Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Правописът запазен

Лол!

Къде ги изнамираш такива.....такава скука беше настанала из "сериозните" раздели....

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, напълно си права Че е по добре и от естетическа гледна точка мъжкия член изглежда по-добре аз имах голямото желание да се обрежа и го направих, но ми го направиха две мацки аз лично държах да ми го направи момиче аз се бях подготвил с всички необходими медакаменти + месна упойка мацките работят като строги господарки от тях се искаШе само да ми клЪцнат кожата която покрива главичката и ми струваШе цялата тази процедура 250лева и мога да ви каЖа Че не боли вЪобЩе по време на самото рязането и след това и сЪм доволен и Щастлив сега, а и удоволствието за мен е много по-голямо от преди ако бях знаел разликата да бях я махнал много от по-рано.

Това съобщение е било редактирано от dindi на 23.10.2008г. в 13:33ч.

Причини за редакция: провапис!

Нормално е когато правиш забележка за правопис да наблягаш и на своя.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...5&start=135

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Това съобщение е било редактирано от dindi на 23.10.2008г. в 13:33ч.

Причини за редакция: провапис!

Нормално е когато правиш забележка за правопис да наблягаш и на своя.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...5&start=135

Не редактирам всеки неграмотно написан пост. В случая човека пишеше със 6-тици и 4-ки.

Не знам защо си решил, че постта е за бисерите, но явно държиш по някакъв начин и ти да влезеш в темата. Не се притеснямай личността ти си е бисер отвсякъде.

Бисерът е от тук или по-точно :

Купих си компютър, сравнително качествен, чете МР3.

Авторката ще ме извинява, но направо ме размаза с това сравнение ;)

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

Док, достатъчно е да изтриеш и да забраниш само спама на някои сектанти, които си развяват коня с лъжи и нагли подхвърляния постоянно тука...

Темата си е хубава, все пак е образователна, но някои я превърнаха в пропаганда на собствените си вероизповедания, оплювайки постоянно исляма...със лъжливи факти, източници и доводи без покритие, а изкопани от някъде си...

Знаеш че донякъде и аз съм участвал в създаването и нали...

Или поне ми дайте права аз да чистя тука, и всичко ще е Ок...

Мисля че за да бъде човек справедлив във темата , трябва да познава исляма, а не само да го плюе само защото не му харесва или защото той си рекламира нещо си.......

Потребителят Девианс/диин/ иска права да чисти любимата си тема ,където основно обижда и ругае всички които не са съгласни с него!!! :lol6:

абсолютно не съм съгласен,защото винаги когато съм питал хора които са учили информатика и това им е работата никой не ми дава категоричен отговор и всеки казва че има правила но на практика какво ще стане не може да се предвиди и е твърде наивно да се дават категорични съвети,няма нищо точно и предвидимо в тази наука.това да не е струг задаваш му един милиметър да махне от материала и винаги става точно един милиметър.документацията може и две стаи да бъде но никой уважаващ себе си специалист в тази област не твърди че я знае наизуст.по-добре временно неграмотен отколкото арогантен и нищо ново ненаучаващ цял живот.

Публикувано изображениеKen, де го изрови това? То не бисер, цяла мидена плантация направо....

Свалих играта калл оф дути4 но излезна малак проблем: някои знае ли как даго отстраня- ето какво исписва Next volume:D:\games\Call of Duty4\call of Duty.4.modern. warfare. XBOX360-DIXCiD.r01?

Това е само лозе, не е цяла плантация, но пак бива :blink:

здравейте дори не знам какво учим по литература но преди време имах да пиша тема за дон кихот ,имаше много в нета и преписах но сега май учим нещо си на Шекспир ,бих искал да помоля модераторите да не закриват темата за да може повече хора които се измъчват с тези глупости да могат да получат помощ ако имат гадна тема

все пак не всеки чете книги и никой не е длъжен да се занимава да мисли такива глупости

:P Без думи

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

:P Без думи

все пак не всеки чете книги и никой не е длъжен да се занимава да мисли такива глупости

Е това изби рибата, изкърти мивката, проби стената

Темата е "Задай въпрос на следващия".

Въпроса:

утре ще вали ли в софия? не че ще съм там де

И отговора:

Сори, аз съм от Варна.

гледах някакви наказани заради системно неизползване на търсачката .За какво ми е да я използвам като за тази работа си има гугъл.Но все пак правилата са си правила използвайте я поне веднъж месечно дори и за простотий които въобще не ви интересуват само за да не ви наказват за глупости

Публикувано изображение

Това е същият потребител,който цитирах по-горе..Явно сам по себе си е бисер :)

ами не, като този втори няма Публикувано изображение,особено гледайки поста на ивета Публикувано изображение

Редактирано от frason (преглед на промените)

Темата е "Задай въпрос на следващия".

Въпроса:

И отговора:

може ли да се позащитя? в тази тема от раздела губене на време пиша общо взето глупости...незнам дали е бисер а ебавка ама карай весело да става, много си строг...

ами не, като този втори няма Публикувано изображение,осонебо гледайки поста на ивета Публикувано изображение

На всеки се случва да направи правописна грешка.Не мисля,че е за бисерите :)

Хора не ме разбирайте погрешно след това което ще ви кажа аз вярвам че някои видял тонел бог и т.н. Но вижте сега пре два месеца ме правеха операция от киста на черния дроб операцията беше много тежка и аз съм можел да умра , после 3 седмици по късно ме правеха друга операция за имах няква течност и се наложи да ми правят втора операция за да ми махнат тази течност , и сега пак пиша този пост от болница защото пак ме правеха трета операция защото раната ми се инфектирала представете си само за 2 месеца и половина 3 операции е така ли в нито една аз нищо такова не видях пак казвам не ме разбирайте погрешно може това да си е до психика или незнам , но мисля че е о добре това да не се случва на никого защото мисля че малко или много е натоварване на психиката ! А и да ви кажа че опойките бяха пълни ! :Д

Публикувано изображение

Поста може и да е сериозен, ама на мен това писане ми изглежда като на ром с трети клас образование....к'во остава за тОнела....???

На всеки се случва да направи правописна грешка.Не мисля,че е за бисерите :angry:

"Лекарю, изцери се сам!" В прав текст-не може да слагаш някого в бисерите, а ти да имаш имунитет.Първо виждаш своите грешки, чак след това-чуждите.

Забравих си кода който правеше следното :

Зареждане на форми в Visual Basic..

Значи имам 3 бутона .. при натискане на 1я бутон да излиза картинката ако се натисне другия бутон излиза другата картинка (като се крива другата) .. бутонът е : OptionButton , забравих какво беше имаше нещо

Show , Hide ама не си спомням целия код някой да се сеща?

Едит: забравих още 1 нещо..

Като се натисне бутона Exit - да отваря дирекно Form1 а не да зарежда и накрая да пусне Form4 ( те са подредени Form1,2,3,4) да си остане на 1

ха ха ха излязоха ми плочки от смях , ти не беше ли оная дето се върза за книгите на ония шарлатанин как му беше името, на теб само да ти кажа че имаш магия и само аз мога да те отърва от нея след някоя страсна нощ и си готова

като те знам как се вързваш като удавник за сламка

е ама аз както казах в предния пост трябва да ставаш за пред хора не само външно ами и .... ти като отвориш някоя тема за магии и трябва да ти бера срамовете , та в задачата се пита аз дали ще изляза с теб а не ти с мен . ама и как си съ въобразила че мога и да ти предложа среща ха ха ха само магьосници ми липсват

последната която изгоних от вкъщи нещо разваляше на майками разни неини комшиики дето я мразели и подобни

сигурен съм че поне месеци след това не е практикувала по професията.

Публикувано изображение:ass::whist:

Ихаа.. това трабва да се види,въпреки че темата е вече затворена.

Линк към темата ,обърнете внимание как един потребител се е опитал да направи корекции с червено донякъде,и след това е цитирал всичко в червено Публикувано изображение

здр имам много лош проблем с компа ако можете да ми помогнете щесам ви много благодарен

- знчи моя комп проблма муе че неще много забива нали то пускам си компа и след известно времеми забива курсора след 5 сек ми забива монитора и след още малко ми забива компа от 2 седмици са опитвам да го упрая 1 седмица беше на ремонт пак няма пак заби незнам вече от кво може да е.Самнявам са да не е неще от хардуера защото след като си пре инстална виндовнса си вари добре и инсталирам си аз драиверите за видео картата кат ги инстал няма проблем кат инстална там останалите драивери и там няма проблем не след кат инсталирам драиверите за ХД-то и кат ресна компа.... заминава тополи немога го стигна и по 20 пати го ресвам даже вече след секи рес треперя да не земе да изгори нещо от тез ресове нз вече ако на някой му са е случвало и си го е упраил моля да ми каже щот вече нз преинсталвал сам виндовса вече 5 пати сигор не е от това няма вируси пробвал сам СП2 и СП3 са дарпам Линукс да проам дали ще има полза Публикувано изображениеПубликувано изображение колко пати сам истил компа вече разглобявал сам го исам го зглобавал само неможах да изчистя добре процесора щот не можах да махна скобата за да изчистя добре изчистих го там малко ама колко ще стане то с 1 четка и нз дали може да е и от вентилатора даже момента сам го клокнал на 1,70 от 1,50 добавал сам рам ама едвали е от това щот рамта сам я добавил преди година и повече даже и немие праило проблеми и нз.Мисля че може да е нещо от процесора да грее мн щот вентилаторите са ми от 4 години и са кат развален трактор ако разбирате ко искам да кажа :help: ем ще очаквам веще отговори и ако несам писал нещо и са сетите питаите ако сам го напраил щеви отговоря мерси предварително че отделяте врепе за моя проблем и ако по някакав начин си го упрая пак ще напиша коментар как сам го упраил да знаете :wors::offtopic_s::white flag::sobbing::P

Такива много ги обичам,немогат да си напишат името грамотно,но правел overclock... no coment

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Аз го прочетох няколко пъти докато разбера нещо.Това си е наистина страхотен бисер.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.