Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Лошо няма, и аз си се смея на грешките, но виждам че си изтървал момента за точен цитат :lol6:...

Защото след като ти показах грешката ти си я махна! :P

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хора заебете ташака настрана.. трябва ми спешно инструментал на Петра - котаците и маците... после ще се обяснявам защо. Спешно е наистина ако някой го има да отдели 5 минути да го качи.няма значение какъв формат ще е.Мерси предварително

Оригинала е на Арменчик - Хавата

Публикувано изображение

Изгоря ми едното ядро на процесора.

Проблема е слидния.PC Wizard не засича температурите на Core 2.Task Maneger също го показва едноядрен и доказателство още температурата на процесора падна от 37 на 29-31 градуса .Биоса е на същото мнение.Свалих пороцесера и се беше напукал от долу някъв повърхностен елемент.Махнах го biggrin.gif и са си работи пак по същия нячин.Кажете ми са какво да правя! laugh.gif laugh.gif Процесора е Intel Pentum E2180.Проблема възникна днеска.

Сори за смешния проблем но предчуствам как портфеила ми ще олекне с 100-150 лв

Хаха това требва да се види ще моля човека за снимка :angry:

Феномчета а?Тоя 6000+ не е добра идея, по-добре новия 7750 бе отколкото тоя.Малко оф топик до феновете на интел да знаят, че вече има нов цар на клока неговото име е феном2 и спцялно модела 940, който е с 3гхз дефоут чистота, но с течен азот литва до близо 6Гхз, а после интел били по-добри на клок biggrin.gif При равни честоти core i7 наистина го бие, но това е заради някаква технология, която създава за всяко ядро още по едно виртуално такова и това прави core i7 на практика 8 ядрен процесор.

@vidimiq

И понеже не могат да карат в това джижение си паркират колите някаде и няма и паркоместа за нас (тия които можеме да шофираме)

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Че да карат в кръг, тези дето могат да шофират - защо им е паркиране :whist:

Даже съм ги виждал тези, дето могат да шофират, че карат и на две гуми, докато паркират между 2 коли Публикувано изображение

Ми там е проблема че не ми дава да реголирам оборотите, по нагоре споменаха че тази карта неможе да реголира оборотите на вентилатора.

Публикувано изображение

Остава варианта за Accelero

Темата за Crysis...

Да ама става да си набенчиш системата biggrin.gif

izabel1 нека се срещнем, да ти обясня, писенце ще станеш, какво ще кажеш?ПО темата-всеки от нас е нужен на България, аз съм решил да оставя предателката завинаги, един ден всички ще ревете и протягате ръце към мен, ще ме оценят другаде.И никаква си слава не може да замести два човешки живота, не сме Сталин.На такива като вас, дето си мислите, че 1 медал ще блесне пред 20те медала на други държави, и с лека ръка да предавате други българи, по едно двойно коляно ще ви играя, знаете ли как ще се осъзнаете? (стомах+брада)

Speechless

И сега продължението на разговора след предния бисер! Публикувано изображение

ха ха ха гледаш че съм в Реп Доминикана и изби комплекс веднага. Леле Батка толкова ли си страшен, къв е тоя твоя спорт дето си световен не разбрах от него ли ще ми прилагаш хватки чак пък и писенце Ша ме умориш от комплексите си.за теб едно мога да кажа със сигурност , чета ти бисерите и се успокоявам

и още не съм се оплаквал като малките деца на администратори от разни потребители като теб , изтрийте му тоя пост или ония като влезе в бисерите и това ми било мъж , рева като 5 годишен за някаква дето те оставила щото си голямата работа а ти горкия чак титлата оф световната титла си оставил заради нея .

И на последно един съвет , не подценявай анонимните потребители че не се знае кой ще е писето и да не стане ама ти що не каза по рано бла бла бла

edit аз ако се оставя на някой дето ако си изтърве рейса от софия за варна и ..... по добре да лягам и да умирам

предполагам с Ърманито ще си като дойде момента да ме писосваш , представям си и какво армани е предавано от баща на син трето поколение ама как да е , иначе сме с рейса че да заблуждаваме данъчните

Стана .... офтопика

съжалявам

за офтопика

И още! Отговорът:

Не съм видял никаква република, не ми пречи да ида на почивка там.По хамалския език съдя, че зад ника стои момче, даже съм сигурен.И с най-голямо удоволствие приемам всяко предизвикателство, за мен кой-кого и т.н не се безпокой.Но на момиче не посягам.Цървулско е.Колкото до това кой с какво пътува-хайде да отворим тема и да си ги премерим кой-какво-какъв е-какво-има, че много омацахте темата.На мен се смеете, дето съм световен шампион, а тук някакъв друг се оля да повтаря-Максим невинен, ние сме шампиони, и с лека ръка жертва два живота за комплексите си.Смейте се на него.Относно покера, дори да си шампион там, съм сигурен, че не си очернил никое семейство, и не си се самозабравил.izabel1, докарай ми в БГ 1971 HC CV, и най-тъпото копие да е-ще си купя колата.Някои от нас са истински ценители, и не искат някаква си новичка, лъскава количка, с ненужни екстри, на която цената да пада главоломно с годините, както стотинка от небостъргач.Не е ли тая кола-ако трябва, и с лагерна количка ще се возя!Относно дрехите-съжалих 1000 пъти, че се изтървах какво обличам, че разни завистливци, дето ходят като цигани облечени, да ми лалат...Има хора, които могат да си позволят и по-висок клас от Armani, но не уважават себе си и ходят с дрехи от 30 лв.Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

То този ФиксТул какво ли не прави - от 2000 компютъра, през световен шампион до колекционер на коли!!! Доста е постигнал за крехката си възраст. Следваща спирка - президент на М$ ;)

Нямам намерение да давам информация, ако ще и да изобретя нов космос, пак ще ме оплюят, ако ще и да съм най-най-големият в която и да е област.Българско племе ни наричат навън...!@izabel1, ти кой си?И наред да ми изреждаш кои са всички шампиони, ами, прочети си в интернет, информация-цял куп има!И не разбрах, освен жалко хулиганче, дето не смее да ми застане пред очите, какъв си ти, че да държиш сметка на хора, доказали се?Или завистта на поредния бай Никой се изля, а?Това, че 2D engine-е стар, хич не значи, че играта е за деца, сигурен съм, че нито от спорт, нито от компютърна графика си имаш понятие, чудно ми е кой ти е позволил изобщо да пишеш.Аман от некадърници!Като четете наизуст - така ще е.ММА какво може да означава?Там не съм световен шампион, писна ми да обяснявам милиарди пъти на умствено изостанали, които си тълкуват всичко, както им е угодно.Да не искате да затворят така или иначе неудобната тема?Не е този начинът.Не съм имал предвид бокс, за мен той просто е допълнение към друг спорт.Примерът с Тайсън просто бе първият, за който се сетих, и го написах.Колкото до зодия Скорпион-ами, ето, по-нищожно и подло същество има ли, доли Рибата не е толкова подла.Стависки, между другото, съвсем случайно също е Скорпион Публикувано изображение Boo x 10000, тълпата освирква!Гарван гарвану око не вади!Отивам да купя сатър за Стависки-влиза в родилното, и започва да сече наред новородени.Ако го хванат, ще каже нещо от типа на "А-а-а-а, ама, на мен едни от някакъв си форум ми казаха, че съм невинен, и педалските спортове са над всичко!Ама вие нямате право да ми държите сметка!" Публикувано изображение Спирам дотук, казах си мнението в прав текст, тъп да беше някой, пак щеше да разбере...Понеже съм злобен по природа, но справедлив, от сърце пожелавам на всичките защитници, начело с izabel1, да им се случи същото, както със Стависки, на техните най-скъпи хора-сестри, братя, семейства и т.н Тогава ще ям пуканки отстрани и ще повтарям-На чужд гръб и 100 000 тояги са малко!

P.S И какъв пример дава вашият великомъченик Максим (амин) на народа?Осъзнавате ли, че опасностите по пътищата още повече ще се подценяват?Има една приказка за едно джудже-кой ми сра в гащите...Напиха Максим, насила, за пореден път го принудиха с пистолет да кара пиян, и да убие двама души.

ама има интернет вярно и с fixедикойси кой да очаквам да ми излезе !!! я дай страницата (линк) към твоя спорт.

та сега заради теб в България да се прибирам и да се доказвам на Фикса ... изглеждам ли на толкова комплексиран ?

та кой съм аз , ами аз не тръбя кой съм в нито един мой пост до сега Но едно голямо но , бъди сигурен че като съм бил на твоята възраст вече съм бил постигнал много повече в паричен план от теб и не съм чакал от ръцете на родителите ми да ме поемат децата ми .

В рейс за последно до малко преди края на ученическите ми години , единствено мога да ти завиждам че си по млад за нищо друго

Та по темата , понеже явно и четенето ти не е най силната страна , би ли ми постнал мой пост къде аз защитавам Максим за катастрофата му в нетрезво състояние ??? шампионе опс вие колко кратен бяхте само не разбрах

Шесткратен, за момента, и еднократен Европейски.За паричен план не ме карай да се смея.Откъде знаеш какво имам аз на 26, следиш ли ме?И споменал ли съм каквото и да е относно материалното ти състояние?Като казах материално-щом са го пуснали, значи яко тлъста пачка е кихнал.По темата-никой не спомена КАТ-аджиите, спряли и ПУСНАЛИ убиеца, минути преди произшествието.Хайде, напил се, орезилил се, това всички го знаем, но, не са ли именно органите на реда, на които ние плащаме заплати от джобовете си, които пият паричките на данъкоплатците, хвалят се, че от рушвети стигат до 2 бона на вечер...За въпросните служители на КАТ се полага не по-малко наказание, те са чисти съучастници!Да го бяха накарали да слезе от автомобила, нито щеше да има двама убити, нито той щеше сам да си опетни славата.Постигнал си я е, в спорта, който си харесва, и никой не може да му я вземе насила.Каквото сам си направиш-цялото село да се събере-пак няма да може да ти го направи.Отново Абсурдистан...Да бе някой обикновен човек, или някой черен манг**, щяха да тръбят по вестниците, да го изкарат по-черен от дявола...

:lol6::cant believe::beer11:

Мен не ме е яд на никой от вас, тъй като нито един измежду вас не би ми казал думите си в лицето, защото щеше да квичи и да се извинява Публикувано изображениеИзложил...?Кой от вас е европейски+световен шампион, ако ще и по люпене на семки??И разбрах защо бат izabel (странна комбинация, нали?) го е яд на мен..Завиждал ми бил на младостта...Ами, не съм си я пропилял, спокойно.Керванът на кучетата не го е яд, от мен го запомнете.Той ще си замине, те ще останат. Яд ме е на жалкото ни племе.Подобни катастрофи стават всеки ден, и то-по много.На никоя от тях не се обръща внимание.Ако катастрофата не бе на Максим Сливиски (страхливец си е, не бе мъж на място), никой нямаше да обърне внимание.Стане ли дума за ЖИВОТ, всички до един сме равни-и аз, и бай Мюмюн мангала, и Ивендър Холифийд (когото познавам лично), и всички вас.А тук говорим за два живота.Защо онези от вас, които го оправдават, не го кажат на семействата на пострадалите, бихте ли посмели?Нямам намерение да правя сеир.И не мисля, че съм се изложил, тъй като няма една невярна дума във фактите, които твърдя.Оставете нас, измекярите, които бълнуват, да си бъдат шесткратни шампиони, и да са много по-достойни и всестранно развити от някакви си педалчета на кънки, в спорт, в който риск за живота няма.Хайде, подсказах ви достатъчно, нали сте до един по-умни от мен...

:yanim: Един много зает световен шампион. ;)

Има риск от наранявания, счупвания и контузии, но не съм съгласен, че има риск за живота.Освен ако някой от тях не скочи на височина и не се приземи право на главата си, а никой добър състезател не би се издънил така.Не съм чул за ни един смъртен случай при кънки, а вие?? Относно спора около личността ми-аз знам кой и къде съм, явно това не се харесва на много недоказали се хора, и, докато не покажат, че умеят да бъдат качествени събеседници, няма да им отговарям.Аз излагам факти, а те...Аз съм един от най-полезните членове на форума, а такива плюещи като камила потребители не виждам кой не ги е ban-нал.Само по колко часа на ден отделям за лични съобщения и всякакви компютърни проблеми...

Добре поне, че си признава, че бълнува Публикувано изображение

tuksam Браво ве , покрай фикса и аз в бисерите. Но така като му се вързвам на шампиона опс на шесткратния онлайн шампион има още да си чета постовете и в тая тема

Не знаех, че имало Muay Thai/MMA online...Този ми е най-мъжественият спорт, но по него ми е рано за шампион, засега ми стигат усилените тренировки и ежедневни битки.Него го дадох като пример за истински спорт-рискован, мъжествен, дисциплиниран, полезен, уважаван, и не за всекиго.Май ме бива на много места, не само на игри, overclock и другите неща...Подражавайте на Максим, и комплекси нямам.Виж, да не си бях постигнал мечтите, може би...Големи психолози се извъдихте, бе...Не можете милиграм аргумент да ми изкарате, освен на плюене като лама, на нещо друго бива ли ви?Izabel1-Ами, практикувай си твоя мъжки спорт в банята, ти явно за друго не ставаш.На мен се смее за приятелката, а виж го него Публикувано изображение Какво си мислиш?Че заради някакъв си плебей ще постна снимките и разговорите си с Ивендър ли?Жестоко се лъжеш.Пък и, какво, той е някакво си боксорче, и адски възпитан.Не е нещо интересно...Не кара кънки...Много ми е интересно тия кънки, освен финансово, какво реално приложение му дават...Дали ще му помогнат в неизбежните моменти в живота...Моите умения са ме спасявали точно 76 пъти (броя си ги)-при обири, скандали, свади заради момиче, или разни такива, дето плюят скатано, отвкъщи...Казват, че спортът възпитавал духа и дисциплината...Малееее, за чудо и приказ самодисциплина, има роми, които са по-дисциплинирани.Евала ви на световния шампион, и на всичко, смейте се на него, за батко си не се притеснявайте.ice lion, чакам те във Варна, да дойдеш да си защитиш думите.Аз наскоро ходих в друг град, "нагости" на друг член на форума.Хайде, ела, и ще покажа на всички снимки с унизената ти особа.Хайде, Izabel1 явно е в друг континент, но ти не си...

Положението се усложнява... еле пък за ice lion Публикувано изображение

Izabel1 мина между капките Публикувано изображение

Чудя се на кой ли член на форума Fixt00l е "ходил на гости" в друг град!!! :idea:

Ако има бити от този форум да си признаят! :lol6:

:lol6::rolleyes:

Уфффффффффф, жалко, че не иска да покаже снимките с Ивендър Холифийлд (или поне с восъчната му статуя, ако има такава). :idea:

Пак въпросния шизоик (чакай да не ме погне и мен...)

Не знаех, че имало Muay Thai/MMA online...Ами, практикувай си твоя мъжки спорт в банята, ти явно за друго не ставаш.На мен се смее за приятелката, а виж го него biggrin.gif Какво си мислиш?Че заради някакъв си плебей ще постна снимките и разговорите си с Ивендър ли?Жестоко се лъжеш.Пък и, какво, той е някакво си боксорче, и адски възпитан.Не е нещо интересно...Не кара кънки...Много ми е интересно тия кънки, освен финансово, какво реално приложение му дават...Дали ще му помогнат в неизбежните моменти в живота...Моите умения са ме спасявали точно 76 пъти (броя си ги)-при обири, скандали, свади заради момиче, или разни такива, дето плюят скатано, отвкъщи...Казват, че спортът възпитавал духа и дисциплината...Малееее, за чудо и приказ самодисциплина, има роми, които са по-дисциплинирани.Евала ви на световния шампион, и на всичко, смейте се на него, за батко си не се притеснявайте

Пак въпросния шизоик (чакай да не ме погне и мен...)

Ние този пост вече го цитирахме - виж по-горе в същата тема.

Сега му преглеждях постовете и видях, че бил много грамотен по-български език, защото бил завършил езикова гимназия. Много напрегнато детство е имал. Хем в езиковата гимназия е учил усилено езици, хем е бил по цял ден на тренировки (не се става лесно световен шампион по бокс), хем е спец в компютрите!

Навярно твърде напрегнатото ежедневие в детските му години се е отразило неблагоприятно на психическото му състояние в момента. Охххххххххххх

А ти наистина внимавай много, че да не ти дойде "на гости"? Публикувано изображение

-----------------------------------------------------------------------------

Айде още смях:

Той се познава с едри бизнесмени. Шефовете му кат се върнат от Аруба ще разбият izabel1 на покер! Пази се izabel1, първо ще те бият, после ще те победят на покер, а накрая ще загубиш и много пари, защото трябва да заложиш мноооооого голяма пачка на покер! Ама ти със сигурност ще загубиш, защото брат му е ПЕТИ на световния шампионат по покер. Напрао нямаш шанс. Аха

Публикувано изображение

Ами спечели световния шампионат по покер, има и такива онлайн!Брат ми стана пети, последния път, предполагам, е много добро постижение.Меря с моя аршин, добре, хайде, стани и ти световен шампион, пък аз ще те плюя отстрани!Думите си ги защитавам с факти!Даже izabel1 не оспори вината на Сливиски, фактите са си факти!И темата е предимно за това!А на покер ще ти намеря реални кандидати!И с огромни залози, само да видим дали ще ти стигнат парите, защото хората са едри бизнесмени (нека и аз бъда като тях след 15г, като стигна възрастта им, пожелавам си го!).Не искам да се бия със слабаци, дадох пример, че в случая кънките нямаше да ти помогнат.Няма да казвам "наакан, скатан" и т.н, както много биха направили.Каза си, че не умееш-приемам, давам дума, че темата за стълкновението е приключена.Шефовете ми се връщат от Аруба след 10 дни, и ще ти уредят такъв покер, че ще станеш за смях.Казвай си условията.Аз мразя карти, не ги играя.Предпочитам табла, и видеоигри, на последното, турнир от 20-30 човека, всеки слага по 100 лева за участие, победителят прибира сумата, вторият взема процент.Ей така играя аз, всеки с вкуса си.Topper пък хич да не си мисли, че е много добър в networking, че там на посмешище ще го направя.Ей ви на, многостранна личност.Преди малко се чух с моя съветник по друг въпрос, той ми каза-няма ничии очи да отваряш, забранявам!И много добре си го казал за световните шампиони (леко му казах за темата само, няма да го занимавам).Приключвам, стана безсмислено.И най-накрая тоя encoding свърши.Чакам го почти цял следобед.Колкото до компютрите-вече съм в друг бизнес, доста по-печеливш, и спокоен, най-важното, спокоен.Колко време ми трябвало...А някой да е чувал за remote systems, и за частични cluster, и...хайде да не подсказвам повече.

Сега вече ми се изясняват нещата... всичко идва от "съветника" Публикувано изображение

Ти още малко ще искаш, още преди да пръднеш, да ти се донесе тоалетна хартия...

;)

Ето от тук извира топлата вода ..

Сдобриха се!

Или не?! ;)

Пети стана в световен онлайн турнир, и щеше да е победител, ако не бе прибързал, поне така казаха, говореха нещо за половин милион долара награден фонд, или нещо такова.Всичко хубаво и на теб, и полека с обидите, един световен шампион е достоен за уважение. :angry:Ако Максим не бе сам се орезилил, темата нямаше да я има.Как да го уважаваме, като сам себе си не уважава...И, ако съм станал точно 7 пъти шампион, е било за неблагодарната България, и за такива плюещи сеирджии...Вие с какво я прославихте...Като станаха подобни караници, обадих се на един световен по кик бокс, и му казах разстроено, заради това ли станах аз шампион, това ли ми дават сънародниците ми...Всичките брокери играят по цял ден Poker Stars или нещо такова, ясно ми е как пристрастява, все курсовете им изписани, а те си джиткат...Шефовете и брокерите се караха с някакви термини, малко преди Нова Година...Аз им се смях, признавам си.Като осъзная, май всеки осмива онова, което не разбира, май като киселото грозде :)

Абе, май наистина ще се окаже, че е станал шампион на он - лайн турнир! Публикувано изображение

1. Истинско име/на: Ваня

2. Прякор/и: v1n4

3. Рождена дата: 05.01.96

4. Пол: женски

5. Опишете външния си вид: с дълга черна коса и кафявички очички

6. Опишете характера си: забавна

7. Какво не харесвате в себе си: сичко си харесвам

8. С какво образование сте: вмомента уча

9. Къде и какво работите/учите: В Антима

10. С какво се занимавате през свободното си време/имате ли хоби: Еми пред компа или вън с приятели на кафенце, на разходка/ Не

11. Правили ли сте секс/имате ли партньор/семейно положение: Не/ Да/ Не

12. Имате ли деца/бихте ли искали да имате: Не/ Да

13. Политически убеждения:--||---||--

14. Религиозни убеждения: --||---||--

15. Пробвали ли сте обикновени цигари/пушите ли: Да/ Да

16. Пиете ли: Да

17. Пробвали ли сте трева/пушите ли трева: Не/ Не

18. Пробвали ли сте някакъв вид наркотик: Не

19. Каква музика слушате: Hip-hop and House

20. Любими песни: In the Ayer

21. Какви филми гледате: сякви

22. Любими филми: много са

23. Какви книги четете: Не чета книги

24. Любими книги: Нямам

25. Какво е вашето компютърно ниво: --||---||--

26. За какво използвате компютъра си: Интернет

27. Любим софтуер: Нямам

28. Какви езици за програмиране сте хващали: Най-различни

29. За какво ви търсят най-често: За излизане

30. Какво най-много мразите: Еми немога да се сета! Нищо

31. Кога и как научихте за kaldata.com: Еми от един приятел

32. Какво ви харесва в сайта: Сичко

33. Какво не ви каресва в него: Нищо

34. Кога и защо влязохте във форума на kaldata: Днес защото искам

35. Какво ви харесва във форума: Сичко

36. Какво не ви харесва в него: Нищо

А това и е профила на момата в piczo...

Сега вече ми се изясняват нещата... всичко идва от "съветника" Публикувано изображение

Аз предлагам да го поканим в шоуто на Слави. Ама и Трифонов се излага - 7 кратен шампион (значи първата титла му е била на...17?), 1/2 милион суха пара, познава Холифийлд, Кличко, Ален Делон и Ван Дам, папата и Краля (Елвис разбира се, не датския). Ако трябва да обясни как се е справил в 76 опасности за живота му, отмъкнати гаджета, борба със злото.... Не ситиком ще направи, ами новия Джеймс Бонд, пардон - Фикс Бонд.

А предполагам, че след това няма да се снимат вече такива филми, като Агент 007, Хакери и други детски истори.

т00л е истината! Или toll ? :)

За бисер си беше, не ви се сърдя Публикувано изображение За бай Мюмюн мангала си е така, аз съм расист и в червата, но истината си е истина, животът си е живот... И никой от вас не може да дава на всекиго живот, че да се смеете на казаното...За сдобряването-нещо подобно е.Аз не мога да играя на покер, той не умее да застане срещу мен и да се бие мъжки-разбрахме се.Различни видове предизвикателства...Казаното от мен е истина, но няма да доказвам на някакви сеирджии и измекяри кой съм и какъв съм.За бойните спортове казвам отново-там не съм още шампион, но мога да разкатая всеки устатко, само дето всички сте много важни отдалече...Снимките с Evander няма да ги покажа, защото са обект на авторско право, ако случайно не знаете, и имаме договорка с него.Относно езиковата гимназия-погледнете ми правописа, един от най-верните в целия форум е!Тайничко ви се смея, на ония, които ме плюете, като ви чета правописа...От петокласници сте по-зле, но, дай да плюем... :speak: Шефовете ми не ги мислете, единият кара последната S-Klass-ьа (адски грозна кола, отвън), другият 6.3 AMG CL63 MERCEDES.Отново казвам, нека послушаме бат` iovi, и направим тема за мерене на *****, щом толкова държите.Относно личните съобщения, мога да ви покажа част от тях.Сега и компютърните ми умения ли оспорвате? Публикувано изображение

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.