Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Публикувано изображение

И това си е модераторски бисер, съгласно : 2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

Име на тема:

Компа ми се рестарирва и показва син екран

Раздел:

kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Кулинар

Публикувано изображение

От тези сини екрани човек може да огладнее...

Публикувано изображение

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Много се извинявам може би някаде е писано за това но искам да попитам има ли значение от кабела който е пуснат до абоната защото тези "ИНЖИНЕРИ" от БТК ми пуснаха някакъв кабел дето ако го вържа на 220В ще захраня електрожен сигурно ама аиде и нещо не ми харесва работата уж сам на 12МБ ама със София имам максимум 5 - 6МБ

Питам ги абе защо такъв кабел пускате баси кабела. Отговора беше "Щото е по здрав моето момче" естествено обърнах се на другата страна и се изсмях. Пробвах още няколко пъти да ги попитам абе защо е такъв кабела, не може ли да ми сложите нормален кабел а те "Спокойно този е похубав" малко ми стана странно ама и за това искам да попитам има ли играеща главна роля кабела?

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Здравейте,

тъй като виждам, че много от вас са с домашни любимци и сигурно имате доста опит искам да попитам следното:

обикновенно едно куче когато се загуби как реагира т.е. как процедира нататък когато види, че е само?

Малко неясно е, но примерно - ако съм го загубил в квартал Х, по-вероятно е да е там или да е почнало да обикаля като лудо и съответно шанса да е в околните на Х квартали да е доста голям.

Благодаря, приятен ден.

Значи влизате тук и си теглите съответния пач в зависимост от уиндоус или виста.

Публикувано изображение

благодаря icemans но няма как да пробвам преди кабела за6тото е навън в кутията на стълба и няма как а като го прекарваха им казах 4е искам нормален усукан кабел дори им казах по български от онзи кръглия кабел бе дето е като коаксиален само 4е е за телефон дори им го показах оба4е те не бе спокойно този е по здрав, хубаво 4е е по здрав ама аз не искам здрав аз 6те го укрепя с тел ако трябва ама ми прекараите от хубавия не здрав кабел. Всичко това без резултат все едно не съм им казал ни6то и така. аз работя във фирма за и-нет и долу горе имам представа от кабелите (проблема с нашата фирма е 4е нета е супер бавен) освен да се обаждам и да дигам скандали друг вариант не виждам

Умопомрачителен синтаксис, невероятен професионалист

Умопомрачителен синтаксис, невероятен професионалист

Но ги поназнайва човека кабелите, иска от хубавия, не от кръглия, нищо че "хубавия" е с по-голямо съпротивление :speak:

Чудех се дали да го сложа тук или в Мъдрости....., кажете по няколко, но "Бисери от форума!" надделя. Специален поздраФ към екипа на калдата от "suck_the_dick" :

следващият път, когато акаyнта ми бъде изтрит, верно ще го отнесете в гъзовете......

защото аз съм Mistress Linda, а вие сте само ...............dust in the wind !!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Почти цял месец не бях срещал ретарди, но все ще се намери някой да ми оправи настроението :P

Брех, че самочувствие от нейна страна...Тя на човек не прилича, а пък... Публикувано изображение

Публикувано изображение

http://www.youtube.com/watch?v=8QiaxvghdSk...feature=related

утре ще ви хакна форума, fuckers !!!!!!

ALL HAIL MANOWAR !!!

некви лайнари ми се правят на админи и модератори.

боклуци........

дано да си правите редовно upgrade, че иначе лошо.

ахааааааааааааааааааааааааааа

И това си го бива!Макар че сега разбрах кой може да е автора! :angry:

Чшшш, той работи във фирма за нет.Той го знае това Публикувано изображение

А иначе интернета в неговата фирма бил бавен. Ако е като служителите - нищо чудно Публикувано изображение

Този инвалид да не говори за MANOWAR ??

Клепоух идиот !

...Този проблем беше отстранен и отдавна не ми се беше налагало да използвам въпросният саит, докато днес не се натъкнах на подобен проблем с несъвместимост на друг саит с бтк адсл. Бих искал да попитам, ако някой знае подобен саит, който може да използвам за сваляне на файлове, който премахва тази несъвместимост, моля да го постне в тази тема. Благодаря! ( Надявам се, че не ви обърках много ;]. )

Несъвместимост на сайт с ADSL... Santa Simplicita!

Брех, че самочувствие от нейна страна...Тя на човек не прилича, а пък... Публикувано изображение

Ти по-добре внимавай, щото тя е садистка. Ти може и да налиташ на бой, ама тя не само бие мъжете, а и ... ;):wors:

;)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Ами ако мъж и жена правят тройка с друга жена мъжа е с кондом,ама другата жена случайно е болна от нещо,може да го предаде на жена си и после тя на него нали?

Публикувано изображение

Две мнения няма, AMD е по-доброто.Аз съм с такъв и нямам проблеми.

Мани ги тея INTEL измислена марка.

Съветвам никой от форума да не си купува INTEL Публикувано изображение

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

Не се майтапете със световния шампион по покер, ей ! Публикувано изображение Но изказването му наистина е много радикално.Когато в PC сегмента има само две марки за процесори, особено при desktop, всякакви изказвания от този тип...

Какво правите ако антивирусната ви открие вирус ама не точно ?

Първо ще видя кои антивирусни го засичат. После ако се съмнявам да е заразен, ще го стартирам. Ако е вирус, ще го почистя

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Здравейте в момента съм на един кабелен интернет и много се колебая дали да се преместя на бтк искам да се преместя защото някой потребители на този интернет който съм аз имат вируси и моят комп и той прихваща от тях и един от вирусите е мн изнервящ излиза dont send спира звука по точно winamp във вбокс като вляза пак няма звук но системните звуци си ги има и е много изнервящо и трябва да го рестартирвам за да се оправи та мисълта ми е как е на бтк адсл интернте бърз ли мога ли да свалям от торентите неща

долу горе така и някой който е на бтк по разбиращ да ми каже дали ще е изгодно много се двуомя

Да не са взели да продават клавиатури без препинателни знаци ??

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Да не са взели да продават клавиатури без препинателни знаци ??

ти да се благодариш че поне спейс има (а и кирилица) :rolleyes:

ти да се благодариш че поне спейс има (а и кирилица) :angry:

;) Ако изчистим от бисерите онези с неправилен правопис и пунктуация- темата ще оредее до 3-4 странички... :rolleyes:

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Правописа е най-малкото - този потребител изказа много глупости. Почти като онзи с "несъвместимост с ADSL на страниците"

Е, или евентуално рускини или украинки ;)

Но българките са си върха. Да не говорим че и една от подвластничките на Мис Уиртланд съшо е българка :rolleyes:

Я дай да я видим подвластничката!

На долния ред са подвластничките. Тази в дясно е българка

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.