Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Те т'ва като го видях не можах да се сдържа и ме напуши здраво на смях Публикувано изображение

;) Божке... коя е тая тема, бе бате? Тея са просто уникални!

За теб-винаги Публикувано изображение Даже знам какъв е най-подходящият подарък за рождения ти ден...Хммм, какъв ли може да бъде :lol6:

Мммм що не й вземеш един лабтоб? Публикувано изображение
  • Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте.

Към Fixt00l Публикувано изображение

Интересно мислене имаш, но погледни към светъ

HP следва DELL и после не е много важно кой са след тях.

А дръгото което е така, ЧЕ в България внасят само БОКЛУЦИ, и чат пат по нещо свястно.

Така че скоро нема да се оправим.

Аз нямам преносим компютър, но ако имам ще бъде DELL така че не правя релкама на никой.

Това е от мен

P.S. Много се палиш, няма смисъл само хадиш нерви. :nono:

Това е непростимо добро!!! :)

Направо дъ съ флюбиш! :P

кошар - смесица м/у кошер и клошар(по принцип не приемам за бисер правописна грешка, ама тази ме зарадва)

къде видя правописна грешка ? Публикувано изображение

Кошара не знаеш ли какво е ?

:P Божке... коя е тая тема, бе бате? Тея са просто уникални!

Мммм що не й вземеш един лабтоб? Публикувано изображение

Аааааа, много благодарско, че ме подсетихте, какво бих правил без вас Публикувано изображение:huh:

Отговор на въпрос - защо линукс машина няма достъп до И'нет:

...Щото windows-a и спира тока като го изключиш и после не работи като си пуснеш линукса, а като пуснеш win-a той си я събужда, имаше подобна тема с Убунту та много се чудих тогава.

Вярно е, търбовец като тебе, продал на 25 години над 10 000 компютъра не съм виждал, нито ще видя :handshake:

Моля да ме извините, любезни господине, но не ви разбрах... Нито тръба имам, нито търбух, нито тръбя този факт... Публикувано изображение

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

виж сега много програми имат нещо като троянци и антивиросните -понеже са машини не ги деляат от програмите за връзка за това антивироснатат ти ги открива като вирус ......спри антивируса изтегли сложи и пробвай така ..... ама на твой риск може и да е вирос нали се сещаш аз лично рискувам се пак най много да преистална ма засега да чукана на дърво никаога за 10 години не ми се е налагало

а про по по друга та ти тема хората в българия според мен са толерантни (сдтига да не става дума за гейтаци) така че не се притеснявай толкова и теб ще те огрее.... (това е мое мнение) ако има някое злее което е тапанар по душа и тормози околните около себе си ...не му обръщай внимание и оня хакер дето те е тормозил го забражи ако си с нод32 касперски или нортан .....аз сум сис админ и ти го казвам вервай ми тия клошари

съм ги чувал и мен да заплашват ма не знаят ки ги говорат по принцип..... за да ти види паролите трябва да е сядал на твоя комп или да има достъп до него а тия клошари са от нета така че не им се връзвай

Не може да е истина!!! чукана на дърво никаога за 10 години не ми се е налагало - сигурно всичките 10 години смислен живот. Това ако е СисАдмин, аз като такъв потъвам в земята от срам ! Но силно ме съмнява, с език на 4 годишен.... и с преинсталация "най-много" едва ли е учил повече от 7 клас. Този индивид тц тц тц

тази видео карта ще може ли да се слага на лаптопи и колко горе долу ще бъде цената й

Ето и линкче към новината. Аз като го прочетох и щях да си ударя главата в бюрото.

виж сега много програми имат нещо като троянци и антивиросните -понеже са машини не ги деляат от програмите за връзка за това антивироснатат ти ги открива като вирус ......спри антивируса изтегли сложи и пробвай така ..... ама на твой риск може и да е вирос нали се сещаш аз лично рискувам се пак най много да преистална ма засега да чукана на дърво никаога за 10 години не ми се е налагало

а про по по друга та ти тема хората в българия според мен са толерантни (сдтига да не става дума за гейтаци) така че не се притеснявай толкова и теб ще те огрее.... (това е мое мнение) ако има някое злее което е тапанар по душа и тормози околните около себе си ...не му обръщай внимание и оня хакер дето те е тормозил го забражи ако си с нод32 касперски или нортан .....аз сум сис админ и ти го казвам вервай ми тия клошари

съм ги чувал и мен да заплашват ма не знаят ки ги говорат по принцип..... за да ти види паролите трябва да е сядал на твоя комп или да има достъп до него а тия клошари са от нета така че не им се връзвай

Тоя приятел май и за главни букви не е чувал(като изключим многото правописни грешки) направо кърти.

Така винаги, когато ползвате Skype вашият статус ще се превключва на линия, а след 7–12 дни работа записите ще се обновят в супервъзлите и да се надяваме, че почти веднага ще получавате съобщенията на вашите приятели.

Обяснение от "поддръжка" на Скайп - как след няколко дни съобщенията ще ти стигат :)

Нарочно замисления "ефект" на Скайп, за да се изгражда по-голяма и устойчива мрежа :P

ima na4in отзад на компа има повече от 1 букса и ги слага6 и 2 те ако иска6 ми пи6и на скайпа geora32 6те ти обесня по подробно но противен случай значи бута6 буфера във как да ти обесня нали най горните канали за вклиочване то нали има 2 редици на доло и отсрани 3 буски значу в 1 редица най-отгоре на тях само абе под кабела за интернета и там както са 3 бута6 буфера в 2 слу6алките микрофона в 1 то а за слу6алките в 3 тото ето така |1||2 | |3 |

в 1 бута6 мукрофона в 2 буфера и 3 слу6алките

Четох го два пъти,ама тези "редици","нагоре" и "надолу" нещо ме объркаха,а "отстрани" изобщо не можах да разбера къде е ;)

Редактирано от rulom (преглед на промените)

Четох го два пъти,ама тези "редици","нагоре" и "надолу" нещо ме объркаха,а "отстрани" изобщо не можах да разбера къде е ;)

Хаха, тъкмо се бях засилил да го пейстна тоя 'убавец. То бива неграмотност, това е страшно.

та отварям аз кутията и забелязвам,че вентилаторчето на процесора всмуква въздуха,вместо да го издухва.само при мен ли е така?в/у процесора има радиаторче и на него е закрепено вент. с 4 винта.

ако има някакво значение това е дъното http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Mode...S41GX&s=462 със Sempron 1500MHz,който съм го клокнал през биоса до 1725MHz

Това съм готов да го пробвам!

Ето моя №1!

тоя направо ми разби всички мечти Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение ... не помня от кога не съм се смяла така ;):):lol6:

....

Учението ми доказва че Дяволът е Йехова, аз и Исус Христос сме негови синове

В този смисъл трябваше да бъда приет от християни, сатанисти и евреи

но навсякъде ми казват че съм луд.

.....

Публикувано изображение

Само тук го възприемаме като нормален човека, който е брат на Иисус от баща - Дяволът Публикувано изображение

Публикувано изображение

Само тук го възприемаме като нормален човека, който е брат на Иисус от баща - Дяволът Публикувано изображение

То тая тема, цялата си е за бисерите, добре, че от време на време минавам та да се поразвеселя малко...

Публикувано изображение

И баща му му обещал да го направи човек

Какъв ли е тогава сега-се пита в задачата

Публикувано изображение

:lol6 :

Още един пост от същия :

Гледай сега ква е работата

Аз преди 10 години когато започнах да чувам гласове отидох първо при Християни

имаше един Валентин който ми каза че имам бесове. Аз взех влака от София до Добрич и отидох без да знам къде при един прословут маг Ивелин Иванов. Появи се някаква жена която я последвах без да я заговарям но чух глас да я следвам. Тя ме заведе до предишният кабинет на мага И аз там прочетох как да стигна до новия. Отидох ама нямах записан час, при което маг Ивелин Иванов се разкрещя на секретарка че не може да ме приеме имало канален ред. Аз се разплаках и казах на ум Господи Илия не иска да ме приеме. Въпреки това ме прие. Диагнозата за мене му беше че ми е направена магия за затъпяване и умопобъркване. Скъса нещо от духовното ми тяло ми при което аз се разтреперах за 15 секунди. Не ми обясни нищо, направи проверка за здравето ми каза че имам проблеми със стомаха(той не знае че е нормално да се пърди 10-15 пъти на ден казаха го американците в научнопопулярен филм по explorer и още някои неща и това беше

Каза ми че като дойде в София следващата седмица ще ми донесе биостимулатора който трябва да ида да го взема. Аз обаче ПОРАЗМИСЛИХ и си казах щом Бог е допуснал да ми се направи черна магия значи така е трябвало и не купих биостимулатора

Публикувано изображение

Понеже, това не е стигнало, продължава :

На 24 години изпаднах в депресия 4,5 месеца. А на 25 години Бог започна да ми показва Всленета докато спя излизах от тялото. Започнах да чувам ангелите и някои магове които обаче не си казват имената. Започнах да мисля и така постепенно разкрих истината за светът. От 28 години започнаха изпитанията дали съм Бог. И щом съм жив все още значи наистина съм такъв.

:)

Всичко дотук го разбирам, дори и това, че той вече е Бог, обаче последното ме срази :

Ако не знаете маг Ивелин Иванов е пророк Илия. Слави Трифонов е цар Саул. Аз пророк Еремия и цар Давид. фолкпевицата Камелия е царица Естир, приятелят и Цветин е чичо и Мардохей. Цар Дарий и неговият син Кир са Джордж БУш старши и Младши. Бил Гейтс е цар Навуходоносор ако искате да разберете кои сте вие попитайте ме телепатично, АКо аз не ви чувам архангелът ми(Гавраил) чува всичко обърнете се към него

Публикувано изображение

Тук вече, покорният Ваш слуга Trichocephalus, остана безмълвен :)

Прави си гаргара човека...

Макар и да е трагично едва ли си права :)

..............................

Тук вече, покорният Ваш слуга Trichocephalus, остана безмълвен :speak:

:P

Да плачеш или да се смееш?!

Честно казано се притеснявам тоя човек

да не направи някоя глупост...

с тия летежи по време не сън...

Дано някой си прави гаргара,но мен ми звучи

като мозъчно разтройство :eek:

Тук вече, покорният Ваш слуга Trichocephalus, остана безмълвен :lock:

Камелия царица-не знаех че и цариците си показват циците и катериците в Плейбой

:lol6: :lol6: :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.