Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя Antispyware (adware) програма предпочитате?

Коя Antispyware (adware) програма предпочитате? (част 2) 340 гласували потребители

1. 1. Коя Antispyware (adware) програма предпочитате?

• Ad-Aware
      22%
      59
    • AVG Anti-Spyware (бивша ewido)
      6%
      18
    • CounterSpy
      2%
      6
    • Spybot - Search & Destroy
      19%
      52
    • Spy Sweeper
      8%
      23
    • Spyware Doctor
      12%
      33
    • Trend Micro AntiSpyware
      1%
      4
    • Windows Defender
      2%
      7
    • XoftSpy
      6%
      17
    • Друга
      17%
      48

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

spyware doctor 3.5 е много добра,тествал съм я и мисля че доста добре пази

• Отговори 359
  • Прегледи 70,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не видях никой да е написъл нещо за Hitman Pro .Аз лично си я изтеглих от тук на 05.08.2005г.Ползвам я и съм много доволен.

Изключително функционална и засега безкомпромисна - Ad-Aware SE Pro с включен Ad-Watch. Препоръчвам я на всички, които обичат да им е "ЧИСТО". :) :bye: :P

Аз Ad-Aware не препоръчвам никому. Не е лоша програмата, но на времето се справяше по-добре. Засега мисля, че когато потрябва - XoftSpy е избора за инсталация, пък после се деинсталира и така. Няма нужда да стои инсталирана ^_^

Teзи програми са ненужни да стоят инсталирани в Windows. Ако по някаква случайност се случи така, че да се инфектира със спайуер, то тогава слагате някоя като например Xoftspy (добри впечатления имам от нея) и като изчистите, чистите и тази програма :-) Още по-добре ако имате анти-спайуер инструмент в секюрити пакета (ако имате такъв) Добър е този на Касперски 6, както и Панда антивирус + антиспайуер 2006.

Ewido намира вируси дори и след Ad-Aware , XoftSpy и всичките фаворити невероятна програма за мен :sobbing::help::)

Редактирано от gronkjaer (преглед на промените)

При мене мн добре върви XoftSpy ако антивируса не засече нещо то XoftSpy го прави много съм доволен от нея. Но това си е мое лично мнение!

• 3 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

А аз гласувах за Ad-Aware 6.

Аз пък съм с Касперску интернет секюрити 6... Комплексна защита от всичко...

аз пък не използвам Anti Spyware програма защото много от тях заразяват компютъра със вируси

аз пък не използвам Anti Spyware програма защото много от тях заразяват компютъра със вируси

Кой ти каза така

аз го изпробвах със три различни от три различни сайта - налепиха ми още вируси

дай и аз да лепна, нема само теб я! Дай, дай да видим.

Аз ползвам XoftSpy и съм доволен от нея.Преди време имах някакви гадове загнездили се в компютъра и нито Касперски нито Ад-ауеър не ми помогнаха но изчезнаха само с XoftSpy :)

Редактирано от shumarov (преглед на промените)

Кой ти каза така

Момчето е право ,има доста такива програми ,ти като не си чувал не значи че ги няма :).В международните антиспаи форуми които участвам ги наричат rogue/suspect anti spyware програми като тва suspect не означава че са 100% вредни макар че има и такива програми които те заразяват.Има направен и списък с подобни програми http://www.spywarewarrior.com/rogue_anti-s...re.htm#products вдясно гледаи които имат червено в списъка са от по опасните

• 2 седмици по-късно...

ми аз ползвам - Ad aware SE, защото е безплатна , но не забелязвам да прави нещо кои знае какво , намира ми разни гадове и аз после ги слагам в игнор листата! сега си свалих spyware doctor - струва ми се доста добра , много неща открива и маха, само че е с лиценз, но аз пък и на мерих серийния номер, препоръчвам ви я ! ползвала съм и S&D-също не е лоша, но аз се надявам ако те не са добри поне антивирусните и firewalla-да ми защитават компа :yanim: имам също и Arovax Shield- много добра програма , когато се появи проблем , ми се появява съобщение на монитора с опции за триене или запазване, непрекъснато следи работата на компа - наистина е много функционална !

Редактирано от mulatasabrosa (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Ewido anti-malware наи-доброто в момента

Въпросното Евидо е ли е фрее както пише във Download.bg или е само 30-дневна триал версия и след това ще искат пари?

Аз съм със S&D и със XOFTSPY и от доста време насам съм и със A-SQUARED и съм доволен.Мисля да сеинсталирам AD-AWARE PRO тъй като не ми върши много добра работа. Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Аз съм само с NOD32 и досега не съм имал никакви проблеми с каквито и да е било вируси,включотелно и шпиони! От 4 месеца съм само с нея,знам че не е хубаво само с 1 антивирусна,ама тва нещо чисти вируси от всякакъв тип Но като цяло съм твърдо за Spybot: Search & Destroy , много приятна,лесна за употреба и наи-вайното - полезна!

Редактирано от ascalon (преглед на промените)

Аз съм само с NOD32...

Ма как така "само" с една антивирусна :snowballfight: , я веднага инсталирай още поне 6-7 за по-сигурно. Публикувано изображение

знам че не е хубаво само с 1 антивирусна...

Напротив, хубаво е.

Редактирано от Carcass (преглед на промените)

Аз съм за Ad-Aware SE и гласувах за нея,но и аз използвам няколко от тези програми.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.