Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

абе ти голям мерак ми тегли на заплата нещто да не си без работа ела да работиш при мене ако искаш аз като IT взимам 2000 лв търсят "Линукс Системен Програматор" на 4200 лв. ако мислиш че подържам мрежи се лъжеш аз само подържам един ексченж и само два компютъра в офис част която е поднаем на друга фирма и интернета не е на БТК.

Особено интрересна длъжност "програматор" за особено тлъста заплата :P

в началото на "Всичко за БТК-ADSL" се твърди че като смениш фърма скороста няма да се увеличи аз бях любопитен за това и така влязох в този форум не исках да обидя никой - регистриран съм от скоро беше ми интересно за модемите и въобще за мрежите и за това попитах plameni за фърм благодаря му той ми отговори веданга и реших да да си сменя фърма ама не на работа а в къщи - та тогава тази седмица се слуци това с интернета и мрежата на БТК и реших да попитам като нормален съфорумец абе да не бях питал вие като в ЦРУ - но още в началото разбрах че никой не може да помогне защото концесията е нова за БТК само те могат да отстранят проблема и го отстраниха благодаря за това че имаше и хора които изкаха да ми помогнат?!?

Изречението, кандидат за Гинес в раздела "Най-дълго изречение без препинателни знаци с много правописни грешки което не казва нищо но вие сигурно го схващате смисъла понеже сте умни и го желаете"
  • Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има една прикачена снимка, трябва да я видите. Това е в тема на момче на което са счупили пръста...(вече оздравяло)

Аааааа, няма да такова нещо не. Уникално. На тоя трябва да му се даде награда за принос.

Не Съм, Виновен Ако Не Можеш, Да Четеш. Вземи Се, Научи. По Ник Нейма Ти Виждам Че, Не Си По-Грамотен От Мен.

Ето Виждате, Ли Аз Вече, Слагам Препинателни, Знаци! Затова Не Ме, Обиждайте! Такова, Отношения Никъде, Няма...

То пък от едната крайност в другата Публикувано изображение

Molq vi pratete mi linkove na vsichki vuzmojni pesni ot 70-80 godini!!! :)

Заредете се с енергия, че ни чака работа Публикувано изображение

А това е на бате go6o_CSara "описанието" (ако може така да се нарече) от графата "За мен": "АЗ САМ НОМЕР ЕДНО ПРОСТО!!!!!!!!!!!"

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Няма такова нещо! Ох, щях да падна от стола от смях! Саве ас - хахахахахахахахах....

Значи,като си инсталирвах драйвери за инфрачервен порт то почна от долу и през 5 секунда издава звука дето показва балончето долу и балона.Добреее...балона го спрях.А звука как да спра???

Кен,много корекно от твоя страна,че цитираш без имена!Тоз,който се познае дано да го оцени!

Molia pomognete mi. Natezi parametri neznam kakva zvukova karta i kakva videokarta da sloja.Blagodaria vi. :snowballfight:

Protzesor: 2GB Intel C2D

HDD: 250GB

RAM: 3GB DDR/RAM 900 mhz

mrejova karta: wileress

OC/winXP

Camera 0.3mp web Camera; 4USBx 2.0

LCD 14"

Battery: 6 cell li-ion

CD

Bluetooth

visokogovoritel

Lan

Баси, не бях виждал такива характеристики....да не говорим за въпроса....

Здравеите някои може ли да ми помогне.Трябва ми спешно сьчинение разсьждение на тема " Невьзможното заврьштане в сжетлия свят на детството".Никаде неможах да го намеря.Моля ви помогнете ми БЛАГОДАРЯ предварително.

Пишете според заглавието, ей, да не объркаме... Публикувано изображение

«Ем тая тема не я срещам за пръв път ( нямам предвид в форума) аз по същия начин 20 лева за нета ( и по-зле съм и още 25 кинта на месец за новия телефон на лизинг ) ами начин начин ....... Мм като ти дават парите за ядене спестявай аз за 1 цял месец спестяване правя около 50 кинта така че проблем няма .......Общо взето работи за момента така че пробвай като гледам си на 12 години и без да те убиждам явно не си много добър в спестяването ( и пак ти се извинявам за това ако съм те убидил , все пак трябва да уважаваме съфорумците) УСПЕХ и за горното мнение като не дава няма да има нет аз ти предлагам да пробваш да спестяваш едва ли ти дават по-малко от 15-20 лева за седмица .... И щом почваш още от 12 годишен да се нервиш тъй както прикзваш най-вероятно нема ти стигнат нервите като пораснеш че аз едва ли се струвам доста голям на останалите в форума ама живота ми е супер по-скапан от твоя ( предполагам ) тъй че по-добре погледни от добрата страна на нещата и се опитай да направиш нещо .... И ако ти е скапан живота за 20 лева още не си видял ( то сиг и аз не съм видял толкова мизерия и т.н ) тъй че по-добре се радвай на това което имаш ... То тва ни е характерна черта на българите ( а може би не само на нас) не ценим това което имаме ,докато не го загубим ....« темата е нещо за пари наети от майката на един това не го разбрах много четох много и не схванах

Avtomat Kalashnikova '47 goda. Достатъчно ми е.

Темата е " Какъв подарък искате за Коледа" :)

Здравейте. Нов съм предполагъм съм оцели каде да си пусна темата Публикувано изображение

Значи искам да си купя мп4 плеър и най вече ме интересува дисплея.. да е голям кристална картина и всичко .. за сега съм се насочил към creative zen vision w какво ще кажете за него за дисплей и сичко има информация из нета но искам и вие да кажете по нещо за този мисля изключително добър плеар..

И ако имате други предложения казвайте ...

П.П. и този айпод touch като сравнение с креатива как е аз мисля че от към дисплей е по слаб а и с тоя гаден тъч скринн.. креатива бие май ???

мерси Публикувано изображение

Здравейте, имам проблем със дигането на процесора ми! Процесора ми е с максимална честота 2,19 на 200 мхз максимална мощност... а сега ми работи на 1.46 133 мхз.. Като река да го дигам от БИОСА, и го направя на 200 мхз (той преди така си работеше на 2,19 200мхз) за да работи на 2,19 честота и като се ресне компа и започне да зарежда уиндоуса и ми забива целия комп... даже и неуспява да ми зареди УИНДОУСА, а някой път като го зареди ми дава един сигнал (туткане) и целия компютър забива. Това се получи от скоро, иначе компютъра спокойно си вървеше на 2.19 200 мхз... Някой ако нещо не е разбрал, да каже за да се изкажа още по разбираемо

Темата е " Какъв подарък искате за Коледа" :)

Хех, и аз да се разпиша в бисерите...

"Стефане, к`o се сърдиш, пача, не-пача, момичето ти каза, че не иска да те вижда повече...Ти, (изхилва се презрително) тъп да беше - пак щеш` да разбереш, бе!"

:speak: x 1000

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Луси Лиу

на английски: Lucy Liu

Роден: 02.12.1968 Куинс, Ню Йорк, САЩ

Ако има нещо, което да представлява трудност за Луси Лиу, това е да остане незабелязана. 34- годишната красавицата

Публикувано изображение:rolleyes:

Виж: През един пост нагоре.

Сигурно са свършили чуждите бисери.

Патологични прояви за този потребител, не е смешно :huh:

Публикувано изображение:speak:

Те просто са имали в предвид, че изглежда на толкова. Публикувано изображение

Трябва да направим една класация за най-голям бисер.Всеки да гласува,и на победителя да се измисли подобаващ ранг.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

Подкрепям с две ръце и два крака идеята! (Повече от 2 х 2 нямам Публикувано изображение )

Трябва да направим една класация за най-голям бисер.Всеки да гласува,и на победителя да се измисли подобаващ ранг.

Добра идея, даже може и да са направи "топ 40", който да са публикува, ще стане бестселър. Ама за да са гласува трябва голямо четене да са удари, че тука има цяла плантация с бисерни миди...

ПП. Освен гласуването може във форума да са сложи един брояч на думата "значи", и ще видите какви космически числа ще отброи...

Редактирано от Tramway (преглед на промените)

Сега ще цитирам заглавие от новините за игри, че ми стана много смешно, хем е и писано от момиче :lol6:

"Завършиха пача към Castle Crashers"

много ви помогнете ми ..... трябва ми спешно от някъде текст и музика на монолога на хамлет ...много ви поля помогнете ми

Да се смееш ли, да плачеш...

Да се смееш ли, да плачеш...

...не, бе само музика пусни Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.