Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Сагата продължава:

хм ламерски..иска ми се ..ами по точно оказа се че не е рутер, а АП ,иска ми се да имам нет и на двата комп-а ,не на единия или другия,единия е вързан към нета,как да вържа другия, по точно как да свържа лаптопа безжично с нета -с моя безжичен нет.и да добавя хващам мрежа с лаптопа но е адски слаба..

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

Темата е : GSM, GPS, PDA, Фиксирани телефони

Здражеите мн ме кефи тоя форум има много полезни не6та!А някои мойе ли да ми кайе 6то немога да сжаля ни6то като го сжаля ми го изкарва 38к или некжи подобни и ни6то не става? sad.gif sad.gif моля кайета как стажа много 6те сам жи благодарен wink.gif

Темата е : GSM, GPS, PDA, Фиксирани телефони

Публикувано изображение Тъкмо го засякох, а и заглавието кърти :)

Ето го и У.Ра

Той е Баси и Сладура

Здрасти, как си У.Ра

Я се фани за кобура

Не можах да се сдържа... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Става въпрос какво да се направи, когато се появи съветника на Windows за търсене на драйвери за ново устройство.

като ти се появи това ми даи ръчно папката

в която си разархивирал драйвера от втория пост

ако незнаеш как някой по-напреднал да ти го направи

Как да ти я дам ръчно?

Не можах да се сдържа... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Петльо, много си прав :cheers: Тя на ЛС се напука да ме разпитва за него с цел да измъкне информация, ще се женят явно... Публикувано изображение

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Петльо, много си прав :rolleyes: Тя на ЛС се напука даме разпитва за него с цел да измъкне информация, ще се женят явно... Публикувано изображение

Не си спомням такова нещо! :down::nono::yanim:

Понякой път компютъра забива за 10-15 секунди със странен звук от рода на "тррррр" а понякой път продължително и трябва да дам рестарт откакво може да е това ? изчистих прахта от вътре няма вируси.

Ами ако някой коварен вирус се е закрепил отвън ?

Момко по изказванията ти си личи, че хам хабер си нямаш, казваш на най-добрата карта в класа е слабичка беги се скрий ставаш ми много смешен

Става въпрос за HD3470 :huh:

Линк може ли? Че така не става ясно кой е смешният.

Ако не знаете, ето един човек, който може да ви убеди защо Йерусалим и Витлеем са "близо един до друг" :

Нещо повече - пророчествата имат това свойство, че предсказаните в тях събития рядко се случват във времето и на мястото указани от същите тези пророчества. Витлеем е близо до Ерусалим /е поне според тогавашните представи за разстояние, в смисъл, че тогавашните хора са се справяли с ходенето пеш далеч по-добре от нас днес/. Прочее самите пророци /дори и в Стария завет, а още повече - в Откровението/ са използвали имената на градове и държави като символи. Например под "Вавилон" те са разбирали не само града Вавилон, но и цялата Вавилонска империя, а също така и всичко свързано с греха. По същия начин и в същия смисъл са използвали и "Египет". Следователно по силата на фактите трябва да приемем, че Алма е използвал "Ерусалим" като символ на онази географска област, която по-късно Римската администрация ще нарече "Палестина".

Публикувано изображение

p.s.Деца - използвайте новопридобите си знания в часовете по география в училище Публикувано изображение

p.p.sи ако някой ви пита - кой твърди това :

Ваш:

House M.D. /Доктор Хаус/

:blink:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Аз пък съм съгласна с изразеното от колегата ти мнение. Още от древността се знае, че Одесос е пристанище на Шумен. Защо мислиш е така. Ей ги на на картата, били са на един хвърлей място. А сега, даже с влак ми се струва далеко. Добре, че има магистрала, че иначе не бих отишла там.

Извинявайте, ако вече има такава тема, но не издържам вече! Кажете моля ви, къде да се оплача от компютърен тормоз и следене! Вече една година продължава този ад и не издържам! Към кого да се обърна, защото имам съвсем малко данни за лицето, което ме тормози - само име и фамилия плюс снимка.Искам да спра този тормоз! Човека, който ме тормози е едно момиче, много ревниво, направо откачено, бих казала. Близките и са в неведение какво ми причинява, а трябва да знаят. А на мен ми омръзна от следенето и. Освен това тя работи в компютърна фирма и понеже е хакер, може да навреди на фирмата. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Изключвам си осемте телефона начаса...

Слушай какво, съвсем сериозно говоря! Ако си я виддял - кажи, ако не, спри да се лигавиш!

Влиза във форума в който пиша, преди време ми прати троянски кон, а сега ми е вмъкнала програмата remote admin и ми контролира компютъра. Яд я е, че имам чувства към съпруга и, а вероятно и той към мен, иначе не би била толкова гадна............Зад гърба му го подигра че бил кръгла нула с компютрите и всъщност тя го била научила да работи с компютър. А мен ме обижда и ме подигра че съм анорексичка, дислексичка, че съм оперирана. Следи ми компютъра непрекъснато и вече не издържам.

Линк може ли? Че така не става ясно кой е смешният.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...75&start=75

Накратко: Видимия твърди, че HD3470 е най-добрата.

Накрая на цитата има червена стрелка, която отвежда до мнението Публикувано изображение .

П.П. Момичето, което го следят... Чудя се, да плача или да се смея Публикувано изображение

Редактирано от P700 (преглед на промените)

Изключвам си осемте телефона начаса...

Публикувано изображениеПубликувано изображение:huh::ph34r:

Публикувано изображениеПубликувано изображение:sobbing:;)

Важното е, че деветия номер го имат само отбрани манекенки ;) ...за нас простосмъртните остава форума Публикувано изображение

Има ли такава дума ? Аз не съм я чувал, а вие ?

(лично на мен подвласничките и повече ми харесаха)

И нейните подвластнички

Я дай да я видим подвластничката!

:P Темата е уникална - много ви благодаря за нея!След дългия работен ден е страхотно да се посмее човек!

Публикувано изображение

Евала, прекрасно им го каза, на не-човеците...Ми, да си напишат жалба срещу дядо Господ, на тях им дай да ти изневеряват всеки ден, да харчат пачките ти, а ти да си достатъчно тъп да й позволиш да ти играе казачок на глава, на неква цървулана...Дай да ни скопят и да ни сложат кучешки каишки :angry: Имунната система, хормоните...то си е вродено, ама, нали те са по-големи туркини от ходжата, срещу Природата акъл да дават, дето и го нямат, с ирационалния си характер...До ден-днешен не съм видял млада жена в БГ, която да има поне малко ум в главата, и да не смята, че заради миризливото си черво е богоизбрана, и която НАИСТИНА да не гледа парите...Която да не съди от глава до пети, с втренчен поглед, да не те подлага на кръстосан разпит, а нищичко да не казва за себе си...Не виждат гредата в своите очи-нас съдят...А такава, интелигентна, с 2 въпроса ще й покажа колко е жалка и нищожна.После, защо гъркините, чеченките, и редица други чужденки странят от българките, наричайки ги простачки и курви...На 100,01% съм съгласен с тях, от личен опит.

+ едно сладко, малко мармотче, за аксесоар, за домашен любимец Публикувано изображение

:P

Браво! Много добре им го каза. Направо ги затапи! Браво!!!

:clap:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

циците са много важна част, е важно е и газа да не е като на 6ти полк тапана

No comment Публикувано изображение

Евала му на Тапира, кратко, и ясно, както винаги.В допълнение на думите му ще кажа, че всичките се правят на светици, сякаш мъж и комплимент не са виждали.Аз пък, например, като изключително добър на тема взаимоотношения между зодиите, без да съм астролог или нещо от сорта, винаги отварям тая тема, още на втората среща.И им казвам за минусите си по красив начин, сякаш са плюсовете." Чистокръвният Козирог е...(следват куп отрицателни качества), усмивката му е неповторима, защото е много рядка, той КОМПЛИМЕНТИ И ЛАСКАВИ ДУМИ не казва, за него това е ближене на задници, той говори само истината".След това им казвам, че не е било комплимент, а самата истина.А женската природа е изключително лесна за разгадаване, даже е елементарна.Една жена иска само две неща, от които ще ви кажа едното-сигурност/стабилност.За *************** като българките, това са именно парите, як секс(поздрави за шампиона), луксозен дом...Абе, все материални неща.Онези, които твърдят веднага, че това не е вярно, просто никой качествен мъж не ги е поглеждал, вероятно има защо.Потресен останах, когато невероятни момиченца, ангелчета, си показаха рогата, десетки пъти, но това е друга тема.

Хайде да минем без обидните ти обобщаващи определения... Да казваш,че всички българки са еди какви си,е най-малкото глупаво. Ще трия директно всеки следващ пост с обиди.

Оооооооххххххххххх!!! Мъка, мъкааа!!!

Аз изобщо не ги наричам мацки, пу***, и други такива, както болшинството хора, особено във Варна, едно от нещата, които най-мразя в града си, е селянията, и паплачта от близките села.Иначе, ако не бях толкова горд, отивам, хвърлям й една-две стотачки, да се радва там, и никакви клоунски театри няма да й играя, за да си разтворела краката...А ако една млада жена е истинска дама, което в БГ не може никак да стане, там вече прекрасно си знам как да им говоря.Петльо, когато видиш малко бял свят, поживееш зад граница, и имаш 1/20 от моя опит, тогаз лалай, може би аз съм опрял пищова на много чужденки от различни държави, да имат същото мнение като моето ;)Публикувано изображение

Добре, че има излишни стотачки, които да им хвърля, иначе изобщо нямаше да му връзват. :P

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.