Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Има лесен начин (само малко боли). Значи вадиш си едното око и трябва да го свържеш с компа.Трябва да му прикачиш USB кабел и го свързваш с PC-то. Даже на Виста обаче ще ти трябват драйвъри. Те са ти в мозъка (все пак досега той е използвал очите) и е лесно- вкарваш си кабела през ухото, папката е в лявото полукълбо. После трябва да ги запишеш, рестартираш компа и готово. Качеството на снимките е страшно добро. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Интересно Публикувано изображение

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравеите,добри хора.Пак имам малак проблем.дьщеря ми нещоразбазика компа,и сега като изкам да изтегля нещо ми се тегли в zip формат,и незнам как да го оправя.Помогнете моля

В тема "ПАК ПРОБЛЕМ" .

Няма да цитирам ника, защото е от ЛС

ami ako imah skype kaji go

ami na4i izkam da si flahna telefona sony ericsson k750i sas softuer na w700i

kaji mi to4no kak stava

az probvah imam usb no na telefona ne mi go ot4ita samo kato go vklu4a po4va da se zarejda instalirah draivarite za nego i pak e sahtoto moje li da mi oblqsnih po podrobno kak da go napravq :rap::sobbing: kaji skypeto i gotovo isiku nqmam stava i nqkoi drug mozikalen telefon da ne e to4no w700i

тука човек може бая да се посмее! :laughing5:

и аз нямам isiku

Свали си го от сайта му: hddp;\\uuu, isiku, kom

Ае стига бе... чак сега зацепих какво е това isiku. Аз си мислех че е просто някакъв несвързан брътвеж, а девойчето имало предвид icq. Другото успях да схвана след многократно прочитане, но тая дума ме затрудни много.

Ае стига бе... чак сега зацепих какво е това isiku. Аз си мислех че е просто някакъв несвързан брътвеж, а девойчето имало предвид icq. Другото успях да схвана след многократно прочитане, но тая дума ме затрудни много.

А туй пък е много свързано (прочетох го някъде из форума, но докато се върна да го копирам, писателят явно си го е изтрил):

даблюдаблюдаблю точкагогле точкаком

Ако някой знае програма която да могат да се записват бележки ако може да ми даде линк. :) :)

Публикувано изображение ......бележки.......... какви бележки , да не става дума за ...... извинителни бележки ;)

Aз пък си инсталирах кирилица на лаптопа (който също е с виста), тръгна, но не нямам буквата "ch". Някой да има идея защо..;)

буквата "CH" липсва,ей.......Публикувано изображение постът е от темата "Проблем с българската фонетика при Vista"

Подарявам тьщата,защото ме ядосва.Моля да ми отговарят хора,които я искат.Тя е много жилава,много нахална и проклета.Много носи на бои,ракия а когато е на кеф и бира от магазина cool.gif Снимки няма да дам ,защото тогава никои няма да ме отьрве от нея cool.gif Но ако сред фас има мазохисти да драснат едно ЛС. cool.gif

Издирват се мераклии. Който я найде, халал да му е.

ахахах имам вече такова животно .. не е за препоръчване

Хахахах...ееее, баси. Т`ва ме уби! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

някой може ли да ми каже от каде да друпна сериала ULTIMATE SURVIVAL (оцеляване ан предела) дето е по ДИСКАВАРИ ЧАНАЛ.ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН АКО МИ КАЖЕТЕ ОТ ДЕ МОЖЕ ДА СИ ДИСКАВАРИ

Новия знаиш ли кое е дето има само 1 дет оцелява АКО НЕЗНАЕШ ВИЖ ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК ОТ 9 ЧАСА ПО ДИСКАВАРИ

Форум игри, Тема: GTA 4, Пост от: Darine:

-------------------------------------------------------------------

От фирма Tiscali Games вече офицялно обявиха есец юли като дата,на която да излезе версията за PC от тяхната фирма.Те закупиха от Rockstar Games играта,преработена е,има такси от филма ,,ТАКСИ 3'',истински и повечето-спортни коли,отворени порти,новои мисии(Underground състезания) и ако застанеш на място за купуване не го купуваш а ти пълни с пари и се презарежда.Колите са з бензин.2-рата версия колите нямат бебзин(т.е. неограничени) но портите и другите неща са затворени.

Tiscali Games се обединиха с NFS TIMES TV(не става дума за никаква телевизия,така е името) която направи всички скрийншоти и други текива и с WORTHPLAYING които нашравиха мисиите.Tiscali направиха всичко дрго реаллно.

Играта има изисквания обач колкото на 2 SANN ANDREAS-а и е по-голяма т обикн. като радиото е с инстински песни и вкл. новата псен Beautiful LIar на Шакира и Бинсе.

НА ХАРИЗАН КОН СЪБИТЕ НЕ СЕ ГЛЕДАЛИ

така,че кожем да сме по-учтиви към Tiscali кито редоставят по-добра игра безплатно и не изисква диск или каквото и да било.Все пак игратА Е с поддръжка 3D и ако монитора е стар ще изглежда адски глупаво,дорои компютъра да е мощен.

БЕЗПЛАТНО=ПЛАТЕНО

защото ако нямат тези изисквания ще трябва да извадите някоя пачка и да я харижете за обурудване.

НЯМАТЕ WINDOWS VISTA?ТОГАВСИ Я СМЕНЕТЕ

защото играта е само за WinVista.При WinXP има още-по големи изисквания и поне 1 GB рам памет,свбодна 2-3 гигабайта на дял C:\ и ако сте я инсталирали в D:\ примерно там също трябва да имате повечко.

Горенаписоното ,,Играта има изисквания обач колкото на 2 SANN ANDREAS-а и е по-голяма т обикн'' се отнася за Windows Vista,а за XP става гадно.

Играта е предназначена и за Windows 98 където обаче ви трябва 2 ГБ РАМ и двойно пространство.

За по-стри вече играта я няма.

Форум игри, Тема: GTA 4, Пост от: Darine:

-------------------------------------------------------------------

ЦИТАТ

От фирма Tiscali Games вече офицялно обявиха есец юли като дата,на която да излезе версията за PC от тяхната фирма.Те закупиха от Rockstar Games играта,преработена е,има такси от филма ,,ТАКСИ 3'',истински и повечето-спортни коли,отворени порти,новои мисии(Underground състезания) и ако застанеш на място за купуване не го купуваш а ти пълни с пари и се презарежда.Колите са з бензин.2-рата версия колите нямат бебзин(т.е. неограничени) но портите и другите неща са затворени.

Tiscali Games се обединиха с NFS TIMES TV(не става дума за никаква телевизия,така е името) която направи всички скрийншоти и други текива и с WORTHPLAYING които нашравиха мисиите.Tiscali направиха всичко дрго реаллно.

Играта има изисквания обач колкото на 2 SANN ANDREAS-а и е по-голяма т обикн. като радиото е с инстински песни и вкл. новата псен Beautiful LIar на Шакира и Бинсе.

НА ХАРИЗАН КОН СЪБИТЕ НЕ СЕ ГЛЕДАЛИ

така,че кожем да сме по-учтиви към Tiscali кито редоставят по-добра игра безплатно и не изисква диск или каквото и да било.Все пак игратА Е с поддръжка 3D и ако монитора е стар ще изглежда адски глупаво,дорои компютъра да е мощен.

БЕЗПЛАТНО=ПЛАТЕНО

защото ако нямат тези изисквания ще трябва да извадите някоя пачка и да я харижете за обурудване.

НЯМАТЕ WINDOWS VISTA?ТОГАВСИ Я СМЕНЕТЕ

защото играта е само за WinVista.При WinXP има още-по големи изисквания и поне 1 GB рам памет,свбодна 2-3 гигабайта на дял C:\ и ако сте я инсталирали в D:\ примерно там също трябва да имате повечко.

Горенаписоното ,,Играта има изисквания обач колкото на 2 SANN ANDREAS-а и е по-голяма т обикн'' се отнася за Windows Vista,а за XP става гадно.

Играта е предназначена и за Windows 98 където обаче ви трябва 2 ГБ РАМ и двойно пространство.

За по-стри вече играта я няма.

Това е Бисер с голямо "Б" :speak:))))))

тука човек може бая да се посмее! ;)

Дааа...Тука, Бая...Може да се посмее човек ;)

Дааа...Тука, Бая...Може да се посмее човек :clap:

Това, ако е бисер....

Дааа...Тука, Бая...Може да се посмее човек ;)

Това, ако е бисер....

Жив бисер :shake_puter:Публикувано изображение

Да не оставам на зад ще се похваля и с мой бисер и то в заглавие:

Как да направим: Vista 86 Bit с 4GB РАМ!

Както се казва никои не е застрахован :)

Здравейте!Аз съм нов и разгледах целия форум!Не намерих български рап,а аз търся точно такава музика!Ако може някой да качи линкове към абсолютни всички албуми на Мишо Шамара,Играта,Устата,Румънеца и Енчев и други български рапове!Аз съм голям фен на българския рап и искам тука в тази тема да има абсолютно за този стил музика!Благодаря,че ме излучахте и ако може линковете,да са от 4storing!Благодаря ви предварително!

Чудите се къде е "бисера" в поста ......... ами вижте никнейма на потребителя :angry: !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Чудите се къде е "бисера" в поста ......... ами вижте никнейма на потребителя :P !

Ами то е нормално че не е намерил нищо, защото запознати с темата споделят че това, което се прави в БЪлгария не е никакъв рап, така че това, коетио си е поставил за цел човека е causa perduta
  • Автор

Тема: " тъся синйо лято/децки сериал/ "

здрвейте търся синйо лято моля ако някой притежава серите да ми ги качи Публикувано изображение ще,сам мо благодарен защото ми е любим сериал а и несамо аз го харесвам нядява, се че има и други който го търсят този сериал!:baby:

Колкото и да си тъп не може така да пишеш ... аз мисля ,че го е направил умишлено Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.