Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1448382

как се маха краш от мозила фиревох

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1448129

Някой знае ли как да разбера дали имам Wi-Fi

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някои ще може ли да ми каже как да ми идват музиките, игрите и картинките в мемори картата 6то то някои кат ми праща не6то ми пи6е 4е нямам място и трябва да истуркам нещо телефона е нокиа н73 ohmy.gif

Публикувано изображение

Не.Щото на него можеш само да играеш за филми незнам дали става.Ама няма интернет и секи път трябва да си купуваш нова игра.

Става въпрос дали може да се гледат пиратски филми на PlayStation 2 с чип. При положение, че вече му е отговорено, че може и човекът сам си е казал след това, че е разбрал как става това си е не бисер, ами адската изцепка.

Някой може ли да даде линк към пач за World of Warcraf 3 Frozen Throne.Аз свалих последния 3.1.3, но не иска да се инсталира.

Неграмотен народ, ей... Първо, че не се казва така играта, ами и защо ги свалят тези Rip-ове...

Само да видя още спам в темата и ще хвърчат регистрации във всички посоки ;) Нямам време да ви чета всички, затова ще продължа, като се върна.

Значи, клавиатурата ми е с батерии и си има от зад устройство дето приема, каот майка. Лазерна демек, или там как се води. Слагам чисто нови батерии и като натискам на клавиатурата, майката не свети, защо? Удрям малко клавиатурата и пак тръгна и пак забива някво такова, променливо, 10 мин ще щрака добре и после изведнъж неще... слагам нови батерии отнов и пак същата работа... от кое ще е проблема, майката или клавиатурата? Тая клавиатура не съм я чистил от 5 години, да се има напредвид.

Последното изречение ме подсети за един виц разказван от Еди Мърфи в някой от филмите му:

Клиент в ресторант извиква сервитьора и му казва:

- Бихте ли опитали супата ми ?

- Защо, студена ли е ?

- Не.

Сервитьора вежливо:

- Да не би да е много солена ?

- Не, не е.

Малко по-изнервено:

- Ами тогава, може би има особен вкус ?

- Не, просто я опитайте.

Вече едва се успява да се държи вежливо:

- О, сигурно главният готвач е прекалил с оцета.

- Опитайте я !

Сервитьора вече крайно изнервен вика:

- Добре, къде е лъжицата ?

Ахааа, ахааа :rolleyes:

Някой може ли да ми даде някакъв удобен фото шоп.лесен за работа и който лесно да се инсталира....

А аз си търся аудио шоп

старото го попраих беше скъсано на две от кодката

ей такова животно не бях чувал, за уфсъ да, ама за туй не ;)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

начи искам си зимам джойстик до 40 лв мах може ли да ми кажете кой е добър не щъ тея с ръчката ми другите и искам с повече копчета нищо не разбирам не се смейте а ко може да само да ме опътите нещо стана със заглавието знам че е грешко

Ммм, българският език си отива, съдейки по горния цитат Публикувано изображение )

Ммм, българският език си отива, съдейки по горния цитат Публикувано изображение )

Май съвсем си е отишъл...

аз обичам да масажирам дупетата на моите партниорки ,мене ме кефи,а ако и си сложа инстромента оште по добре Публикувано изображение

Снимката на аватара ми е доказателство.Ти, тъп и сляб да беше, пак щеше да разбереш и видиш, бе

:angry:

:)

и блестящо продъжление на олито:

Още един новодошъл в осъдения ми списък.Някакъв си световнонеизвестен жичкаджия ще ми дава наклон и ще ми казва по какво съм шампион

не се месете в делата Божи, ще ви включи в списъка си Публикувано изображение

йоване анкетата ти не струва обичаш ли да лапаш голями Публикувано изображение?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1451363

Друг път не цитирай такива вулгарности, а ги докладвай, за да бъдат премахнати по най-бързия начин.

След като видиш това предупреждение, поста ще бъде премахнат от темата.

Редактирано от Censored (преглед на промените)

И кое му е смешното? Изключая че е неграмотно написано.

Тема: Как да клонирам МАС адреса си

Съвет

Еми неможе ли да си препишеш МАК-а

Автора на темата

Четох във форумите че това не е надежден начин затова не прибягвам към него.

И аз по принцип не си вярвам на очите :speak:

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Семейството

Какъв жанр филми тегли най често?(ужаси, комедии, 18+ и др)

Хахах, айде обаждайте си, човешко е все пак :)

след като клика на подписа ми (явно смята, че е линк към CD key за Vista), който смята за част от мнението ми, потребителят се озовава в темата ми за електронна музика и е възмутен:

И кво й е тук мястото на темата относно сиди кей за ОС бе БУНАК !!!

Кво общо има мойто питане с тази тема тук ?

просто няма втори като тоя :0

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1456370

Тоя оптимист се колебае между 3 модела видеокарти PCI-E, и след подкана да каже какъв му е компът...

така в момента въпросния компютър

е с 512мб рам ,128мб видео но нещо и има :shy11:, 80гб хард и дъното не знам кво е аха и процесора е 2ghz

идеята е да го направя 1.5 гб рам ,вдеото според зависи 512 или 256 и 160 гб хард без да пипам дъното и процесора !

и трябва да погледна дъното с къв слот е за видео мисля че е PCI

А ето и отговорът-каквото повикало-такова и се обадило..

Сам ли достигна до този извод? Публикувано изображение

П.С. Не знам нямате си работа ли к'во по цял ден само спамите всички теми...

.

след като клика на подписа ми (явно смята, че е линк към CD key за Vista), който смята за част от мнението ми, потребителят се озовава в темата ми за електронна музика и е възмутен:

просто няма втори като тоя :0

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1456370

боже,боже..още не мога да спра да се смея....

Ако става дума точно за менюто за диск анализатора то трябва в дървовидното дърво от ляво да кажеш отвори ми тази папка

Искам да попитам как се пише върхо изображение примирно както менютата не са картинки а текст и се маркирва Публикувано изображение ако ми кажете това ще съм ви много благодарен :)

горкия български език

Искам един сървър някой да ми го направи за cs и да ми го прати по скайп но искам сървара да има:

1.Хората да не се бутат а да се разминават например да минават един през друг

2.Да има менюто с m и там да има джетове и тем подобни и ammoto да може и админа да го раздава и да се трупа бързо.

3.Искам оръжията да не се купуват с B а с 1234567 но не и да има снайпери и тежкото само да има картешници и пистолети и един пилешки снайпер.

4.Искам пистата да не е тъмна.

5.Искам да има и hook само за админите.

6.Искам да има парашути и само хората да скачат по силно.

7.Искам да има няколко типа зомбита но не дребни като пеперуди.

8.Искам първата граната да запалва зомбитта 2.рата да ги застоява на едно място и третата да свети.

9.От началото на играта когато всички тръгнат след 10 секунди някой да стане зомби.

10.Искамм кодовете админа да дава ammo,да превръща хора в зомбита и зомбита в хора.

11.Искам да е respaw

Моля ама много моля някой да ми направи сървара в награда пращам по пощата този оргинален парфюм една каишка и 10 лева ето и снимки:

Този който ми направи сърваара ще съм му брагодарен цял живот :rolleyes:

Искам, искам, искам... И това ако не е някое разглезено девет годишно келешче, ей ме на...

Продавам фонтанче с слънчев панел Цена 60лв който се интерасува да пише на skype emilsim22 (Фонтана е пробван и още не съм го вадил от пакета)Ето и снимка:

Същия индивид

Момче наблегни повече на Българския език / правопис / отколкото на филми .

Работата е общо взето "присмял се хърбел на щърбел".

edit: let there be съпон.

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

Пфу, че готска тема имало в нашия форум, тъкмо като за бай Стефан...

Смятам лека-полека да пиша.Първо, смятам да обединя петте групи, и според мен мъжът се старе да бъде завършен, четирикратен и съвършен, но не може, и прави всичко спрямо своето виждане за Добро.И следва с кепенците, като кон, тая насока, и..ии...и.....

Някой нещо разбра ли, особено от четирикратно съвършените :wors:

На мен ли говориш, бе, образ? Само единият ми чифт дънки струва повече от D40, а дрехите ми повече от годишната ти заплата, интернет боецо :sobbing: Най-мразим, га некоя кифла ми се прай на кроасан...

Този човек все със златни дънки ходи, ха на бас че са Ърмани, интернет боецо (говори на човек с ~38 хил. годишна заплата :wors:)

Защото съм върл антикомунист, защото познавам хора във висшето ръководство на Б$П, и такива неща съм видял с очите си, че инфаркт ще получите

Поправете ме, ако греша, но тоз младеж е разбрал май само то комунистическите детски градини?? Антикомуниста познава добре врага, даже си пие кафето с висшия съвет :wors:

тема: Как да направя бутон за Изход (???)

Как да направа изход примерно направилил сам си бутона изход и сам мо задал страницата кадето ще е изхода но изкам да излиза от профила и да ме отведе в началната страниза който знае код нека ми каже имам един но тре да чакам 3 сек за да излезна :)

???

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.