Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Търсйъ пруграма, дету съблича женкити, дето ги давът нъ телевизоръ. Молйъ, пишети и зъ ъбдейти (за джеесемити им и други инфурмации). Тенкю...

Аз пък искам програма,дето съблича мъже

Публикувано изображение

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

:lol6 :

Още един пост от същия :

Публикувано изображение

Понеже, това не е стигнало, продължава :

:sobbing:

Всичко дотук го разбирам, дори и това, че той вече е Бог, обаче последното ме срази :

Публикувано изображение

Тук вече, покорният Ваш слуга Trichocephalus, остана безмълвен :lock:

Публикувано изображение Първата ми мисъл, която ми мина през главата беше: "Кой ли психиатър, психолог и прочие би могъл да помогне на тоя"

Аз пък искам програма,дето съблича мъже

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Аз съм Бог на 100%, докато боговете които убих бяха на 20,30%.

Най-накрая и в нашия форум си имаме Бог. Публикувано изображение

Най-накрая и в нашия форум си имаме Бог. Публикувано изображение

Промених си мнението, тотално е изперкал...

Много неща съм видяла тук, ама никой не е достигнал това съвършенство.

Все още съм способна да се изумявам. Амин.

ТИЯ ОТ ALL.BG ГИ ПРОКЛЕХ ЗА 143МЛН ГОДИНИ ДА СА ЕДНОЛЮКЛЕТЪЧНИ гледайте вие да не ги достигнете

Обаче, дай да си траем, че...ще втасаме за следващите има няма 200 млн. години...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Обаче, дай да си траем, че...ще втасаме за следващите има няма 200 млн. години...

Що бе...Знаеш ли колко е готин живота на едноклетъчните...Не мислят за нищо и по цял ден се шматкат напред-назад... Публикувано изображение

zmeYpc току що е отговорил в тема "Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3", за която си абониран.

----------------------------------------------------------------------

ЦИТАТ(vanko3_bg @ 17.07.2008г. в 11:04ч.) ... от няколко версии насам/в момента с 4.0.0.150/ а и от както минах на Виста забелязвам, че като някой ми пише на български, на мен ми излизат маймунки...

-----------------------------

Каква klawiaturna подреба ползвате във Vista?

Гледай сега ква е работата. не са демони а ангели. Гаранцията е на Бог

Ако идеш на http://forum.all.bg/ религия сатанизъм (позната съм там като king David ще видиш колко са ме приели "сатанистите"

но те не са сатанисти колкото и да им говориш че има Дявол те не вярват

Не членувам в никаква човешка организация, просто защото не ме приемат

Учението ми доказва че Дяволът е Йехова, аз и Исус Христос сме негови синове

В този смисъл трябваше да бъда приет от християни, сатанисти и евреи

но навсякъде ми казват че съм луд. Все пак някои от евреите в Израел ме приеха по радушно отколкото сатанистите и магьосниците в България

Учението беше за да привлече сатанистите да се променят защото ако човек върши грях и лоши скверни неща той няма да се издигне нагоре ами ще падне надолу

А целта на Дявола е "да се възкачи над божиите звезди" , "да седне в събранието на боговете". Обаче за възвишените си идеи той е изпратен в ада. Но както си разбрала от предишните ми постинги той и слугите му решават кой къде ще се роди по този начин служи на Господаря на Вселената

Това е от нашия Бог - nvknvk. Честно да ви кажа тоя човек ме плаши...

ЦИТАТ(deliverme @ 9.05.2008г. в 22:52ч.) * Търся една песен, но не и знам името - 3 част Следва... lilxondri: Знаеш ли поне певеца на тази песен.ако не немога да ти помогна

Редактирано от jeiny (преглед на промените)

lilxondri: Знаеш ли поне певеца на тази песен.ако не немога да ти помогна

Може да знае името на песента, а не певеца.

Евала за тоя бисер :yanim:

Редактирано от needsleep (преглед на промените)

Сексуален лексикон

40. С кой от форума бихте правили секс? Не гледам Формула

:):ass::dancing18:

аз предпо4итам Софииските Т Маркет евтино прясно културно обслужване .... :friends1:

Интернет-доставчик за Света Троица?

Ама, Висшите сили и такива екстри ли имали ;) (Ех, тоя правопис...)

Ама, Висшите сили и такива екстри ли имали ;) (Ех, тоя правопис...)

Мда,Господ трябва да има достъп до чедата си

Проблема е че когато свалих windwsa който имам трябва да се направи boot cd

записах с неро буут сд но то тръгва само с деймънт туулс

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Интересно:Уж го има а го сваля.

Финките ми не мътят!

Имам 2 финки едното мъжко другото женско! Женското вече 3 пути снася а не мъти и яйцата умират! Как да го накарам да мъти?

А мога ли са си клокна моята карта? Тя е Asus nVidia GeForce 6500 с MSI-E слот. Ако може мн бих се радвал някой да обясни как точно става това, щото изчетох доста теми и коментари но мн ясно не ми стана.

Аз пък нямам MSI-E slot...Само ASUS си имам :)

1 братовчедка работи в USA и ми прати 1 телефонче NOKIA обаче неможеше да се зарежда батерията и там питала и са и казали че напреженеито е различно и трябва някакво допълнително устройство и си и върнах телефончето.Та някой ако ще го взима това да се доуточни с compleo

Баси, следващия път го дай на мен...

Spamer you will die (your theme will be locked)

Пример за отлично владеене на английски език.

Значи имам следния проблем ... когато се опитам да гледам филм със собтитри на кирилица или изобщо нещо в целия windows ми го показва като ироглифи ... как мога да го оправя :huh::huh::nono:

на тоя явно целия уиндоус му е със сОбтитри

Здравейте!

Ако на някой му се намират най новите дривери за ATI RADEON 9250 128МВ да каже?

Целта ми е да си вдигна ФПС-то в ЦС-а, но неще всичко опитах и само това ми остана най новата версия на дримерите ми ATI RADEON 9250 128МВ

Благодаря предварително!

Е тоя сега какво иска "дривери" или "дримери" :question: Жалко, че един първокласник пише по-грамотно. Публикувано изображение

Да бе... Затова с баща ми в сервиза на село видяхме една лада карана 20 години с газ - двигателя на ладата на дупки от газта!! Бензиновия двигател работи само с бензин и нищо друго! Такива газови уредби имат предимства защото е евтино. Но са опасни лятото а и съсипват двигателя!!

Защото бензина е течност и ''смазва'' клапаните като изгори. А газта е газ не е течност и газта се смесва с въздух- няма течност и двигателя заминава! Така казвам че бензина е най-добър!

изобщо цялата тема е огромен бисер...

:):P:huh:

А не това с г азта направо ме разби. algor запали любопитството ми и сега ще надникна в тази тема Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

пич нещо не згрявам кво искаш значи да сцанираме компютъра си да видим дали имаме вируси и по този начин да тестваме антивирусната си ,пич да ти кажа за мене добра антивирусна е тази която не оставя компютъра ти пълен с вируси а относно съмнителни файлове не разбирам какво имаш предвид да намираме файлове които ни съмняват и да ги сканираме ли малко глупаво ми се вижда

:)

Търся някаква програма за PC която да дири интернет и поне 3-10 кб/с да хваща.Не ми трябва интернет , пък и често нямам нет та гледам поне за 1 проверяване на уеб (мейл) да влизам , има ли така и ако има кажете ми я.btw нямам wi-fi

Благодаря ви.

Както се казва - без коментар

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.