Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Здравеите нека някои по копетентен да ми помогне за изла4ване на онлаин ТВ искам да пусна каднал с няколко 4асово изла4ване но не знам как моля помогнете ?

ве4е има онлаин радио станция но желаиа да пусна и онлаин ТВ за моите наи редовни слушатели

за контакт skype dj_beograd ili na msn [email protected] за ТВ канала

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

здрасти търся една децка песнича много одавна на БОНБОН-А-Бара-Ша или песен за срички те благодаря

И още едно, отнасящо се за новите неща в SP3 за XP:

в какьв смисьл да се затворят програмите долу до часовника,щото аз бая сьм ги нацвькал.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Значи имам следния проблем - имам една Ексел табела, която трябва да се ползва от три различни работни места, които са вързани в мрежа. Табелата е на сървър до който имат достъп всеки един от трите компютъра...

1. Не е табела, а таблица

...

Публикувано изображение

Правописът бива, но и обяснението е нагледно - на срички Публикувано изображение
  • Автор

Тема: "Ученици си инжектират спирт"

гледъм и не вярвам на ошите си как мое да са толко прости тея у4еници лелееееее колко мака има по тоа свет божеееееееееееее

Тоя е пълен неграмотник. Преди 3 дена му трих 4-5 поста, които трудно можеше да се каже, че са на български.

• Автор

И още от същия титан на словото:

моми4е загубена си ся аз имах един фр и него така го пре***а и тфа мноу мо6тен вирос трие ти там как са викаше боотващите сектори и требва после да си смениж хард диска. само4е си в безопасност ако не си го отворила изоп6то.

Явно има нова звезда на хоризнота, аз като разправям че CS не прощава.....

Явно има нова звезда на хоризнота, аз като разправям че CS не прощава.....

А аз си мислех, че ти е братовчед Публикувано изображение

pe6o_CSara

go6o_kara

аз си намерих спеллчек сега ме махнете от бисерите защото вече пиша без правописни грешки

аз си намерих спеллчек сега ме махнете от бисерите защото вече пиша без правописни грешки

Не си, такава дума в българския език няма, има програма за проверка на правописа!

Не си, такава дума в българския език няма, има програма за проверка на правописа!

много време отнема да изпиша това моля ви изтрийте моя бисер няма повече да правя така Публикувано изображение

Аре, стига си ревал и спамил темата, бе. Написал си го вече-свършено е. Да си мислил преди това, бях те предупредил.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Аре, стига си ревал и спамил темата, бе. Написал си го вече-свършено е. Да си мислил преди това, бях те предупредил.

по-горе си ме нарекъл неграмотник, това е персонална обида! и не ми викай бе нито си ми на годините нито на образованието!

нито на образованието!

А то е ...

И още от същия титан на словото:

Не само титан на словото, а и магьосник в компютърните науки :)

Аре маанете го деПубликувано изображение ! И без това му отнема много време да се изразява правилно! Публикувано изображение

На какъв ли език са му мислите.......... Публикувано изображение

П.П.Тая програма (спеелчек) май не разполага с главни букви Публикувано изображение

Аре маанете го де Публикувано изображение ! И без това му отнема много време да се изразява правилно! Публикувано изображение

На какъв ли език са му мислите.......... Публикувано изображение

П.П.Тая програма (спеелчек) май не разполага с главни букви Публикувано изображение

А и запетайки и други препинателни значи не слага :)

А аз си мислех, че ти е братовчед Публикувано изображение

pe6o_CSara

go6o_kara

Всеки род си има черна овца, дори човешкия.....

Като изключим новата за българския език дума която си употребил имаш тъкмо още три грешки.

много време отнема да изпиша това моля ви изтрийте моя бисер няма повече да правя така Публикувано изображение

Ами не пиши тогава. Има IRC за такива като теб. Пиши си на шльокавица там и никой няма да ти прави забележки.

по-горе си ме нарекъл неграмотник, това е персонална обида! и не ми викай бе нито си ми на годините нито на образованието!

Публикувано изображение Че и с претенции! Неграмотник с програма за проверка на правописа и пак не може да пише грамотно. Това си ти.

Ако смяташ че съм писал неверни неща, аргументирай се.

А и запетайки и други препинателни значи не слага :P

Отнемат време да се пишат, па и щото програмата не ги слага сама, а той хабер си няма къде да ги постави.....

Spell check е за проверка нa написаното на чужд език, или за чужденци, на които се налага да пишат на български. Ако ако българин не знае родния си език, и ползва тази програма .......не знам, нямам думи просто ..........

Ако ако българин не знае родния си език, и ползва тази програма

Все пак е по-малкото зло.

бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла

бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла

Не Съм, Виновен Ако Не Можеш, Да Четеш. Вземи Се, Научи. По Ник Нейма Ти Виждам Че, Не Си По-Грамотен От Мен.

Ето Виждате, Ли Аз Вече, Слагам Препинателни, Знаци! Затова Не Ме, Обиждайте! Такова, Отношения Никъде, Няма...

Не Съм, Виновен Ако Не Можеш, Да Четеш. Вземи Се, Научи. По Ник Нейма Ти Виждам Че, Не Си По-Грамотен От Мен.

Ето Виждате, Ли Аз Вече, Слагам Препинателни, Знаци! Затова Не Ме, Обиждайте! Такова, Отношения Никъде, Няма...

I am shocked

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.