Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Sony Vaio RS PCV-RS620G

PERFORMANCE :

Intel Pentium 4 Processor with Hyper-Treadin Technology

Processor Speed 3 GHz

800 MHz FSB !!!!! 1MB L2 Cache !!!!!

512 MB PC3200 400 MHz DDR

GRAPHICS :

ATI RADEON 9200 128MB

VGA, DVI, TV-Out

OPTICAL DRIVE :

DVD RW/CD RW

DVD-ROM

CONNECTIVITY :

2 LAN Cards, махнал съм модема.

i.Link Interface, Multi-Card Reader

STORAGE :

160 GB 7200rpm HDD

Ако се добавят още 512МВ RAM машината ще е перфектна, цената е съобразена с подобни обяви и е 500 лв.

Темата е "продавам СЕРИОЗЕН марков компютър P4-3GHZ/512RAM/160". Цена - 500 лв. и то не за друго, а за хипер-мега-гига-уникалния-супер П4 3 гхз. Забележете удивителните. линк - темата е хит днес. http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry736618

Редактирано от zdravko87 (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

толеранс--------------------минимун-------------напрежение-------------максимум

Нещо ми заприлича на маймун. Публикувано изображение

Edit

Знам, че е една буква и че е трябвало да пише минимум и че двете букви за сравнително близко но...

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Аз винаги се старая да не се присмивам и рядко си позволявам да поствам тук, но следният цитат направо ме размаза. Публикувано изображение

Тема: Желания и линкове към поп фолк песни

Благодаря ти много antei225 това с чуждият рапид се получава , само не знам като е във формат rar как ще го слушам , но ще опитам да се оправя !!!Хиляди благодарности за търпението !!!

раздел:Интернет и Локална Мрежа заглавие: Golqmo Latency ... Counter Strike 1.6 Pls help...

Здравейте на всички.Имам голям проблем с проклетото латенси пущината му ми побеля косата от него...значи на АДСЛ БТК съм ... Имам не много голямо латенси но в сравнение с другите от ман1а сървърите е огромно ! Значи нормланото ми латенси е 50-60 , но под 50 не пада ... Моля само компетентните да дават савети че вече 4 пъти преинсталирвам играта заради неграмотни по темата...Мерси предварително...

Публикувано изображение

Здравейте ! Имам един проблем с компютъра...

Имах си Windows XP Home нещо си. Реших да преинсталирам windowsa без да му има нищо просто бях купил компютъра преди 1 година от един човек, и от тогава не съм преинсталирал нито пипъл нещо и сега какво стана реших тапака да преинсталирам, защото нали за толко време него бях пипал и преинсталирам обаче не тръгва CD... (там сещате се като сложиш диска ресваш и той трябва тръгне), но при мене не тръгна и дадох по смотания начин дето нищо не се получава по принцип, през диска нали давам New Instalacion и дадох и почна зарежда и ми се ресна компа и тогава се подкара нали CD.... после синьото и т.н. И така уш се преинсталира и влизам то всичко си го имаше без снимките ми само и са ми излезна някакъв Update долу в ъгъла и дадох започва отброява от 0/50,1/50... на всички пишеше Security нещо си и даде да ресна и от тогава си е*а майката

Всъщност разбрахте ли нещо?

:eek:Публикувано изображение:eek::)

Привет на всички!

Изпратиха ми на телефона някъква много готина гръдска песен, но е само 39 секунди. Казва се Σουλα Βενιου. Поне така е написана.

Някой може ли да ми напери оригинала?

Ако някой успее ще бъде върхът!!!

П.П. Песничката е супер!!! clap.gif clap.gif clap.gif

П.П. Не мога да ви дам линк понеже никъде не можах да я намера!!! sad.gif sad.gif sad.gif Но ще ви я прикача!!! wink.gif wink.gif wink.gif

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

P . S Залагам си и петте GSM-а,че никога няма да попадна в тази тема,тоест,няма да бъда цитиран...

Ще трябва да намериш начин да ми пратиш GSM-ите си...

правилното е:

P.S. Залагам си и петте GSM-а, че никога няма да попадна в тази тема, тоест, няма да бъда цитиран...

или даже

П.П......

• Автор

Заглавието на темата говори само за себе си:

"Търся македоно - български речник"

Моля ви ако няко разполага с такъв да ми даде или да каже от къде мога да си изтегля..Благодаря ви предварително!!! :P

Заглавието на темата:Tърся PowerPoint

stanley56 дава линк http://office.microsoft.com/en-us/powerpoint/default.aspx

и отговора е

Отказах се да я тегля-Ония само питат нещо-омръзна ми.

;)

Здравейте ! ... А казват , че българските ученици били неграмотни :) :

Аз немога да ти кажя как да стане но предполагам ако е грубо да е със формат, но ако си качиш ubuntu няма да имаш проблеми аз съм от скоро с него но едно научих докато го инсталвах, ако си случайно с повече от един хард махни втория само създава прблеми масхината го намира и почва на него да инсталва.

Аз в момента се опетвам да си пусна нета на ubutu-тото незнам защо но на XP има нет а ubuntu незнам защо но разпознава мрежата но няма нет ;)

Не си прав ! Има правила. Обаче са много.

Ако след първата буква следват словосъчетанията ТИВАМ, БУВКА, ВЦА, ЧЕВИДЕЦ, ЧИЛА, ЛИГОФРЕН и т.н и т.н пред тях се пише О.

Ако словосъчетанията са ЧИЛИЩЕ, ЛИЦА, СМИВКА, СЪРДНО и т.н. и т.н. се пише У.

Пълния списък на "правилата" може да се намери в речника на българския език.

Това е отговор на "Кога се пише О и кога У в началото на дума". Много е забавно.

П.м.щ .ткраднаха ми к.пчет. на к.ет. пише буквата между И и П на ф.нетиката, зат.ва не м.га да г. из.бразя на м.нит.ра на к.мпютъра ми. Няк.й да знае къде е

Майтапа нашега, в някои фирми тук могат да те осъдят за такова нещо. Ама зависи и от рама - ако е СДРам 133 - 1 ГБ си е скъпа

Да се самоцитирам - в тема "Откраднаха ми ..." - сменена е рам 1 гб с 256 мб

Редактирано от zdravko87 (преглед на промените)

Много яки теми се появиха по празниците:

От ското имам фотоапарат, има няма 3-4 дни. Не знам какво съм направила, но както снимах и се озключи, а обектива си стои издаден, в смисъл не се е прибрал. Включих нанова фотоапарата, копчетата светнаха и пак изгаснаха . Обектива си стои све така, дори дисплея не се включи. Дори няма връзка с компютъра :/ Какъв е проблема и може ли да се оправи, без да го карам на сервиз?

отговорът е:

А случайно да си зареждала(сменяла) батерията скоро?

следва :

Спаси ми живота Въпреки, че цял ден се зареждаше батерията, явно се е изтощила. Включих фотоапарата да се зарежда, след което пробвах отно да го включа и се получи! Мерси много! :]

и заключение:

Жени...И аз си имам една такава в нас...Да сте ни живи и здрави!Весела Коледа

цялата тема : http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry764865

На английски: Вашите настройки не разрешават тази акция(демек копирането).

Виж си настройките Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение И АЙДЕ СЕ НАУЧЕТЕ НА АНГЛИЙСКИ МОЛЯ ВИ!Е ВРОПА СМЕ!

АЙДЕ,ВСЕЛИ ПРАЗНИЦИ:speak:

Нещо тази акция не я разбрах Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Единственото нещо, което трябва да направиш е да натиснеш win бутона (с флага) точно една секунда след рестартирване от копчето. След това чакаш 10 минути и излиза едно джудже от флопито и ти инсталирва Vista безплатно. Самоче ако времето е много студено и нета е замръзнал в кабела може да се наложи да почакаш малко повече. (все пак джуджетата не са толкова малки ..има няма 300 ..мегабайта).

в тема - проблеми с инсталирането на уиндоус

Не ти и трябва Виста - само проблеми на главата

Това Здравко дето си го цитирал го четох 100 пъти .... е незнам каква фантазия трябва да имаш да измислиш подобна история ( не че схванах от къде идват джуджетата и какво го правят там и разни флагчета :baby: ) !

Тема : Последният филм, който гледах ...

А гледали ли сте Мистър и мисис Смит? Велико отношение, мама и тате са същите, не не се тепат кат крантави за тва, че единия не е оправил спалнята, а другия - пуснал прахосмукачка (дублаж в работата или фирмите), шото не могат да се "уцелят " навън, иначе па са интересни кат се почнат. Мойте тъпи родители! Евала им. Ама филма ми зацепи по средата, където отвличат "танка". Диска си беше развален, ама разбера ли как да си тегля от арената, че си гльодам филми от там. И ич нема да ми пука.Ай тва - от мене. Следващото от вас (надявам се да не съм последния кой че пише на тая тема).

Просто класика Публикувано изображение !

Темата е "Кой не спи..."

Хайде сега да не е обръщаме на говорилня в темата за спам :) !

Публикувано изображение

Редактирано от KoKKinoU_FaN (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.