Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

цитирайте наред, това стои 7-ми ден!

авеи боклу4ар нещастен я си затваряи недъгавата уста 4е щта напраиа на бавен пингжин и ше ме молиш да та убия бахти неграмотната буболе4ка тъп бавен сперматозуит.

никаде не пише 4е сам казал само кабел и тонколонка то туи е съвсем ясно 4е няма да са 4ува силно а пак за слушането на улицата ако искам ще си слушам на улицата незнам каде пише 4е неможе да се слуша

ти си някав нз няма такав бавни4ак като тебе.

Еи каруцар,циганин,боклук,нещасник,месар,гей,лайнар,педал я си затваряй плювалника ве!

И ти пишеш неграмотно!

И нема да слушаш музика на улицата,защото господ,тоест аз казвам!

За бисер е и личното съобщение, че ще получа бан, ако повторно отворя една тема.

Редакция: 14-ти ден...

Редактирано от vorfax (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мишката ми е усб обаче имам накрайник да става за буксата отзаде слагам мишката отзаде и като я опъна и пцто се исключва, по същия начин и като е в УСБ-то като опъна мишката и се изключва. Благодаря предварително !

Ето още по темата с опъването на мишка :ph34r:Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от andibgpz (преглед на промените)

Topper и Fixt00l - май само се дебнете един друг по темите кой къде пише, за да дотърчи другия и да почне да му опонира , а ?

Спрете се !

Следващия път, независимо кой е виновен - изхвърчате и двамата, в комплект !

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Така...

Почистих всичко, без предупреждението.

Искам да ви кажа, че до тук не знам кой ви е трил и кой не, но от този миг нататък не ми дреме кой какво пише и поства тук - ако не е "бисер", директно се трие без обяснения защо.

Не забравяйте, че тази тема не е за да се подиграваме един на друг, а в бързината или от незнание всеки допуска грешки - било правописни, било от всякакво друго естество. Абсолютно всеки може да попадне тук - от админи, през модератори, та до всички останали юзери - и в това няма нищо обидно.

Който забравя често това, да си го напише и да си пусне римайндер на телефона всеки ден на кръгъл час да му напомня.

пп. И последно, но не на последно място - всички оплаквания относно горенаписаното - към арменския поп.

Мерси.

Хора преди се сещам имаше една игра дето се одглеждаше джоинт там поливаше се туй унй абе като тамагодче беши . Ако някой я намери ще го черпя

Общо взето е вярно. Освен самия лаптоп който излъчва електромагнитни лъчения, които не са полезни за човека, така и ако е снабден с WiHi модул, той допълнително усложнява обстановката.......

Къде отиват изтритите файлове и от Recycle Bin?

1. в небитието.

2. Никъде не отиват, само се маркира пространството в таблицата на файловете като свободно. Ако не си разбрал/а какво написах погледни отговор 1

от тази тема

Напротив виновни са, че не предоставят реална информация за адсл, а си знаят само евтиния рекламен трик 12 мегабита скорост.

Кажете ми как ще ви прозвучи: Ще теглите с 12 мегабита, но след това ще трябва да сийдвате 12 пъти по-дълго време за коеф. 1.00 и то при идеални условия.

Както казва една колежка - незаконното, с документ :shock11:

А бе човек ти различаваш ли програма за сваляне на торенти от програма за разархивиране на "abv.ico" файлове и други такива!!??????

То въпросната тема е станала "присмял се Хърбел на Щърбел"

Ами искам да мога да играя игри от zamuda.Някои игри се играят ако ги сложиш в програма deamon tols ,обаче тая програма не мога да я инсталирам излиза ми иконка,но немога да сложа нищо в нея.та някоя друга програма която може да я замести с bit komet не става сега по ясно ли е?

6OUTO E DOBRO.TOVA PREDSTAVLQME VSI4KI NIE I DARJAVATA NI KATO TAKAVA.V 6OUTO SE POKAZVA PROSTOTIQTA NEGRAMOTNOSTA MILOSTA SASTRADANENIETO I ZA KAPAK MOLITVA.. S 4AKA RAKA.:)TOVA E NA6IQ OBLIK KATO NACIA MANTALITET I NIE TRQBVA DA SE OGLEDAME V GEROITE NA 6OUTO.TAM 6TE NAMERIM SEBE SI:)I KOITO KAZVA

TE SA PROKAJENI A AZ SAM NQKAK NAD TQH..PROSTO DA SE OGLEDA KADE SE NAMIRA V KAKVI USLOVIA I POSLE DA KAZVA TEZI ELEMENTARNI SLOVA:)

AZ KAZVAM EDNO GOLQMO BRAVO NA POLITICITE PREZ POSLEDNITE 20 GODINI.TE USPQHA DA ZATAPQT DO TAKAVA STEPEN NARODA 4E DA NE SE ZNAE KOI E BOTEV ..DA NE SE ZNAE VTOROTO BALGARSKO CARSTVO.DA GLEDAME PO ULICITE NA BG EDNA MIZERIQ NI6TETA I SASTARENI PREJDEVREMENNO HORA OT BEZPARI4IE NO OSTANALI PO DUH DOBRI:)DA KAJEM BRAVO NA NA6TE POLITICI I ZA TOVA 4E IZMESTIHA STOINOSTITE V JIVOTA NA BG PREZ TEZI 20 GODINI..I NAPRAVIHA TAKA 4E ATAKA NEU4ASTVALA V VLASTA DA E GNUSNA GROZNA I FA6ISTKA..A TE UPRAVLQVALI 20 GODINI NA GARBA NA VSI4KI NAS DA SA UMNI MILI LICEMERNO VAZPITANI I DORI POU4ITELNI SPRQMO NAS:)EVALAAA ZA KAPAK 6TE KAJA LI4NIQ MOI POZDRAV ZA VAS POLITICI KOITO OLICITVORQVATE JIVOTA V BG 4REZ BQGSTVO KAM POBEDATA! ;)

Здравейте, и след като ме нахокаха за неправилен раздел реших да опитам тука..

тъй като имам проблеми с каталист драйверите на АТи ми се ще да опитам с моднати драйвери

Видеокартата е АТи Радеон 9550 256 мб

някъкви идеи? Трябва ми омега драйвер за Виста х86 (32bit)

Мерси предварително

а пс: домати да продавате? :wors:

;)

След като преинсталирам уина (чист уин)нямам локална арена за вразка та искам да питам как мога да си направя тфа нещо ето и снимка

Значи имам проблем. Много си търсех един филм и като го намерих го истеглих след 3 дена теглене със 20 кабайта щото нямаше сеед накрая го пускам И КАКВООООООО НЕ ТРЪГВА А ВЪВ ИНФО ФАЙЛА ПИШЕ ТОВА New Movies are copywrited please install and update the DRM identifier to View File.

Have Fun and Enjoy! ЕМИ КАЖЕТЕ МИ СЕГА ОТ ДЕ ДА ЗЕМА ТОВА DRM упдейта никаде го няма PLS хелппппп

Пожелание безплатно може да се инсталира софтуер от рода на:

Linux Ubuntu 8.10

Windows Vista SP 1

Windows XP

Windows Server 2003

Windows 7

---

Компютъра е работил само 2 месеца!

Продава се без Гаранция!

Гарантирам качество!

---

Продавам Nokia E71 - 540лв

Телефона е ползван 3 месеца, не е мокрен. Пълен комплект.

Това ми звучи като: ползван е 3 месеца, въобще не е падал от 5тия етаж Публикувано изображение

CD дискове си записвам и чета без проблем обаче сложих DVD-RW и само почна да цъка нешто не иска да го пусне нито да записжам нищо.Преди време сам записвал такива дискове, но сега не иска.Това аиде отидех при един фр и си напражих диска boot обаче не иска да тръгне нито през windowsa нито след инсталация показва само ...................... и пак цъка флопито.

Някой навит ли е? Аз се намирам в кв.Западен Парк до 17-то СОУ. Токито ми е едно а като са две са със обхват 5 километра, затова не знам на какво разтояние може да се със човека, който е с различно токи. Мойто работи на 446 мегахерца. Айде, ако има някой, че ми е тъпо.

Този чувал ли е за GSM?

И дали не е крайно време да бият шутовете на ония мургави участници с неустановен статут - снощи единият направи предложение за женитба на ководещата македонка Саня, след като преди това съвсем безцеремонно я поопипа пред всички.

Само при мен Авира е с най-много опции ама това ми е май заради компа...покажи какво ти липсва да видя

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Вчера си го взех, напълно легално, Windows 7 с офиса за 100 лв

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.