Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Дънни платки за INTEL GIGABYTE EP35-DS3L, P35, DDR II 1200/1066/800/667, SATA II, GLAN, LGA775

Процесори INTEL INTELPIV 3.00GHz, 1MB, 800, S478

Памети RAM ADATA 2 x 2GB DDR II 800+

Твърди дискове & Флопи HITACHI 400GB 7K500 7200 16MB SATA II

Видео карти SAPPHIRE 512M HD3850 DDR III

Кутии и Захранвания POINT OF VIEW PSU Black Diamond 650W

891лв

Ако ти е скъпо намили захранването

Той самият не знае къде се намира, ама тръгнал съвети да дава. Публикувано изображение

Гледам хора с много по слаби комфигъраций са постигнали добър клок на процесори.

комфигъ...какво?!
  • Отговори 2,7k
  • Прегледи 261k
  • Създадено
  • Последен отговор

ЗДР знам че много хора се оплакват от сървъри ,защото има много хакери е тука няма 87.97.223.172:27015 също така винаги е онлайн Публикувано изображение

Ако има някав проблем в сървара или желаете да станете админ пишете на скайп mimitu19 ;)

Много ще съм ви благодарна ако флезнете :dancing18:

Да добавя че сърверат е за counter-strike :P

Нищо, че темата е "Сървъри за Counter-Strike 1.6"

AGP ? тези карти не се ли използваха преди 4 години ? Вече си има PCI това е БЪДЕЩЕТО.

Добре дошли в 2009та година Публикувано изображение

Под служебен разбирай че седи в офиса и никои почти не го ползва.Като му изтече гаранцията го отворих да го почистя.Дънната платка е голямо дърво два слота за рам, няма възможност за добавяне на външна видео карта,има слот на всичко е така наблъскано че не виждам къде би се събрала видео картата.Както писах трагедия.Никаква подръжка на драивери.Кофти процесор.Само минуси.

Не ме разбирай погрешно повечето лаптопи са така,това все пак са преносими компютъри.Просто не са предвидени да гледаш филми на тях или да играеш игри.Средната продължителност на един филм е 100-120минути а батерията държи максимум 60мин.

Ако ще седи вкъщи на зарядно за да можеш да гледаш филми за 700-800лв си купуваш настолен компютър с двоино по голям монитор и много по добри възможности.И като ти кефне правиш ъпгрейд.

Да уточня, става въпрос за лаптоп. :rolleyes:

Следващият поет:

проблема е че външните устройства не се инициализират в биоса, открива ги само уиндоуса и след рестарт се появява в буут менюто единствения вариант е буутваща флашка...опитвал съм да започна инсталация на уиндоус от линукс на флаш памет но не става, в замунда има portable live xp flash edition не съм го пробвал, но може да започнеш инсталация от него...

То целият пост е бисер в контекста на темата, ама както и да е........

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Виж в Резет има я на цена от 46,80 долара .Намира се като тръгнеш от джумаята посока енергото след пощенска банка в ляво.но смятам че ще сгрешиш,ориентирай се към нещо по добро

За кой ли град става въпрос, в нашия град след пощенската банка в ляво се намира Горското Публикувано изображение

значи здравеите аз сам един простак имам един тъп лаптоп acer extensa 5220 та значи искам да попитам дали мога да му сменя процесора и с какав процесор ще е по добре да го сменя моят сега е intel celeron530 1.7GHz 533MHz друго незнам как да ви го обясня и все пак ако можете да ми предложите някои процесор ще сам ви много благударен но нали да е по силен нещо от рода на 2.6 или дори и повече

БЛАГУДЕРЯ!!!

Ей тука се намира Публикувано изображение

:P

Някой от вас замисли ли се, че може да са го отвлекли извънземни. :down:;) Може да ви звучи шеговито, но 1 път и на мен ми се случи доста странно нещо, но малко по-различно от това. Случката беше преди около 1 година, и е доста мистериозна никога друг път не съм имал подобен сън. Значи лягам си вечерта към 00:30 -01.00 там някаде, на сутринта се сабуждам, а в стаята грее слънцето и е един страхотен ден, а аз осещам всичко идеално. След като се изправям пред леглото тръгвам към другата стая (двете стаи ги дели 1 портал тип хармоника), която е със източно иложение и от там влиза доста показателна слънчева светлина. Кога се озовавам в другата стая ся обръщам наляво към стената и вместо стена ,виждам прозорец, а в него глава на извънземно (нали се сещате как се описват с глава като крушка и с големи и мили очички), което гледа право в мен. Естествено изпадам в страх и се връщам в другата стая, като се чудя какво да правя, а всичко изглежда също толкова реално, а аз не се будя. Седя и гледам секцията тъпо, и чакам да се сабудя от кошмара, обаче не се будя. В един момент затварям очи и си представям как това е сън и искам да се сабудя. Сабуждам се, пак в същата слънчева стая, в която няма нищо необичайно, всичко си е както трябва да е, а слънчевите лъчи пак проникват вътре по-същият начин. Отивам в хола с лек страх и гледам стената и няма нищо цяла си е, в следващият момент се връщам в всекидневната кадето бях легнал и гледам на прозорецът, който си е на мястото пак някаква извънземна чотора ме гледа, като тоя път изчезна аз затварям очи и вече вътрешно изпадам в ужас, като незнам кое е реалност и кое не. Пак се сабуждам за 3-ти път, и ме е страх да стана от леглото ставам и се озъртам, като вече наистиня нямаше извънземни. Най-странното е, че докато ставах първите 2 пъти сякаш нещо се базикаше със съзнанието ми неможех, нещо го манипулираше, а това ме изплаши най-много. Може това да е било сън, но просто всичко в стаята изглеждаше еднакво 1 към 1 и беше плашещо реално. Точно тази сутрин аз спях сам в къщи, нямаше никой друг освен баба ми, а тя беше през 2 стаи. Живея на 6 етаж, гледах вратите, прозорците и всичко, ама нищо съмнително. Това ми се случи към 5 и нещо сутринта, точно когато слънцето се показва. Нямам обяснение, как това ще е сън, след като вратите, пердетата, сенките и всичко друго, изглеждаше така както след като се сабудих тотално. Това осещане в главата все едно някои иска да вземе контрол над мен също много ме изплаши, но нищо не се знае. Дето се казва, истината е някаде там. ;)

Това е целя пост. Аз иначе онемях от следното описание на събуждането:

Естествено изпадам в страх и се връщам в другата стая, като се чудя какво да правя, а всичко изглежда също толкова реално, а аз не се будя. Седя и гледам секцията тъпо, и чакам да се сабудя от кошмара, обаче не се будя. В един момент затварям очи и си представям как това е сън и искам да се сабудя. Сабуждам се, пак в същата слънчева стая, в която няма нищо необичайно, всичко си е както трябва да е, а слънчевите лъчи пак проникват вътре по-същият начин.

Първата ми асоциация беше дали не съм си пуснал ТВ на Канал 2001...

Продавам мултифункционално устройство принтер копир и скенер

CANON PIXMA MP-160 snimka http://www.ardes.bg/popup?hash=0/2/0217b2e1895ceccf

Давам подарък мастило 1 тубичка и половина черно бяло.

Цена:75лв

:headphones:

Чудя се само двата цвята заедно ли са в тубичката или разделени???

Публикувано изображение имам проблем и то голям.Немога да си отжоря скайпа,защото не си знам паролата.А най лошото е че, не регистриран на моя Е-мел. Ясно ми е как става по нормалния начин,обаче не става. Има вътре нещо ама много важно за мене,иначе никакъв проблем да си направя нов. АКО НЯКОЙ ЗНАЕ НЯКАКЪВ НАЧИН ДА ОТВОРЯ МОЯ СКАЙП,МНОГО МОЛЯ ДА МИ ПОМОГНЕ :) . Много благодаря предварително!!! Информация можете да ми испратите на адрес [email protected] Много моля ако можете ПОМОГНЕТЕ, много ми е важно! Благодаря!

Абе и аз искам да изтегля едни мои пари от банката, но съм забравил пина на картата, а и тя не е моя.

Дънни платки за INTEL GIGABYTE EP43-S3L, P43, DDR II 1200+/1066/800, SATA II, GLAN, LGA775 1 70.50 70.50 $

Процесори INTEL INTEL PIV CORE 2 DUO 3.00GHz CONROE E8400, 6M, 1333, BOX, Dual Core 1 173.80 173.80 $

Памети RAM ADATA 2 x 2GB DDR II 800+ 1 49.00 49.00 $

Твърди дискове & Флопи SEAGATE 500GB 7200 32MB SATA II 1 56.40 56.40 $

Видео карти SAPPHIRE 1024M HD4830 DDR III PCI-E 1 117.00 117.00 $

Монитори TFT/LCD ASUS 20.1" VW202B BK, 5MS, 3000 :1 (ASCR), 300 cd/m2, WSXGA+ 1680x1050 1 176.80 176.80 лв.

Кутии и Захранвания FOXCONN ZL-699/400W DELTA 1 61.70 61.70 $

CD / DVD / RW LG DVD RW GSA-H55N, 20x, Black 1 29.60 29.60 лв.

Мрежово оборудване REALTEK LAN card 100 Mbit/s 1 5.80 5.80 $

ОКУЛО 1200ЛВ

Видях го дракона,докарал си го като Саша Барон Коен в ролята на Борат.И новия ти аватар е трепач. Ур а'х Акбар! :P:lol6: :lol6:

Иначе русалките са най-често срещаните митологични създания.В някои щати им викат и перхидролки.

И последно:кръвотечение от носа не е аркада.Аркадата е сцепена вежда.И като ти знам уменията с шопа,се надявам че снимката е фейк. ;)

Док,това е култово четиво!!!Кой е автора?

Ама, те, какво-пият ли, бият ли се, или правят неща 18+? Публикувано изображение

Той самият не знае къде се намира, ама тръгнал съвети да дава. Публикувано изображение

комфигъ...какво?!

Това като батерий ;):lol6: :lol6: от един друг фарум:lol6:

Аз имах едно такова пухче, Джони се казваше, ма баща ми му казваше Хамилтън :whist: Живя 3 години и кусур и тази пролет окончателно почина. Живееше в мезонет на 2 етажа, с всички екстри :baby: Но ме изумяваше, туй животно на 3 пъти умираше, изпадаше в клинична смърт, припадаше ли, не знам какво правеше, но си беше мъртво! Публикувано изображение Но след няколко часа или ден-два се съживяваше... Не мога да си го обясня още как го правеше :P

Споко,не е първият случай - един пич го правеше това преди около 2000 години... Публикувано изображение

Публикувано изображение

от тази тема

Чичо Слави моляте най-сърдечно да обърнеш внимание на молбата ми. Аз съм единадесет годишно дете което много харесва Емануела и дори е най-големия и фен.Толкова много искам да я видя на живо, че дори бих убил човек и всичко друго бих направил само да я видя на живо. Исках да ти кажа, че ако наистина държиш на своите фенове и на мен можеш да дойдеш у нас и ти и Емануелаза да видя и двама ви на живо и да ви искам афтограф.Ако искате да дойдете у нас и двамата обадисе на тези два скайпа vanq_todorova1,wolverin8181 единият е на мама а другият е моя за да ти дам адреса и града в който живея.От твоя фен Дени :) :) :) :)

Не иска много нали? Публикувано изображение

Ами според мен не знам дали има такъв човек изобщо.. но сигурно има.. Щом толкова хора го издирват.. той не може да е дошъл е така от нищото.. но пък забелязали ли сте, че Барак Обама и Осама.. си приличат адски много ! Публикувано изображение Това е невъзможно да си приличат чак до такъв процент.. Освен ако не са един и същи човек ?! :) Нищо не е чувано за Осама през последните 4 години когато Обама се кандидатира.. Ако наистина Обама и Осама са един и също човек ( което е малко вероятно ) тогава.. какъв човек забога е президент на САЩ ......... :)

Публикувано изображение не е истина Публикувано изображение

Ейй, ми аз съм през ден в Г.Оряховица и да не съм разбрал!!! Бах мааму! Колега SUN CITY, къде го продават? В големия супер Max-Mark сигурно ще го има, а? Ама как са казва, че да знам какво да търся, щото като отида и поискам 10 палки путентен салам сигурно доста особено ще ме изгледат Публикувано изображение

Ухааа, ще си правя всяка сутрин сандвичи с него за из път, и като подкара батю ви Трамвай влака, де що има мацки по гарите, няма да им са размине! А пък вечер като си нарежа за мезенце, и като цокна с него 10-15 бирички, комшийките на опашка ще ми са редят!

А пък ако я пуснат таз мерудия и като подправка, че да си посоля едно хубаво шкембето с нея, елате да гледате какво са вика путенция.....

Публикувано изображениеПубликувано изображение

ЦИТАТ еми...срам ме е ама ще си кажа laugh.gif когато за първи път седнах пред компютър...по skype един приятел ме упътваше и ме учеше как да си инсталирам kaspersky,и понеже се налагат няколко рестарта,на мен ми омръзна да ставам...понеже незнаех кво е рестарт и ...давах от щепсела хахаха laugh.gif ТВА МЕ РАЗБИ!!!!!!!! :P;):speak::speak:

итривавам един бисер на потребителя Fixt00l по негова молба -явно се чувства обиден от това, че негов цитат присъства тук.

Още преди 2 години сме ви обещали следното :

Мисля, че никой не е предпазен от това да каже 'бисер'. Не сме се събрали тук да се надсмиваме, а да се смеем. Мисля, че има голяма разлика в двете неща!

Аз лично нямам нищо против да бъда цитиран в тази тема (не малко простотии съм изръсил из тоя форум - има да изследвате 4000+ поста). Който се чувства обиден от това, че негов цитат присъства тук, моля да се свърже с мен и цитатът ще си замине.

пп. Трябва ли винаги да сме сериозни?

Лично аз не виждам нищо обидно в цитата, който беше поместен тук, тъй като въпросния потребител явно не е мислил какво е писал, но негово право е, като няма чувство за хумор да си се сърди.

Редактирано от Trichocephalus
изтрит цитат по молба на потребител (преглед на промените)

кое ви хадесма на моито гаже

я преведи Публикувано изображение

на тоито гаже и стои добре деколтето, но нека не пренебрегваме и други нейни черти :rolleyes:

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Темата е "Изкуството на голото тяло"

Опитват се да ми внушат, че най-красивата жена е бременната, докато аз го асоциирам с някакво раково образование. Сигурно не разбирам, защото нямам заложени функции да раждам.

Подобни мисли, се е опитал да разсее Jiri Subrt, като придаде в фотографиите си нужната естетичност и художествен елемент, но кое ми дава гаранции, че няма да мисля за сниманите обекти в следващия момент, като за самоходни говорещи инкубатори?

Темата е "Възможно ли е?"

Привет на всички форумци скоро ще се сдобивам с булстат и се чудя дали ако прекарам един кабел от чинията към PC to дали няма да мога да я ползвам и като wifi антена заедно с телевизията ест.

Това "ест" нещо стана неделима част от писанията тук, да не сме на кораб, ест ?

еми братле може да имаш някфа дарба един господ си знае раотата нали знаеш но си мисли готини раоти все пак ти си знаеш ама кфо си представи как си го видял кфо почувства !!!

Жесток правопис... :huh:

Същото братле: Тема:Без икони на desktopa и лента на задачите ами преинстал на линодолс бе бате жлело е нечто !!! Тема:Какъв процесор става на това дъно ами купи си 2 дуо и сяко едно от ядрата да е поне на 2.16 минимално ти казвам Тема:Какво слушате в момента? (част 4) доллол джони б . мп3 Тема:Възможно ли е да знам нещо случайно и то да стане ? еми братле може да имаш някфа дарба един господ си знае раотата нали знаеш но си мисли готини раоти все пак ти си знаеш ама кфо си представи как си го видял кфо почувства !!! Тема:Проблем със стартиране на комп ами толкоз ти е качествена пастата и не го таркай директно отгоре а с много малко паста на клечка за уши не варжам да е голям като за карпа !!!! Тема:Забиване на компютъра еми братле преинстал на драив за мишката как да ти кажа може да е от сичко та дори и от линдолса

Кодове

За да отворите полето за писане ,натиснете Ctrl+Shift+B eдновременно.

Sims3 кодове:

1) kaching - Увеличава семейните приходи с 1000§

2) motherlode - Добавя 50 000§ към домакинството

3) moveobjects on/off- Може да поставяте предметите навсякъде, дори и симовете

4) constrainFloorElevation true/false - Използвайте false, за да повдигате или понижавате пода заедно с предметите върху него

5) testingCheatsEnable true/false - Използвайте true и след клик върху пощенската кутия, ще ви се появят много опции- смяна на професията, промяна на нуждите и др.

6) hideHeadlineEffects on/off - Показва/скрива балончетата с мисли

7) unlockOutfits on/off - Използва се в CAS-а - Отключва дрехите от професиите

Ето малко полезни кодове , но НЕ ГИ използвайте за забавление!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.