Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

.. бАгове..по?(-)нови, Се ..., Все..., Explorer?(,) но...,

Чакай, сега. Какъв е смисъла,

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Как става този номер? Аз съм с превод на български и като изключа Защитат срещу шпинои нищо не става. Пак се блокират.

:):P

Ами може ама по добре така. Да попитам като е блогирале два банера как да ги отблокирам?

:):P:)

Свърши боба да гадаем по какви страници ходите. Като не се отварят, значи не си пораснал да ги гледаш (забранени за малолетни) wink.gif

И аз хвърлих боб. Като свърши, хвърлих и леща, но нищо не видях. Отминавам... laugh.gif

За мен е минус, че една антивирусна сканира всичко!

Нода съм мъ спрял сканиването на всеки фаил - за постоянно и го включвам само ако има опасност! - Причината ми за това действие е че още при самото стартиране на компютъра нода ми сканира хилди!

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Знам, че модераторите хич не обичат да се виждат в тази тема, но как да се сдържи човек :

Но ако си обърнал внимание човека сам се е модерирал. А и errare humanum est

Само да отбележа.. Публикувано изображение

Знам, че модераторите хич не обичат да се виждат в тази тема, но как да се сдържи човек :

Публикувано изображение

Най-вероятно в темата е имало други постове..той е цитирал правилата и е преместил другите постове във вече съществуващата тема...така в темата остава неговия пост и се получава все едно той е пуснал темата...
:cheers: ееееееее вие пък как се юрнахте да му адвокатствате на колегата си... споко бре пилета... аз също я видях одеве и се смяхме тук... няма значение какво се е получило и как точно... майтап да става, а и вие също не сте застраховани от недоразумения комични...

Само да отбележа.. Публикувано изображение

Какво ви пука... въпросният модератор сам е написал в ранга си, че е просто луд.

брей и аз съм тука :cheers:

ето да покажа :

Айде да ми е честит 100тния пост, най-накрая го стигнах cool.gif ...следващата "празна" тема ще е за 200тния пост tongue.gif

цялата тема тук

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

Или незнам дали да го нарека жанр.Предполагам си има свой клон към музиката.Главно афро-американци, може дори изцяло , пеят в хор и един като диригент малко седи пред тях и ръкомаха.Това доколкото знам , е във църквите им , тези баптистките движения където Пастора води пряк разговор с хората в църквата , доста по-разчупено от нашите църкви.Във темата за труднооткриваемите песни писах , че търся тази песен michael davis ft sasha allen - live again.Тя ми заприлича на подобно на това, което описах по-горе.Мерси предварително ако някой може да ме снабди с малко информация или дори с песента :)

Здравейте нуждая се от пмощ искам да абгрейдна моя комп па не знам от каде да започна,

че вече просто не ме устройва , а пък аз не разбирам много

това е мойта комфигурация в момента

no comment :)

no comment ;)

Ха-ха, това е литературен шедьовър направо :) Погледни това (цялата тема и постовете на този, който я е пуснал) .

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

Абе вий нещо сте са чалнали. Да няма слънчеви уригвания или магнитни бури? Нещо много объркахте секса с инквизицията. Какви са тез клизми, колове в гъзъ, ножове, брадви, въжета, какво е туй садо, какво е туй мазо..... Я пийте по една ракия и си теглете по една патка като хората!

:speak:

Абе вий нещо сте са чалнали. Да няма слънчеви уригвания или магнитни бури? Нещо много объркахте секса с инквизицията. Какви са тез клизми, колове в гъзъ, ножове, брадви, въжета, какво е туй садо, какво е туй мазо..... Я пийте по една ракия и си теглете по една патка като хората!

Съвсем нарочно съм писал слънчеви уригвания . Обичам да използвам бисери, които съм чувал от разни пишман интелигенти, казани съвсем насериозно. Ето още такива:

Перпетуум-мобиле на червата (преплитане на червата)

Колоквиум на мозъка (комоцио)

Маневрен синдром (миниерен синдром)

Списъкът е много дълъг.

.....

Маневрен синдромАниерен синдром)

Списъкът е много дълъг.

"маниерен синдром" , Tramway-името идва от името на откривателя му :no-no:

Искам да попитам имали такава програма или начин с която мога да си презаредя телефона на ново без да купувам ваучер! smile.gif

Има, има. Слагаш го на 220 волта директно без адаптер за 0.2 секунди (ако го оставиш повече нищо не става) и получаваш безплатно 100 лв разговори във всични мрежи.

Това може би е най-оригиналният бисер от цялата тема досега Публикувано изображение

Търся: филм в който Жана Дарк изгоря на клада :P

В повечето я горят на кладата :P !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

В повечето я горят ня кладата :P !

А ти само това чакаше :P

Търся филм в която тя "изгаря" имам грешка (правописна) :P

-

Редактирано от Magical_WaRFIedal (преглед на промените)

"маниерен синдром" , Tramway-името идва от името на откривателя му :speak:

:P

Прав си, грешка при писането. Нали съм Божем чедо на двама доктори, поназнайвам туй-онуй.

Съвсем нарочно съм писал слънчеви уригвания . Обичам да използвам бисери, които съм чувал от разни пишман интелигенти, казани съвсем насериозно. Ето още такива:

Перпетуум-мобиле на червата (преплитане на червата)

Колоквиум на мозъка (комоцио)

Маневрен синдром (миниерен синдром)

Списъкът е много дълъг.

е добре де. не се обиждай. просто като го видях и ме изкефи и го постнах тук. все пак нали тая тема е за бисери ;]

Аз,понякога вдигам тежести.Серийки 3 пъти по 100 грама,може в добавка и малко пресни зеленчуци,за тонуса.

Темата е Какво спортувате и за кеф ли?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.