Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Това са глупости! i7 е архитектура специално оптимизирана за работа със сървърни проложения, ако искаш да се "набуташ" с много пари вземи си го (все едно да кажеш, че Phenom са най-доброто?!?), а ако не то един E8400 ще ти свърши съвсем прилична работа - игрите искат голям кеш и комбиниран с Radeon HD 4970 си е направо перфектно! А за тия изказвания че Core 2 Quad са друго поколение процесори мога само да се изсмея.... Явно някой хора са спали последните две години....

Ще си позволя да цитирам един колега :lol6: : и един мармот завива шоколад в парченце станиол
  • Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

Продавам Двуядрен Компютър 2г.гаранция на 3дни Студ.Град

И ето отново - Атаката на друядрените компютри...

Искам да свържа един кабел с Аудио-жак 3,5 мм и гнездо за Аудио-жак (т.е. да стане като удължител). Въпроса ми е къде да свържа левия, къде десния и къде масата - на кои от 3те секции на жака? Има ли начин за универсално свързване или е индивидуално при различните видове колони? Също искам да питам дали може да стане свързването без да има маса свързана - качеството как ще е? Питам, защото в града никъде няма троен кабел и ако искам да свържа масата трябва да взема един мостовак и един единичен...

Мостовия кабел оправя всички проблеми......от електро....през аудио....та до видео, чак Публикувано изображение

захранването е гадно и тръгва само... просто при включване пуска лъжлив импулс и се пуска само... на хубавите захранвание като се вкара кабела има защита, която бави пускането 1-2 сек. и ако вкарате кабела и натиснете копчето компа не тръгва, а чак след като натиснете втори път след 1 сек. при калпавите захранвания няма такава защита и тръгват веднага независимо че напреженията още са нестабилни... дуго виждал съм битон за пускане с утечка - вади някакви си 20 000 ома и по някога са достатъчни да запали компа а съшо така го спират спонтанно

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=103349

Въпросния човек изобщо не знае за какво говори :yanim:

Ом - Съпротивление

Може би е искал да каже Ампери, но не вярвам да черпи директно от аеца :)

Сега ще цитирам заглавие от новините за игри, че ми стана много смешно, хем е и писано от момиче ;)

"Завършиха пача към Castle Crashers"

Ето защо апелирам английските думи да се пишат на английски...а не като в един клуб,където предлагат коктейл:"секс ОН ДЪ БИЙЧ"-така е написано в менюто.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Въпросния човек изобщо не знае за какво говори :)

Ом - Съпротивление

:) защо ли си мисля че е написал точно каквото трябва, аз поне го разбирам чудесно......в кратце вземаш да мериш съпротивление на бутон в изключено положение и когато получиш някакво, т.е. има верига се получава това което е писал.

Въпросния човек изобщо не знае за какво говори :)

Ом - Съпротивление

Ето понякога такива бисери се получават когато разни пубери не знаят още мерните единици

по същата тема бях казал нещо на coolmen важи и за теб

Ами как да ви кажа, търся филми с испанско аудио няма значение дали имат субс, важното е да са на испански. Ако някой помогне Публикувано изображение

Публикувано изображение А сега де Публикувано изображение

Има вече такава тема , би трябвало темата ви одавна да е затворена :)

Поредната брилянтна изява на титана на правописа и високите технологии!

Смятам да пусна едно питане по горните етажи, да го направим модератор :) . Нека раздела остане тайна.

ЦИТАТ(swat4 @ 9.12.2008г. в 14:18ч.) *

Аве компютара, само компютара за 734лв. ве . Знаеш ли колко пати сам го умущтавал ве сменял сам му:

вентилационната система има по добра вентилационната система , Рамта, Видео кратата, процесора

Искам и аз да си умуща видео кратата Публикувано изображение

p.s и вентилационната система също :rolleyes:

Редактирано от nikk12 (преглед на промените)

ама ти и по други раздели ли си веща !!! честно аз мислех че пишеш само в тоя , извиняваи

дабе как не следя къде пишеш я си виж прифила дали съм ти го разглеждал даже , много ме интересува къде пише ...

ама пишеш само за магии и пълниш главите на хората с глупости и а някой с по слаба психика и залитнал и после болен цял живот от духове , магии и подобни. такива като теб с закон трябва да ги забранят . по нета инфо много за подобни глупости да ловят шарани шарлатаните.

а за правила не ми говори пък тояно ти, първо си прочети какво си ми сервирала в профила (тона ти) а после и не ме оставаш да се защитя. и не съм ти поснал Л.С. в никой раздел а в профила си , нали съм ти луд фен

а ония книги чете ли ги дето от една друга тема ти ги дадох за ония шарлатанин

Мухахахахахахахаххахахахаххахаха!

Публикувано изображение

Ихихихиххихихихихихихихихихихихихихиххихиххихиххиихи!!! Публикувано изображение

:gift:

Публикувано изображение;)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Аз много добре знам как се пише мойто момче-щом съм с Више Педагоги4еско образование,само явно ти не знаеш защо така понякога пиша.Ако ми кyпиш комп от BG може и по-добре да пиша!

Поредната брилянтна изява на титана на правописа и високите технологии!

Смятам да пусна едно питане по горните етажи, да го направим модератор :angry: . Нека раздела остане тайна.

Пропусна да споменеш и отличните му познания по английски език.

Публикувано изображение

I HAVENT , WHAT YOU WACH HERE ?

Купувам двуядрен компютър 3GHz мин. 2Mb RAM, Video 9800 GeForce, 200Gb Hard, са мин. изисквания!

Значи,като си инсталирвах драйвери за инфрачервен порт то почна от долу и през 5 секунда издава звука дето показва балончето долу и балона.Добреее...балона го спрях.А звука как да спра???

На http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...1091&st=930

Признавам че балнчето ми дойде от долу... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Тая глупост беше моя.6++ от мен.

това е от при вас !!! деинсталирайте QIP 2005 или QIP Infium , почистете регистрите с програма като TuneUP , Wintools.net или RegSupreme и инсталирайте на ново и всичко ще е ОК :lol6:

Обяснение от къде идва проблема с включването на QIP в мрежата (следствие от променен протоколо от ICQ) - "това е от при вас"

От темата BTC-ADSL

Сложи си статични настройки.

На теб ясно ли ти е, какво искаш да правиш?

Защото на мен не ми стана ясно - дай инфо.

Каква защита, кви филтри виж Firewall - а?

Аз пък съм настроил един linksys който бриджва WiFi-то от модема към друга витруална WiFi мрежа която аз ползвам и няма проблеми.

Слагам линксиса някъде където има обхват от БТК WiFi-то и то (линксиса) си олавя сигнала и го пренасочва в виртуална мрежа без кабели без нищо само с линксиса.

Статични настройки == панацея ;)

На него нищо никога не му е ясно.

За файъруола...

обче "то олавя" е черешката ;)

От време на време по Фреш чувам една песен, която май се пее на испански, и на английски. Нищо не мога да кажа от текста освен, че вокалистката е жената, а "припева" е "На, на на на, на на, на на на; на, на на на, на на на на на;". Песента е електронна с някакси по-екзотични ритми. Много благодаря предварително. Дори и само да ми кажете как се казва пак ще съм доволен :P Много благодаря

Ако някой я познае , поздрав за него да е :angel19: !

Здраста,

я съм Чочко от с. Бокюловци

сакам да ви каам дека оно е могу убава таа работа да си съ знааме кой къв е, нал тъй.

;]

CRT e монитора - KFC

За мен крилце....

Недей сега и ти да пичаш момчето как се пишело... ,щото да не си инсталира и той един "СПЕЛЛ ЧЕК",като предния автор на писмени шедьоври,който след като се засрами,вместо да се научи да пише на родният си език,той си инсталира "СПЕЛЛ ЧЕК".... no coment

Още един мераклия за бисери :sobbing:

Недей сега и ти да пичаш :wors: момчето как се пишело...

Айде аз сам се постнах тука.За какво ли съм си мислел докато съм псал тази странна дума ?

така напишете ми какво трябва да зема за да имам безичен интернек тама препорачайте ми рутер и тама машинката каде се вкарва във лаптопа дайте сайт и пари тама колко струва

Давайте сайта и патите и тама и всичко давайте!

И тама...

:rolleyes: NO COMENT!

Редактирано от Features (преглед на промените)

Май тва си го говориш сам.XP е боклук,който се преинсталира на 2 месеца най-много,ето ти я изцепката,XP е нестабилна система,морално и технически остаряла и просъществувала достатъчно време,за да бъде нападана от повече вируси от колкото Vista.Xp е минало и един грозен и нестабилен Windows.И ВИСТАТА нормално да е по-тежка тя е операц. система с 6 години по-стара от XP,ама когато излезна XP викахте че било много тежко,пък после всички минахме на него.Стига толкова факти,авторе вече знаеш кое е правилният избор.

И как няма да преинсталира на 2 месеца най-много, като той е мислел, че инсталира XP, а то от 6 години това е била скрита Vista.

два въпроса:

- под "секс" разбира ли се "анадолска интервенция"?

- админите и модовете смятат ли се за "съфорумници"?

чудничко Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.