Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Какво да кажа....

Kакво ще рече препинателен знак? Публикувано изображение

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

хора изках да си зимам н73 ама м уиказаха 4е никаде го няма долкото знам той свири силно ама ми казаха вече не работили с него. Кажете друг по нов тел до 450 лева да свири силно. и да има яка камера :P;)Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

то цялата тема е за тук - не само първия пост Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

кажете ми каф тел да си зема плсс

хора изках да си зимам н73 ама м уиказаха 4е никаде го няма долкото знам той свири силно ама ми казаха вече не работили с него. Кажете друг по нов тел до 450 лева да свири силно. и да има яка камера

даже не е смешно, а жалко..... това творение.............

Да, наистина правилно определи, че звездите понякога 'благоприятстват' към неблаготворна дейност. wink.gif Как може човек да тушира това?.. -на помощ идват Духовните учения от аватарите на Господа, тъй като те са над Астралното поле на циклите... cool.gif

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=98446

Последни "скрийншот" е жесток. Публикувано изображение

Ами предложи вариант как се снима BSOD ??

Въобще не е бисер, в интерес на истината, ами потребител, който знае как да пита (поне)

Успех Публикувано изображение

P.S. 1394 не е никакъв плюс в скоростта , ако usb-to e 2.0(480mbit(60mb\sek), харда трябва да е бърз.

Ако беше от стара загора аз съм тфоя човек ...Тази зима ще си махам старите 2 платки 256 MB SDRAM можех да ти ги продам на ефтинка цена направо яд ме фана ти казвам Публикувано изображение

В повечето случаи си сгрешил. Захранването ти вкарва въздух навътре, всичко друго вътре (процесора и видео картата) духа навън от себеси и вентилатора на кутията трябва да вади топлия въздух навън.

Затова по-големите кутии имат две места за вентилатори едно долу отпред и едно горе отзад. Това долу отпред може да вкарва студен въздух а това отзад горе го вади (топъл). А ти сега духаш обратно топлия въздух в процесора и CD-Rom-а си.

Не знам какво да напиша, просто без думи.

Това е профила на thedemonhunter.

Чете се от долу-нагоре Публикувано изображение

Е това си е бисер Публикувано изображение

Нямам навик да се заглеждам чак толкова в профилите...

Междувпрочем с грозницата се справих успешно, сега се съобразява с мен. Няма да кажа как се справих,не си издавам тайните. Както каза Туксъм аз съм анакондичка донякъде.Сега ми предстои да се справя с русокоска, но с ваша помощ. Тя е по-особен случай. Мъжът и сменя кола след кола,а тя е все недоволна.

док, днес просто надмина себе си Публикувано изображение

Ами какво да правим тези, които нямаме сексуален живот, имаме дългове (за да си купуваме "Виагра" ), пием (за да удавим мъката, че не е станал), бедни сме (защото сме потънали в дългове), не ядем шоколад (защото няма с какво да си купим), не ходим на църква (защото попът ни е изгонил и анатемосал) , и не сме вегетарианци (ядем каквото ни падне) ?

Какво да правим ние ? Публикувано изображение

Публикувано изображение

А аз като бях малка гледах в началото на 80-те един много интересен филм с извънземни.За съжаление не помня името му.Сега ще го преразкажа на бързо.Ако някой се сети да каже как се казва филмът.Деиствието се развива така.Един мъж го отвличат с летяща чиния.Минават години.Летящата чиния пак пристига.В една гора има път.Мъж и жена карат с колата си.Изведнъж бутат нещо странно на пътя.Оказва се извънземно което ги убива.След това то отива в някаква вила в тази гора.И напада някаква руса жена.Като слага нещо като хубот на устата и.Когато тя се събужда.Вижда умрялото извънземно.Изведнъж и става лошо.И коремът е почва да расте.Ражда същия мъж който изчезва преди години.Естествено тя умира.Защото той се ражда не като малко бебе.А като такъв в момента на изчезването си.Той се връща при семеиството си.Има жена и син.И казва че нищо не помни къде е бил толкова години.Жена му вече си има и друг мъж.Когато той остава на саме с сина си.Му прави нещо странно по рамото.И детето придобива зловещи способности.Почва да избива.Примерно съседката я заколва с летящ пумпал.Превръща черна котка в черна пантера.И тя изяжда един.Една кукла я превръща в убиец.Баща му спи отново с майка му.И когато тя се усеща че нещо не е наред.Отива на същата поляна и вижда как мъжът и синът и вече започват да се изменят като чакат чинията да ги вземе.Когато се прибира.След като те излетяха.И се пръсва коремът защото ражда извънземно.Ако някой знае как му е името.Или къде го има.Го моля да сподели в тази тема. :)

Здравейте явно тоя филм дето ся ще ви попитам за името си спомням доста факти от него тейче мога да ви улесня малко. Тей в филма се разправя за група пътници качили се на 1 самолет и тръгват да летят към някаде но повреме на полете се оказва някаква авария и самолете се тресе през това време сами самолет минава през някакв портал и след като излиза от него те се връщат на същото място самоче без нето един човек също така от самолета остават хората които са били заспали всички будни хора изчезват така като те решат да кацнат на летище и виждат че няма жив човек изведнъж прииждат някви същества изпод земята.... и само това мога да ви кажа което се сещам ако се сещате името моляви пишете ! Публикувано изображение

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

въпрос номер 1:

Средно колко време трябва да продължи половият акт, така че половинката (при мен се пада Тя) да остане доволна?

въпрос номер 2:

Какво бихте направили вие, колеги, ако свършите преди нея, а тя все още е разгорещена като наденичка в тиган на котлона?

по въпрос 1 - 1 час и 18 секунди ( половин час да се молиш на нея да ти пусне, половин час - да се молиш на твоя инструмент- да ти стане, и 18 секунди - продължителност на акта след това) -лично аз ставам все по-бърз и от тези 18 секунди, ама за това трябват тренировки

по въпрос 2 - нищо не трябва да правиш - обръщаш се на другата страна и заспиваш - тя да си се оправя както си знае -няма да я мислиш и нея я ;)

док ruleeeeeeez ;)

Значи имам следния проблем - след няколкоо дена имаме хелолийн парти и ми трябва оригинален костюм. (Пускам тум темата, за да не се приема като спам или флууд, а и защото не знам къде другаде да я пусна Публикувано изображение ). Значи приемам идеи всякакви, защото до сега съм се спрял само на Фреди Крюгър (Кошмари на улица Елм) и Джейсън (Петък 13-ти), като ако не получа отговор ще се спра на втория вариант, поради факта че по лесно ще намеря хокейна маска, отколкото обгореното лице на Фреди. А също освен идеите за костюм по-големият кахър е от къде да го купя, така че главно се насочете към този жизнено важен въпрос, а именно "Где аджеба се продават тези "Шитс"".

Благодаря предварително :ph34r:

Значи тури си значи едно локи-токи в джоба, изпий значи едно шише Джони Локър, и си готов за хелолийн значи.

Значи тури си значи едно локи-токи в джоба, изпий значи едно шише Джони Локър, и си готов за хелолийн значи.

хахахахаах , е това е страшен бисер Публикувано изображение Имитираш го пИрфектно Публикувано изображение

...

Въпро сът ми е как да направя п2п връзка на леб сайт (бъдещ тракер.)

Може и да греша, но това не е ли някаква програма?

Правописът запазен

интересно ми е на тоя леб сайт приемат ли купони и дали правят гевреци и други тестени изделия... :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.