, защото той нито веднъж не бе на елиминации. А на него му признавам тая вечер изпълнението на Soldier of fortune. Тома не беше пял така добре, както изпя тази песен. Аз поне настръхнах, докато го слушах...

Ами има известни. Кели Кларксон от американския вариант на шоуто, Шакира от латионоамериканския вариант.

Искам да ви питам какво означава според вас успеш албум в България. Сега пак се получава че защитавам Невена, но все пак мимиче си има 6 награди, което все пак е нещо. Макар от начало доста промотирана от Слави, мисля че за една година си е доста известна. Може би за вас известност е всеки ден да има жълти новини за даден човек!?

Мда, Келито и Шакира, както и Леона Луис са все от американските айдъли.

Иначе на мен също ми харесва албума на Невена. За мен тя не е незизвестна

Няма да говоря за мен не са наложени нито Невена една от многото. Имам познати музиканти и знам за какво става въпрос особенно тук. Пламена колко награди имаше? В бизнеса не се гледа кой е успял и т.н. гледа си колко време си на сцена и колко успешни албуми има. И накрая България гласува само за визия една малка истина...

Така- значи, съгласна съм, че това с Bohemian Rhapsody беше гавра, мен също адски ме издразни и никак не ми беше забавно :P

Не съм съгласна обаче, че песните са били под всякаква критика. Кои по-точно са били?

Особено ме изкефиха накрая трите песни с различен аранжимент- получи се много добре и интересно. Най-вече изпълнението на Love me tender и My heart will go on. Супер бяха :P

Какво искаш да кажеш с това, че е останл "протежето Ясен"-нещо не схванах

Кофти ми е,че не е Ясен идлът, но и преди това си имах усещане, че ще е Тома, защото той нито веднъж не бе на елиминации. А на него му признавам тая вечер изпълнението на Soldier of fortune. Тома не беше пял така добре, както изпя тази песен. Аз поне настръхнах, докато го слушах...

Мда, Келито и Шакира, както и Леона Луис са все от американските айдъли.

Иначе на мен също ми харесва албума на Невена. За мен тя не е незизвестна

Моя грешка. :) .Песните не бяха като за финал, поне за мен. Иначе за -Soldier of fortune-миналата година Невеня изпя Валя Балканска и аз настръхнах. Снощи Тома изпя своята песен ,но не мисля,че беше добре.Ако правилно съм гледал само Люси и Дони станаха.

Няма да говоря за мен не са наложени нито Невена една от многото. Имам познати музиканти и знам за какво става въпрос особенно тук. Пламена колко награди имаше? В бизнеса не се гледа кой е успял и т.н. гледа си колко време си на сцена и колко успешни албуми има. И накрая България гласува само за визия една малка истина...

да наистина я кажи колко награди има Пламена. нещо не си спомням да са и връчвали награди по телевизията!?

Хайде може би Невена ще успее.Аз си мислех,че Преслава и Невена ще останат,а то какво стана...Дали има нещо гнило?
И аз съм на същото мнение! Мисля че гнилото е в начина на класирането на участниците-тоест публиката е тази която дава оценките със свойте СМС-и,а тя е известно предимно каква е-тийнейджъри,рокери и разни недорасляци предимно които си нямат понятие от музика и артистично изпълнение.Но все пак това е в крайна сметка въпрос на бизнес / СМС-ите имам предвид/. Не знам за какъв дявол е тогава това авторитетно жури щом неговите оценки няма да са решаващи?.
И аз съм на същото мнение! Мисля че гнилото е в начина на класирането на участниците-тоест публиката е тази която дава оценките със свойте СМС-и,а тя е известно предимно каква е-тийнейджъри,рокери и разни недорасляци предимно които си нямат понятие от музика и артистично изпълнение.Но все пак това е в крайна сметка въпрос на бизнес / СМС-ите имам предвид/. Не знам за какъв дявол е тогава това авторитетно жури щом неговите оценки няма да са решаващи?.

това "авторитетно" жури успя да добута до финала 4 жалки създания, които освен грозни и се скъсаха да крещят, ебати пеенето, все пак от 4-имата Тома може би беше най-малкото зло, въпреки че от сега е ясно че с ретроградните си разбирания за рок и метъл опааа хеви метъл едва ли има някакви шансове на сцената, разбира се има достатъчно дупки където биха го поканили да пее, както и по бирфестовете

Абе, хора, вие пък изкарахта некви некадърници. Някой да ви е карала насила да ги гледате или харесвате...

И само външния вид ли е критерий? Да, важен е, но далеч не е най-важният.

Ивана също е пълна, ама, като гледам, е чалгаджийката на народа...

Аз пък харесвах доста от изпълнителите в този сезон и единият ми фаворит стигна до финала..

да наистина я кажи колко награди има Пламена. нещо не си спомням да са и връчвали награди по телевизията!?

Като зрител не си забелязал... Какво да кажа, че убиждаш мен, като музикант, но в крайна сметка не трябваше и да се намисам. Спомни си бала на Пламена и какво показаха в стаята и. Случайно г-н никой да е показал такива от селото, което идва и днеска да се прави на много тежък в Тази сутрин аз подържах Пламена и Деница!

Редактирано от Mladenec (преглед на промените)

Така- значи, съгласна съм, че това с Bohemian Rhapsody беше гавра, мен също адски ме издразни и никак не ми беше забавно :P

Аз пък се чудя как изобщо тези хора се навиват да играят ролята на клоуни и да отнесат подигравките ohmy.gif Били станали известни! Да им имам славата. То и аз така ще се справя ако отида да пея biggrin.gif , ама не го причинявам това, дори и на домашните ;)

Пфф аз снощи не го гледах накрая и ся разбирам,че Тома е спечелил...Не го харесвам аз тоя,но пък дано успее да направи нещо.Иначе бях за Нора

Аз до последно си мислех,че Норчето ще е победител,даже пунах смс.Но не стана. sad.gif

Пфф аз снощи не го гледах накрая и ся разбирам,че Тома е спечелил...Не го харесвам аз тоя,но пък дано успее да направи нещо.Иначе бях за Нора
Напълно съм солидарен! За Деница и за Нора ми се плачеше като ги отстраниха- но уви БИЗНЕСА СИ Е БИЗНЕС-той решава кои е добър и кои не е . Ето това ще ме откаже вероятно да гледам новият Мюзик айдъл.

За съжаление не победи който заслужаваше. :nono: От останалите на финала никой нямаше визия, така че това не беше фактор. Що се отнася до пеенето - заслужаваха Нора и Деница. Другите двамцата ми бяха особено безлични. Тома пее вярно, не пее хубаво и оригинално. Нищо наистина разтърсващо не виждам в гласа му. Победата му се дължи на простичкия факт, че основната маса гласуващи са бесни тийнейджърки, повечето от които дори не слушат метъл, та да кажем дори компромисно "България гласува за хеви метъла". Те просто гласуваха за образа на лошото момче. По същата причина излетя Пламена. Тя си изигра много лоша шега с аферата с Денислав. Ако не беше го прилапала пубертетките може би щяха да я пощадят. Но не би. :) А от всички тя беше наистина най-добрата по две причини: имаше глас и техника от една страна и визия от друга. Другите с визия бяха Денислав и донякъде Стоян. Но пък вокалните способности не им достигнаха, за да станат наистина идоли. Изключение правим за Шанел, която бе наистина бижу за годините си и също заслужаваше да е на финала. Така че след Вип Брадър фиаското с онази, дето и името вече не й помня, станахме отново свидетели на факта, че гласуваща България се състои преимуществено от непълнолетни чалга поклоннички без вкус и капацитет за мисъл. Честито ви.

P.S.: Горното в никакъв случай не означава, че асоциирам всички гласували за Тома с горния средностатистически образ, който начертах. Напротив. Всеки има право на своя преценка. Проблема е когато преценката не е основана на нещо смислено.

P.S. 2: Поне ни остана едно хубаво нещо от цялата работа - "Кен Лий"! :)

За съжаление не победи който заслужаваше. :) От останалите на финала никой нямаше визия, така че това не беше фактор. Що се отнася до пеенето - заслужаваха Нора и Деница. Другите двамцата ми бяха особено безлични. Тома пее вярно, не пее хубаво и оригинално. Нищо наистина разтърсващо не виждам в гласа му. Победата му се дължи на простичкия факт, че основната маса гласуващи са бесни тийнейджърки, повечето от които дори не слушат метъл, та да кажем дори компромисно "България гласува за хеви метъла". Те просто гласуваха за образа на лошото момче. По същата причина излетя Пламена. Тя си изигра много лоша шега с аферата с Денислав. Ако не беше го прилапала пубертетките може би щяха да я пощадят. Но не би. :) А от всички тя беше наистина най-добрата по две причини: имаше глас и техника от една страна и визия от друга. Другите с визия бяха Денислав и донякъде Стоян. Но пък вокалните способности не им достигнаха, за да станат наистина идоли. Изключение правим за Шанел, която бе наистина бижу за годините си и също заслужаваше да е на финала. Така че след Вип Брадър фиаското с онази, дето и името вече не й помня, станахме отново свидетели на факта, че гласуваща България се състои преимуществено от непълнолетни чалга поклоннички без вкус и капацитет за мисъл. Честито ви.

P.S.: Горното в никакъв случай не означава, че асоциирам всички гласували за Тома с горния средностатистически образ, който начертах. Напротив. Всеки има право на своя преценка. Проблема е когато преценката не е основана на нещо смислено.

P.S. 2: Поне ни остана едно хубаво нещо от цялата работа - "Кен Лий"! :)

Не съм съгласен! Валентина Хасан досега можеше да е милионерка ,но никои не и помогна. :nono: "Кен Лий" стана световен хит,но малко хора знаят в действителност чий е оригиналът-на Валентина Хасан.

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Вчера не гледах цялото предаване, но седнах да го гледам към края да видя кои ще победи :nono: Иначе аз бях за Тома

Не съм съгласен! Валентина Хасан досега можеше да е милионерка ,но никои не и помогна. :nono: "Кен Лий" стана световен хит,но малко хора знаят в действителност чий е оригиналът-на Валентина Хасан.

Хахахха...Мислиш,че тая заслужава да е милионерка,само защото се е изложила като кифладжийка и е показала неграмотността и глупостта си пред цяла България?

Иначе финалът на Мюзик Айдъл беше логичен - очаквах точно Нора и Тома да останат накрая,и единият да спечели с минимална разлика. Дори съм учуден,че отново не приложиха стария трик "Ииииии нямаме 1 процент разлика!!!! Линиите за гласуване са отворени!" biggrin.gif

Хахахха...Мислиш,че тая заслужава да е милионерка,само защото се е изложила като кифладжийка и е показала неграмотността и глупостта си пред цяла България?

Иначе финалът на Мюзик Айдъл беше логичен - очаквах точно Нора и Тома да останат накрая,и единият да спечели с минимална разлика. Дори съм учуден,че отново не приложиха стария трик "Ииииии нямаме 1 процент разлика!!!! Линиите за гласуване са отворени!" biggrin.gif

biggrin.gif Това е запазина марка на BB. Ще му се радваме от есента... biggrin.gif

Знаеш ли- тази въпросната, онзи, дет се мисли за Майкъл Джексън, и всички други, които събраха вчера в началото на концерта, не ми бяха смешни, а направо жалки...Явно не осъзнават, че стават смешни в хорските очи, а може би са имали нужда от някакво внимание...

Радва се, че свърши тази боза. В очакване сме на следващата боза...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.