Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

• Автор

По 1000 желаещи на ден прослушват за Music Idol

Близо 1000 кандидати на ден минават през прослушване за Мюзик айдъл на кастинга в София, разказаха от екипа на шоуто. Организаторите трябваше да извикат 900 души от предварително записалите се ден по-рано от обявената дата за столицата - 15 февруари, заради огромния брой желаещи да станат част от шоуто. От тях 30 са одобрени да се явят пред звездното жури в събота и неделя.

Вчера до обяд Евгени Димитров и Тошко Йорданов, които отсяват явилите се, прослушаха над 600 кандидати. "Вече сме на черешата", каза Димитров, който приема ентусиастите в малка стаичка в НДК. Кандидатите се разпределят на сутрешна и следобедна група. Те пък от своя страна се "разбиват" на три подгрупи. За по-бързо организаторите вкарват по трима участници едновременно, които Евгени Димитров и екипът му слушат и гледат на монитори.

Близо 120 души ще преминат във втория етап от шоуто. До момента от Пловдив избраните са 27, от Русе - 23, от Бургас - 23 и от Варна - 26. Селекцията ще продължи, докато участниците станат 40. След това думата имат зрителите, които ще избират чрез sms-и.

Източник: Новинар

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 160,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

• Автор

150 млади таланти са одобрени за следващата фаза на Music Idol

Регионалните кастинги за Music Idol приключиха. Над 8 хиляди души изявиха желание да демонстрират талант и певчески възможности. София постави рекорд по брой кандидат идоли, като близо 4 000 души атакуваха предварителните кастинги в НДК. Поради големия брой желаещи, организаторите бяха принудени да удължат дните за предварителното прослушване с един.

Общо 102-ма получиха шанса да се сблъскат със същинското жури, съставено от Йорданка Христова, Дони, Глория и Слави Трифонов. В следващия етап на формата преминават общо 150 души от регионалните кастинги.

Между кандидатите, явили се в София, имаше арменка, афганистанец, македонка и изключително красива украинка, които допълниха палитрата от представители на различни етноси. Бяха изпълнени песни на 25 езика, включително хип-хоп парче на ромски.

Закачките между Иван и Андрей и журито продължиха с пълна сила. Водещите не спряха с изненадите, като в неделя една от тях тежеше над 80 кг. От своя страна журито измисли специално обръщение към Иван и Андрей. Какво е то, ще разберем съвсем скоро. Music Idol стартира в ефира на bTV на 26 февруари и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 часа.

Докато диалогът между журито и водещите се вихреше, част от участниците не можеха да спрат сълзите си, след като бяха скъсани. Други бяха посрещани с овации и прегръдки от свои приятели, роднини и дори конкуренти.

Тази седмица избраните да продължат в следващия етап ще пристигнат в столицата. Два екипа от оператори и сценаристи ще придружават кандидат идолите по време на тяхното пътуване, така че за зрителите на bTV да не остане срита реакция.

Генерален спонсор на Music Idol e GLOBUL. Като най-бързо развиващия се мобилен оператор в България, компанията има дългогодишна практика да подкрепя младите български таланти. Партньорството в проекта Music Idol е поредното доказателство за дългосрочния ангажимент на GLOBUL към развитието на българската музика. www.musicidol.btv.bg

Pop Idol е британска продукция, собственост на компанията FremantleMedia и реализирана в около 100 сезона, под различни имена, в над 40 държави. Шоуто бележи голям успех дори в страни с много консервативни култури.

Идейната концепция за този ТВ формат е от 1998 г. и принадлежи на музикалния импресарио Саймън Фулър. Дебютът на Pop Idol е на 5 октомври 2001 г. по британската телевизия ITV1 и постига голям успех.

Съществуват много копия на Pop Idol, но до момента нито едно не е постигнало успеха на оригинала. Сред най-известните участници в историята на Pop Idol в света е Кели Кларксън, победителка в американската продукция American Idol през 2002 година.

Тя е певица и актриса, носителка е на наградата Грами и е постигнала голям успех в поп и рок жанровете. Дебютният поп албум на Кларксън - Thankful (2003) - е продуциран от RCA Records. Вторият й албум - Breakaway (2004) - става мултиплатинен, а след неговия успех Кларксън се ориентира към рок музиката.

Източник: actualno

Ехеее, ще има доста представители на Калдата :rolleyes:

Ще стискаме палци biggrin.gif

и кои ще са те? :wors: аз гледах в интернет епизод от AMERICAN IDOL..ако бг варианта е нещо такова значи очаквайте едно страхотно шоу с много добри изпълнители! нямам търпение вече да почва :wors::wors:

Върни се по- назад в темата и ще видиш, те се похвалиха biggrin.gif

Сега остава и някой от Калдата да спечели и съвсем ще ни се вдигне рейтинга :wors:

Здравейте.Music Idol започна вчера.Това предаване е най-хубавото от тези кадето има и по чожбина.Слава богу,че нямаше чалга.И дано няма. :yanim:

Преди малко вървеше някакъв откъс по foxlife, но не ми направи впечатление. Може би не е било официалното предаване, а зад завесите.

Току-що го гледах по BTV от Варна.Някой се представиха добре,но на други им дадаха положителни гласове от съжаление.

Кажете кога да се записвам? :rolleyes:

Не се бъзикам, наистина искам да се пробвам.

Ходи ли какво стана :clap:

Аз също ще ходя ;)

Хехе я разкажете...

И аз смятам да се отбия.. :clap:

Я разкажете и тричките какво стана?! :clap:

Да и аз тва щях да питам :wors: Водещите много яко се бъзикат със Слави biggrin.gif Абе сичко е супер :P

Записах се. Впоследствие се оказа, че точно на този ден имам изпит в универистета. Че и часа съвпадаше. И не отидох. Приоритети. Шанс...

Между другото не съжалявам :) Догодина може да се пробвам :) А дотогава - по кареокитата, както винаги...

Записах се. Впоследствие се оказа, че точно на този ден имам изпит в универистета. Че и часа съвпадаше. И не отидох. Приоритети. Шанс...

Между другото не съжалявам :) Догодина може да се пробвам :yanim: А дотогава - по кареокитата, както винаги...

ебати приоритет, некъв факан изпит, още повече че си имаш 50 такива плюс 50 поправителни плюс 50 ликвидациони в краен случай, ако не броим и всички допълнителни дати които се дават

Много яко че дават кастингите, и тази вечер имаше откачалки, особено този който го изхвърлиха заради години, "Аз пея перфектно" хахахаха, само съжалявам че не пуснаха момичето от дома. Като цяло Слави нещо хич не ми пасва на пейзажа, доста зле играе ролята си за разлика от Андрей и Иван, а за начина на обличане - не разбирам неква мода ли е да се навлечеш като Слави тази вечер???

Както казах - приоритети. За теб може да са 'ебати' и 'факани' (каква лексика.. ще падна от стола от възхищение), но за мен е по-важно да си взема изпита в университета, където си плащам чинно всеки семестър за да уча и където съм се БОРИЛА да бъда, отколкото да ида да ме правят на две стотинки Дългия и Говория. Да не говорим, че си имам друга работа освен това да обикалям по 53253 поправки и ликвидации. Ти ако си без работа, аз не съм.

Да отбележа - не знаех, че Глория е в журито когато подавах документи. Ако знаех - забрави, изобщо нямаше да си правя труда! Тая не мога да я дишам. И догодина ако пак е тя, пак нема да ида...

Редактирано от Serenity (преглед на промените)

ебати приоритет, некъв факан изпит, още повече че си имаш 50 такива плюс 50 поправителни плюс 50 ликвидациони в краен случай, ако не броим и всички допълнителни дати които се дават

Съжалявам предварително че се бъркам но останах мн учудена от написаното !!!! "Факан изпит" - ти чуваш ли се ? Та изпита е мн важен от някакъв си кастинг който ще го има и догодина а изпита едва ли не може да повлияе сериозно на бъдещето ти!!!

Като цяло предаването е добре, но някои от хората в комисията много ме дразнят с това си поведение - Слави и Йорданка Христова ми харесват, но Глория и Дони просто ме влудяват. Пък и честно казано има много по-талантливи изпълнители от Глория, които биха могли да бъдат в тази комисия, незнам защо са избрали нея :angry: Като изключим това предаването си го бива!

Като цяло предаването е добре, но някои от хората в комисията много ме дразнят с това си поведение - Слави и Йорданка Христова ми харесват, но Глория и Дони просто ме влудяват. Пък и честно казано има много по-талантливи изпълнители от Глория, които биха могли да бъдат в тази комисия, незнам защо са избрали нея :angry: Като изключим това предаването си го бива!

Не знам! Мен Дони и Глория ме кефят :wors: Те са избрали хора от различни жанрове на музиката! От поп фолкаа - Глория,от БГ - Дони а от естрадната музика - Йорданка Христова :wors: За мен от Поп фолка Глория е добър избор ;)

Редактирано от _Bri_ (преглед на промените)

А Слави пък откъде накъде е тръгнал да дава оценки и да се подиграва за гласовите възможности на другите?!!!! Той нали е българският Браян Адамс!!! Хич не му е мястото в това жури...Ама пък тогава паричките откъде ще идвааат?? Иначе и на мен ми харесва предаването..засега..

Незнам просто отношението към участниците е малко ... подигравателно, поне така мисля аз. То че има доста хора които просто така са отишли да пробват и биха могли да те ядосат е така, но мисля, че отношението трябва да е малко по-така, но за това могат да коментират по-добре хора, които са участвали там

На мен мн ми е смешно стимулиращото НЕ на Глория biggrin.gif

Незнам просто отношението към участниците е малко ... подигравателно, поне така мисля аз. То че има доста хора които просто така са отишли да пробват и биха могли да те ядосат е така, но мисля, че отношението трябва да е малко по-така, но за това могат да коментират по-добре хора, които са участвали там

Ама някои от тях са доста бездарни и нахални същества...Напълно подкрепям това журито да си казва всичко в очите им...Въпреки, че на моменти хич не съм съгласна с оценките им или с изказванията им. Важно е обаче все пак, че изтъкват мотивите си. А иначе тая Глория малииииии нали сме виждали и нейното живо пеене...на тая самочувствието и трудно влиза през вратата...Има много нейни песни, които ми харесват, но като човек...тц тц тц... :angry:

На мен ми е смешно всичко в Глория :angry:

А Слави пък откъде накъде е тръгнал да дава оценки и да се подиграва за гласовите възможности на другите?!!!! Той нали е българският Браян Адамс!!! Хич не му е мястото в това жури...Ама пък тогава паричките откъде ще идвааат?? Иначе и на мен ми харесва предаването..засега..

Да, май си абсолютно права... :)

Незнам просто отношението към участниците е малко ... подигравателно, поне така мисля аз.

И аз мисля така...

Ама някои от тях са доста бездарни и нахални същества...Напълно подкрепям това журито да си казва всичко в очите им...Въпреки, че на моменти хич не съм съгласна с оценките им или с изказванията им. Важно е обаче все пак, че изтъкват мотивите си. А иначе тая Глория малииииии нали сме виждали и нейното живо пеене...на тая самочувствието и трудно влиза през вратата...Има много нейни песни, които ми харесват, но като човек...тц тц тц... :baby:

Я кажи как пее Глория на живо, че аз на такива концерти не ходя? :)

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Преди години съм ходила на един концерт на Глория - половината естествено беше на плейбек, но с тази част от песните, които изпя на живо, се справи доста добре. Разбира се, има и много по-добри изпълнители от нея, но има и много по-лоши. За журито според мен са я избрали заради по-големия й опит , а и може би само тя се е съгласила, като се има предвид, че точно сега кариерата й не е във възход. А друго си е всяка вечер в праймтайма да те дават по Бтв :)

Честно казано, очаквах да е доста по-надута, отколкото се показва в предаването. Такива легенди се носят за самочувствието й, че очаквах едва ли не втора Лили Иванова. А напротив, може и да е смешно стимулиращото "не", но поне се опитва да е обективна и да мотивира мненията си и не се надува чак толкова много с изключение на заучените пози какви мимики да прави пред камера, но те са й станали като навик от толкова години като "фолк звезда".

Не гледам редовно "Мюзик айдъл", но от двата пъти, който съм го засичала, останах с много добро впечатление от Йорданка Христова, Дони и Глория. Слави по-добре да не го коментирам, той не може да избяга от самия себе си вече толкова години. А Иван и Андрей за мен са най-лигавите водещи в национален ефир - направо се чудя какво им харесват хората ...

Засега, като на всеки кастинг, има и все още неоткрити страхотни таланти, и хора, отишли за да се позабавляват или защото е нямало какво по-интересно да правят този ден. По-интересно ще е, когато започне "истинската" фаза. Знае ли се как ще е - с постепенно отпадане на участниците и гласуване ли?

Редактирано от shanna (преглед на промените)

Не съм съгласна, че Глория пее кой знае колко добре на живо...Вярно, че едно време Пайнер ги избираше по късите поли и т.н, но почти няма нова тяхна певица, която да не задминава Глория по гласови данни. Дразни ме ко да направя и е глупава и две приказки на кръст не може да върже. Само за сърцето и душата си говори преиграва отвсякъде. Не съм я гледала веднъж или два пъти, доста неща съм прочела и по гледала докато стигна до това си мнение и честно казано никой не може да ме убеди в обратното. Напълно предубедена съм....Виж например една Йорданка Христова, която мислех за някаква префърцунена надута бабка направо ми обира точките всеки път като си отвори устата. Кефя и се, защото почти винаги намира точните думи към участниците.

Слави... е и тук съм предубедена надут, властен, деспотичен...и съм му голям фен, харесвам почти всичките му продукти. Че не може да пее е ясно, но определено разбира от музика...

А Дони чий го крепи там е загадка за мен...Най - безличния от журито (не, като певец и артист аз и на него съм му фен харесвам песните му и начина му на игра в театъра въпреки, че съм гледала само една негова роля в такава). Да можеш да пееш добре, не означава, че можеш обективно да оценяваш останалите. А Дони, седи полулегнал на онова столче с абсолютна апатия към всичко и всички да изпуши една цигара и да се изпишка...ей тва са му приоритетите...Като не ти е приятно да си жури, просто откажи, никой не е длъжен да ти гледа отегчената мутра...

Според мен Глория пее доста по-добре от някои нови певици в Пайнер. Даже не от някои а от повечето :) А и сигурно заради опита й са я взели в журито защото вече и аз не знам колко години е на сцената biggrin.gif И аз отначало си мислех че ще бъде високомерна и надута но се оказа мн земна :)

А колкото до Дони - доста е пасивен да :baby: Но съм го чувала някой път да се включва доста сериозно

Редактирано от _Bri_ (преглед на промените)

Честно казано, очаквах да е доста по-надута, отколкото се показва в предаването. Такива легенди се носят за самочувствието й, че очаквах едва ли не втора Лили Иванова.

Че ти да не мислиш, че дават всичко...то е монтирано така, че всичко да изглежда по начин по който е добър за нея...а и не само за нея :)

Слави... е и тук съм предубедена надут, властен, деспотичен...и съм му голям фен, харесвам почти всичките му продукти. Че не може да пее е ясно, но определено разбира от музика...

А Дони чий го крепи там е загадка за мен...Най - безличния от журито (не, като певец и артист аз и на него съм му фен харесвам песните му и начина му на игра в театъра въпреки, че съм гледала само една негова роля в такава). Да можеш да пееш добре, не означава, че можеш обективно да оценяваш останалите. А Дони, седи полулегнал на онова столче с абсолютна апатия към всичко и всички да изпуши една цигара и да се изпишка...ей тва са му приоритетите...Като не ти е приятно да си жури, просто откажи, никой не е длъжен да ти гледа отегчената мутра...

Хаха, разби ме....

Слави...Че не може да пее е ясно, но определено разбира от музика...

А това направо е огън изказване....

А Дони ....Да можеш да пееш добре, не означава, че можеш обективно да оценяваш останалите.

Като не ти е приятно да си жури, просто откажи, никой не е длъжен да ти гледа отегчената мутра...
За това лично аз съм напълно съгласна така е като не искаш да си жури не бъди и тежест за другите...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.