Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Интересен спорт ...

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

здасти и христос воскресе :) Предварително се извиниявам ако това не е мястото за тази тема, ако съм збъркал мояля преместете я :wors: Та да се върна на темата. Искам да ви представя една моя идея... и търса хора, с които да я реализираме. Става на въпрос за създаването на игра. Ако ви заинтригувах може да прочетете за какво точно говора тук http://thedeadman007.game.free.bg Ако някой е заинтригуван там може да види как да се свържем. Надявам се че няма да приемете тази тема като спам или рекламация :wors:

Довиждане за сега.

Публикувано изображение

О, Господи прости му ....

Здравейте! Първо искам да ви кажа ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

Преди седмица техници са идвали в нас докато съм бил на училище и са ми сложили нов вид модем на бтк с отговор ,че старият неможел да поддържа новата скорост 12 мбпс..само че има малък проблем...седмица преди да донесат новия модем много често почва ей така от само себе си да ми спира интернет-а и не само когато се говори по телефона , ами най-вече когато съм в някоя игра... Може ли да ми помогнете защото е адски изнервящо

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry900944 Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

О, Господи прости му ....

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry900944 Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Е, той човека пътува във времето. Ама си е оправил поста вече...

Трябва ми програма с която мога да снимам работния си плод но не целия , а само част. => да може да се избира мястото където да се снима.

по възможност да се мести и това поле където се снима.

ако може пък и да се снима със увеличение на картината ще бъде перфектно.

Кажете ми само името на програмата.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

И продължението на горното:

Aз пък знам само програми за снимане на работния зеленчук.

еми давай ги :)

каквито имаш такива

плод, зеленчук, плот, храсталаци

:)

и май верно се пише "Работен полт" :)

Бих ти препоръчал KrastavicaCapturePro версия 2.17, върви и под Vista.

Някой може ли да каже защо някой път имам германско IP.И трябва ли да се обаждам да ми сменят старият модем с новите.АЗ съм с ZXDSL831.

Това ме разби. Дали и мойто ip е германско, а може и да е щатско :P

Това ме разби. Дали и мойто ip е германско, а може и да е щатско :P

Да, да. С китайски рутер - германско IP. Как ще стане тая работа ?

Да, да. С китайски рутер - германско IP. Как ще стане тая работа ?

Ма ти не знаеш ли колко са крадливи китайците? Видели едно самотно, изоставено ИП и веднага са го цапцаросали

Специално отидох до магазина за една връзка банани ма кат ги бробжах ж къ6ти нито един не ми стана на дебелина Публикувано изображение незнам за6то Публикувано изображение

Не стига ,че не може да пише вярно ,ами се и изтъква ;):lol6:

• Автор

Тема: Проблем с програмите за гледане на филми...

Здравейте!!!Имам един много гаден проблем...Когато тръгвам да гледам филм и го пусна през БС плеър,Уиндолс Медиа плеър класик или който и да било друг,PC-то ми се ресва :speak: Слагах нови кодеци и все същото...А най-интересното е,че като пусна филма "Untraceable" няма проблем...В момента съм с K-Lite codec pack 3.9.0 full,но няма развитие...Ще съм ви много благодарен ако помогнете.

Благодаря предварително!

Опитай VLC player

И следва поредният шедьовър на Magical_WaRFIedal, който отсича, че VLC player е:

Просто долно копие на WMP 11 :-/ как може тцтц

Не че обвинявам теб просто няма разлика между тия 2-те прогрми !!!

Публикувано изображение:huh::speak:

Тема: Проблем с програмите за гледане на филми...

И следва поредният шедьовър на Magical_WaRFIedal, който отсича, че VLC player е:

Публикувано изображение:speak: :speak:

Публикувано изображение Тоя човек е уникален с отговорите си Публикувано изображение

А може би ние не можем да го оценим ?

Не сме дорасли ?

Шшт, че сега ще дойде и тука да ръси глупостите си.

ХАхах :speak: Не мисля кфо пиша по някога ... Няма да дойда спокойно :) Свалете и 2-те програми и ми кажете кфи са разликите ...

Редактирано от Magical_WaRFIedal (преглед на промените)

ХАхах :speak:

Не мисля кфо пиша по някога ...

Няма да дойда спокойно :)

Свалете и 2-те програми и ми кажете кфи са разликите ...

Понякога? Искаш да кажеш, че можеш да мислиш? Не бях забелязал.

Много ми трябват 3 ЛИС!

1. Крадецът на праскови

2. Нежната спирала

3. Тавански спомен

Много ще съм ви благодарен!

Цялата тема му е гениална 2 пъти докладвах нито 1 модератор/админ не се отзова ... в заглавието на темата му има 1 Помощщщщщщщщ и не е посочил точно на какви теми ги иска само някакви заглавия ...

Поздрави :speak:

Редактирано от Magical_WaRFIedal (преглед на промените)

Човек някога чел ли си правата на сайта http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=boardrules

А ти прочел ли си му правата? "Имате право да мълчите.Всичко,което кажете,може да бъде използвано срещу вас в съда." Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

А ти прочел ли си му правата? "Имате право да мълчите.Всичко,което кажете,може да бъде използвано срещу вас в съда." Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Би било по-целесъобрано ако всичките му писания се пренасочват автоматично към тази тема...

(valexy @ 10.05.2008г. в 18:01ч.)

Въпроса ми е следния:заслужава ли си да се дадат 20 лв повече за GIGABYTE P35-DS3?за клок коя от 2-те е по-добра и защо?!

и отговора на ^^АNGELSING^^

Заслужава си да си купиш най-доброто независимо каква е цената!

Публикувано изображение

Редактирано от elizabet (преглед на промените)

i az nemoga da si puskam kompa normalno nz ot kakvo e.imam mlako po razli4ni harakteristiki ot na mom4eto po gore, no nai golemiq mi problem e 4e kato si vkliu4vam kompa bez DVD-RW toi trugva po barzo a kato e s nego nemoje da se otvarq samoto ustroistvo(samo lampi4kata sveti).Mislq da go po4istiq i da go preinstaaliram no kak bez DVD-to? ako ima nqkakuv na4in ot samiq komp kakto e vkl. ,da se preinstalira pi6ete mi pls.

balodarq vi

Само аз ли не разбрах нищо? :P

Ако нямаш на компа оптично устройство , usb-та ,1394 , lan и wi-fi , a и fdd , спокойно може да не ползваш никакви антивирусни програми Публикувано изображение .

Успех.

Търся си череп (макет,ама и истински се приемат).От Бургас съм!Моля давайте оферти!

:grimace:

не се чуди-ами следи темата Публикувано изображение

Щом има търсене-ще има и предлагане :grimace:

Аз едно време знаеш ли с какъв зор се снабдих с череп?Трябваше да го крада, че да си имам

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.