Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

направо си в темата , ходи се образовай преди да пускаш бисери. с rename ха ха аха и конвент май отделен е въпроса че плеера се оправя с грешния формат на разщирението а някой си мисли че оправил проблема с ренаме и си внушава че е спец даже и се самозълъгва че така е по добре защото така му се иска . А тя работата защото плеера е малко по интелигентен от масовия потребител не е писан от такива като вас дето с ренаме решават проблеми

Едит о о ама то целия коментар бил от тая тема копнат онуи 16 годишното дето много разбирало ме хецнал в темата

докато си почивал докато работел върху SP4 за ХР защото в тая тема има и бисер от него че има собстено написан SP3 който работи перфектно

ха ха грешна информация игра на думи направо даваш дезинформация

знаеш повече от някой по големи и какво знаеш от къде се пуска компа ли или как се сменя име на фаил

А ти като си спец, що не земеш да прочетеш к'во съм написал и тогава ме коментирай, *....

Къде съм казал че всичко се оправя с ренейм само? Казвам че при гледане на филм в домашни условия няма да се усети толкова огромна разлика и да има нужда от конвертиране, тъй като, по-умният от мен плеър ще успее да ги "изкара".

Трябва ви на вас едно отделно крило "Заяждания с другите потребители на форума", много ше се харесате там 4-5 човека, и няколко религиозно и митично болни...

Съвет от мен - отидете на курс по "Овладяване на заядливостта и простотията" и свършвам по темата, като искаш си пиши след мене, няма да падам толкова долу да си изкарвам нервите зарад' некаф' бушмен...

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

В подфорум търсене на драйвери

Google translate :no-no:

В днешно време за грамотен се смяташ, ако можеш да си пуснеш компа. За супер интелект - ако можеш да ползваш интернет.

направо си в темата , ходи се образовай преди да пускаш бисери. с rename ха ха аха и конвент май отделен е въпроса че плеера се оправя с грешния формат на разщирението а някой си мисли че оправил проблема с ренаме и си внушава че е спец даже и се самозълъгва че така е по добре защото така му се иска . А тя работата защото плеера е малко по интелигентен от масовия потребител не е писан от такива като вас дето с ренаме решават проблеми

Едит о о ама то целия коментар бил от тая тема копнат онуи 16 годишното дето много разбирало ме хецнал в темата

докато си почивал докато работел върху SP4 за ХР защото в тая тема има и бисер от него че има собстено написан SP3 който работи перфектно

ха ха грешна информация игра на думи направо даваш дезинформация

знаеш повече от някой по големи и какво знаеш от къде се пуска компа ли или как се сменя име на фаил

:) Наистина си като кисело зеле Публикувано изображение И нищо смешно не видях в тея твойте цитати ама нвм... :)

Google translate :)

В днешно време за грамотен се смяташ, ако можеш да си пуснеш компа. За супер интелект - ако можеш да ползваш интернет.

:) В днешно време си грамотен ако си напишеш трите имена без грешка.За супер интелект-ако напишеш цяло изречение.За мега интелект-ако напишеш цяло изречение без грешки с препинателните знаци!

Здравейте и предварително весело посрещане на нова година.Търся една диско песничка от 90-те в припева се пее нещо такова"ицо ню ицобаде сайт герараб"

:angry:

Редактирано от jeiny (преглед на промените)

Някой иска ли да си поиграее, като няма време, да направи класация на бисерите на 2008? Целта ще е всички да се смеят. Аз автоматично отпадам, защото ме марзи да пиша, за другото се подразбира... :rolleyes:

Здраейте,Имам лаптоп който е "Acer Aspire one" и не мога да гледам филми търсих из google.com и не искарва кодекци.

Също искам да питам каква е тази операционна система "lipus Linux Lite" стара ли е или нова,Й кои Линукс е наи новият Публикувано изображение

Оставям настрани правописа

Оставям настрани правописа

Така като гледам това което си удебелил му е по-малката част от проблема. :help wanted3:

Да си виждал наскоро кодеци за Osborne 1 ;)

На теб всеки пост ти е бисер. Талант или придобита способност ?

В подфорум търсене на драйвери

Ами то като оня дето се изцепил "how do you drive her ?" ,превод: "как я караш?" ...

Те родният си език не знаят,ти на английски чакаш да са грамотни :)

първи, последен и единствен приятел тук ми е леля Линда, позната и като Мистрес Линда. тя ми показа светлата страна на нийдъл плей-а и на мачкането на тестикули с клещи и ще съм й благодарен цял живот

:P

сменете си версията на торента biggrin.gif

1.8.1[ build 112612]

В темата Всичко за БТК-ADSL - част 3

Каква е връзката, какви торенти, какви смени на версии.... един господ знае само.

Но да се изцепим, това ми прилича на едно "союзмултфилм" детско от онези години - катко чуе младия петел нещо да шумне около него и той проточва шия "Кукуригуууууууу"

не правя секс,животът ми ще е бойните изкуства!

:rolleyes:

:lol6:

И аз мислех така, когато бях на 9 :rolleyes: . После нещо почна да напира и си промених решението :lol6:

Това може да го разбере само някой, който наистина сърцато се е захванал с бойните изкуства.Когато мъжът не е задоволен, става по-агресивен, доказано е медицински, че помага при състезания, има точно такива изследвания, в световен мащаб.Не виждам какво разбира едно момиче, че да слага момчето в бисерите.

Аре хора правя прекрасно предложение давам текстове на песни (сам сам ги мислил и са мн яки всичко се римува) но при едно условие ако в песента ви дам 1 коплет и за мене и го изпейте ;) ;) ;) ако изкате да се свържите с мене скайп:dan4o_sexy_beybe

Желаещи? Публикувано изображение

Аз и без да ти плащам всеки ден те виждам в раздел Религия и мастика.

И тъй като не се сдържах...

Дааа, в раздел "мастика" най-много се задържам. Любимата ми тема е "Узо" Публикувано изображение

Амчи, то и аз се опитах да се сдържа, ама в крайна сметка те цитирах:

В темата: "Посетиха ли хората луната или не?"

ЦИТАТ(frason @ 4.01.2009г. в 20:15ч.) *

Както и да е, ясно е че гледаш твърде хумористично на нещата, докато аз се опитвам да докажа тезата, която смятам за правилна и която лесно би доказал всеки уважаващ себе си астролог и дори и физик. За нещастие аз все още не съм такъв а и нямам намерение да ставам да това пък не мога да ви "закопая" с твърдения, защото и това е което аз знам е на база чуто или четено и възприето. Така че ще те помоля да прочетеш внимателно поста, както и сайта който дадох преди няколко поста, и ако искаш - коментирай, но без надсмешка, аз не се надсмивам над вашите теории, макар и да ми звучат абсурдно.

Бас държа, че астролозите със сигурност ще я докажат! Аха

:P:lol6:

И тя помага! ;) Ако кучето на Армстрог е зодия Водолей са кацнали не на Луната а на Уран.

Само ако кучето е женско и Рак е възможно! Публикувано изображение

Ако Кучето на Армстронг е Телец значи са просто кацнали в пустинята Невадаааааааааааааааа и шоуто на Къци Вапцаров(ма май не го помниш, защото си била в прект още?...)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Лошо няма, и аз си се смея на грешките, но виждам че си изтървал момента за точен цитат :P...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.