Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Да му мислят пошачите. За тях действително ще им трудно.

Абе, това пошенето дали е вредно като пушенето? :)

Второто изречение от цитата ми припомня един много добър виц:

Отива един циганин да си купува сок от близкото кафене.

Кафеджията го пита:

-Жълт или червен?

А циганинът отговаря:

-Няма смисъл!

Публикувано изображение

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе, това пошенето дали е вредно като пушенето? :)

Второто изречение от цитата ми припомня един много добър виц:

Отива един циганин да си купува сок от близкото кафене.

Кафеджията го пита:

-Жълт или червен?

А циганинът отговаря:

-Няма смисъл!

Публикувано изображение

Това е една правописна грешка. За такова нещо до сега да съм попаднала в тая тема щото все бъркам "сигурно" и "сигорно". А относно второто изречение нищо му няма. Е, зависи от темата, де...

Как мога да съхраня страница от Adobe Reader файл като .jpg или от сорта (да е като снимка)? Моля, помогнете ми. Благодаря ви предварително. :speak:

А то се оказа че наистина има такова нещо.Няма да изтрия поста понеже вече е видян.Само се извинявам че го публикувах.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

Аз много се смях на това:драсти всички! Търся една песента..мисля турска.аз съм рускиня и не знам всички думи на бълг. тази песен е хауз или транс.също не мога на разбра.но знам само думи:yahabibi в середина на песента. а припев чувам дума, нещо прилично на :jandee или нещо по-така.не знам възможно ли да помогна мен, но много искам да намеря тази песен. пее жена.песен не е бавна. мерси ако отговоряйте. мерси. поздрави от Русия biggrin.gif

Аз много се смях на това:драсти всички!

Търся една песента..мисля турска.аз съм рускиня и не знам всички думи на бълг.

тази песен е хауз или транс.също не мога на разбра.но знам само думи:yahabibi в середина на песента. а припев чувам дума, нещо прилично на :jandee или нещо по-така.не знам възможно ли да помогна мен, но много искам да намеря тази песен. пее жена.песен не е бавна.

мерси ако отговоряйте.

мерси.

поздрави от Русия biggrin.gif

Момичето е написало,че не е българка и е нормално да се изразява така.Не е повод за смях ;)

Пич нз за кво си решил да е лаптоп като явно си решил да е за домашно ползване за игрите внимавай да не земеш с вградена карта че нищо няма ти върви като хората за филми също не става щото екрана е по малък15 инча по принцип ако земеш 17 ше е по скъп (може и с по слаби параметри)и батерията ше държи по малко но ако си решил да земаш лаптоп земаи или hp или dell ся в jar цомпутрс мисля че продават за около 1400-1500лева един дел с 4 гиги рам ама нз дали картата е вградена(вградена е по лошо ако не знаеш случайно) но по добре си вземи настолен причини по евтин с по добри параметри по малко нужни драйвери при преинсталация(последното ми направи големи проблеми щото немоех намера влан дривер и блутут дривер доста дълго време Публикувано изображение)

И това ми било гражданин..... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Че какво му има на човека.Тук таме е направил някоя правописна грешка,тук таме е забравил да сложи запетайките.Да ли е гражданин:Да,гражданин е,но на коя държава.

Че какво му има на човека.Тук таме е направил някоя правописна грешка,тук таме е забравил да сложи запетайките.Да ли е гражданин:Да,гражданин е,но на коя държава.

E, аз такова дълго изречение не съм виждал Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Става въпрос за vidimiq

Здравейте.

Нужна ми е програма, чрез която аз и още няколко човека да виждаме едно и също изображение.

Примерно - аз си бачкам във фотошоп-а и още 3ма човека наблюдават това, което правя. По същия начин аз наблюдавам това, което правят другите. Идеята е да има няколко курсора на екрана, така че ако някой се опитва да ми покаже нещо по дадена картинка, да не ми го описва с думи, а просто да го посочи.

Предложения?

Благодаря.

Не знам дали има такава програма,ама идеята да има 2-3 курсора на екрана и всеки да си ръчка нещо е велика :P Дано някой я разработи !

Не знам дали има такава програма,ама идеята да има 2-3 курсора на екрана и всеки да си ръчка нещо е велика ;) Дано някой я разработи !

Не бъди толкова сигурен че това го няма. Лично аз съм присъствал на виртуална среща от 10 души и всички имахме право да рисуваме (даже едновременно) на една бяла дъска и да шерваме приложения или целия десктоп на другите в режим четене или четене/писане. Всичко е въпрос на дисциплина на участниците

Нъли, ъмъ ько пчака ощи малько, доларъ че скочи и нанай 9800!:!

Това е в отговор на поста на xactoR, който беше написал "нъли" :P

• Автор
:angry:Вярно е, че навън е адска жега, ама хора, вземете се в ръце!!! Стига с тия заяждания на дребно и разчистване на сметки помежду ви!!! Тази тема е направена с цел да се посмеем на собствените си "постижения", а не да се нападаме взаимно!!! Разчистих ненужните постове и се надявам, че повече няма да има нужда от това!

Едно "МНОГО УМНО" изказване от spitfire0092:

От скоро имам следният проблем.Доста често се случва тока да изгасне за 1 секунда,и после компютъра се включва сам.Незнам на какво се дължи това.Влезнах в Биоса в Power Menu,но мисля че там всичко си е наред :huh:

Power Management/APM[Enabled]

Restore on AC Power loss[Power Off]

Resume on Ring[Disabled]

Resume on LAN[Disabled]

Resume on PME#[Disabled]

Дъното ми е Asus P5VDC-X.На какво може да се дължи това,Аз лично смятам че е от захранването Публикувано изображение Възможно ли е да е Хардуерен ПРОБЛЕМ или от Биоса.

Къщата ти е обитавана от духове.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Вече получих съобщение от богата дама която имала някво наследство дрън-дрън не можела да си го вземе. Трябвало да прехвърля пари на моя сметка и подобни щуротии.

Тва или са някакви ботове или хора които заслужават як пердах и йе*ане с подфръганйе и скубанйе под мишниците!

:sobbing::wors::wors: :P;)Взето е от темата "Как се ловят шарани по интернет" оттук Хареса ми изказването-истински бисер, но, то си е така, лаконично, натурално (естествено), както казват някои хора на жаргон.

Тема: "Според Вас, коя е най-добрата порода кучета?"

Кучките са най-добрата порода.

С дълги крака.

Руси.

А ти, вманиачени ми клюкарю, май си повече клюкар, отколкото клокър, явно нямаш толкова опит, че да спориш, щом други ти избират дъно Публикувано изображение

Като видях че целия контакт където включвам пералнята е изгорял така се оплаших че без малко Пожарната щеше да повикам Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

То мани правописа, то цялата граматика е объркана Публикувано изображение

На назе у Резервато си ни е замън прекипело, та за тва нема произвол :-)

Server name-V3V3.net-->1

IP-89.215.246.40:27015

Предимства:

* Няма хакери защото античиита банва по хардуера на ПЦ-то.

* Няма лаг в сървъра.

* Сървъра е онлайн 24/7

* Има админи на които да се оплачите, ако имате проблем.

Нов е сървара и няма много хора.

Първият които е в топ15 ще получи админски права в сървара.

За повече информация на skyp:maste_mitko

No freakin' comment. Бати Anti-Cheat-а. Баннва по хардуера. И се чудя какви ще са им админите.

Здравейте!

От известно време, при някои игри, стрелките на клавиатурата не само задават посоката на движение на някакъв обект (примерно), но ми местят (превъртат) целия екран.

Нямам идея как се е включила тази “екстра”, но знаете ли как да я изключа?

No Comment.

ами аз съм все още с москви4 алеко на газ около 9 на 100км средно на бензин около 8 на 100 засега напълно ме задоволява само дето на газ дига наи много около 135км/4 ....

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Тема: Публикуване на съобщение в Как да отворя xml файл ?!?

Получих едно писмо, което имаше прикрепен файл (xml). Важно е, ако някой знае ще съм му благодарен да ми помогне :)

Зависи какво е... ако е игра - даймон туулс , ако е програма би трябвало след като кликнеш с дясно копче над програмата ще излезе лист (всички го знаят,надявам се и ти) и там вече си пише- има още от началото "отвори" , ако не стане би трябвало да може да се разархивира. Дано да съм помогнал ! Успех !

А да питам писмото от къде го получи... зависи и от мястото на предавателя...

хм..

" This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below. "

-Има грешка при пращането или получателя.Трябва да му се направи "бекъп" за да се покаже , но това може да стане единствено от праща-ча на съобщението.

Публикувано изображение

И още от същия творец :wors:

Тема: Какво означава [root@localhost/]# _

[root@localhost/]# _ Какво означава това ?

root на български - корен

local-локален

host-тълпа

само с това мога да ти помогна,иначе подбоно нещо помня да имаше в мирк , което значеше че е отворен канал или както беше, не помня точно...

and more..

Тема: Mp 3 player

Зависи от мп3-то. Ако има някакви сложнотии вградени в самия плеър то това значи , че ще се намали свободното място за песни. Но може да има някакъв сложен "край" до където може да се пълни. Така , че с една дума-нямам си и напредстава. Ако ми изложиш снимка или кажиш марката на плеъра бих помогнал , но така оставам "сляп"

Редактирано от the_X_files (преглед на промените)

Умопомрачително! Защо ли дава мнения и съвети, като освен че е сляп и живее в Нирвана

Четох някъде, че силен натиск между "орехчетата" и "отворът" помагал. При усъвършенстване на техниката спада за около 5 секунди.

интересни техники и още повече повече интересни евфемизми се употребяват "орехчетата" и най-вече "отворът" Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.