Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя Antispyware (adware) програма предпочитате?

Коя Antispyware (adware) програма предпочитате? (част 2) 340 гласували потребители

1. 1. Коя Antispyware (adware) програма предпочитате?

• Ad-Aware
      22%
      59
    • AVG Anti-Spyware (бивша ewido)
      6%
      18
    • CounterSpy
      2%
      6
    • Spybot - Search & Destroy
      19%
      52
    • Spy Sweeper
      8%
      23
    • Spyware Doctor
      12%
      33
    • Trend Micro AntiSpyware
      1%
      4
    • Windows Defender
      2%
      7
    • XoftSpy
      6%
      17
    • Друга
      17%
      48

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

За тези от Вас, които все още ползвате Microsucks Internet Exploder - те оттам се намахват spywares - горещо препоръчвам http://www.browsersentinel.com/

Търси се крак за версия 2.0 - ако все още няма такъв - ползвайте старата версия!

Иначе, ако ползвате FireFox няма да имате проблеми!

http://www.mozilla.org/

Моля, без обидни квалификации! Редактиран пост.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 359
  • Прегледи 70,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Едно време бях само на Ad-aware. После го комбинирах със SpyBot S&D и съм доволен. Виждам че сте доволни от XsoftSpy и реших да го дръпна и да го пробвам. Наистина намери доста неща и вдъхва доверие, но.... бе той не е безплатен бе хора! Може би някъде има крак за него, но факта че има достатъчно добри безплатни заместители ме кара да не го ползвам. Ако някой все пак има сериен номер за последната версия, нека да даде. EDIT: Намерих си работещ сериен номер: XoftSpy 4.12: User: www.frombaku.com Serial: 80496828479-238476327

Редактирано от littleclown (преглед на промените)

Едно време бях само на Ad-aware. После го комбинирах със SpyBot S&D и съм доволен. Виждам че сте доволни от XsoftSpy и реших да го дръпна и да го пробвам. Наистина намери доста неща и вдъхва доверие, но.... бе той не е безплатен бе хора! Може би някъде има крак за него, но факта че има достатъчно добри безплатни заместители ме кара да не го ползвам. Ако някой все пак има сериен номер за последната версия, нека да даде.

EDIT:

Намерих си работен сериен номер:

XoftSpy 4.12:

User:  www.frombaku.com

Serial: 80496828479-238476327

<{POST_SNAPBACK}>

Искрено ме зарадва твоя пост.

.... бе той не е безплатен бе хора! Може би някъде има крак за него, но факта че има достатъчно добри безплатни заместители ме кара да не го ползвам. Ако някой все пак има сериен номер за последната версия, нека да даде.

А това най-много!

Редактирано от kayovas (преглед на промените)

Не претендирам, че моето мнение е правилно, но все пак за Windows препоръчвам Ad-Aware + Spybot S&D. От друго смятам няма нужда. Дори Spybot-а го ползвам само в краен случай Публикувано изображение

От половин година ползвам Microsoft Antispyware и за сега нямам забележки за работата му. Може би единствено малкото му неразбирателство с регионалните настройки, когато са зададени на "България" Няма 100% защита, така, че не виждам защо трябва да се ограждам с по две-три антивирусни и също толкова програмки за spy, troyans и всякакви други гадории. А и като реши да те барне нещо, се оказва, че е ново и за него лек все пще нема и пак си потърпевш. Отделно, че май вече не е така добра поддръжката на защита от стари и забравени гадини.

Да се присъединя и аз ... :) я пробвайте: XoftSpy.4.12 Trojan.Guarder.Gold.v6.65 Spyware.Nuker.2005.v3.3.16.1 spyhunterS noadware Microworld Antivirus Toolkit Utility 6.1.1 /това е малко към вирусите но ...просто я пробвяйте/ неможах да намеря крак Еwido Това е от мене надявам се да не се стреснете от това което ще ви открият тези прогроми,МОЛЯ ВИ ДА МИ ИЗПРАТИТЕ МНЕНИЯТА СИ :kiss2:

От половин година ползвам Microsoft Antispyware и за сега нямам забележки за работата му. Може би единствено малкото му неразбирателство с регионалните настройки, когато са зададени на "България"

<{POST_SNAPBACK}>

http://www.dgstudios.com/nick/cyra.shtml

това оправя проблема с кирилските шрифтове, сменя (код Windows-1252) вместо (код Windows-1251)

За защита от шпиони ползвам: Ad-Aware SE;Spywere Doctor... Работил съм със SpySweeper(и мисля да си я кача пак след като прочетох статията на DarkLight)..Доволен съм от всички но моята любима програма Sistem Mechanic 5 Pro..,винаги намира повече..и това е факт.. :)

някой може ли да каже какъв е проблема на Майкрософт Антиспайуеар-а с абсолиютно неадекватното съосбщение за изтекъл продукт на 31.07.2005 след като до тогава има оше ако не греша почти 3 месеца? Пробвах да го инсталирам на машина с абсолютно легален софтуер както и на пиратско копие на ОС ... резултата е : install - > start - > идиотското съобщение за изтекъл срок. А един приятел го има инсталиран и е доста доволен ... в смисъл има си реал тайм скан и т.н.

Според мен или си попаднал на калпава версия на продукта, или нещо календара не ти е наред... провери си настройките на ОС-а да не би да движиш някой и друг месец напред :ph34r:

някой може ли да каже какъв е проблема на Майкрософт Антиспайуеар-а с абсолиютно неадекватното съосбщение за изтекъл продукт на 31.07.2005 след като до тогава има оше ако не греша почти 3 месеца? Пробвах да го инсталирам на машина с абсолютно легален софтуер както и на пиратско копие на ОС ... резултата е : install - > start - > идиотското съобщение за изтекъл срок. А един приятел го има инсталиран и е доста доволен ... в смисъл има си реал тайм скан и т.н.

<{POST_SNAPBACK}>

Пробвай това от http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=2595...ft+antispyware:

1. Отваряте control panel>regional settings>customise.

2. Формата на датата се променя -

а) изтривате "г. " накрая на формата на датата (на двете места)

б) задаватре дългият формат да не е ММММ а само ММ.

P.S. Не знам дали и тук не беше писано за това...

благодаря за отговора на личното ми PC проработи безпроблемно след като махнах "г." и дългия формат на месеца от регионалните настройки ... но интересното е че на другите сл. компютри регионалните настроки не са "България" (работя в Румъния и само на лаптопа съм с БГ регионални настройки), а на две от тях все още упорито отказва да се стартира тая боза :yanim:

до data.bg леко нямам достъп оттук, а и не знам някое БГ прокси което да използвам ;)

само като се махне означението "г." също работи безотказно. програмката май леко има проблеми с кирилицата. Чичко Бил Гейтс трябва малко да си затегне персонала :)Публикувано изображение

Редактирано от soul (преглед на промените)

Както се беше казало.. най-добре с комбинация от две или три anti spyware програми за най-голяма сигурност... аз лично карам с Ad-Aware SE Pro. + Spyware Doctor + MS AntiSpyware Beta1 + SpySweeper + Spy Emergency 2005 + XoftSpy + Trend Micro Anti-Spyware. Към днешна дата 20 Юли 2005

Редактирано от Novkov (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Аз гласувах за Ad-Aware SE но ползвам и още някои като XoftSpy ,Spybot - Search & Destroy.Това се програмите които ползвам ,спорет мен ( и това което сте писали в темата тези са наи-използваните и наи-хобави програми за антиспай.

Аз съм с тях от много време и нямам никакви проблеми пускам си ги откриват гадинките и ги премахват ,какво по хубаво и лесно искате :):)Публикувано изображение

Да, добре е да се ползват няколко такива програми... Аз ползвам Ad-Aware SE, Spybot S&Destroy и една друга, по- малко известна, но според мен много ефикасна- a2 Squared

Редактирано от phantom (преглед на промените)

аз ползвам ad aware se personal i S&D , струва ми се добра комбинация

Открих една хубава програма. Само 1MB, без инсталация. Все още се тества, но може да я пробвате. На мен доста ми хареса. AWZ http://z-oleg.com/secur/avz.htm

Все пак засега е най - добре да се използва комбинация от 2 или 3

Да, по това, че трябва да се ползват едновременно поне две антибуболечкови програмки спор няма. Само да ви кажа, че Прехваления АдАуер е гола вода що се отнася до хайджакерите/тези, които ти сменят Хоумпейджа/. Не откриват една от най-опасните и коварни спайки от този вид, а имено about:blank. Ползвам в момента кракнат SpywareDoctor и Anti-Spyware Blocker и двете са просто убийствена комбинация. И двете са рийл тайм протекшън, и двете сканират страшно бързо, двете ъпдейтват редовно... абе нямам проблеми. :ph34r:

• 3 седмици по-късно...

Като гледам, че ползвате по три-четири антивирусни, три-четири анти спай, а сигурно и две три против троянци плюс файъруол и почвам да ви се чудя за какво си ползвате компютрите - за да си вършите работата или за да се вардите само от гадините по световната мрежа. Лично аз си карам с минимум такъв софтуер. И съм със следните програмки: Защитна стена - Kerio WinRoute Firewall with McAfee Antivirus Антивирус - AVG Anti virus Free Edition Антиспай - Microsoft AntiSpyware До този момент нямам проблеми. Работеха си супер и Microsoft Windows XP SP2. Очаквах проблеми, но се оказа, че си работят нормално и на Vista Beta 1. Важен извод за мен - с минимум средства и сили - максимален ефект. Това е.

От известно време ползвам Spy Emergency 2005 и съм много доволен.След като я инсталирах и сканирах с нея, пуснах Ad-Aware и Spy Sweeper, но нито една от двете не намери нещо пропуснато от Spy Emergency.Между другото, за нея има и тема тук

Ad-Aware SE! От януари 2005 пробвам с нея /версия 1,6 r1 / и Xoft Spy и Spybot S&D. Редовно обновяване и на трите. След Ad-Aware другите две не откриват нищо. :bye:

Аз почти от година съм със Pest Patrol 4.4.4.81 и нямам никакви проблеми.Пробвал съм и други програми,но тази е желязна.Антивирус-НОД 32+Zone Alarm Pro. Искам да ви спомена и още една много добра програма за борба със спайуейр.троянци,червеи :a-squared/www.emisoft.com/.Има и безплатна версия.

комбинацията от Ad-Aware SE Professional 1.05 Builld и нагласен Pop Stoper и antivirus NOD32 не минава нищо само някоя и друга ###### :)

Spy Sweeper върши добра работа...с нея съм от доста време! Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.