Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

:P

Пожелах си тайно аз веднъж

от дете да стана силен мъж,

грешка величайша направих

и адски трудно я поправих...

Нищо, че нявга ти сгрешил си,

важното е, че няма стрес,

"проблема" стар разрешил си

и отново ти дете си днес :)

;):lol6: Стихчетата са хубави, не ме разбирайте погрешно, просто се смея на иронията в цялата история.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ха ха, стиховете са точно на место ;) Само че на човек му трябва квалифицирана медицинска помощ... ако не и диспансеризиране :)

тинаправомеразбистозиправописнаучилищеходиллиси

не знам на майтап ли го е писал !!!

ти направо ме разби с този правопис на училище ходил ли си Публикувано изображение

Разгадах гооооооо... Публикувано изображение

П.П Междудругото е на майтап, но човекът хич не е прав. Явно адресанта има проблем със сменянето на езика и просто вместо "ю" пише "у".

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Истинските_професионалисти_не_използват_шпация_!!!

Изтрепа рибата Публикувано изображение 10Х

Доста по-постен от блестящия бисер:

Dareto

5. Кои са най-забавни? - Скоприон и Овен

12. Кои не понасяте? И защо? - Овните, защото се смятат за компетентни по всички въпроси!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1242673

:)

Извод: Дарето не понася да се забавлява. ;):) Аз такава Везна(за каквато се представя) още не съм срещал?... Публикувано изображение

Редактирано от .... (преглед на промените)

Обаче първосигналносистемничеството© си остава първосигналносистемничество© - квото и да го праиш... :P

Само да не почнат китайците да клонират деца, че тогава лошо ни се пише. Публикувано изображение Ще ни залеят с евтини ментета.

Това е положителен бисер, но не можах да се сдържа, взет от темата-3 клонирани деца живеят в ЕвропА.

Кой друг, ако не нашият СуперМен

Станах рязко, метнах си мантията на гърба, и с бодра крачка излязох оттам, навреме, като мъж, достойно, като неразбран победител.Тя тичаше след мен и плачеше.Сърцето ми се късаше, задъхах се, но знаех-обърна ли се-ще се отнася по-нататък с мен, като с евнух.Над 140 позвънявания и затваряния от нейна страна имаше, ве

днага след това.Не изключих никой от трите телефона, чиито номера тя знаеше, защото очаквах подходящия, извинителен SMS.

как можа?!?!? Тъкмо го бях забравила............ Публикувано изображение

@Censored: Не, това е историята Му :) @emmi: Съжалявам за страничните ефекти (киселини, стомашни разстройства и т.н.) Не можах да се сдържа, плаща Му направо ме заслепи....

@Censored: Не, това е историята Му :)

@emmi: Съжалявам за страничните ефекти (киселини, стомашни разстройства и т.н.) Не можах да се сдържа, плаща Му направо ме заслепи....

ще ти подаря заваръчни очила - може да помогнат Публикувано изображение

@Censored: Не, това е историята Му :)

@emmi: Съжалявам за страничните ефекти (киселини, стомашни разстройства и т.н.) Не можах да се сдържа, плаща Му направо ме заслепи....

Страшен плащ, то, да не е да имаш едни голи дънки само (правя се, че не съм забелязал неоснователни ви заяждания, отново няма нищо бисерско в това да си излезеш мъжки, и с чест.Ако цитиращите ме не са мъже, или истински мъже...тогава ги разбирам истински). Ти, вземи повече мрежови бисери да търсиш, че сълзите ми от смях излязоха, с оня учител по информатика.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Тая тема се е разводнила, заради няк'ви мухъли. Тия работи, които поствате не са никакви бисери, щото с нищо не блестят, малко намирисват обаче Публикувано изображение. Или може би някой е спрял да поема течности и лайното му е станало на камък барабар с чувството за хумор. Поне му хванете смисъла малко...

Да, тя има гърди, но не са цици. Просто са й малки. И сега тук някой юнак ще се провикне "Супер, за к'во са ти големи?". Ами за какво ли, как ще ги мачкаш, а за турска да не говорим...

No comment :rolleyes:

Само някой да даде дефиниция за "цици", та и аз да се науча да ги различавам от гърди :idea:

Цици, тоест, не може да изцица нищо от тях, щото са малки.Тапире, гърди имаш и ти, но, да те питам, цици ли са, или има нещо криминално ;) (Забив с парния чук)

ако детенцето се напишка майка му съдили го само му показва гърнето

не си грешен ако не знаеш дори и да знаеш без да си опитал

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Цици, тоест, не може да изцица нищо от тях, щото са малки.Тапире, гърди имаш и ти, но, да те питам, цици ли са, или има нещо криминално :wub: (Забив с парния чук)

Ако не забеляза, темата е за жени. Но явно при теб има нещо криминално... да не си имал проблем с .......... За това психолозите си имат термин, но по-добре се загърни с плаща и изчезни в тъмнината.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

No comment :)

Само някой да даде дефиниция за "цици", та и аз да се науча да ги различавам от гърди ;)

Земното кълбо е широко, цици колкото искаш. На Агустина предполагам знаеш какво й представлява предницата, това ако са цици, то тогава ще ти дам да ме издоиш. Верно, че аз имам гърди, ама моите са по-големи от нейните, че и по-космати. Виждаш ли, глупавите ти разбирания за цици ме докараха до там да си сравнявам предницата с жена. На предница, на която се подават само зърна аз казвам "плоска". Тия зърна съответно стават копчета за игра, но не цици за игра. Справка. Разбира се, това не й пречи да е секси, но с друго, както на теб не ти пречи да изпъкваш с някакви умения, но не и с чувство за хумор. Fixt00l схвана идеята, ама ти нещо не се поддаваш, твоя воля. Все пак може да се започне от някъде, жалко, че не провеждам кражоци по обучение. При достатъчно самоинициатива можеш да започнеш от тук.

И още нещо. Нямам нищо към теб, но трябва да отбележа, че темата прогресивно затъпява и ти имаш вина за това с криворазбраните "бисери", с които я наливаш.

Подкрепям изцяло RefreshMe, не е нужен коментар, те, фактите, сами говорят за себе си.Ако съм разбрал правилно, RefreshMe говори за това, почти 1:1 с по-бившата ми приятелка, а това трябва да е нейната пряка конкуренция, Тапир, и другият основен претендент-гАзис

P.S Ей, мъже не допускам до леглото си, освен с ЦИЦИ Публикувано изображениеПубликувано изображение

No comment :rolleyes:

Само някой да даде дефиниция за "цици", та и аз да се науча да ги различавам от гърди :)

Topper - дефиницията за "цици" е "млечни жлези" . Като "Гърди" се наричат цялата пекторална мускулатура.

На латински - гръд -pectus, гръден - pectoralis . Цица, млечна жлеза, виме - mama

Имам чувството, че си решил да се заяждаш из темите за глупосоти, а ?!

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Браво, много сте умни :wors:

Като се изцепи някоя дружка супер глупостта - има гърди и няма цици, ще се счупите да замазвате.

Не броя фикс, той е с толкова комплекси горкия, че вече не знае дали себе си или друг да защитава.

Даже и модератор се намеси, но това не променя факта, човека дори си призна - мъже с цици в леглото му.... патологично.

Айде док, дай на латински епикризата :lol6:

Подкрепям изцяло RefreshMe, не е нужен коментар, те, фактите, сами говорят за себе си.Ако съм разбрал правилно, RefreshMe говори за това, почти 1:1 с по-бившата ми приятелка, а това трябва да е нейната пряка конкуренция, Тапир, и другият основен претендент-гАзис

P.S Ей, мъже не допускам до леглото си, освен с ЦИЦИ Публикувано изображениеПубликувано изображение

Явно тапир ти хареса, някак си ти приляга - особено като ти видяхме четвъртитата физиономия :lol6:

След малко ще си разкриеш и ориентация, освен психологическите проблеми, видими за всички ;)

И още нещо. Нямам нищо към теб, но трябва да отбележа, че темата прогресивно затъпява и ти имаш вина за това с криворазбраните "бисери", с които я наливаш.

Изглежда само Фикстъп те разбира, тук другите потребители са на друго мнение. Едипов комплекс, отново ?

Уважаеми съфорумци, моля спазвайте добрия тон, не се обиждайте един друг и се ограничавайте до темата на дискусията. Не ме принуждавайте да ограничавам достъпа ви до форума за известно време!!!
П.П. Всички постове извън темата ще заминават в кошчето!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.