Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

:clap: Къде изяде запeтайките?

Ъъъъ, може ли аз да отговоря?! Ей там видях една запетайка да бяга, точно покрай магазина и в ляво. Освен това запетайките са вкусни, нямаш си на идея какъв пир става като събера 10-15 бройки. Поне не ми се изгуби смисъла от липсващата запетайка... Ще ме пуснеш ли да мина в по-горния клас? ;)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ацки ви благодаря хора купих си рама и си го сложих и сега съм с 1ГБ. Много благодаря за съветите. :):help:;) ;) ;) ;) ;)

Не се нуждае от коментар. Публикувано изображение

Е , тва ме разби Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ацки ти благодаря, че го постна това тук Публикувано изображение

И защо? Това мисля, че е доста добра песен. И ми се струва, че всеки трябва да има някъде из колекцията си. (а не нещо сладникаво на нейно място)
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

А всички досега си мислехме, вкл. и самите Pink Floyd, че туй е цял двоен албум, един от най-добрите им, че даже и филм има направен по него. А то било някаква си песничка. Дано и г-н Roger Waters да е прочел написаното във форума, че да не са надува толкоз.

В тема : "Учени направиха човешките клетки неуязвими за СПИН"

Хора незнам аз не вярвам в болести , вярвам единствено в бог вярваш ли в бог болестти няма , и смея да твърдя че това си е пропаганда [СПИНА до сега не съм видял,познавал човек който да носи вируса само по TV някой които дори и лицата не си показват (явно е защо) ]

Публикувано изображение Две минути мълчание !

Ахахаххах Публикувано изображение

Е те тва е върхът на глупостта Публикувано изображение

Стига, бе хора....

Стига, бе хора....

няма стига :huh:

норочно, като почиствах въпросната тема , оставих този бисер-за да видите до къде може да се стигне......

няма стига :huh:

норочно, като почиствах въпросната тема , оставих този бисер-за да видите до къде може да се стигне......

Мани-беги.....още не мога да се съвзема...

Трябва да пиша едно ЛС на девойката, да я питам къде е расла.

Точно за ултиматум си пита човека...иска да постави вистата на колене и веднъж за винаги да господства над нея. Успех му пожелавам.

Един бърз въпрос за тест на компетентноста на сайта ви

Как се вмъква код до всеки първи пост както тук е сложена реклама от гугъл адсенс

:)

Sorry 4e pisha na latineca am sam v america i nqmam bulgarski bukvi

ta moq priqatel si napravi komputar za 1000 dolara i sega igrae Crysis na rezulucia 1024x768 na 70 frames per second a na po tejki momenti otiva na 50

a kaje ti mi nee li dobre tva

a da zabravih graphics card-BFG 8800 OC2 512 GDDR3

ADA samo ne me izhvarlqite ot foruma pls

izkah samo da vi kaja tova,zashtoto vidqh 4e mnogo hora sporqt, i oshte neshto az sam q igral na negoviqt komputar na maximum graphica-very high i varvi na 60-70 frames

ana tejki momenti 42-50frames

aide vijdam 4e ima hora tuka komentiraite pls

Не гледайте латиницата, а съдържанието на поста...

Най-добре избери Картаген въпреки, че не е в днешно време, а пък то за графиката там е супер и кампанийте са страхотни! като се изнервиш, че си победен има и редактор тя е и на Български език имая в торент сайтове като http://###### и други ,а и от там има каталок с игри както и жанрове от там избери стратегия и веш коментарите за нея, дали ще ти хареса разбирасе !!!

Много сме зле с граматиката..Да се надяваме,че не е от по-горните класове(курсове).

У светиите, които са живели дълго време чист живот, се образува една особена приятна миризма, едно вътрешно много хубаво благоухание, наречено нюкс.

Значи имам 2 ПЦ и лабтоп...свързаниса чрез рутер и имат инт... на 1 ПЦ ми изгоря харда...и сега искам от лабтопа да предам 70-80 гб музика....имам крастосан кабел IP-тата са почти еднакви в workgroup са на FLY и сега какво нищо не ми излиза... моля помощ спешно е

Нека и аздасеразпиша :ph34r:

Търся някаква програма не медиен плеер а цвентър.Като този във Vista Ultimate(е ще мина без даистанционно-ползвам мишка!).

Просто да е така на пълен екран.ко може а не е правена на флаш а да е .exe че попаам все на флаш видеа.

Има ли такава?

J.River.Media.Center.12 Е Като плеер аз искам център.

Или като този във XP Media Cnter Edition(2005 или 2003 беше...).

Идеи?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.