Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

раздела е "Кино"...

темата е "Търся този филм... 2"

ЬАХхаЬхЬАхаьхьА Публикувано изображениеПубликувано изображение

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам да реша една задача по С++, но си нямам и представа как. Молбата ми е ако някой може и има желанието да помогне да ми пише на Скайп-а: vankoaz или да напише кода тук. Предварително благодаря на всички отзовали се на моят апел.

Ето ви загадка от форума: За какъв точно код става въпрос? И дали някой може да нареди един пасеанс и да разгадае условието?

Само седнете на здрав стол докато четете :

Дам и ако е от подвижните е хубаво да е с по-малко "тракалета" за де се намали тежестта , че да не замине настилката :)

Здравейте търся да закупя пистово моторче за около 250 лева и ако е вазможна доставка!!! :yanim:;) ;) ;)

!

Сам по себе си този пост не е смешен...Смешното е,че беше публикуван в раздел "Изповеди" Публикувано изображение Бая сериозна изповед си е това хахах Публикувано изображение

Търся филма "Властелинът на Пръстените 3: Завръщането на краля" или "The Lord of the Rings: The Return of the King". В Zamunda го има, но на DVD-R не ми трябва, а с HD качество е 8GB, без сийдъри. Има го и на CD - 4GB, ама с 1 сийдър скоро и бързо ще се изтегли. Има Трилогия която го има, и е със 100 сийдъра, но трилогий и двулогий не искам. Така че, някой може ли да ми го даде на CD, но с повече сийд?

:ph34r:

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Много се чудя, какво точно представлява интернет. Примерно, по кабелите с ток има атоми. А по кабела на интернет какво има ? Интернет вид ток ли е ? Какво ще стане ако има оголен кабел и пипна интернет ;) ? Все пак, има нещо. Как един компютър разпознае, че по кабела има интернет ?

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

и аз се чудя-дали пък не тече водка ? Публикувано изображение

p.s. цялата тема вече се напълни с бисери, така , че я преместих в "празни приказки и забава" -наистина си е забава вече Публикувано изображение

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

какфто ще SKYPE да си изтегля ама кафто ще да е стар нов винаги имам един и сащ проблем там където мога да си слагам видео и надписи под името ми например ако искам да си копна нещо и да го сложа на скъпе си да се вижда нестаа трябва да го напиша ръчно и е мн шибано ако може някой да ми каже как да го оправя бърках се в опциите и неможах да се оправя ако може някой да ми помогне ще съм му мн благодарен и се пак

БЛАГОДАРЯ!!!

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Weче е урте или фчера или неска азоще не съм никъде или сам някяде амаоще не съм всоф ия а сам в горяховца и саме сас мойте колеги пармни машиниси на парни машини исме къркъни и ви поздрававаме

емил алберт анчо петър илия стефън

Публикувано изображение

P.S.: ама той човекът си казва, че е на купон

ave xora isteglix si ship stimulator 2008 ne sam q igral dosega izglejda mnogo qka ama nqkoi moje li da mi kaje kak se igrae mersi predvaritelno

Какви ли не сТимулатори правят хората Публикувано изображение ! Думата е симулатор,обаче и сТимулатор бива :)

Публикувано изображение

Леле-е-е-е, и в бисерите съм влязъл..... Ама туй аз ли съм го писал? Публикувано изображение;) Ужас! Нямам никакъв спомен от тез 2 дена. Даже не знам и кой ма е качил на влака за София.....

Публикувано изображение

Леле-е-е-е, и в бисерите съм влязъл..... Ама туй аз ли съм го писал? Публикувано изображение:) Ужас! Нямам никакъв спомен от тез 2 дена. Даже не знам и кой ма е качил на влака за София.....

Добре че не си го карал

Публикувано изображение

Sory че показвам никакви бисери ама докато четох темата направо се попиках! П.П. Егати ГОТИНАТА тема

Какви ли не сТимулатори правят хората Публикувано изображение ! Думата е симулатор,обаче и сТимулатор бива :P

ама виж, че досега не я е играл, ама пита как се играе...

Sory че показвам никакви бисери ама докато четох темата направо се попиках!

Според мен, това вече е бисер - да покажеш нищото :-))) И да си купиш памперси :-)

Незнам защо но наскоро започна като ми зареди windowsa зарежда задачите на таскбара и ми зареди и my computer .Къде да намера така че да ми се отватя my computer само като си го натисна 2 пъти а не да ми го зарежда и него.Въпроса преполагам е лесен но оаз разгледах но невидях как да го изключа.Надявам се че съм го опяснил праилно.

1. защо, но

2. windowsa, зарежда

3. и ми зарежда и my computer

4, 5. намеря така че, да

6. 2 пъти, а не

7. лесен, но оаз (2-рото "о" пред "аз" не го броиме, случва се.)

8. разгледах и невидях

9, 10. съм го обяснил правилно

Чака да видя кога и аз ще влезна в класацията... Иначе темата е много хубава.

А че се пише много неграмотно е наппълно вярно. Аз по някога забрявам правилата, но поне се старая. Успех с темата и ако попадна пак на нещо интересно ще го дам.

Ето и линк към темата, която е още без отговор--> Цък

така ако имате тълковен ре4ник от някаде да ми кажете значението на думите: баба,бавачка,бавен,багаж,багра,бадем,база,бал,банка,барабан ,,плсс хелп

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry888788

Боже,Боже :rolleyes:

Искам да ви попитам за колана със сауна ефект помага ли или това са просто безмислици защото искам да остлабна и да си го взема (е все пак ходя и на фитнес) но дали помага все пак като стоя пред комопиутара аз съм ограничил яденето но все пак да питам някой ако знае за колана да каже дали да си го взема и ако може да прати линк ... ?

Най-дългото изречение..

така ако имате тълковен ре4ник от някаде да ми кажете значението на думите: баба,бавачка,бавен,багаж,багра,бадем,база,бал,банка,барабан ,,плсс хелп

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry888788

Боже,Боже :P

Това Е бисер от форума! Любознателността не е повод за присмех!

Вече писах, че не ме вълнува кой го е изрекъл, защото е човек, а следователно нищо човешко (примерно да прави грешки) не му е чуждо!

старата видео карта откачил ли си я ?

coolmeen е близо до откриването на свръх иновационното монтиране на 2 видео карти на 1 слот. ;)

Добър вечер. Имам проблем с програмата. Права си аз клипче и като го саве ми дава това:

ПП: Мястото където го савам има доста свободно пространство!

Темата е

проблем с мовие макер

Публикувано изображение

Ами да вземе да си пийне Йохние Валкер и мовие макера ще му тръгне като по ватер, и филетата ще си сави...

Тема: "Търся програма с която да си правя скреенсървър?"

ти само с някакъв скрийсървър ли ще ми излизаш, гледай Кее Лий по ютубата и се диви на разбиране на английски език. :laughing5:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.