Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

I am shocked

Според Правилата, Трябва, Да Пишеш На Кирилица!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не Критикувай Мен Като, Ти Самия Не, Спазваш Правилата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Редак. Даже Изречението Ти Не, Завършва Със Точка!!!!!!!!

Редактирано от pe6o_CSara (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Според Правилата, Трябва, Да Пишеш На Кирилица!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не Критикувай Мен Като, Ти Самия Не, Спазваш Правилата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Редак. Даже Изречението Ти Не, Завършва Със Точка!!!!!!!!

:speak::huh::lol6: Не е истина ... Публикувано изображение Сега кака Линда като изкара камшика ;) .

Пешо , престани да се излагаш !

:speak::huh::lol6: Не е истина ... Публикувано изображение Сега кака Линда като изкара камшика ;) .

Пешо , престани да се излагаш !

Ами Какво, Да Правя Като, Не Ме Оставят На Мира? Ти Не Би Ли, Направил Като Мен АКо Така Те, Нападаха?

ахахааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

паднах от стола, и си глътнах цигарата

ахахаааааааааааааааааааааааааааааааааа

Ами Какво, Да Правя Като, Не Ме Оставят На Мира? Ти Не Би Ли, Направил Като Мен АКо Така Те, Нападаха?

не е истина ............................

след тези нови бисери, ще трябва да метна нещо по-силно .........

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Абе бие що нападате момчето, а? Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

To Be Continued

Aко Питаш Мен Този, Твой Съученик Мн Те Е, Изиграл. Пробутал Ти Е, Пре**ан Просвирител На Музика И Филми (Пиша Просвирител Вместо, Плейър Защото Онези, Глупаци Ще Почнат Веднага Да Се, Заяждат Че Нямало Такава Дума в БГ, Език)...

Пешоооо , стига ... умори ни !

To Be Continued

Пешоооо , стига ... умори ни !

НО аз Само се опитвах Да Помогнаааа Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ами просто пиши нормално бе, Пешо Публикувано изображение

Честно да си, кажа аз съм от ромски произход и никога не съм добър в българския а всички, ми се, подиграват Публикувано изображение

никога не е късно...........стига да не е прекалено късно

Честно да си, кажа аз съм от ромски произход и никога не съм добър в българския а всички, ми се, подиграват Публикувано изображение

Еми ходи на училище бе...Или пък пиши на ромски :P Само недей слага запетаи след всяка дума , че не мога чета какво пишеш Публикувано изображение

Редактирано от akashi (преглед на промените)

С подобен пост и ти си за тука :P

Еми ходи на училище бе...Или пък пиши на ромски :) Само недей слага запетаи след всяка дума , че не мога чета какво пишеш Публикувано изображение

Еми ходи на училище бе...Или пък пиши на ромски :computer2: Само недей слага запетаи след всяка дума , че не мога чета какво пишеш Публикувано изображение

Аз си ходя на, училище бе човек. И не съм ти бе! И не пиши неща които не са свирзани, с темата!

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Кай DJ на house music ве кефи най-много ?

Кажете кай ве Публикувано изображениеПубликувано изображение

Днес, като гледам се е развихрил страшен купон тук! И е било смях да скъсване Публикувано изображение , ама честно да си кажа момчето ходи на училище и не се срамува да каже че е зле с българския език, а познавам хора завършили преди 1-2 год. -речника,изразяването и писането им е :rolleyes: плачевно.

Преди време писах че както е тръгнало матурите ще се държат във SMS вид за да може изпитвания да изкаже мнението си, а и да не се виждат правописните му грешки.............еееех, колко мъка има по тоя свят, особено българска.......

.............А да знаете ,че и акото на вид Южно Американски прилеп и то действа с подобен ефект като на марихуаната ?

Някои хора са готови на всичко само и само да се напушат с некакви л***а Публикувано изображение

Приятел, смятай си консумацията по следният начин:

- Избраният процесор - 120вата

- Графичният адаптор - 250вата за 9500GT

- Харда (средностатистически) - 50вата

Това са основните консуматори, а също и записвачката. Върху тези ватове си остави още поне 20% за другите консуматори и това прави малко над 500 вата. И това са реални ватове, а не китайски.

Пича направо отрепа змея с тая консумация,то направо бойлер Публикувано изображение

Пича направо отрепа змея с тая консумация,то направо бойлер Публикувано изображение

Аз като разправям че трябва с трифазен ток да се захранват тея карти от 9та серия.....

Леле какъв цирк са последните 2-3 страници от темата :super:

Някой да изтрие спама,НО В НИКАКЪВ случай да не се пипат постовете на pe6o_CSara,те са си точно за тази тема,даже предлагам:

Петре пиши само в тази тема,защото в която и друга тема да пишеш,все тук ще си четеш поостовете.

Ако не се показва на човек къде греши ,той никога няма да вземе мерки... макар че за конкретния случай малко се съмнявам това някога да се случи.Той ми прилича на един от онези,който могат да си пуснат всички известни хакове на CS,което си е по-лесно от това да си напишеш името грамотно.

Човеко, приятеля ти трябва да е доста як, защото като гледам на доста места ти е начупил ръката. Не съм специалист все пак.

Има една прикачена снимка, трябва да я видите. Това е в тема на момче на което са счупили пръста...(вече оздравяло)

Здравейте! Изтеглих си Tomb Raider: Underworld, но не ми тръгва, заради високите изисквания на играта и това,че нямам видеокарта която препоръчват. Може ли някои да ми каже как може да ми тръгне играта без да имам точно нужните изисквания? Благодаря!

;)

Записвам си 4 филма на двд диск Пускам диска на DVD то и на 2 ми че събтитрите на 2 не какво да направя да ми чете събтитрите и на 4 ти филма ! Помогнете плс

как се работи с тази програма ? Слагам ги давам саве ас субрип и после ? И ми излизат иероглифи като ги сложа

FEarBG, и аз бих искала да знам как става тоя номер с изискванията. Ако някой ми каже, ще ми спести пари. Благодаря предварително! Публикувано изображение

Редактирано от fedora (преглед на промените)

FEarBG, и аз бих искала да знам как става тоя номер с изискванията. Ако някой ми каже, ще ми спести пари. Благодаря предварително! Публикувано изображение

еееееееееее, ти пак не разбрала!!! саве ас субрип и си готова хахахаха Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.