Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

izabel1, най-накрая ли зацепи, че не се занимавам само с едно първенство? И не ми отговорихте на въпроса.

батка ти както ги подкара първенствата спортния тотализатор от 49 спорта скоро ще ти е тесен

абе, хора, не омаляхте ли вече?

луд умора няма

Аз-да, отдавна, чакам и те да омалеят...И да видя конкретно кой от тях е някой в световен мащаб, че да си позволява да критикува мен, без да ме познава.

две неща са безкрайни , вселената и човешката глупост като за първото не съм сигурен
  • Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

Поредният бисер на бисерите!

Само едно нещо не разбрах. Ние с въпросният никога не сме се срещали и не сме си говорили. А той откъде ли знае колко пари имам. Охххххххххх, няма да му отговарям, защото няма да ставам като него. А ти защо не си послушал модератора на kaldata, който ти е казал да преминеш към конкуренцията?

Ама той имал трима много близки приятели от БСП! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Какви пари давате? За газта питайте на БСП интересите, там имам трима много важни приятели :bighat:;) Topper и останалите, а вие, защо първи не се представите? Чакам да уважа конкуренцията си. Я да видим кой от устатковците въобще е някой...Чакам да видя.Тъкмо ще видим имаме ли друг световен шампион/ка във форума.@tuksum, като нямаш 100 лева в джоба, смей си се на огледалото, а мен си ме остави да напредвам в бизнеса, там има кой да ме цени.Приличате на мърлявите и опърпани циганчета некоя ма`ала, дето хвърлят камъни по всеки преминаващ луксозен автомобил.Не ви виждам плюсовете, и кои сте вие, че да ми давате наклон на... Когато стане некоя сериозна тема за IT, или дори сложни компютърни проблеми, всичките циркаджии се изпокривате, я да видим, следващия път, колко ще сте активни...И, като се ядосам на (КАЛ)дата.бг, ако някой прати ЛС с молба за помощ, аз трябва да му кажа нещо от вида на "Ами, видиш ли, тук, във форума, има едни мажоретки, и заради тяхното отношение няма да помагам." Прекрасно ми знаете нивото и възможностите, и много добре знаете дали изобщо някой от целия форум ме доближава.Като не ви харесва, и, след като не съм достоен за форум, съставен от банда хулиганчета, изкарвайки всичко криво-прав ви път, има сума ти форуми, където ме ценят и уважават.Спомням си как отказах на един модератор от kaldata да мина към конкуренията...Иди и говори точно на Калдата за достойнство...

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

батка ти както ги подкара първенствата спортния тотализатор от 49 спорта скоро ще ти е тесен

:sobbing: Само не разбрах tuksum какъв го играе и раздава, и дали би посмял да ми каже всичко това и да се смее в лицето.Ако е така-бих се радвал, и чакам ЛС.Модераторът бе от kaldata, грешката е моя.За личните постижения и авоари-ти да не би да си ме виждал?Много кинти имаш, а се чудиш с кого да се заядеш и как да избиеш комплексарщини, явно имаш доста време за губене... За теб разбрах, izabel1-не можеш да забравиш приятелката си, и целият свят ти е крив, и си комплексиран, задето един 26-годишен вече те е задминал.Спирам да ти обръщам внимание.Сега смятам да разведря обстановката с един бисер от бизнеса, ако модераторите преценят, нека го изтрият.Бисерите са много, ето два от тях:

Стефан: Тия ****, брокерите, свалиха стоката на рампата, нито казаха типажа, нито си взеха протокола за върната стока, сякаш няма никой там, и изчезнаха, започва да ми омръзва тяхното бързане!Все едно циганката хвърля бебе в боклука и не я е грижа!!!

Ревизорката: Искаш да кажеш, че са я подкарали на самообслужване!

:sobbing: :sobbing:

Началник производство: Е, щом професионалната част е наред и работа върви с пълна сила, няма значение колко сме се карали, личните кавги и дрязги са ала-бала!

За теб разбрах, izabel1-не можеш да забравиш приятелката си, и целият свят ти е крив, и си комплексиран, задето един 26-годишен вече те е задминал.Спирам да ти обръщам внимание.Сега смятам да разведря обстановката с един бисер от бизнеса, ако модераторите преценят, нека го изтрият.Бисерите са много, ето два от тях:

Стефан: Тия ****, брокерите, свалиха стоката на рампата, нито казаха типажа, нито си взеха протокола за върната стока, сякаш няма никой там, и изчезнаха, започва да ми омръзва тяхното бързане!Все едно циганката хвърля бебе в боклука и не я е грижа!!!

Ревизорката: Искаш да кажеш, че са я подкарали на самообслужване!

:sobbing: :sobbing:

Началник производство: Е, щом професионалната част е наред и работа върви с пълна сила, няма значение колко сме се карали, личните кавги и дрязги са ала-бала!

уа кой не мога да забравя , цитати моля цитати.

целия свят ми е крив , цитати ако обичаш имаш търсачка ако не си оставаш спамер

26-годишен ме е задминал, определено има много 26 годишни който са ме задминали ама ти не си от тях

аз не се хваля с шефове щото нямам като я докараш така , свирни ми отново

аз на 26 години думата автобус не съществуваше в речника ми , там софия варна (транспорта и къде да спя ако не хвана рейса ) на това ли викаш задминал баро

обстановката е разведрена само с появата ти не се престаравай шампионе

днес говорил ли си и Холифилд или с някой от БСП-то , сменяй дилъра или го оритай и кажи да не ти пробутва боклуци че пада смях

да не кажеш че съм спамер и си измислям както аз казвам за Вас шампионе , типично за фурнаджия

крадеца вика дръжте крадеца

викам ти шампионе щото не ти знам името ама като ти гледам шампионата в който си шампион да .... в шампиона

това познато ли ти е , така искам да ме коментираш мен

Всички до един са на това мнение, но коя ме заслужава? Няма такава, не и на 25 години.Искам, или не, депресията и настроението ми са насадени.Започвам даже да се колебая дали да идвам, няма да ви цивря там, я!Дори се отказах от титлата, заради нея.Тя искаше обикновено момче.

обикновено не комплексарче много точно ти го е казала ама не си си научил урока , мен като тинеиджер първата ми като ме остави си научих урока че парите са много важна част от живота на хората и отношенията им.

няма страшно човек се учи докато е жив а някой и след това

стана баси поста едит само сложете и с ието на фикса ключова дума АРМАНИ и е бати бисера аз честно не се сдържах от смях а тука и един цитат още като е бил 4 кратен

Сега, на 26г, аз съм Четирикратен световен шампион, което е друга тема.Вчера говорих с едно момиченце, което носи Армани, почти като моето

с 900 лева заплата ли си ве преуспелия ади не коментирай повече че си преуспял

Моята официална заплата е 900 лв (чисти), наистина не са много пари, и майка ми постоянно ми прави скъпи подаръци, от спестени с кървав труд пари.

а тука е пирона Армани

http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...%F0%EC%E0%ED%E8

http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...hlite=%2Barmani

що ли комплекс напира от вътре

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Сериозно отклонения в цифрите има това момче :baby: Сигурно е от главозамаяния успех :lol6: Та как се става за нищо време от 4 на 7 пъти световен .... Колкото до това кой кой е, потърси ако щеш и в Гугъл. А само аз ли не разбрах отново, за сетен път, кой си, какъв си, къде си, какво работиш "брокере", как се казваш. Хайде, мятай това изтъркано Ърмани и бегай да тичаш из парка

Моля много за цялата книга на Емилиян Станев "Герой". Който ми каже откъде да я сваля ще съм му АЦКИ БЛАГОДАРЕН!!!!!!!!! :angry::beer::)

Даже не знам дали да се смея...

Даже не знам дали да се смея...

Добре спестил смеха ти, човека. Да съ пързаляш у ада май не е многу смешно :computer2:

ЕТИКЕТ И ПРОТОКОЛ В ОБЩЕСТВОТО

Госпожице, госпожо или многоъважаема госпожо?

Чудесно впечатление бихме оставили у някоя важна възрастна дама, чието име не знаем/не помним... :computer2:

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Проблема ми е следния купих си СУБЛУФЕР модела е Altec Lansing VS3251 5+1 http://www.kagami.bg/catimages/19281/19281-1-2.jpg свързвам го към ПЦТО 4те тонколони свирят едната само неще да свири пробвах я работи .. не е развалена звуковата карта ми е с 3 букси .. Аудио ин Микрофона и Лайн ин допитах се до приятели и ми казаха да си настроя звуковата карта 5.1 система а не както е попринцип две тонколонки настроих си я свързах буфера по следния начин : кабела е със 3 извода от едната страна и 3 извода от другата еднакви са изводите свързах си и петте тонколони правелно в БУФЕРА вкарах трите извода в буксите на буфера както е показано вкарах и трите извода за пцто отзад както беше показано по цветове и свиреше само едната тонколона после свързах буфера по следния начин : оставих само зеления изход включен към БУФЕРА другите 2 (Жълтия и Черния) ги изключих, същото направих и с пцто махнах жълтия и черния оставих само зеления включен в АУДИО ИН от дистанционното натиснах на Аукс ИН от звуковата карта направих 5.1 съраунд .. и само 4те тонколонки се чуваха петата немога да я подкарам.. Публикувано изображение

Теми с подобен правопис, несвързана идея, и неясни въпроси за помощ стават все по-често срещани...Това много сериозно ме притеснява :P

А това е коментар от новините "ХР ще живее вечно" , под "вечно" се има предвид до 2010 Публикувано изображение На потребителя, когото ще цитирам, му казаха неведнъж, че излиза от темата с коментарите си.

#13.4 Отговор от moonclub на 18.01.2009 - 17:45 (79 коментара)

Ако си забелязал написал съм контрол над компютъра, а не над ОС. Има доста сериозна разлика между двете. Голяма част от програмите, които ползвам не вървят под линукс, какво тогава ме грее, че мога да му компилирам ядрото, след като не мога да си пусна любимата програма? Не твърдя, че и уиндоус няма проблеми със съвместимостта, но актуалните му версии за домашни потребители са само две, докато линуксите са доста повече. Производителите не мога да пишат драйвери за всеки линукс, тъй като ползващите линукс са твърде малко. Не виждам смисъл да си избирам хардуера според ОС. Имах проблеми с автоматичното инсталиране на една от най-разпространените в момента дънни платки, а тези с екзотичен хардуер могат само да се надяват, че нещо ще им тръгне. Е, като си купих принтера към него имаше и софтуер за линукс. На мен лично не ми се е налагало да се ровя в какъвто и да било текстов файл под виста или xp, с изключение на браузъра ми, който все още не е напълно съвместим с виста. Ползвам k-meleon, който е с отворен код, безплатен като линукса. Има версия само за уиндоус. Причината да го ползвам е не защото е свободен, а защото на мен ми е най-удобен. Погледни колко браузъри има и колко хора ползват точно този, който е сред най-бързите? В случая който конкретно посочих, проблемът идваше от ъпдейта на точно този кернел, който скапва автоматично цялата ОС. Ползвал съм и линукс, при него съм има много проблеми, които съм нямал под уиндоус. Пример: опитвам се да си добавя 3 езика в КДЕ 3, но тогава смяната на езици чрез ctrl отказва. Настройвам си в конзолата мрежата на 10 мегабита, след произволен брой рестарти се връща на 100. Настройвам си звуковата карта, след известно време пак се скапва. Не мога да си ровя спокойно из компа, редовно трябва да ползвам su. Тук вистата в известна степен задминава и линукса, пита ме за абсолютно всичко, но има няколко лесни решения на проблема, които също не изискват писане в конзолата. Я да видим някои статии в linux-bg.org и интуитивната инсталация на драйвери, приложения и дребни настройки на компа...

Настройка на мрежова карта (само един вид линукс разбира се, за другите е различно)

Как да си пуснем принтера (конкретен модел, само под дебиан)

Как ПОЧТИ да си подкараме лаптопа идващ с омразната виста под стара версия на убунту (обърни внимание на думата почти)

И на това ако му казваш юзър френдли... Къде ти е пълният контрол над машината, без да имаш уеб камера?Да допълня - нищо против линукс нямам, нека който иска да си го ползва, но в близко бъдеще не виждам как може да замени уиндоуса. Предпочитам да си платя за софтуер, който гарантирано работи, отколкото за безплатен такъв, който ще ми създава много повече проблеми. Операционната система служи за да си подкарам програмите под нея, а не да се занимавам с разрешаване на проблеми. Идеалната ОС е незабележима. И само не излизай с примера, че линукс си имал всичко още с инсталацията - всичко, което ми потрябва мога да си намеря и за уиндоус. Да не забравяме за съществуването и на nLite.

П.С Особено работи гарантирано...И особено с конкретни марки лаптопи, които, всички до един, си идват с прецакана файлова система и Виста...(няма ми я латиницата, прощавайте)

-Къде сте работили преди това?

- Кариерата си започнах в "Джентълмен туризъм" ООД, където се задържах едва няколко месеца, понеже получих примамливо предложение от "Аце и Маце" - ООД и там работих цели 2 години, след което се прехвърлих във фирмата партьор "С.Е.К.С." ЕООД, но работата беше ужасно изтощителна и се наложи да си огранича трудовата клалификация, като приема работа в "Една българка" ЕООД. Работих там цели 3 години, но с времето започнах да усещам, че работата ми омръзва, а и нали винаги съм се стремял да получавам най-доброто, а пък си имам и достойнство все пак...не можах да откажа предложението на "Горда" ООД и те така....и те така...:idea:

Евалата, точно осмиване на безумните имена на фирмите... Взето е оттук.

Този дали знае смисъла на "бисер" или просто арманито му стиска и не може да мисли с "главата" си :idea:

Вчера успяхме да създадем български киншип в сървър Елдар в Лотро.
Кина се казва Bulgaria. Всички са добре дошли!
Обръщайте се към Konnik или Meviel.

Ама разбира се, че е български.

Как пък не успях да разбера от пръв поглед !

Стига рева, бе, Topper, вземи си от заплатата напред за няколко месеца, иди и дай 7-8 бона за дрехи, и ти ще имаш Армани, отрови хората със завистта си ;) Защо ли точно с мен се заяде, как другите нямат проблем, а ти имаш, явно има нещо в мен, което да те провокира да се чувстваш недотам пълноценен...Мъж на 35 години да говори като уличен хулиган, и да го е шубе да си премери силите с един младеж на 26, това ли ти е нивото?! Как ли успявам да плащам 500-550 лв телефонна сметка, да нося такива дрехи, и да бачкам за 900 лв, много странно Публикувано изображение

Стига рева, бе, Topper, вземи си от заплатата напред за няколко месеца, иди и дай 7-8 бона за дрехи, и ти ще имаш Армани, отрови хората със завистта си :) Защо ли точно с мен се заяде, как другите нямат проблем, а ти имаш, явно има нещо в мен, което да те провокира да се чувстваш недотам пълноценен...Мъж на 35 години да говори като уличен хулиган, и да го е шубе да си премери силите с един младеж на 26, това ли ти е нивото?! Как ли успявам да плащам 500-550 лв телефонна сметка, да нося такива дрехи, и да бачкам за 900 лв, много странно Публикувано изображение

Не се заяжда :) И той явно се забавлява, както и ние :) Давай все така !

Кой те пита колко телефон плащаш бе, псеудо шампион? Ок, избирай калибър, модел и застани на 2000м. Мъж. С едни дънки. Дето цяла България ги знае. Комплекса си е твой - който спомене тук Армани и това почва - дрън-дрън-дрън... Как отдели 7 бона, това ти е годишната заплата, или да те цитирам за колко работиш, смотльо ? Ако въобще работиш, че то не бяха 2000-4000 компа (ама никой от Варна не знае, дори и майка ти, че си работил такова нещо), не бяха брокери, не бяха недвижими имоти, не бяха внос-износ. Голям бисер си, без теб ще е скучно тук :)

абе кой тоз Армани бе???? Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Абе по няколко часа на ден си играем с детето.. Публикувано изображение

Вечер пък с половинката играем игри за напреднали... Публикувано изображение

П.П Сори,ама не сте уточнили за какви игри става въпрос,та се включих с отговор

Nickname-ът й наистина говори сам за себе си, нали? @Topper, бавноразвиващ такъв, не разбра ли, че не работя за 900 лв?Хайде да не цитирам как имаше скандал за един БГ милионер (блазе му), който бачкал и се осигурявал на...500 лв :)

Nickname-ът й наистина говори сам за себе си, нали?

Сори бате, но ние явно сме много, много под нивото ти.

Изобщо не можем да разберем хумора ти.

Няма да обсъждаме кой какъв хумор има, важното е да го има, нали тази тема е за това :) И, евала за любовта и парите, което си написал в подписа си. Само да спомена, че всичко, написано от мен, е вярно.Защо ли ми трябваше да се обаждам и да отварям очите на разни змийски езици, които нямат елементарни навици да изглеждат добре пред хората (кого ли имам предвид...) На Topper трябва да му дадем да прочете темата за небрежните бизнес-дрехи, и етикета им.Тази година, ако има парти по случай рождения ден на Калдата, може би няма да идвам, първо, защото най-мразя пиянски истории, каквито имаше предния път, второ, защото чух, че Topper държал един G17MS в задния си джоб, специално за мен :)

Много си зле. Sako TRG42 (това не е от сакО от аутлет) :) И няма как да я нося в задния си джоб.... е, ако не съм с дънки Армани като гъзарите-милионери: само в тях могат да се носят 5-6 телфона. Недостатъка е, че ти изпада пистолета и сам не разбираш къде си го изгубил, да му се не види :)

Ти винаги си била толерантна, и загрижена, като истинска дама, не само сега Публикувано изображение Откакто пристигнаха двата професионални джойстика на обща стойност почти 1 000 лева, играех доста, защото трябваше да свикна с японския начин на ръчките, SANWA/SEIMITSU-LS32.В крайна сметка, HRAP 3 си го оставих за Beat-em-up/arcade rpg/rts игри.За бойни игри си поръчах X-Arcade Tankstick DUAL, но предизвикателствата намаляха, и, след като сегашният европейски шампион напълни гащите, и отказа предизвикателството ми, играя по час-два на ден, докато чакам брокерите да се наканят. През звездната (за мен) 2007, малко преди Републиканското първенство по overclock, играех по над 10 часа на ден, за щастие, нямаше компютърни аварии, и играех непрекъснато.Стигал съм до 30 часа някъде, тъй като играта за световен рекорд и квалификация (що се отнася за игрите) е адски изнервяща и натоварваща.През 2006, когато имаше доста турнири в Европа, предимно вечер, до 3-4 сутринта.Успях да спечеля повече от половината.И винаги оставахме същите трима, след като всички си легнат...В момента съм се отдал изцяло на MUAY THAI/VALE TUDO, на работа, и пазаруване, предимно дрехи, и не играя изобщо, най-много да си загубя формата и да стана за смях...Препрочитам от време на време материала за Cisco.

пък аз да си мисля, че се трепеш по тренировки и ходиш със скъсани менискуси Публикувано изображение

пък аз да си мисля, че се трепеш по тренировки и ходиш със скъсани менискуси Публикувано изображение

Мисля, че това, което тази потребителка е цитирала в последния пост по темата доказва тезата, че въпросния е бил шампион по комптърен, а не по реален бокс. Нал тъй?

1. Алергия към водата

Звучи абсурдно – осолено като се има пред вид, че нашият организъм се състои на 60% от вода, но... някои хора наистина страдат от алергия към водата. Те могат да я пият, но проблемът възниква при контакта й с кожата.

Я, да си признае, сега, кой пише на БДС Публикувано изображение @emmi, прочети какво съм написал по-добре.И, за щастие, все още нямам сериозна контузия.Иначе, често накуцвам, или със свити пръсти.

Успях да спечеля повече от половината.И винаги оставахме същите трима, след като всички си легнат...В момента съм се отдал изцяло на MUAY THAI/VALE TUDO, на работа, и пазаруване, предимно дрехи, и не играя изобщо, най-много да си загубя формата и да стана за смях...

Я, да си признае, сега, кой пише на БДС Публикувано изображение @emmi, прочети какво съм написал по-добре.И, за щастие, все още нямам сериозна контузия.Иначе, често накуцвам, или със свити пръсти.

чай сега, ти с краката си ли тракаш по клавиатурата? Публикувано изображение че накуцваш..............

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.