Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Абе аз казах ли,че е маке?

Ми аз нямам на идея маке ли е хърватин ли е-те там много пишат с ченгелчета думите-в Босна и Хърватия

Ама човека толкова знае-толкова пише

То и аз нещо подобно пиша пък при тях,мда-ама ме разбират и не ми се смеят

Лелеее мен трябва да ме изтипосат у всички сръбски,босненски т.н. сайтове където пиша

Публикувано изображение

Njiegovi - се пише на босненски,с ченгелче и i

;)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дори да стане вийна аз ще се бия за моята страна.

Много рядко имам време и аз да се разпиша в темата, но след безумното наказание-не съм го правил.По темата: За вино и други хора ще се бият, особено ако се потрудим да кажем това в някоя квартална кръчма Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

процесора е nForce 3 - трагедия

HDD - 120GB - вече не издържам

RAM - 512MB - не става

1.6ГХц - писна ми-само забива

Как се кара въртолет във GTA Vice city?

Мерси предварително

Здравейте,имое ли да ми обясните защослед като пусна машината и веднага производителността е на 100% постоянно,и как да го оправя ??

А аз си мислех, че да ти е производителен компютъра е хубаво нещо...

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Как да слагъм картинка върхо друга картинка , как да слагъм текст върхо картинка ....?

то бива, то може, ама слагЪм и в заглавието на темата фигурира Публикувано изображение

• Автор

Не е от нашия форум, но не му се сдържах. :) Ето до какво състояние докарва своите абонати, доставчикът на интернет Евроком Пловдив:

ieeeeeeee ja poludeq ei pidale az za kaku vi plashetem 20 lela zati li dignaiti parite da nimuq da tagla li wa nishtasnici iskam vednaga na sabalem ako trebla u 6 chasat ureme za misa da duditi u doma i da mi smeniti tam aipito li kakuto se pravi da mui da tagla kakto predi che ja vi iba sortat mainii ja vi iba i ....... da ne pculam vikim che se nerla eiiiiiiii neznaq ot tam li ja i upralati ja dvadeti li do doma neznaq ama iskam da tagla na mine za kakai ui mii tuz internet kato nimuq da tagla ako ne duditi do 2 dena se mesta na drugiqt internet na skinarete ja vi ibal shapshavete na Ulica Мусала 23 jiveq iskam da mi upraviti shibaniqt internet eiiiii da ne dvadem tam che neznaq... puvichi nima galcha ja vi ibal shmatkite :excl: :excl: :excl: :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :excl:

• Автор

Тема: "форма в леб сайт"

Как да направя в леб сайт форма в която да мойе да се пише и да може да се сменя шрифта на текста ако някой може да помогне да пише благодаря предварително.

Най вероятно е от уйндоуса но влиза ли ли са ти вируси откакто се смени уйина

#5 Публикувано от gosho_amd на 12.02.2008 - 17:43 (3 коментара) Отговори

"както знаете явно щото аз го наблядавам за някои е вазно колко памет има 6от според тех паметта прави картина демек колко повече "акал" има карта толко е по добра нали има раазлика ако са еднакжи модели но едната да с 1гб другата с 256 мб но нека оставим специялистите да говорат те знаят повече"

Радвам се и аз да пиша тук-рядко се случва да попадна на подобен "бисер".Темата в новните е- Geforce 9600GT с 1GB памет Чакаме спецовете :speak:

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Hi All

ам тарся филм за който незнам много но ставало вапрос за едно момче мислиа на което по4ива маикаму и тои иа поставя в некав ковчег мисла и на некво парти некви иа поливат с вино и тя се събужда и започва мелето плс как се казва филма....

Публикувано изображение

Ахахахахаххах Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Тоя филм и аз искам да го гледам!!! Публикувано изображение

Интересно. Оба4е за мен има само един избор и той е 8800GT. За 20-30 лева в момента отгоре, има6 20 % по-добра производителност в Crysis( 29.6, срещу 36 при 1440х900) Какво озна4ават тия резултати? Известно е, 4е разликата мевду минималните и максималните кадри при ATI е по-голяма, отколкото при NVIDIA( и за 3870 е така и това е показано в други тестове). Правете си сами заклю4ения, дали ще ви е приятно играта да ви наси4а на моменти. За мен не си заслузава да се стискаме 30 или 40 лева. Дори разликата да е 30 долара( но тя не е в момента) , както е показано в ревюто, пак е за предпо4итане 8800GT.

Публикувано изображение

ако успее някой да го намери ще съм изненадана Публикувано изображениеПубликувано изображение

На серивиз ще ми го хакнат ли? И има ли някъде обяснено как да го хакна.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Къде го тоя камион бе :)

И аз съм с QIP ама ни камион ни рейс минава

;)

Може би е било реклама? :wors: .Иначе поста разцепва Публикувано изображение

По това време тате ( Господ много здраве да му дава) Ми подари Golf 3-2.0 - 16V-тунинг клима с 3 врати. Звяр. Естествено черен и естествено с пернишка регистрация. Красота. Прослушах чалга че не било модерно от черен голф да се разнася мейдън или металика.

за това няма какво да кажа...

перник винаги ме е кефил неистово...

фенове кайете от каде мога да истегля мачове между барса и реал мадрид по вазможност когато барса е победител благодаря ви предварително

Нема такъв правопис...

За да не слагам 3-4 поста подред направо давам линк ... http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry839956

двуядрен процесор с котлон

Публикувано изображение

Здравейте на всички! Много спешно търся една песничка, ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна, в нея се пее- ей приятели добри, за вас ще пея до зори... малко е бавна...

Благодаря!!! :P

Тема: Продавам три кутии Милка от 100гр/20броя-уникална цена!

Кутиите са:една с лешник,една с цял лешник и една със стафиди и лешник....В годност е всичко е точно целсота им е напълно запазена и кутиите не са отваряни,в една кутия има 20шоколада,обикновенно във магазина вървят от 1.80-2лв~ Подарък ми бяха,но не ми трябват и ги продавам!

Аз ги давам по 20лв кутията,само за територията на София....За повече информация ако имате интерес пишете на ЛС или на телефон-0883367335

Skype- Metoman88

Все си мислих че съм видял всичко да се продава във форума / коса ,герой за WoW , маратонки , РС и т.н. / ама това ме хвърли в тъча !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Все си мислих че съм видял всичко да се продава във форума / коса ,герой за WoW , маратонки , РС и т.н. / ама това ме хвърли в тъча !

'не ми трябват и ги продавам' :)

не не не не е истина

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.