Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Драги ми кървав гарванчо, за много от затапванията срешу Уркото и железните факти бих ти стиснал ръка и свалил шапка, особено за Лайнардо.Но не си въобразявай, че няма Бог.Минаха милиони години, още сме безпомощни да разгадаем мозъка, например, който уж запретнахме ръкави, лъснахме бастуна, и сами създадохме всичко.Ясно е, че няма как да представим Бог в реалния му вид, тъй като за Висшите реалност няма.Имаше нещо писано в Библията "...за да не може човек докрай да узнае делото Му". Шареее кришна форевър Публикувано изображение Изкефих се как всички вкупом показаха на Уркото колко е заблуден и не-висш, а той си мисли-швепс...Може да мрази всички първенци, но, на успехи, на честен бой, на познания-мен, например, не можа да припари до мен и нивото ми.Това е, плюй си по всичко, прави се на миролюбив, ако искаш мир-готви се за война, ти не знаеш как да водиш каквато и да е битка, и падна разгромен, не само от мен.И, да не забравя-забелязахте ли, че над половината му думи са термини и гръмки фрази?Някъде бях чел съвет да говорим неразбрано, мнозина го смятали за твърде умно, щом не го разбирали.Като прибавим как водоподлейко Урко си го има и даденост...мале-лелеееее...Изкара се всезнаещ, и корените на всички езици, и преподаде първия в света урок по Висша лингвистика.Е, момко, не си познал, аз, като изключително добър езиковед, макар не експерт, мога да те оборя за над 80 % от нещата.Но си спомням думите на съветника ми-Никому няма да отваряш очите!!! И с интерес ще го гледам, ама пуканките свършиха.

Везна, какво да се прави.Повярвай ми, сам Господ да слезе-пак не е достоен за нея.Везната, колкото повече мъж има, толкова повече не й достига.Ти не се тревожи за нея, учи се от редкия й, завиден потенциал.

Слагам ти поста тук, защото искам да те попитам нещо. Ти, като виден езиковед, защо не ми преведе онези три изречения от Стария Завет, които исках някой да преведе? Видях, че ти четеше темата точно тогава, когато поисках превода, но не се обади. А там има само две стари думи, които при това са в речниците. Е, аз вече имам превод, при това по-добър от официалния български превод на Стария Завет, ама къде беше, когато търсех човек, който да ги преведе? :question:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 261k
  • Създадено
  • Последен отговор

ПЛССС помогнете имам проблем сас USB-тата пи6е ми USB device not recognized! Като си вклу4а ми6ката ми работи около 15 минути и после спира и ми излиза балон4е отдолу USB device not recognized кат 6тракна варху него и излиза прозор4е и там 2 USB едното е Unknow! Сас лаптоп сам Amilo pi 1505.Бях влезнал вав Device manager/Universal Serial Bus Controllers и там uninstall вси4ко после лаптопа ги записа само и после ьпгреиднах вси4ко и викам таман се опраи и ....! Четох по форуми навсякаде тарсих ама... този проблем ми е от два дена и да допалня флашката и вси4ко друго работят.Пробвал сам и други мишки!Според мен ми трябват драивери за УСБ=тата ама преди си инсталках само туи дето е на диска и всичко си вареше пак ся нешто му стана.ПЛССС някои ако може да ми помогне много ще сам му благодарен!Мс за всеки случаи!!!

Fixt00l - ако не престанеш веднага със заяждането , подигравките и писането на постове, нямащи нищо общо с конкретните теми - ще бъда принуден да предприема репресивни административни мерки спрямо теб !

Това е последно предупреждение.

Бе, то този превод е ясен и съвсем буквален, ама аз не разбирам скирития смисъл тук и какво е искал да каже този, който го е написал. Ти как мислиш? Ако Сатаната пропъди Луцифер от себе си???, то той ще е раздвоен срещу себе си???

Няма никакви проблеми.

Аз пък по време на газовата криза си клокнах процесора, добавих още едно захранване, вкарах 6 вентилатора и сега не ползвам услугите на топлофикация защото компютъра стана като калорифер :) .

Eххххх Публикувано изображение ! Добрия стар Pentium колко ми липсва ;)

Освен кирилица и латиница, има и арабски цифри, това ще да е некЪв нов шифър-друго обяснение не можах да измисля :computer8:

Странно...

В някои школи дори не става дума за секс. Просто не им идва на ум да разискват, забраняват или съветват.

А тебе много те вълнува...

:comp_virus: Закла го на място...

P.S Колко низко от нечия страна, и мъжкарско... :shake_puter::magnifier: Не съм и очаквал бисер на някой от Богоизбраните, неграмотни устатковци да не бъде изтрит от модераторите...За мое щастие, снимах го, всеки, който иска да види истински модераторски бисер-на ЛС.Не само модераторите умеят да затапват, можем и ние, потребителите, и то-доста по-добре от някои от тях.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

ЦИТАТ(eleena1999 @ 22.02.2009г. в 10:01ч.) *

Десен бутон върху папката-свойства-маркираш "скрит"-ОК

После как да я намеря?

Бай ти Козльо не напада, преди да се е разярила същинска битка, спокойно.Цялата ти теория е погрешна, тъй като по никакъв начин самите божества не могат да бъдат подвластни на нещо, създадено от тях.Дай, като ще даваме пример кой на коя дата е слязъл тук, аз да взема да кажа, че Рождество се чества на 25.12...Не върви, нали?Имам новини за теб, Везничке.Бай ти Козльо, в частност, мен самия, посмъртно не можеш по какъвто и да е начин да го биеш.Въздухът е навсякъде и никъде, той няма, нито може да приеме физическа форма.Козльо е обратното, той стои долу, но знае къде е.За да го победиш, трябва да си като него, той няма да скочи към Въздуха да го гони.Слабите места на Везната са точно 4, и аз ги знам и четирите.Аз съм онзи, който разплаква и кара всяка една Везна да се самоунищожи отвътре, за да изляза чист оттам.Онзи, от когото Везната зависи и енергийно, и сексуално.Онзи, който носи прекрасния тандем, 5-9. в себе си-Козирог+Дева, имам и Луна в Овен.Бедата е, че Въздушните знаци винаги ще подценяват земните, и никога няма да очакват подготвен противник.Виждам колко си интелигентна-да уйдисваш на акъла на Урко, който ме изкарва пръв побойник, който 2 думи не може да каже...И стига драпахте за тоя смешен Телец, дето е най-уязвимият знак от целия Зодиак.Символичното дете на Зодиака, сравнено с Кардиналния водач-Земя...Успех, ще му е нужен.Като стана дума за бой, спомням си един случай.Един адски типичен Телец, шампион по кикбокс с много KO зад себе си, веднъж поиска да си премерим силите.Нямаше как да откажа, той директно ме нападна, никакви дипломатични приказки не помогнаха, само още влошиха положението.Тренира от 7 години, аз от два месеца тренирах.Винаги ме е мразил, защото вечно бях по-успял от него, и се издаде сам за това.Та, видях аз, че не мога да му се меря, и минах в защита.3-4 дълги минути, тежки удари...Казах си тогава, че доверчивият Телец е неопитен, само втори знак е...Сещам се аз, че съм Отрицателен знак, потаен стратег, и с една лъжлива комбинация, огромен скок, пета зад коляното му, глава, забита в гърдите му (за да не може да ме удря), паднах върху него, с едно завъртане, и ключът беше готов.Уби се да писка...

Съжалявам. Не можах да се сдържа. :P

Значи, Урко те изкарвал погрешно пръв побойник?!!!

Lucia, хайде да спреш да ми бъдеш мерудия на всяко качество, което нито знаеш какво е, нито има как да разбереш, и да оставиш нас, измекярските примитивни козички, да си пасем тревицата, пък си дръж просветлението за себе си, какво ще кажеш? Нито си ми на ниво, ни на успехи, ни на каквото и да било друго...Ако имам директен въпрос, задавам го, ако не, не искам :lol6: - и и коментари относно моята личност.Дадох ти възможност да се извиниш, не го направи, още довечера ще бъдеш докладвана на по-Висша инстанция, никой и нищо на света няма да те спаси, и ще си отнесеш яко последствията, пък нека видим кой ще е последният, който се смее...Колкото до това кой колко го бива, рекордът в леглото го държа аз, от 10 години вече, никой не го е подобрил.И има разлика между хвалене и статистика, и това ли трябва да обяснявам на бавноразвиващите се Везни, първи в интелекта? :P Разбира се, партньорката беше Везна, каква друга...

Виж сега, нямаше да ти сложа бисера тук, ако не беше заплашил по толкова нагъл начин Lucia_Free. Теб никой не те обижда. Хората се опитват поне да водят конструктивен диалог с теб, а ти търсиш, провокираш и успешно сам си намираш все нови и нови врагове. Ако ще докладваш за Lucia_Free, а то НЯМА ЗА КАКВО, по-добре първо да изтриеш постовете си, в които я наричаш "пачавра", защото и тя се оплаква от теб, ама не на модераторите, а само на някои потребители и то на ЛС. Що не престанеш с глупостите, а? :lol6: Не си най-великият на света, нито зодията ти е най-великата. Сам обиждаш другите, теб никой не те обижда, ама ти си търсиш поводи. Не може тъй.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Хахаха, той сега както е на 26г. значи тоя рекорд го е поставил на 16, та представям си го..

Е, сигурно е от вида на да изчезнеш за 2 секунди...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Колкото до това кой колко го бива, рекордът в леглото го държа аз, от 10 години вече, никой не го е подобрил.И има разлика между хвалене и статистика, и това ли трябва да обяснявам на бавноразвиващите се Везни, първи в интелекта? :lol6: Разбира се, партньорката беше Везна, каква друга...

ха ха ха тоя Фикс ме умори от смях . От световен шампион по игри за деца стана и рекордьор в някой мъжки дисциплини. По какво е тоя рекорд в леглото пък сега ве скромни ми недооценен от нас простосмъртните ... Фикс да не е по хъркане или да са пуснали някоя онлайн игра с легла че нещо не схванах. Ама тоя рекорд с арманито ли го прави или с S класата че не можах да схвана. А под партньорка да се чете "геимарска машина" на какво друго може да е рекорда :speak:

Най-перверзна е всяка една зодия, драги ми участници в темата, която се освободи и очупи, не само в Несъзнаваното.А Рибите са едни лаладжии, и гола вода в леглото, и мъж, и жена.Нали знаете-който се хвали, не пали (народна мъдрост).А козичката е страааашна Публикувано изображение

тука сме в леко разминаване на границите хвалене , статистика и вътрешен комплекс за малоценност .

Фикс не е ли време да смениш ника с половия агрегат на калдата

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1297770

Ей, я по-полека, и двама ви, че дан ва изплющюъ Публикувано изображение И двамата си имате гледна точка и аргументи.Xactor, младежо, знаеш, че те харесвам като ниво, но наистина прекаляваш.Слушай човека, прекрасни аргументи ти даде.За hwbg не говори така.Аз тук съм цар като познания и тн, с моето ниво и постижения, и всички млъкват, като започна да пиша, а в hwbg има десетки като мен, не си прав, не подценявай хората.Наистина 6bit color=262k цвята, приблизително.Ето ви една прекрасна тема тук.

Искам по-здрав стол! Този вече взе да здава багажа. Не мога бре хора, постоянно падам на земята от смях! Публикувано изображение

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

здравейте ;) начи сяя иам прублем и са надяям ми пумогнити Публикувано изображение

ся ... прублема мии ... едни приятелки ми казаха че едно момче ме харесваа ;) така ... и аз им отговорих хах едва ли , но след време и аз започнах да го харесвам Публикувано изображение ... два пъти щях да са блъсна в негу ;) и той се ми се усмехва ... ле6 ... някой казват че ме харесва някой казват че не ме хаесвал хелп Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

...................................

Група: Потребители

Съобщения: 1 629

Дата на регистрация: 22.11.2005г.

От: Неблагодарната България, Варна (все още)

Потребител # 20 651

Публикувано изображение Горкия недооценен fixtool

Става въпрос за забрана на съобщенията, за изпращане на информация за грешки към Microsoft.

Хмм .. и на мен ми става така и много ме дразни ..

ии то май тряа да си преинстална компа направо comp_virus.gif

ама кажете някакав друг начин щото не ми става

пак се появява аа и май всичко става от фаила

койту започва с буквата А ама не моа да се сетя кой беше точно ;ss no-no.gif

само да се появи пак .. :|

Значи имам да правя стилистичен анализ до колкото съм писъл на разговорен стил.

Там е работата,че за ся нищо не намирам... бихте ли потърсили малко и вие и каквото намерите го прикачете може да ми свърши работа.... месри на отзовалите се .

Така виж какво мисля аз по твоя проблем. Вентилатора на процесора ти върти, но под него има много боклук който не позволява да свежия въздух да циркулира добре. От тук температурата на процесора се вдига и отива над границата , която е зададена в Биоса. Тогава се включва защитата която е настроена най-вероятно и се гаси компютъра. Същото Важи и за перките , ако е включена защитата е някоя перка не се върти , той се изключва. В последния случай обаче дава звуков сигнал. Решението е да смениш или почистиш вентилаторите , само че внимавай защото ако процесора ти е АМД ,можеш да му счупиш кристала и после ще се чудиш какво да правиш .Другото , което ще направиш ако ресетнеш биоса е да си изгориш процесора . Моля съвет е обърни се към професионалисти да ти поправят компютъра .

;)

:P моя процесор ще го продам на десетократната му стойност-как до сега не е изгорял(успешна бройка явно ;) )

:help:

:idea: моя процесор ще го продам на десетократната му стойност-как до сега не е изгорял(успешна бройка явно :hush: )

Шшшшшт, че ще дойдат хамерикаците да ти го вземат. Ще го сложат в малка стаичка без прозорци и ще го изледват за доброто на нацията.

Все пак не е никак нормално поведение.

Май знам защо не е изгорял, мисля че и моя е така, но ме страх да опитам с ресет, да проверя Публикувано изображение . Чети и се учи ;)

---------------

нъли в компутара влиза 220 вата, ъъъ волта май беше :rolleyes: и като влези и излизъ по малку. мАй ена десета или нещо таквоз. И затува не изгаря като го реснеш, шот не му стигъ тока да изгори. ако нети е дефекно захранването, ако дава 220 волта и тогава ще изгори като го резтартираш.

ама тфа значи че не си ползваш цялата сила на компутера, щото бачка с по малко ток.

---------------

Не се сещам за друга причина. Интересно, дали на трифазен ток ще работи по добре :huh:

Веднъж гледах небето, беше синьо. Днес го гледах, сиво на цвят. Това означава ли че утре ще е виолетово?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=45422

Това е в отговор на въпроса "Пробвал съм да гледам HD филми с 720p резоюция и ми тръгват без проблеми, но това означава ли, че и тези с 1080p ще ми тръгват или е възможно да ми насичат?" Не е лош отговор :speak:

nikssi разбери че от шпиниране на българи пари не могат да изкарат какво толкова има по тези наши компютри което те да не знаят.касперски следи ли файловете на Microsoft къде какво правят следи чушки и патладжани,ако го правеше вероятно нямаше да са съвместими и познай кой щеше да бъде предпочетен да остане на компютъра чичо Сам разбира се.за мене антивирусната може да ме опази единствено от случайно блуждаещи вируси в интернет от шпионаж никога.дори и да е платена кой ти гарантира че не те шпионира дадена програма?

Инсталирах версия 2.4 самата тя е на руски и английски езици.Програмата се обнови до версия 3,рестартира и всичко е шест.

Много езици и разновидности имало, бе... :wors: Всяка от двете групи сигурно съдържа сума ти и диалекти... :huh:

Много езици и разновидности имало, бе... :huh: Всяка от двете групи сигурно съдържа сума ти и диалекти... :speak:

Тук вече бисера е твой, защото са налични поне три английски "езика" - британски, американски и австралийски!!!

Капитане, не Му противоречи - Той ги е измислил езиците, след като е подредил Зодиака

Имам проблем с програмата за защитна стена COMODO: инсталирах я сичко ок беше преди да включа и изключа компа, когато го включх ми даде някаква грешка че Windows не може да намери някакъв файл там и да го потърса от Run аз не го направих помислих си че ще се оправи защото и друг път ми се е случвало така след това ми даде още някаква грешка която не помна какво беше пак нещо свързано с COMODO след това влизам в IE и нямах нет поне не ми се отваряха никакви страници, влизам в Mozilla и там ми се отварят всички страници пробвах се изтрия програмата не стана влизах там от Safe Mode пак нестана изтрих всички папки свързани с комодо даже и от application data пробвах се да инсталирам на ново програмата и ми дава ето това: Публикувано изображение

пробвах се и друга версия на COMODO да изтегля самоче не става се едно нямам нет а ми отваря страници само от Mozilla

изтеглих няква версия от тук и пак ми даде същата грешка Публикувано изображение може ли да ми помогнете да кажете от какво е станало това и как да го оправя ?

Опаааааааа не искам да ставам арбитър ама стана скучно вече :speak:

Ако ще има тупалки дайте си среща и ни викайте за сеирджии Публикувано изображение

@capnemo, май не схвана иронията, капитане.Човекът не е чувал явно за елементарно съгласуване, да не говорим това до какви грешки води...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.