Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

продавам www.ivaylo-tinchev-gay-fanclub.com

Публикувано изображение

В тема "Продавам KALDATA.info и KALDATA.biz", пусната от Ивайло Тинчев.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 261k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хайде сега един положителен бисер от коментарите в новините на Калдата: #1 Публикувано от Q-tech на 30.01.2009 - 17:25 (431 коментара) 1 oтговор Отговори И ще имат да търсят... От последните обяви които прегледах, само им липсваха изискванията за препоръки от НАСА и пилотски умения със совалки (по възможност на 25 годишна възраст с 5 години опит и 2 висши)... ----------------------------- :speak::speak: Самата истина си е...

Търся тази песничка, знам, че вроятно ще е трудно да се намери, но реших да опитам :)

Робърт Бърнс-В цъфналата ръж

Мойта уредба звучи Много басова и много слаб Voice има и баса е некав такав тежък. Тъп бас ..?? Оправя ли се по некав начин. Еклейжъра или кво е там немоа го ползвам

В работата нещо ни спряха нета, като на лаптопа ми изписва че мога да се свържа само локално. От къде мога да оправя настройките че така не ми е оферта. Рутера е Belkin а лаптопа е с Виста, ако има значение.

Знам че не е хубаво да говоря така за хората, струва ми се че всички го подозират, но не всеки има смелостта да го признае, особено ако сам влиза в тая категория, но - чатъри, блогъри, уебмайстори, програмисти, граждани на виртуални държави и светове и др. като цяло са от по-смотаната част на обществото, така да го кажем. Аз прекарвам по неколко часа на ден пред комп. тъй като имам сайтове от които си изкарвам прехраната, така че знам за какво става въпрос и какви хора преобладават във виртуалното пространство. Не твърдя че са станали по-смотани и задръстени заради интернет, по-скоро виртуалността привлича точно определен тип хора, особено в по-ранните години на това "чудо на техниката", сега се срещат и нормални. По-смотани са по характер, освен това са и по-слабохарактерни, по-комплексирани, по-неуверени, по-непривлекателни външно (не само заради неподдържане), мъжката част са по-слабо мъжествени от нормалното, все са от некакви субкултури, копират вносни типове маниери, немат идентичност и т.н.

Айде сега - чатърите на една страна, блогърите на друга, уебмастърите в средата. И без да се блъскате.

Тия, от субкултурите - да чакат в коридора.

Тест за мъжественост - в трети кабинет наляво по коридора :ph34r:

"Изхвърля се" всеки от партията , който и оронва презтижа.

• Автор

Разделът е "Изповеди", а темата е "М. ПРОЦЕСОРА МИ СЕ ТОВАРИ..."

ПРИ ОТВАРЯНЕ НА ПАПКА- ДО 85-99 % СЕ ТОВАРИ; ПРИ ОТВАРЯНЕ НА ФАЙЛ- ДО 65- 77 %; ПРИ ПЛЪЗГАНЕ НА РАМКА ПО ЕКРАНА ОСТАВАТ СЛЕДИ....; ПРИ РЯЗАНЕ НА СНИМКИ- 95 %; ПРИ СЕЙФ НА НЯКОЛКО СН. ЕДНОВРЕМЕННО-100% И Т.Н. Публикувано изображение

коментар в темата - пениса ми е голям

ЦИТАТ(valka566 @ 6.02.2009г. в 21:46ч.) *

cool.gif АМИ КОЛКО ПЪТИ ТИ Е КОРАФФФФФ В ГОДИНАТА ИЛИ В МЕСЕЦА?

Сега зная как ще бъда нападнат от вас, но, това е форум, лична позиция, и ще я изложа.Седях си, и четох новината, колко голям мъжкар бил, и колко подготвен физически...Сякаш видях с очите си цялата трагедия, като филм на ужасите...И как предупреждават да не го срещат и никой да не го напада...Поисках с цялото си сърце да вървя в този момент, по един селски път, да не съм в луксозен офис, да нямам сделки, да няма мерцедеси...и да го срещна...да се затичам към него, с двойно коляно и лакът над главата...И, на живот и смърт, да го осакатя в честен двубой, и да го предам на полицията...И си пожелах да попадне на "човек", та дори да не съм аз...

Въпреки трагедията разисквана в темата не се сдържах и пуснах това Публикувано изображение Коментар няма да пускам Публикувано изображение

Редактирано от rulom (преглед на промените)

Здравейте, аз съм учител по ИТ и имам локална мрежа с 10 компютъра. Аз съм с администраторски права и искам да ми каже някой как мога да огранича свалянето на изображения и игри от интернет на юзерите.

ко правите вие ве

вие добре ли сте, за 500 лв мнооо смотан комп предлагате на човека

аз за 599 лв си купих следният комп:

процесор-триядрен феном

рам-3гб

видео 9500 гт

дано-гигабайт

отивай в тех--------с и си жземи супер комп без пари

Извинявайте за правописа, обаче бързам!!!!

ТОВА Е! Взимайте от технополис

да ти откъде знаеш 4е си много умен ?примерно може да разбираш от тия неща а да си тъп в други

или например аз мога да те скъсам по радиотехника и радио излъчване

тъй като съм го и правил така Че недей така да прибързваш с изводите и заключенията си

и не мисля 4е трябва да се отнасяш така с хората не можах да си задам въпроса както трябва да бъде

ти пък вече ще ме убиеш за това

аз като работя в социалното подпомагане и като дойде поредният неграмотен социално слаб да пита защо

не е полу4ил целева помощт да му се нахвърля ли ?

хайде моляте ако беше на моето работно място да се срещаш със сто и пове4е 4овека ти

щеше да превъртиш

не разбирам кое толкова те изнерви?!

Публикувано изображение

saentist

работя доста време поддръжка и администрация ама от над 70 офиса

само в 1 имаше линукс и то беше за да си тестват уеб страниците на изглед

линух е за машина без монитор и клавиатура

да не се обидиш

може да напълня лулата с индииски смеси

аиде лека

Какво да коментирам - като почнеш от неправилния ник, минеш през българския като на 6 годишно цигане, та се стигне до "чутовния" опит като самоук администратор, за крехките си 23 години вече окабелил няколко офиса....

Ще е тъпо да препечатвам тук, но е любопитно "бисерите" на този самонаричащ се "уЧенЪ" в личния му блог - http://epiqe.log.bg/article.php?article_id=9162 "Скъпи бездарни Линукс лузъри"

Който се съмнява за душевното състояние на индивида уЧенЪ (буквален превод) и субекта епиЦен (превод от блога му epiqe) - хииииич да не се смнява, ами да прочете бисера му http://epiqe.log.bg/article.php?article_id=9167.

Много ненормален свят тук, мани мани...

приятел си работи под линукс, ама детето му иска и то интернет. той нали е линукс фен сложил му 2-ро РС с линукс свързал ги - ето ти нет! Ама детето си знае WIN, разни неща ставали само с него и се наложило да прави виртуал. и в нвго да пуска WIN Xp. Но всичко това усложнява нвщата , иска много памет, бави, накъсва...

питам го "не можеш ли на второто РС направо да инсталираш WIN Xp". - "ами то така не става мрежа!!

То сигурно може, ама и той и аз не знаем как?

тук знае ли някой - единия РС - там идва нета е с линукс, а другия ако е с ХР!

Търся хора ентосиасти за разработванетно на един погресивен екстремен леб сайт.... който разбира от web дизайн, флаш, php.. ще го помоля да ми пише тук или в скайп... skype: crowdbg.com

без коментар

И друг съм съм писал, ако не знаете български език или не можете да пишете на него, или повикайте някой роднина да ви помогне с писането или изобщо не пишете !

"Заплаха за света" НЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ КОЛИЧЕСТВОТО БОМБИ А ОТ СИСТЕМАТА НА ДЪРЖАВАТА. Една недемократична държава и 3 бомби да има е по опасна от демокрация с 1000 бомби, защото вероятността да ги използва е много по-голяма. Особено опасни са бедни страни със бомби - "на гол тумбак чифте ракети"!!! каквато бе СССР!! Доказателство - през 1945-48г. САЩ имат единствени атомна бомба можеха да унищожат или подчинят СССР но не го направиха! Бъдете сигурни, че ако СССР имаше такова превъзходство веднага щеше да атакува! Та нали при първа възможност сложи ракети в Куба едва не довели до ядрена война!

Наличието на Военна мощ за демократична страна е показателно повече за икономическо и технологично превъзходство, а не за агресивност! Да не говорим, че народ с висок икономически стандарт никак не е агресивен и военолюбив!

..............

Явно наистина си вярва ... Социолози , политици , философи, историци.. учете се ... Публикувано изображение

П.С Реално, пародията и бисера се крият в историята около този пост повече, отколото в него самия....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Какво да коментирам - като почнеш от неправилния ник, минеш през българския като на 6 годишно цигане, та се стигне до "чутовния" опит като самоук администратор, за крехките си 23 години вече окабелил няколко офиса....

Ще е тъпо да препечатвам тук, но е любопитно "бисерите" на този самонаричащ се "уЧенЪ" в личния му блог - http://epiqe.log.bg/article.php?article_id=9162 "Скъпи бездарни Линукс лузъри"

Който се съмнява за душевното състояние на индивида уЧенЪ (буквален превод) и субекта епиЦен (превод от блога му epiqe) - хииииич да не се смнява, ами да прочете бисера му http://epiqe.log.bg/article.php?article_id=9167.

Много ненормален свят тук, мани мани...

Тоя блог направо ме хвърли в тъча,не че съм кой знае какъв спец,обаче блога е БЕЗ КОМЕНТАР :love:

Редактирано от andibgpz (преглед на промените)

здравейте днес седнах да глеам филм със субтитри на KMPlayer гледам гледам по едно време почнаха там на филма да залагат и нали казват "залагам 1000" и плеара ми го казва(озвучава) на английски шо тай как да го опрая нерви ме

Тия плеари май вече ги правят с изкуствен интелект Публикувано изображение Бръщолевят си квото им е на акъла Публикувано изображение

Аз си взех от технополис kingstone data travelerза 21лв 4Гъби ...ето и резулатати на HD tune

HD Tune: KingstonDataTraveler 2.0 Benchmark

Transfer Rate Minimum : 14.7 MB/sec

Transfer Rate Maximum : 25.4 MB/sec

Transfer Rate Average : 18.9 MB/sec

Access Time : 0.5 ms

Burst Rate : 17.8 MB/sec

CPU Usage : 10.5%

Машаллата, много оригинално и свежо, хареса ми! А хардовете, тежката артилерия откъм капацитет, с по няколко ТВ, не GB, какво ли са...Ааааа, сетих се, бе! ТикВи! ;)

Здравейте отново съм аз и отново с интернет проблем....Та направих няколко диагностики така казано...Сканирал съм за вируси с Avast, MBAM потърсих с Hijackthis използвах онази програмка WinsockXPfix (или так както беше ).Преинсталирах драйера за интернета ефект нинакъв...Та ето до какво заключение стигнах :

По логично мислене мога ли да търся вината в доставчика си при положение че аз съм единствения с такъв проблем,защото по принцип когато моя доставчик има проблем всички го усещат( но познавайки CTC хич няма да се учудя да им се е прецакало пак нещо).....

.....

При което започвам да сканирам и ми беше намерило в temporary internet files Win32 Rootkit Gen и C://client.exe същото обаче това client.exe преди не сам го виждал в харда...И учудващо намери вируса който преди ми беше правил въртели две седмици msddll.exe (спря го навреме поне) днес пък ми намери za.exe пак win32 rootkit gen и това съм го виждал в bootscan с avast ми беше намерило 17 такива .exe-та със двудигитни имена ( tw,sy,se,vz,ap, и тн ...) Възможно ли е някой от тия вируси да е причината...

МОЛЯ ВИ МНОГО ПОМАГАЙТЕ helpsmilie.gif sad.gif

само да добавя като пусна аваст да сканира хард D неще да тръгва изписва initializing engnie please wait и до там eek.gif ..Друго нещо постояно чувам звука за свързан хардуер от уиндоус без да съм свързал нищо към компа.....И вместо да тегля с очакваните 650кб/с тегля едва с 400

За мангизите си е така.Веднъж, преди години, идва треньорът (също световен шампион) с мерцедеса да вземе от мен дискове, аз излизам с червени очи.Той ме погледна и настоятелна пита-Какво е станало, бе, да не са те били?Аз погледнах с усмивка встрани, и казах-Момичето ми ме напусна, защото отказах да харча луди кинти по нея, и отиде при един измекяр, уж с повече пари...Последва звънлив смях-"Направи тогава повече пари, сама ще се върне, край!" Качи се в колата и отпраши.За скромните гърди също е вярно, а те са огромен плюс за мен.Допълвам, че ако го няма пичът с материалното, тя е крайна, и мазохистка-скача на възможно най-голямото нищожество възможно, на най-хулиганският грозник и палячо.Тук прави достойна конкуренция дори на Везна и Скорпионка.

Ставам вече гадна, ама не мога да се въздържа. Публикувано изображение Явно във Варна световни шампиони с лопата да ги ринеш. Публикувано изображение

Здравейте!Пиша тук ядосан от бездънното нахалсто на корпоративните акули от Майкрософт.Освен че непрекъснато ми пращат глупави съобжения сега и би задръстват работния плот с досадни реклами.Ето и скрииншот.

Публикувано изображение

Кажете как да махна тия глупости или ще трябва да гръмна Бил Гейтс. :) :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.