Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Поредното : :gift: приятел то си е талант едва ли ще те научи програма да рисуваш :)

Не е само талант рисуването, а и знание. Още в осми клас се учи как се рисува човешко лице и човешко тяло. Даскала ми по рисуване, бог да го прости, загина млад с един Трабант,но успя да ни научи как става това, така, че и непрофесионалист да може да нарисува лице или човешко тяло! И мен ми е интересно, дали има такава програма, а ако няма, ще е хубаво някой да направи. Всичко го пише в дебелите книги ;)Поздрави!

Не сте разбрали жаргона-той си казва, човекът, от тия, с които ходите, има предвид крак (crack).Явно заобикаля правилата Публикувано изображение

Само да те коригирам :) Пи4а не заобикаля правилата, а цепи направо през тях, за6тото първо, не пише на кирилица и второ, всеки знае какво е хапче, лекарство, това дето ходи и така нататък :)

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тъй като е лично съобщение няма да цитирам името:

MOLQ DA MI POMOGNE6 I DA MI OBQSNI6 KAK STOQT NE6TATA S PA4VANETO NA GSM K750I I KAKTO4NO DA GO NAPRAVQ AKO MOJE PODROBNO PLS!!! MN ME VALNUVAT TEZI NE6TA.PREDVARITELNO MERSI !!!1

След отговор на молбата и забележка за латиницата:

Добре про4етох жси4ко но не ми стана ясно за па4а R1CA021 вси4ко което е изредено долу за него работи така ли ???? за6тото ме наи ме интересува това за преобразуването от 3gp в МР4. но имали някви сму6тения при тая смяна.ако е мн рисковано и какви са последиците при евентуална гре6ка??? и при тоя софтуер усолва ли се звука за6тото при К750и е доста по слаб от този на к750 незнам за6то!!! благодаря 4е ми посо4и др не6та.истеглих ги и обе6тажам 4е ако попадна на не6то интересни 6те ти пратя линка !!!!

мерси за помо6та !!!!

П.П. Българския на този потребител (а и на много други) куца повече от на Кофе Бабоне. Ей тинейджъри, чудещи се как да убиете скуката в училище, запомнете че на всяка една клавиатура има бутон за буквата Ч и Ш. И че в българската азбука има буква Щ, заместваща комбинацията от буквите Ш и Т (т.е. горното 6 и Т). Иска да флашва телефони, а дори не може да пише. Ако се изразявах и пишех така, щях да се правя на ням и сакат от неудобство.

Редактирано от nighty (преглед на промените)

:angry:

Какви циркулации правиш из този форум за да откриваш такива неща?

Това последното направо ме застреля - утре в 24 часа очаквайте заглавие "Плевенчанка застреляна от смях" (според МВР - Плевен виновника е Ханибал Лектър. До няколко дни ще бъде потърсена вина у Антъни Хопкинс - съда предвижда от 7 до 11г. затвор за непредумишлено убийство 2-ра степен) ;)

Бисер в бисерите:

- съда не предвижда а прилага, закона предвижда наказание за престъпление

- или непредумишлено убийство или убийство втора степен

На правилното място е дошъл. ;)

"Калдата-Наркотрафик" ООД - при по-голяма поръчка правим и отстъпка:nono:

Ооооуууу, Пеппииииииии, ще вършим работа с теб :P

ами за управление на TV чрез GSM със IrDA не знам защото ако е със IrDA трябва да си до телевизора а пък аз съм чувал че чрез Bluetooth може да се уравлява слага се на телефон една програма тази програма може да се намери във магазините за софтуер на телефони и те ще ти я инсталират (важи само за някои телефони) като ти я инсталират ти дават книжка с упътване

Точки, запетаи, магазини за софтуер на телефони, ТВ с bluetooth... пирамиди, фараони и ба...

П.П. Дойде лятото и бисерите намаляха. Сигурно е заради отпуските.

Малко заяждане в една тема и доста "грамотни" хора....

Здравей ! Аз лично не бих взел Модератор , като Вас , който не знае , че име на град /"Пазарджик"/ се пише с главна буква :

Публикувано изображение

A ето го и отговора:

Защо говориш в множествено число? Първо-говориш за него и второ- човека се е обаркал!

От тази много весела тема... :offtopic_s:

Редактирано от electric (преглед на промените)

Ето още нещо от темата която е дал бри'чеда Публикувано изображение

ХАХ ти явно нищо не си разбрал. От цъкане на реклами може да искараш в най-добрия склучеи 10 лв на месец и то с много зор. Тва са само лажи с цакането !!! Ето дори калдата ти предоставя шанс да спечелиш пари! С цъкане нищо няма да направиш!

Пример за правопис :yanim:

Тема: "Сайт за донлоад на компютър за Sonny Ericsson K510i"

МНого ви моля кажете някои БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!извинете че не сам написал на заглавието но да са игри

bushi, в кое даскало учиш, да теглим едно конско на даскалицата по български език и литература...

bushi, в кое даскало учиш, да теглим едно конско на даскалицата по български език и литература...

Ти виж това....

Понеже знам,че много от вас търсят самоочители по английски реших да направя тази тема.Преди време си купих Английски за 6 седмици.Много съм доволна от него и затова реших,че ако някой се нуждае от самоочител спешно да ми пише на skype адреса (...) Когато имам повече време ще пратя на всички желаещи mp3 уроците и лично от мен направените преписки от учебника.Още не съм напълно готова затова засега ще мога да ви пращам само mp3-те.Ще ги пратя на всеки желаещ.Скоро ще са отови напълно.

Малко ми е неудобно да посоча автора на това, който се разрови, ще я намери.....

Интересен ще ми е този самоОчител. Човек, докато е жив, се Очи.....

А пуска тема с образователна цел Публикувано изображение

Прочетох всичките 15 страници и направо нямам думи :ph34r:;):wors: :wors: :lol6: :lol6: :wow: Най много се хилех на Камиончетата от страница 5 и с микрофона за wap от страница 11 Аууауауаууууу направо незнам ......че то тва е си е чист сценарий за някой филм!!!

Турцизмите или просто чуждиците са нещо съвсем нормално за всеки език. Така че не виждам причина да ми се карат. Или може би трябва да разкритикуваме всички наши писатели, творили около освобождението и да отречем творбите им?

П.П. Предполагам, че като видиш пепелник, не му казваш пепелотръсник, защото точно това е българската дума, а пепелник е турцизъм.

Съгласен освен това на едно течно ястие му казваме или с турцизма - чорба или с заемка от френския - супа!

ПОМОЩ!ИСКАМ Skype за Nokia 6131 :wors:

Предполагам, че се чудите, защо това е в бисерите? Не е заради пропуснатия интервал след удивителния :-) При цена около 3.50 лв. за 1 МВ трафик през GPRS, мисля че няма да се чудите защо е в бисерите.

С коя програма правиш тоя фотошоп? Може ли да ми кажеш.

Публикувано изображение:wors:

от тема : " "Вишу" друг път! Тризначките изкараха шестица. Общо. "

Ама вие сте големи клоунинги,какво само апустрофирате момичетата като глави без мухи...Те са си звизди,ааа оставиха ви под масата,вие се качихте..на масата,то човек не може вече на миглите си да вярва,камо ли на клепките!Сякаш сте никарангуангичани начи!

Просто го оставям без коментар ..... то говори само за себе си !

демотата повреждат процесора??? Публикувано изображение

вярно ли Е? :speak:

Не се сдържах...Това е от темата в която се дават линкове за демо версии на игри... ;)

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

работил 2 месеца цена 30 лв от русе съм работя и с еконт тел 0886799127 евентуално може и бартер за юсб флаш памет 2 гб

Аз този маршрутизатор го знам още от малък, когато беше само хъбче Публикувано изображение

П.П. Темата е: продавам рутер

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор
Тъй като след време ще изчезне:

Може ли някой да помогне когато влезна в някой сърв имам 99-100 но когато применро стане некфо меле 3-4-5- + души или на некои карти italy2 и мн. други пада до 40-65 и понякога като падне така забива мишката но не е от самата мишка а от сеча и сичко около мен се движи само немога да мръдна мишката..... значи преди бех с GF mx440 64mb celeron 2.41ghz 512ram и цъках на 80-100 фпс без да пада под 60 тфа е нормално за видео картата но скоро си купих readon asus x1650 256mb и имаше некфи catalyst от което немога да намера vertical sync но мисля че е изклучено защото фпсто минава 60 .... та малко е странно след като си зех 5-6 пъти по добра видео карта да е толкова зле .... сега с readon игри кто flatout 2 fear върват без зацепки ама cs-a просто ужасно windowsa е преинсталиран неколко пъти след сменянето на видео картата настроиките както и да ги прая сичко на low не се особенно различно пробвах и с reforce не пак без голяма промяна ... просто съм от отчаян от 2 месеца съм така и не мога да играя цс изобщо моля някои да помогне Публикувано изображение(

да и аз бях така със старото видео Публикувано изображение

ем да но с тфа видео с което съм в момента би треало фпсто да не ми пада под 90 ... Публикувано изображение(((

пробвай да напишеш fpsmax 100 в конзолата :help: и кажи дали е станало ;)

Както казах фпсто ,ако не е натоварено cpu-то кърти 100

еми значи проблема не ти е в играта!аз бях с 1ГБ РАМ 2ядрен и видеокарта 7300LE 512MB и над 60-70кадъра не ми качваше Публикувано изображение

Не е от играта 1во 6ото е преинсталирана много пъти ,също така и windows-а е преинсталиран а с тоя комп с който съм в момента не би теало да пада по 90

обичам да казвам много пъти,че "в света на компютрите всичко е възможно" :( бях с 1ГБ рам 7300ле и над 70фпс не ми качваше!!!!НЯМА ОБЯСНЕНИЕ!

Както се казва, Публикувано изображение

Eто и още един шедьовър - emilsim: http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...sult_type=posts

В темата за Need for Speed: Most Wanted потребител се опитва да ни каже нещо:

Ако някой може ми помогне...Цял ден го тегля и сега нещо се сговнясва и неще се инстолира...Може ли направя нещо го поправя за да не го тегля пак..

Явно иска да си инсталира играта или е някакво закодирано изречение,особено с тая

сговнясва

Публикувано изображение:wow:

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

;;Сега се сетих още нещо, което допълнително разширява възможните причини. Спомням си, че 2 дена преди да се появи грешката за първи път пуснах вградената програма на Виндолс-а за дефрагментация. Може би, тя докато е размествала е омазала положението''

Ами напълно е възмоно.Обаче,защо тогава Windows-а не е засякъл грешката?И защо ти дава софтуернен SYSTEM FILE като проблема е хардуера?Ами много просто:Като си инсталирвал някой програма,тя мже би или автматично е създала System Hardware драйвер.Драйверите се ползват предимно за хардуер.римерно,моята уеб-камера е Phenix Q8 и работи със драйвери ID-MB***(не се казват тези числа).Така,че Windows е помислил че пускаш драйверти за хардуер,а то е за софтуер.Вече съм го обяснявала.Затова ВНИМАВАЙ КАКВО ИНСТАЛИРВАШ и КАКВО СВАЛЯШ ОТ ИНТЕРНЕТ.

Пълна инфо може да получиш на нашият сайт http://starware.weebly.com . Там има много такива.Това е на фирмата в коята ,,бачкам''.Има линк към един форум на Starware и по-долу(чети всичко и на трите прозорчевта горе) и в HOME-PAGE ще видиш един линк до Starware.com (Главната ни търсчка).Тя не е на Google а собственно ядро така,че търси там.

ВИНАГИ,АМА ВИНАГИ ЧЕТИ ВСИЧКИ ЛИЦЕНЗИ И README-ТА ПРЕДИ ДА ИНСТАЛИРВАШ.ВЯРНО ЧЕ Е ТЪПО И ОТНЕМ,А ВРЕМЕ,НО Е ПОЛЕЗНО!!!!!!!!!!!! mad.gif sad.gif rolleyes.gif

и пак от същия потребител, като темата се нарича Четенето на ELA и readMe е ползено,или...прочети тук :

Както знаем като инсталирваме програма обикн. има LICENSE AGEREEMENT.изчетвайте го както трябва!И на мен ми беше тъпо,когато 30 мин. четох голям лицензен текст,но посредата осъзнах че инстала има драйверти за ID-WR6798 които не поддържа моят компютър и които ще съсипят Windows.

сСъщо така си има и readMe.Ако няма такава инфо влезте в папката на инсталираната програма( Примерно c:\Corporation\Program2\ и там да иа такова ReadMe.Ако има други папки в тази директория виж ги.

Само так 90% Чистота! mad.gif

Редактирано от cecov (преглед на промените)

Поредното "Странно" желание във форума:

Знам, че ще ви се стори странно, но искам да си купя магнит защото ми трябва, но въобще си нямам на идея от къде да го взема (тип магазин).

Само мога да кажа....... Публикувано изображение !

Вижте сега аз просто питам как да де предпазя от тези неприятни неща, който както знае всяка жена,сблъскала се снего се появява от нищото така да се каже.Така че всички тези съвети да отида на лекар са ми познати до болка, аз в момента няма такъв проблем, искам само да се предпазя,ако знаете как ми кажете.

Публикувано изображение Ще падна от смях с тази тема Публикувано изображение От нищото се появявали Публикувано изображение

Цялата тема ТУК-"КАк да се предпазим от бялото течение през лятото."

:speak:

Той си оправи българския бе :sobbing:

По точно ти :speak: няма проблеми :sobbing: иначе беше забавно като го прочетох за първи път ...

П.С. готина причина за поправяне!!

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Публикувано изображение Ще падна от смях с тази тема Публикувано изображение От нищото се появявали Публикувано изображение

Цялата тема ТУК-"КАк да се предпазим от бялото течение през лятото."

:sobbing:

Това по-малко бисер ли е...Направо жалко че съм на работа и ако се изсмея както аз си знам ще ме изхвърлят... :speak:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...c=58958&hl=

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.