Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

продавам едно доста старо пияно внос от германия на доста годинки е с 2 свещника от пред е

...

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

Единствения ти потенциялен купувач в форума! И ти му викаш спамър Публикувано изображение

П.П Боже слезни си сабери ла**ата който си ИСРАЛ....

От "купувам-продавам",там това е ежедневие :question:

Хора, не се бях замислял, обаче събудихте съмнения в мене? Възможно ли е наистина, ако ползвам DAZ Studio (за 3D) с Core 2 Duo и играя новите игри с 20% клокната видеокарта да ми изпуши компа? Температурите не са над нормалното, ама викате, че при тежки приложения му се търкат чаркулите, а аз само с DAZ, Photoshop и GTA IV работя, има ли опастност? (да покривам им изискванията)

Сигурно по тази причина, някои специалисти препоръчват смазване на слотовете за RAM с капка машинно масло, веднъж в годината.

Това нещо не знам дали го осъзнаваш макар и на 17, все пак живееш в 17 век и си в държава, която уж от малко преди да се родиш, си смени политическата система.. :P уж , де...

Ти мислиш ли или си малумен?

Изобщо нямам интернет нито скаип нито саитове нищо не работи тря да рестартирам компа за да имам пак инте

Автора трябва да е доста "малумен" (и едва ли са печатни грешки)

Темата е "С кой съфорумец/съфорумка бихте искали да правите секс? Публикувано изображение"

С най голямо удоволствие с ostavime просто да му се отблагодаря за почивката

Време на криза - всеки се отплаща с каквото може, не рядко и в натура :angry:

Хораа .. може ли да ми отговорите на един въпрос ? .. Как примерно жена ми като умре как мога да се оженя за друга? Сега станах с една много добър приятел каня я в нас ама само за 1 вечер исмам винаги да живее при мене ? Как мога да направя така ? Моля Ви кажете! Благодаря предварително! .

Цъкаш на нея, после на Propose и на там не помня Публикувано изображение

какво е това propose ? Публикувано изображение

Предлагам/предложение.

Благодаря ви много дето ми казахте неам думи :X ;x ;x

Нещо не разбрах къв му е проблема на тоя... Бива, бива кух, ама чак пък толкова...

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

За всеки случай, знам ли го къв е тоя...

Скучно ми е.Кажете нещо интересни, че да се разсъня, бе!

Божкеее, в тоя интернет всички спят, май!Човек няма с кой да си изпие бирата...

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Ето образно изражение на реалният процент легален софтуер в България:

Значи, дисковете които се пробвам да бутна са вече изпробвани на вградената записвачка на този лаптоп, която взе че издъхна и затова сега се мъча с външната. Единият диск даже е легален. Така че явно не е от дисковете.

[ от тук ]

Най-хубавото: Направихме страхотна разходка в парка.

Най-лошото: малкият се отъркаля в едни фъшкии Публикувано изображение

:)

Здравейте,ако може някой да ми каже Game Editor с които да мога да редактирам готови игри като да кажем Need For Speed Most Wanted Hot Pushit и така нататък благодаря предварително :P

...

Здравеите колеги продавам си ланеца 110 гр. плетката е на версаче сребърен копуван е за 350 лв миналата година и е носен един месец по време на балами.

тема

наистина живеем във време на балами

Това което искаш пич няма да стане. На един суитч две мречи няма да работят. Проксито не разбрах за какво е. Не разбрах и суитча как ще ти помогне да тръгне интернет-а. Единия лаптоп с две лан-карти ли е? Ако да - продължавай да опитваш без суитч, ама до сега не съм видял човек който да успее. Моля ако някой някога е успявал да сподели връзка в Windows да каже как, че нещо и на мен не се получава. А главно не разбрах Workgroup каква връзка има с интернет-а ? Мисля че на света има хиляди компютри които не зиползват NetBIOS и са без Workgroup (като моя )

Доста бисери за един лаик само в един пост.

Да, с това съм съвсем съгласна. Едно е да виждаш чуваш гласове например, друго - да си толкова тъп, че да го кажеш на някой психиатър :-)

не знам за смях ли е това или за плач.......

Темата е Продава се BMW e46 Touring 2003г..

Автора описва колата и завършва така:

Допълнителна информация:

Автомобила е изключително запазен, внесен преди 3-4 месеца. Сменени са накладките (както и спирачна течност) и на четирите колела, както и консумативите (филтри MANN, масло BMW 5W30 LL). Сменен филтър на картерни газове. Колата е наистина много добро състояние. Пълен ///М пакет. Пълно Каско и ГО.

Колата я кара жена ми, в София може да се види. Причина за продажбата - взех и нова vitara. Възможен лизинг

Отговор:

Аз проявявам интерес, кажи къде мога да се видя с жена ти...:bye1:

Не го изкарвам Ленин като Христос, а чисто и просто като порядъчен човек и не вярвам на измислиците за него.

Той е бил в един от миналите си животи апостол Павел. А г-н Георги Първанов е бил и Ленин и апостол Павел.

Те тримата носят една и съща душа.

'Религия, Мистика, Езотерика '

Тук в Чужбина се говори доста за този грип.

Има доста мнения по въпроса.

Някои казват,че това е пуснат грип за да може да поизмрат малко хора.

Грипната епидемия ще се развихри към септември и тогава вирусът ще бъде още повече мутирал и ще вземе най-много жертви.В Интернет има хора които говорят,че грипа като е пуснат с цел то хората които ни оправляват ще направят и ваксини!

Тези ваксини ще са направени с цел да направят Имунната ни система по-слаба...така че имайте едно на ум!

Има много материал из Интернет поинтересyвайте се!

:) а един мармот завива шоколада със станиол Публикувано изображение

А родителите ни нарочно ни пускат пропагандата за Дядо Мраз, за да ни карат да бъдем послушни и да ни държат под контрол xD

Ами така е, като ни "оправлява" Инернет... защо назначиха стотици редактори в Уикипедия, защото се пишат какви ли не глупости. А младежите като видят нещо в инернет и скачат от балкона, така пишело бе!

Нещо ме боли,

салатата посоли,

боба сготви,

котката нахрани,

па земи легни.

Нещо да кажете?

Аз отстанах без думи...

Тогава влизаш в My Computer и там го форматираш ръчно.

Темата е "Форматиране на диск D"

Днеска гледам, че съм станал почетен потребител. Абе дали ще стана модератор, ако кача още 3-4 квадратчета? След почетен потребител какво следва?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.