Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

• Автор

Здравеите пиша ви защото днеска като си фклиучих компа и видях нешти генуин и си седи наи одоло и пише нещо че уиндоуса ми е копие има ли начин да се махне това и има ли някаф риск ако остане моля помогнете растревожен сам :wors:Публикувано изображение

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Темата е "От коя бензиностанция по маршрута София - Плевен да сипя дизел?"

Здравейте. Другата седмица ще пътувам по маршрута Русе - София и обратно с две коли и ще трябва да им сипя нафта на връщане от София някъде между София и Плевен (по възможност преди Ябланица). Едната е Peugeot 207 HDi (май е 2.0), а другата е VW Passat 1.9 TDI. Изобщо не знам бензиностанциите в този район, затова препоръчайте някоя в която се предлага добро дизелово гориво. Приятелите ме посъветваха за Ромпетрол, но някак си не ми се иска да зареждам от бензиностанция собственост на някакъв ром (нищо против циганите, но все пак). Какво ще кажете за тях?

Публикувано изображение

Ето от малко рчъкане из коша какво извадих:

bagi1991:

Всъщност аз я инсталирах за трети път самоче в C:/ и ми поиска диск аз сложих крака и даде съшия error. Възможно ли е да е от крака? Ако някои има крак или знае как да оправя проблема да каже ПЛС

От тази тема.

Така и не разбрах каква е грешката....само ерор е написал.И като гледам ''самоче''....

djvasko-bg:

здр отно имам проблем но не знам как да го разреша.Проблемат е на един не много стар лаптоп Aspire 5100

има парола на биоса как да я премахна за да мога да го форматирам и исталирам на наожо 4е ми да жа грешка на rul....

Преджарително жи благодаря за помосхта ако е жазмойно пипете на skype : endjel3

Ейтакъв правопис и ние да имахме!

стано1234:

zdr 1-vo da se izvinq za latinicata no klaviaturata mi e na ispanski i mi e malko trudno da namiram butonite za kirilica. Ta sega da si doidem na dumata znachi trqbva mi programa ili sait ot kadeto da moga da prosledqvam samoletite preminavashti ot bulgariq do ispaniq i obratno ako nqkoi moje da pomogne neka pishe shte sam mn blagodaren mislq che predi nqkolko meseca chetoh podobna tema tocno v tozi forum no sega ne q namiram blagodarq predvaritelno

Това,което търсиш е разписание....

васко и вени:

Здравейте,

Моля Ви за съдействие.Каква програма ни е необходима за да може този торент най-сетне да се декодираИмаме проблем с отваръането на папки с документи.Изписва ни ТОРЕНТЪТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДЕКОДИРА,МОЛЯ ДАНЛОЛВАЙТЕ ОТНОВО

Е коя е тази неграмотна програма....

Здравейте.

Значи имам лаптоп с WiFi и искам да свържа нета към настолния комп.

Нета е от хазайна.

Всички идеи ми се провалиха и в нета нищо не открих.

Благодаря предварително.

Махнаха ми темата е аз просто исках вирус!

Господин ****** ** вие сте много лош и невъзпитан човек, защо не си наврете главата дълбоко в задните ви части където би трябвало да бъде!

Нямам думи да опиша шока и ужаса, който вие ми причинихте надяваме се публично да се извините!

П.С. Ако изхвърлиш и тази тема се съгласяваш с моето мнение че главата ти трябва да е в дълбоко в задните ти части!

просто не е истина ... Публикувано изображениеПубликувано изображение

А ако е ял шкембе чорба, след това ще имаш лош дъх!

хяхяхяхяхяхяхяххяхяхяхяхяхях

Аз като съм ял чесън ми смърди ху*,а ако съм ял чушки после ми пари на митницата...абе ае оправете се бе,какви са тези приказки за аромати и т.н., качествата на спермата не зависят от това какво е било ядено от производителя.

Евала, умрЕх ! :)

• Автор

Ми хора незнам четох тая тема 2 пъти и нещо не стана след тжа жлезах ж експлорер и ми стана незнам кво сам напраил ама стана и ся се оправих просто жлезах излезах и кат влизам ми се махна и кат жляяяза и е готово тва направих аз Мерси!

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

здравейте едни приятели от германя имат следня проблем като отворят Интернета или мозилата започва нешто да пищи и като влезнат в някой сайт слет по малко от 5 минути затваря всичко отворено в интернета или мозилата

и отговора

b0928 не са ти ясни нещата, в Германия мозилата не "пищи", а свири "Deutschland, Deutschland über alles..."

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

Този последняи бисер кокото и да го чета не мога да му схвана мсисъла... ;) ;) :P

Ще се опитам да разтълкувам какво ни е казал този титан на словото и мисълта.

Ми хора незнам четох тая тема 2 пъти и нещо не стана след тжа жлезах ж експлорер и ми стана незнам кво сам напраил ама стана и ся се оправих просто жлезах излезах и кат влизам ми се махна и кат жляяяза и е готово тва направих аз Мерси!

Явно отначало не му е ставал, после е влязъл в експлорер и му е станал. Влизал, излизал и както си влизал, взел че се оправил (свършил). ;):P

"Изпедерастихме се.." и то главно заради женските...

Здравейте искам някой да ми даде савет каква марка рутер да си закупя обаче да има повечко опхват също възможно ли е кър рутера да се сложи антена която например да си е кача на покрива и да ловя на повечко месра мерси предварително.

А съвет за грамотност, някой да даде ?

1. Истинско име/на:Божидар

2. Прякор/и:боби,боца,волейолист и др.

3. Рождена дата:15.7.1997

4. Пол:мъж

5. Опишете външния си вид:кофява коса,кофяви очи.

6. Опишете характера си:с една дума:весел

7. Какво не харесвате в себе си:че косата ми расте бързо и ушите

8. С какво образование сте:основнопри положение, че основно завършваме след 8-ми клас...

9. Къде и какво работите/учите:уча в люлин6 96СОУ

10. С какво се занимавате през свободното си време/имате ли хоби:волейбол

11. Правили ли сте секс/имате ли партньор/семейно положение:девствен съм

12. Имате ли деца/бихте ли искали да имате:не

13. Политически убеждения:не

14. Религиозни убеждения:не

15. Пробвали ли сте обикновени цигари/пушите ли:пробвал съм

16. Пиете ли:не

17. Пробвали ли сте трева/пушите ли трева:не

18. Пробвали ли сте някакъв вид наркотик:не

19. Каква музика слушате:рап

20. Любими песни:на ъпсурт

21. Какви филми гледате:сякакви

22. Любими филми: много

23. Какви книги четете:не чета

24. Любими книги:няма

25. Какво е вашето компютърно ниво:добро

26. За какво използвате компютъра си:игри

27. Любим софтуер:нямам

28. Какви езици за програмиране сте хващали:бг и англ

29. За какво ви търсят най-често:да ритаме

30. Какво най-много мразите:тъпите въпроси

31. Кога и как научихте за kaldata.com:в Google

32. Какво ви харесва в сайта:всичко

33. Какво не ви каресва в него:

34. Кога и защо влязохте във форума на kaldata:2009

35. Какво ви харесва във форума:

36. Какво не ви харесва в него

Е тва е истината xD

Добър Вечер на всички някой ще може ли да ми помогне, търся хубава програма и малко да е лесна да си на правя дизайнер за моя сайт.. ама не знам каква програма да използвам някой от вас ако ми помогне ще съм благодарен, може и програма да на прави 3D дизайна не се бърка дай те там каквото има ;)

BTK не са "The BEST" но за сметка на това си имат всякъкви автоматични IP Proxy и всекви настройки...Пускаш рутера и готово...

Добър опит, от третия път (може би) ще улучи думата.

От скоро използвам RealPlayer 10.5 и съм много доволен, само дето крашва от време на време.

Включвам се понеже ще изтрия мнението, а съдържанието му е интересно. Цитирам съобщение от раздел "Кино".

мисля, че си спамър, който ******

Публикувано изображение

Включвам се понеже ще изтрия мнението, а съдържанието му е интересно. Цитирам съобщение от раздел "Кино".

:wors::speak:

Малиии, утрепа ме! Без малко да падна на пода.

Здравейте!Веднъж гледах един филм,в който се разказваше за едно момче,което щом навършва 13 години и започва да се превръща в мъжка русалка.После разбира, че е осиновен и майка му е русалка.Тя го е оставила да го отглеждат хората, докато се превърне в русал и после й го връщат.Благодаря предварително :)

e те това ме утрепа ... как се казва мъжка русалка Публикувано изображение

Тва за оня дет попълва лексикон дет му растели ушите е мега яко Публикувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.