Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Имам 2 пц-та свързани с рутер и лабтоп.... искам от лабтопа да предам 70 гб музика на ПЦ..купих си крастосан кабел оправих ИП-тата workgroup-a.. и сега какво нищо не ми излиза ?!

Аз доколкто знам PC,се превежда ПК, а не ПЦ. Е, не е това главното... проблема е че всички от 21 век (и вероятно преди това) сме мноооого неграмотни

Редактирано от yosam (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 260,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз доколкто знам PC,се превежда ПК, а не ПЦ. Е, не е това главното... проблема е че всички от 21 век (и вероятно преди това) сме мноооого неграмотни

Това да му е кусура, ти погледни правописа...

...После се оправя някак си и му качвам виндовса

...

Много ме кефат като почнат английските думи да ги пишат на български

Още един пример: леб адрес ...

Редактирано от needsleep (преглед на промените)

СПИН - всичко е писалка

Явно не съм в състояние да проумея дълбокомисленото съдържание на този пост... ;)

...

Много ме кефат като почнат английските думи да ги пишат на български

Още един пример: леб адрес ...

аз пък продължавам вместо ейч да казвам хаш.сина ми ми се кара , ама навик , какво да правя.

той пък да се сеща за каво си мисля.

аз пък продължавам вместо ейч да казвам хаш.сина ми ми се кара , ама навик , какво да правя.

той пък да се сеща за каво си мисля.

Това е заради франкофонското влияние и няма нищо общо с транскипцията :-)

Всички грешите, истината е, че двете ядра заедно правят 1,86 Ghz, следователно всяко е по 0,93Ghz. Така както е тръгнало да вдигат ядрата доста ще падне скоростта след време :lol6:

Ей тва ме разби Публикувано изображение

трябва да направите конкурс за бисер, които са ви свалили от стола ;)

аз пък съм малко гузничка, че все поправям хората, когато говорят или пишат грешно, просто се нрвирам!!!

#2.1 Отговор от gosho_amd на 07.07.2008 - 19:43 (69 коментара)

100% съгласен баце то и никам и го показва AMD/ATi 4ever поне за мен тва е истината 4870 мое ад се клокне както пуснах от Diamond преди ожреме я имаше така новина О.С. версия

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Слаба лан карта и дълго разстояние до суича, кабела работи ли?Тествай го ако не си.Сложи суич при него и после с още един кабел свържи компа и виж дали тогава ще бачка :lol6:

Просто не е истина това със слабата карта

Просто не е истина това със слабата карта

Това е широко разпространен мит сред ланаджиите. Ако знаеш колко пъти съм се блъскал отгоре му, като каменна стена е. Другият връх на мисълта е "вградените лан карти са по-слаби от външните". А този който пита защо не казва на колко места с по колко метра минава стандарта?

EDIT: А забеляза ли че го пита дали кабела работи, при положение че човека е казал че негов компютър работи там.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Тема : Кой е най-страшния филм, който сте гледали?

the grudge....1вия американски и японските...the ring , the others , the amityville horror,i still know what you did last summer.....dead silence , rose red,the haunting-хю крейн е класика Публикувано изображение ...ghost train, the shutter-японския.....the signs-за хейтьрите на извьнземни........не сьм го гледал но се казва,че the excorsist е най страшен за всички времена..........предизвестена смьрт беше исторически когато излезе сега е проклятие-злоба-the grudge.......мн ме изкефи на friday the 13 th 6тата част не е лоша..........за времето си пук мойе и да е била страшно но сега е мн забавна...... Публикувано изображение имаше 2 филма които ми бяха мн страшни когато бях мальк единият се казваше "Дьлго те чаках"- жьж филма пожтаряха все още те чакам......стааше дума за едно хлапе дет си отмьщаваше на сьучениците си за дето му се подиграваха и той ги изби почти всички.......беше се преоблякьл като жещица и с едни ножове като на Вега от straat fighter ги колеше и беше натопил ена новограйданка която пьк живееше ж кьща ,в чиито заден двор била погребана неква вещицца и го беха натопили момичето..................пллллллсссссс.....ако намерите линкче на тоя филм сенд...... Публикувано изображениеПубликувано изображение ....аз се скьсах да го тьрся под всякакви имена.......ама той е и нискобюджетен филм сигурно и за туй може да го няма..............но все пак ако можете намерете го плс :laughing5: ....мерси предварително

Публикувано изображение 3 минути мълчание ...

Ето моя №1!

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Направо нямам думи....най-веселата тема във форума.

Оправя ти настроението от раз. :laughing5:

...И аз познавам хора,които мислят че лаптоп е вид танц

Не че е голям бисер, ами ме разби от смях казаното ;)

И аз имах същите ядове,любезно ми обясняваха да чакам до понеделник(тогава ги зареждали със стока).Така няколко понеделника и накрая отидох в магазина и си купих рутер.Така и вълкът цял, и агнето сито.Няма да чакаш,няма да плащаш допълнителна такса

Не се сдържах и аз ;)

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Те т'ва като го видях не можах да се сдържа и ме напуши здраво на смях Публикувано изображение

Моля, помощ!

Помогнете!

Какво става ?!?

Изнасилват ли те ? Обират ли те ?

Тръгвай бате да спасяваме!

Здр значи знам че има такава тема ама при мене е различно направих връзка м/у ПЦ и ПЦ но сега ми треа от ПЦ на лабтоп самоче лабтопа е Виста а ПЦ-то с ХП...става въпрос за прехвърляне на информация не за инт... моля помогнете нз как става сичко на виста ???

Бре, не мога да повярвам, хем знае, че има и други лабтоби във форума, коитосасвързани :P (Поздрав за iveta7 ;) )

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Бре, не мога да повярвам, хем знае, че има и други лабтоби във форума, коитосасвързани :P (Поздрав за iveta7 :baby: )

Отново моя приятел...направо ме скъсва от смях с този ЛАБТОП ;):yanim::yanim:

Благодаря за поздрава! Публикувано изображениеПубликувано изображение

За теб-винаги Публикувано изображение Даже знам какъв е най-подходящият подарък за рождения ти ден...Хммм, какъв ли може да бъде :P

ОооО Вица сам отговаря на всичко Публикувано изображение мене чесно казано ме е страх от шофьорки .... те незнаят какво праят бе Публикувано изображение кой изпреварва кой завива ... Апък това че блондинките са тъпи ... не е верно.Повечето блондики нарат по добре и взимат изпитите по бързо от мъжете... което е много гадно Публикувано изображение

:P

Кошари в Мексико нямат ли си

или изнудват собственика

кошар - смесица м/у кошер и клошар(по принцип не приемам за бисер правописна грешка, ама тази ме зарадва)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.