Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя Antispyware (adware) програма предпочитате?

Коя Antispyware (adware) програма предпочитате? (част 2) 340 гласували потребители

1. 1. Коя Antispyware (adware) програма предпочитате?

• Ad-Aware
      22%
      59
    • AVG Anti-Spyware (бивша ewido)
      6%
      18
    • CounterSpy
      2%
      6
    • Spybot - Search & Destroy
      19%
      52
    • Spy Sweeper
      8%
      23
    • Spyware Doctor
      12%
      33
    • Trend Micro AntiSpyware
      1%
      4
    • Windows Defender
      2%
      7
    • XoftSpy
      6%
      17
    • Друга
      17%
      48

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Аз съм доволен от 'a-squared '.Безплатна,редовно се апдеитва.

• Отговори 359
  • Прегледи 70,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

за6то толкова харесвате ad aware se ас не сам я исползвал може ли някои да ми обясни за6то е толкова извесна, с какво е по добра от другите.

От известно време ползвам Spy Emergency 2005 и съм много доволен.След като я инсталирах и сканирах с нея, пуснах Ad-Aware и Spy Sweeper, но нито една от двете не намери нещо пропуснато от Spy Emergency.Между другото, за нея има и тема тук

<{POST_SNAPBACK}>

само да добавя че е добра програмка

Май ще се преорентирам към Ewido. Откри 13 гада и то след сканиране с Spybot и Ad-Aware SE.

Май ще се преорентирам към Ewido.  Откри 13 гада и то след сканиране с Spybot и Ad-Aware SE.

<{POST_SNAPBACK}>

Макар да хваща и такива паразите това не е неговото предназначение...Това си е чиста Anti-TROJANS програмка конкурираща се с a-squared Free 1.6.1...

http://img354.imageshack.us/my.php?image=s...051201379ew.png

Темата доста се разводни и искам да помоля останалите потребители да пишат само по темата а не да дават отговори достойни за темата - Най-добрата комбинация за защита"

ПОЗДРАВИ !!!

Май ще се преорентирам към Ewido.  Откри 13 гада и то след сканиране с Spybot и Ad-Aware SE.

<{POST_SNAPBACK}>

Досега използвах Ad-Aware SE и Xoft Spy с последни апдейти и бях много доволна, но до сега. Сложиха ми без да зная една шпионска спай програма която неможела да се засече с никоя анти спай програма и която ми записва в някав си нейн файл всички натиснати клавиши и всички страници които съм посещавала, ICQ чат ......... Сканирах с няколко анти спай програми но те нищо ненамериха :wors: Моля някой ако знае добра анти спай програма която да ми помогне да каже :wors:

P.S Извинявам се ако темата ми не е точно за тук.

Досега използвах Ad-Aware SE и Xoft Spy с последни апдейти и бях много доволна, но до сега. Сложиха ми без да зная една шпионска спай програма която неможела да се засече с никоя анти спай програма и която ми записва в някав си нейн файл всички натиснати клавиши и всички страници които съм посещавала, ICQ чат ......... Сканирах с няколко анти спай програми но те нищо ненамериха :wors: Моля някой ако знае добра анти спай програма която да ми помогне да каже :wors:

P.S Извинявам се ако темата ми не е точно за тук.

<{POST_SNAPBACK}>

ами сложи си някоя огнена стена

или опитай с Acronis Privacy Expert

ами сложи си някоя огнена стена

или опитай с Acronis Privacy Expert

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря за помоща :speak: Защитна стена имам тя е от F-Secur който ползвам, а сега ще си изтегля Acronis Privacy Expert и ще пробвам, дано да я намери за да я изтрия. :)

Преди малко ползвах Doctor Alex Antispyware 2.0 ПЕРФЕКТНА Е!!!! :speak::):clap::clap:

Аз си ползвам Spybot S&D и си върши идеално работата! :)

От време на време пускам и XoftSpy, но обикновено не намира нищо, особено, ако скоро съм ъпдейтвал Spybot-а. Още повече, че Spybot S&D си има резидентна защита и ми казва, когато някоя гад се опитва да се загнезди в регистъра! :speak: Така че за мен Spybot-а си е номер едно, въпреки, че харесвам и Ad-Aware.

• 2 седмици по-късно...

Свалих XoftSpy, пуснах я след Ad-AwareSE и намери още 36 гадини!!!!! :)

само дето имам проблем:

w32.Coflop_mm

w32.Chainsaw.Worm

тея двете ги намира и не може да ги изтрие :eek

Кажете какво да правя

пробвах да ги иpзтрия и след 2 сек. пак се появяват

<{POST_SNAPBACK}>

Ми пробвай със SpyBot Search & Destroy 1.4

Spybot - Search & Destroy Spy Sweeper XoftSpy Слагам ги и трите-последни версии-краквам! и действам ...и обикновено не остава нищо!

Spybot - Search & Destroy, напоследък ме разочарова. От една година насам ми дава само "Поздрави не е открит нито един шпионин!", и това при положение, че XoftSpy и Spy Emergency 2005, улавят "бубулечки".

За мен най-лесният начин за опазване от буби е внимателното подбиране на сайтовете които посещавам,инсталирането само на добре познат софтуер,заместването на Интернет Експлорера с лисицата ма мозила и периодичния скан с Ad-Aware и Spybot S&D. Това какво ще лепнем зависи 95% от нас самите какво ще направим,затова избора е ваш! Наслука!

Както сте писали най-добре е с Firefox и периодичен скан с Ad-Awere. :)

Ами в момента съм с NOD32 v2.50.41 и доста добре си шава антивирката, само дето в момента и търся лиценсче обаче ша са оправим :)Публикувано изображение

Аз също съм с Ad-aware SE 1.06r1 и Spybot Search & Distroy 1.4 Final. Но последно време тези програми взимат да ме разочароват, особено Spybot-a. Преди няколко дни в kaldata.com беше качена програма Spyware Doctor 3.5 и просто от любопитство реших да я пробвам. Преди да сканирам с нея бях сканирал с горепосочените две програми и според тях PC-то беше чисто. След скан с Spyware Doctor обаче се оказа че имам 7 инфекции, от които едната беше някакъв keylogger. Ако някой друг използва тази програма, нека сподели мнението си за нея :bye:

• 2 седмици по-късно...

Убедихте ме и си инсталирах и XoftSpy при положение, че имах Spysweeper, Ad-aware SE и Spybot Search & Distroy 1.3. Интересно е че почвам от едната и всички следващи намират по нещо (с последни ъпдейти). Всички гадинки обаче са с нисък процент. Един въпрос - Ad-aware SE и Spybot Search & Distroy 1.3 са стари версии, има ли някокво значение (обновявам си дехинициите редовно). Мерси.

Аз също съм с Ad-aware SE 1.06r1 и Spybot Search & Distroy 1.4 Final.

Но последно време тези програми взимат да ме разочароват, особено Spybot-a.

Преди няколко дни в kaldata.com беше качена програма Spyware Doctor 3.5 и просто от любопитство реших да я пробвам. Преди да сканирам с нея бях сканирал с горепосочените две програми и според тях PC-то беше чисто. След скан с Spyware Doctor обаче се оказа че имам 7 инфекции, от които едната беше някакъв keylogger. Ако някой друг използва тази програма, нека сподели мнението си за нея  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

От 6 месеца съм с " Spyware Doctor ".В началото след него минахаваха "Spybot Search & Distroy"и " XoftSpy " и "Ad-Awere"и колкото и невероятно бе,но никой от тях не откриваше нищо.Пробвах и с "Spy Emergency ",същото.Най-малко искам да кажа,че тя е неземенимия "елексир"Нито да влизам в спорове,че другите са лоши и т.н.За половин година разбрах няколко неща за "доктора":

1.Че има изключително добра защита върху браузъра в реално време.Чисти гадостите на момента./"Firefox","Opera","IE"/

2.Фанатичен унищожител на всякакви програми с вградени рекламни модули. "FlashGet","mIRK" и други такива биват премахвани на момента.За пърите две и аз смятам,че нямат място на компа,но това е лично мнение.

3.За някой компове може да е тежичък,виждал съм го до 40МВ да дърпа от Рама ,въпрос на преценка.След,като останах само с него и не ползвам други програми от такова естество смятам,че си срува.

Горе-долу това е.ЕДНА добра програма,която на мен ми върши добра работа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.