Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Заглавие на тема: Как се прави това

Примерно както във този форум на калдата

Софтуер

клик --> Нови програми

Важна тема

......

......

Обикновена тема

.......

.......

Много ми е любопитно кво пита? Публикувано изображение

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

kaldata.com - Форуми > Хоби, Развлечение и Свободно време > Празни приказки и забава

Ето това Публикувано изображение

Тази тема...много смешно ми стана :lol6:

Как се работи с MotionDV Studio

Работи се така:

1-ва стъпка: отваряш help-a на програмата и четеш!

2-ра стъпка: работиш с програмата!

мерси за глупавия отговор но щом питам значи вече съм чел хелп-а

Дето има един лаф: на зла круша, зъл прът! Публикувано изображение

П.П. Явно толкова си разбрал от хелпа - чети пак! Публикувано изображение

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Здравейте търся една игра, но не знам нейното име . Ако някой знае нейното име или от къде да си я сваля да пише. Благодаря предварително. :lol6:

Еее стига де никой ли не се сети коя е тази игра... ;)

Еее стига де никой ли не се сети коя е тази игра... :speak:

Аааа, вернооо, много е готина, за едни таковата дето таковат през цялото време по екрана,

Тема: "RQ:номер на девици!"

Тази тема...много смешно ми стана ;)

ей това вече ме повали от стола

Търся програма която може да смали паметта на клип от 240МВ на 100МВ...

Една грешна дума,и го прави да звучи смешно :)

П.С.А аз пък искам програма за увеличаване на паметта на устройството зад клавиатурата.

Тоя където говори за това че няма сперма , това е негов проблем... А открих че мога да се изпразвам още на 13.

Титанично важно откритие със световно значение, от което живо се интересуваме Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

А за пунктуацията е нацелил 1 от 4 запетайки Публикувано изображение

действително не е лоша конфигурацията.аз обаче хич не харесвам тази 8600.ако машините ще са с виста е хубаво картата да е с дх10.предложенията са ми ако е хп-7300/7600 на Nvidia или SAPPHIRE HD2600XT 256M GDDR3 ако ще е на виста.и така според мен човекът ще има една надежна машина която ще му върши идеална работа!

Тънък познавач на детайлите в областта на съвременния хардуер.

• Автор

Тема: "Как се отварят снимки с Gimp?"

Как става тая работа?

File - Open ... ей така става

Моля, някой да направи темата важна.

Забележете ник-а на автора на темата! :help:

Интернет настройки при преинсталиране на Windows.

@Bu7cher

Искам да ви попитам как да си направя тези настройки?Като си преинсталирам Windows-a нямам интернет,а интернет-а ми е от (Modem Cabel(поне така нагласям настройките под линукс и всичко е нормално)).Някой ще ми помогне ли?

@еди

Ами питаш доставчика си

@Bu7cher

Тези настройки се правят от Windows-a и ще помоля без излишни отговори...

:help:

Хора плс помогнете ако можете, защото си сложих парола на акаунта и я забравих и с подсещането не мога де се сетя :S

Те това е амнезия, рестартираш и вече не помниш, даже и с подсещане :-)))))
  • Автор

Тема: "Как да се избегнат част от набезите на Windows"

Когато компютърът ви е включен в електрическата мрежа,независимо дали работи ,или не, няма значение дали позволявате, или забранявате автоматичните подобрения,Windows могат да влизат по всяко време!!!

От личен опит мога да препоръчам изваждане на кабела за захранването от самият ел. контакт/така няма никаква вероятност да ви качат автоматични подобрения или да ви се ровят в системата докато тя е изключена или докато спите/

Разбира се трябва да се обърне доста внимание и на прикритите като toolbars system tools вредители,които са доста често срещано явление!

Ако някой желае да сподели и своя опит в тази насока,моля нека ми пише тук!!!

stanley56-за най-сигурно-въобще не си включвайте компютъра-ще бъде идеален за поставка на саксии Публикувано изображение

От личен опит мога да препоръчам изваждане на кабела за захранването от самият ел. контакт/така няма никаква вероятност да ви качат автоматични подобрения или да ви се ровят в системата докато тя е изключена или докато спите/

Това е почти като лафа за най-добрата защитна стена за Windows - капака на шпиндела...

• Автор

Здравейте!

В Момента имам два телефона:NOKIA N76 но с него по-офицялно само(т.е.като излизам до офиса,във фирмата...а не долу когато със съседките орт 2-рия етаж си говорим).

Втория,с който просто си излизам е Sony Ericsson K310i,но прави някакви проблеми,малко странно напоследък:

За какво ли ще служат, евентуално, третият или четвъртият? :)

Много се смях на това:

27 септември е. Трябваше вече да е излязал празничния брой+ПС енциклопедия на списанието. Но абсолютно никъде го няма. Какво става със списанието? :)Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Opera Mini Internet Browser-2.90 lv.

Не знам в Opera Software ASA дали ще се шашнат, но аз мигах известно време като плъх у брашно :-))))))
  • Автор

nighty, позволявам си да те цитирам - от днес, за мен, ти си живият класик на антивирусния софтуер! :shake_puter:

Тема: Коя антивирусна програма предпочитате?

"Сливова". По възможност да е домашна и отлежала в дъбово буре, демек Pro версия, не Lite. Сканира се само ако няма да се шофира. Като удариш няколко скан-а и ти дреме на гъзъ какво има в комп(от)а. Желателно е да се използва в пакет със защита от spyware - "Пушена сланина" или по-скъпата Pro версия "Филе Елена". Корпоративната версия (стек) може да се използва в мрежа от повече клиенти, фенове на "Сливова" Pro.

stanley56, бисерите са за всички :-) Щом трябва и аз ще съм тук. Споровете кой е по-, по-, най- много ме дразнят и за това го написах. Гледам че след моя (ще цитирам теб) поуст, няма вече дискусия :-)))))

Хахахаха :sobbing: разбих се тотално! Вече ме е страх да използвам компютър, кой знае какво може да ми се случи. Не бяха камиони, не бяха чудесии :sobbing:

А случайно се натъкнах на това:

Станала е следната грешка:

Съжаляваме, връзката която ви е довела на тази страница изглежда е с изтекъл срок или е грешна.

Зареждайте нови не ги оставяйте с изтекъл срок, ще дойдат от ХЕИ на проверка :lol6::sobbing:

Е не Публикувано изображение признавам algor за най-големия разбирач на портокола

Темата е "какво значи портокол "

въпросът е:

ЦИТАТ(de4ina @ 25.09.2007г. в 10:30ч.) *

Моля ви кажете ми какво значи портокол и какво значи да работиш това

а отговорът на algor гласи:

Това е човек,който е фен на Порто и е набит на кол.

Има щатни сътрудници дето ги набиват на кол и освен заплата по щатното разписание,получават и облаги от сорта на извънреден труд (тва е когато ги набиват на кол в извънработно време),добавки към заплатата за прослужено време (тоест изчислява се времето,прекарано върху кола),както и по едно кисело мляко на ден,ако кола е от мека дървесина (примерно чам).

Е,сега вече знаеш всичко.

пп.Ако проявяваш интерес към работата,пусни ЛС на Фифа,като освен твоите данни нека съдържа и една цветуща псувня към него (относно обратните му наклонности) и така автоматично ще добиеш представа кво е да си набит на кол,а като бонус ще получиш и възможност да хапнеш банана.

просто паднах под масата от хилеж Публикувано изображение

• Автор

stanley56, бисерите са за всички :-) Щом трябва и аз ще съм тук. Споровете кой е по-, по-, най- много ме дразнят и за това го написах. Гледам че след моя (ще цитирам теб) поуст, няма вече дискусия :-)))))

Още веднъж - страшно оригинално си го написал. Поздравления! ;)

Много се смях на това:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Добре де. И за това сте затворили темата. До сега да беше излязло списанието???
хахах ти ли затвори темата уе ... виж заради тебе на мен почнаха да ми се карат Публикувано изображение

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.