Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Здравеите извиняваите за въпроса може да е теапичак, но сам малко бос на тая тема, та да се варна на въпроса си имам дано biostar p4m890-m7 и не знам каква памет да си сложа искам само да е 2gb защото сега сам с малкото 512 mb ???

Още един пример защо темата за правописа е толкова важна

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

И как няма да преинсталира на 2 месеца най-много, като той е мислел, че инсталира XP, а то от 6 години това е била скрита Vista.

И ВИСТАТА нормално да е по-тежка тя е операц. система с 6 години по-стара от XP

А мен ме изкефи логиката в това изречение. Да не говорим, че критерия "преинсталирам на 2 месеца" е много показателен за автора.

Както казва един приятел "Имам си една мечта - веднъж в годината да мога да преинсталирам ОС-а на сина" ;)

чудничко Публикувано изображение

- под "секс" разбира ли се "анадолска интервенция"?

- админите и модовете смятат ли се за "съфорумници"?

Ами аз като гледам "призивите" към ООН, май ще се декриминализират и приемат за нормални и правови освен хомо (отговор на първия въпрос на човечеца) ами и би, транс и не знам си още какви МЕДИЦИНСКИ ОТКЛОНЕНИЯ.

Чудно ми е, на принципа на тази лицемерна толерантност (към болни психически, хормонално, транссексуално хорица), да не вземат да легализират и сериините убийци, че и те за психочно болни, трябва да сме толерантни към болните хора...

А админите и модовете (бих предпочел модератори, че модове означава модифицирани :)) според римското право не са хора - те са по-висша раса Публикувано изображение

тези са за изцепки,едно е даден в горния пост в известна степен:

Стига с това устаряло XP мина му модата. Затова не му мисли, ръгай 64 битова виста и това е! ( с нетърпение очаквам Windows 7 който УЖ щял да бъде най-добрия за сега.......)

Май тва си го говориш сам.XP е боклук,който се преинсталира на 2 месеца най-много,ето ти я изцепката,XP е нестабилна система,морално и технически остаряла и просъществувала достатъчно време,за да бъде нападана от повече вируси от колкото Vista.Xp е минало и един грозен и нестабилен Windows.

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

Тук освен гениални литератори и езиковеди пращи и от гениални специалисти по операционни системи. Да вземат веднага да си пратят CV-тата в Майкрософт - Бил Гейтс тутакси ще ги вземе. Ама да не си ги пишат сами, а да помолят някого. А пък ние ще им дадем референции. ПП. На мен досега нито веднъж не ми се е налагало да преинсталирам Windows освен при смяна на компютъра или преминаване към по-горна версия. И не съм имал никакви проблеми, макар че ползвам доста тежки инженерни пакети. Може би защото не съм такъв специалист, че зорлан да си изкормя операционната система.

Но лично на мен ми е интересен безплатния вариант - въпреки, че е с прибавки от невидимо естество.

Напомня ми на :

- Гледам в небето лети орел. Ама толкова високо, че не се вижда.

- Но ти го виждаш ?

- Аз го виждам.

Голям проблем!!!

.....

Операционната система е windows XP SP3, правена от мен работи без грешки.

Ето, че сред нас се намират (под прикритието на лаици, разбира се) и core developer-и на Windows XP SP3 :)

Здравейте,

искам да Ви попитам какъв много-ниско честотен бас ще ми предпоръчате до 200 лева максимум около 400 W?

Искам да е много ниско честотен че като удари басс пода да се тресе.

...

А аз искам моя стени да събаря, ще взема хляба на циганите :angry:

Ако аз се поровя из моите постове сигорно ще изкарам същите бисери, но важното е да се поучаваме от грешките си. Аз лично много често изпускам последната буква на думата и винаги (защото пиша на Фонетика) си пиша ,, И " вместо ,, Й ", но това е защото не ми се сменя постоянно езика на писане. Лошото е, че ако не пишиш правилно в интернер и във форомите то няма да пишиш правилно когато това е истински важно (когато пишиш автобиография за някоя работа и има още хиляди примери) и всеки ще ти се смее.

Редактирано от panko96 (преглед на промените)

Ако аз се поровя из моите постове сигорно ще изкарам същите бисери, но важното е да се поучаваме от грешките си.

Аз лично много често изпускам последната буква на думата и винаги (защото пиша на Фонетика) си пиша ,, И " вместо ,, Й ", но това е защото не ми се сменя постоянно езика на писане.

Лошото е, че ако не пишиш правилно в интернер и във форомите то няма да пишиш правилно когато това е истински важно (когато пишиш автобиография за някоя работа и има още хиляди примери) и всеки ще ти се смее.

За пунктуацията-да не говорим...

Е, това са правописни грешки, които могат да бъдат пренебрегнати, защото, все пак, главното се разбира, но наистина ми липсва онзи титан на бисерното слово... ех защо има 30-дневен блок... :rolleyes: (може би заради това Публикувано изображение)

ЦИТАТ(ice_lion__01 @ 26.12.2008г. в 18:29ч.) * Предполага се че трябва да е SUB но не съм сигурен.Той трябва да каже. Ако иска да си направи SRT на SUB, внесто да търси програми може лесно и бързо да го направи с notepad. Отваряш SRT файла с notepad после на файл------>запиши като, името на файла трябва да е същото като на филма(до последната точка ако има такава). И после пишеш .SUB пример SUBTITRI.SUB SUB трябва задължително да с големи букви. Няма гаранция ще тръгнат субтитрите. И малоумните писания на BUSHMEN!!!!!! аха такава ли била работата , в разширенията значи !!! я не се излагаи че днес те четох вече в бисерите, имаш ли идея каква е разликата в съдържанието на текстовия фаил вътре ммежду двата формата Типично заяждане с моето мнение.Не знам да се смея или да плача на постовете на такива хора дето си прикриват комплексите и ръсят глупости с цел да се изкарат по-умни от други. Коментирайте!!!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Направо сменяй компютъра.Без майтап.Взимай Core I7,6GB DDR3 в триканален режим,DFI Lanparty X48 и вече с гордост можеш да си боднеш шикозното видео в PCI-E слота.Цялата тази екстра ще ти излезне около 3000лв да не е и повече + едно OCZ 750 GameStream захранване и гъзарска кутия със водно или поне 12+ вентилатора.Тоганва вече има смисъл цялата работа.

Публикувано изображение

ЦИТАТ(ice_lion__01 @ 26.12.2008г. в 18:29ч.) *

Предполага се че трябва да е SUB но не съм сигурен.Той трябва да каже.

Ако иска да си направи SRT на SUB, внесто да търси програми може лесно и бързо да го направи с notepad.

Отваряш SRT файла с notepad после на файл------>запиши като, името на файла трябва да е същото като на филма(до последната точка ако има такава).

И после пишеш .SUB

пример SUBTITRI.SUB

SUB трябва задължително да с големи букви.

Няма гаранция ще тръгнат субтитрите.

И малоумните писания на BUSHMEN!!!!!!

аха такава ли била работата , в разширенията значи !!!

я не се излагаи че днес те четох вече в бисерите, имаш ли идея каква е разликата в съдържанието на текстовия фаил вътре ммежду двата формата

Типично заяждане с моето мнение.Не знам да се смея или да плача на постовете на такива хора дето си прикриват комплексите и ръсят глупости с цел да се изкарат по-умни от други.

Коментирайте!!!

Всъщност има разлика, защото във файл ....sub субтитрите са подредени по тайминг (секунди), докато при файл ....srt субтитрите са подредени по фреймове (кадри), но наистина това не се усеща съществено при гледането на филм, и няма нижда от заяждане, защото наистина нещата се оправят просто и лесно с "rename" ;)

Ето ти коментар :speak:

Всъщност има разлика, защото във файл ....sub субтитрите са подредени по тайминг (секунди), докато при файл ....srt субтитрите са подредени по фреймове (кадри), но наистина това не се усеща съществено при гледането на филм, и няма нижда от заяждане, защото наистина нещата се оправят просто и лесно с "rename" :rolleyes:

Ето ти коментар :angry:

Тоест като ринеймнеш едни титри и минават от един формат в друг, така ли?

Тоест като ринеймнеш едни титри и минават от един формат в друг, така ли?

Абе реално не, ама колкото и да е странно помага....(невинаги)

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Всъщност има разлика, защото във файл ....sub субтитрите са подредени по тайминг (секунди), докато при файл ....srt субтитрите са подредени по фреймове (кадри), но наистина това не се усеща съществено при гледането на филм, и няма нижда от заяждане, защото наистина нещата се оправят просто и лесно с "rename" :)

Ето ти коментар :)

направо си в темата , ходи се образовай преди да пускаш бисери. с rename ха ха аха и конвент май отделен е въпроса че плеера се оправя с грешния формат на разщирението а някой си мисли че оправил проблема с ренаме и си внушава че е спец даже и се самозълъгва че така е по добре защото така му се иска . А тя работата защото плеера е малко по интелигентен от масовия потребител не е писан от такива като вас дето с ренаме решават проблеми

Едит о о ама то целия коментар бил от тая тема копнат онуи 16 годишното дето много разбирало ме хецнал в темата

докато си почивал докато работел върху SP4 за ХР защото в тая тема има и бисер от него че има собстено написан SP3 който работи перфектно

Не разбирам къде си противореча,Просто искам да помогна, а това че давам грешна информация веднъж на 100 поста е друг въпрос.

Сега не ми се търси темата за която ти много добре се сещаш.

Така че да не се конкурираме много кой е по-умен защото доста ще се изложиш.Може да съм на 16 но знам повече от някои по-големи от мен.

ха ха грешна информация игра на думи направо даваш дезинформация

знаеш повече от някой по големи и какво знаеш от къде се пуска компа ли или как се сменя име на фаил

Редактирано от Bushmen (преглед на промените)

направо си в темата , ходи се образовай преди да пускаш бисери. с rename ха ха аха и конвент май отделен е въпроса че плеера се оправя с грешния формат на разщирението а някой си мисли че оправил проблема с ренаме и си внушава че е спец даже и се самозълъгва че така е по добре защото така му се иска . А тя работата защото плеера е малко по интелигентен от масовия потребител не е писан от такива като вас дето с ренаме решават проблеми

ще ти дам аз едини малоумни писаници на BUSHMEN всезнайко ходи се образоваи преди дадаваш коментари опс какви коментари ти си в темата (бисери) и като цитираш цитираи вярно не да прехвърляш твоите мисли към цитата на другите.

:) :) :laughing5: :laughing5:

:) :) :laughing5: :laughing5:

ха ха ха пък ти де що имаш пост трябва да е тука в тая тема

при мен е 23:17 на сумнамбул ли почнах да мязъм не като в БГ 05:17 ставаи от комшииския компютар и се прибираи във вас

Публикувано изображение

ами сравнение с теб съм като мозачен център , ако приемеме за единица за ум един Bushmen или 1 Bsh ти трябва да си 0.00000 в период покраи тея магии

Охахаха ха ха хахах хахахаааааа!!!

:lol6:

Най-много ги обичам тези с мозАчните центрове! :grimace::laughing5:

:magnifier:

:P:line dance:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Едит о о ама то целия коментар бил от тая тема копнат онуи 16 годишното дето много разбирало ме хецнал в темата

докато си почивал докато работел върху SP4 за ХР защото в тая тема има и бисер от него че има собстено написан SP3 който работи перфектно

ха ха грешна информация игра на думи направо даваш дезинформация

знаеш повече от някой по големи и какво знаеш от къде се пуска компа ли или как се сменя име на фаил

Ама че си кисел,като бидон с кисело зеле,дори повече.Какво ти пука че съм имал пост в темата с бисерите,вече и ти имаш.Дори тебе те подиграват доста повече от мен.Не се обиждай, но като казах че съм ти чел бисерите не излъгах,аз ги сложих.Само за да се посмеят другите от форума.Нали за това е тема за бисери, да се посмеем малко с мемоарите на някой.Това че твоите ми се видяха смешни, не защото се отнасят към мен, а защото исках другите да видят що за стока си.Да ги оставим да се посмеят малко на заяждане.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.