Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Браво за тъпата тема! :) Винаги си ме радвал с мозъка, който струи от теб. Точно такива деца като теб ме подтикват да гледам дискавъри с надеждата да разбера, как аз на 7 годинки не съм бил толкова кух колкото ти на 13. Евала ти правя! :P За модератор не се надявай. ;]

Това е най-пазарната оценка, която съм виждал в последните години. Публикувано изображение

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

С лаптоп ASUS X50GL съм и искам да раэбера откъде мога да си пусна фонетичния еэик :shock11:

Ей, какви езици имало, трябва да взема да се пообразовам

оооо първа любов тва беше много интерестно.... и много болезнено... 2 години и половина враска и на края онази сачма реши да става кадровачка... епа кво стана с жените в армията.... е...ги на воля.... обаче пак си е нешто прекрастно ...апак сега ми е много по добре сгоден сам живея си живота и това е ...момчета 1 савет не се оставяите на момичетата дава правят на шматки и недеите им играите много по свирката че идва момент когато ви се качват на главата.. и правят квото си искат.... живеите си живота с сички ку...и това е .... МЕН ФореВар !!!!

хаха на които му отарва да зима ... ас несмалям цени така че... които иска се смеи които иска не... :Д

:)

edit:целия форум вече е в негови бисери...

Редактирано от visentii (преглед на промените)

този басс... е пален ташак... ас бачкам в магазин за авто узвочение и знам за кво става реч....които нема мн пари му се предлага това... леино които има пари му се предлага магнат...паинер.Уб бластер.и от време на време хертз...това са марките които се продават по пазара и не са много скапи...разбира се ако знаеш каде да ги тарсиш.. а помеждо друго забравих да кажа че тови тундар е с хартиена кутия... за сажаление има вид ни свири дарвено...и няма никво качество

256 грешки в секунда,е тоя нема стигане...

Сигурно е прекарал прекалено много време да се образова в сферата на Узвочителните системи,и не е имал време да се научи как да не прави по 3 грешки във всяка дума.

... и така около 1 минута завърта спира и накрая ми пише power celebration нещо гакова беше! ...

И аз искам да празнувам захранването :sobbing:

Може да му празнува и помен :huh:

256 грешки в секунда,е тоя нема стигане...

Сигурно е прекарал прекалено много време да се образова в сферата на Узвочителните системи,и не е имал време да се научи как да не прави по 3 грешки във всяка дума.

Аз взех да мисля, че някои от тях нарочно са допуснати...

Бива бива, ама чак пък на всяка дума да сбъркаш - това вече е уникално :help:

Темата е "Търса готин мъжки парфюм".

Но си напръсках във колата едно меченце дето виси на огледалото с него и сега колата мириши ли мириши яко :speak:)

Понякога ми е жал за цялата тази неграмотност, а понякога просто се усмихвам...

Здравейте... имам проблем с една игра,то всъщтност не е проблем а нещо което много ме дразни.

Купиx си оригинала на Harry Potter and the order of the phoenix обаче от Испания,а играта ми я дадоха с бразилски испански и някав друг "смотан" език.Някой може ли да ми каже дали има начин да си я направя на английски :)Публикувано изображение:) Щото дори и на испански неможе пък сега пише нещо от сорта на "Leeme error" Публикувано изображение

Леле колко изоставам... все съм си мислел че в Бразилия говорят португалски

П.П. трябва да се замисля за самообразоването си, тази седмица за втори път попадам на непознат език

Без коментар

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Оооо ми то секса е нещо как да ти го обесна...ми на принципа на буксата е проаш 1/2 пати доде влезе и нататек е готово само че не треа се забраа се рага постоянно ти като гледам си момиче значи да ти го рагат постоянно.Свана ли?

Публикувано изображение

П.П.Само да не питаш каде се рага щот ше ме истормозиш с тоа вапрос! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

здравей вчера инсталирах линдолса на компутърът ми и като се опитъх да вляза в интернет ме попита за някакви настороики http://img41.imageshack.us/i/89473427.png/ аз имам 3 компютъра към 1 нет направих сичко с първа стъпка сега ми се отвори онлаин сервиз кое да цъкна кънект то мор интернет сервиз провидерс или МСН.Компутърът на които преинсталирах уиндолса е свързан чрез слич към интернет.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ей, изпревари ме - този пич освен лиднолс има доста "попадения"

Човече и аз търся тая реклама никъде я няма!Вие нещо да сте намерили за рекламата на шоколадовото десертче Баунти!Пишете трябва ми много!Благодарително Благодаря!

Мерсително мерси за вниманието Публикувано изображение

Здравейте.Aз съм multikom4o.Сега ще Ви информирам с новини всеки ден.От света на компютрите и технологиите.

ПРОБЛЕМ:Трябва да имам поне 10 глаза за да знам,че съм одобряван от членовете на форума и от читателите му.

ТЕМИ ЗА СЕДМИЦАТА:

1юли:41 неща,които правят Windows 7 полезен.

2юли:Великденските яйца на най-известните програми.

3юли:От света на новите Intel Core.

4юли:50 безплатни програми.(От интернет и са наистина качествени)

Благодаря ВИ!

Аз мисля,че можеш да записваш само DVD дискове,защото Device Type: DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM

Койе имехлът за България на гугъл?

Искам да им пратя един гневен отзив по случай смотаният им браузер

Заглавието на темата е "Какво е това семеен вампиризъм-чували ли сте?"

И пояснението:

Темата може би е за раздел "Религия, мистика и езотерика" , но понеже е налудничава ,искам да бъде в този раздел, ако може. И дали съществува или не?

Кацаш с малкият хеликоптер на четирите отбелязани места за да поставиш бомбите и това е. Зора е че трудно се управлява, помещенията са сравнително тесни и идват работници с чукове да ломят, ако се забавиш. Вкарваш малко 'uber skillz' и го минаваш Публикувано изображениеАко не - JPS (just play Sims) :)

Хахах

A може ли да попитам какво е uber skillz и JPS (just play Sims) и как да ги вкарам? Благодаря предварително

И продължението xD

И продължението xD

Тая булка много мощно се изряза, чак не мога да повярвам Публикувано изображение Иначе аз мислех че е момче и затова тръгнах да и вкарвам образование. Така поне по-бива, дано само да наблегне на частта със Симс'а О.0 ..

JPS (just play Sims) ще рече да си играеш СИМС, а uber skillz - да си оправиш уменията с хеликоптера - научи се да го управляваш и ще минеш мисията по-лесно.

Ще стане даскал от тебе, аз ти казвам ..

-Къде сте работили преди това?

- Кариерата си започнах в "Джентълмен туризъм" ООД, където се задържах едва няколко месеца, понеже получих примамливо предложение от "Аце и Маце" - ООД и там работих цели 2 години, след което се прехвърлих във фирмата партьор "С.Е.К.С." ЕООД, но работата беше ужасно изтощителна и се наложи да си огранича трудовата клалификация, като приема работа в "Една българка" ЕООД. Работих там цели 3 години, но с времето започнах да усещам, че работата ми омръзва, а и нали винаги съм се стремял да получавам най-доброто, а пък си имам и достойнство все пак...не можах да откажа предложението на "Горда" ООД и те така....и те така...:)

Прекрасно осмиване на "Бисери от Държавен вестник" :sobbing:, от тая тема е взето.Колко Овенско от страна на модератора само Публикувано изображениеПубликувано изображение

На един друг форум им пусках линк на който се вижда че пише че за 2008г. в Европа е бил лидер Никон. Форума го знаеш, иди си търси линка. Да заложиш на марка с 4% пазарен дял, означава много голям риск да ти се подсмиват мнозинството от притежателите на ДСЛР-ли.

Човешко е всеки който си е купил някаква "играчка" да иска да се самоуспокоява по някакъв начин че не е сбъркал при избора си. Човек сам започва да се самоубеждава че точно купената марка е най-най-по-така. Това е капан който сами си го копаеме и скачаме с двата крака после в него. Когато купувах първата ми съпонерка Канон, моделите на никон бяха по-евтини но нямаха пълни ръчни настройки. Няколко години по-късно като ми се наложи да купувам втора съпонерка, въобще не му мислих, купих пак Канон защото, имах и видеокамера Канон и принтер канон и се чувствах спокоен да заложа пак на тази по-скъпа марка.

За ДСЛР-ла обаче разликата в цената миналата година между най-евтиния Канон и Никон беше 550 към 300 евро. И се престраших и купих Никона за 300 евро само защото беше доста по-евтин. И после какво стана? Ами стават разни постепенни открития.

1. Най-евтиният твърд обектив за Никон е по-добре направен от Канонския най-евтин 50мм.

2. Откривам че никонския софтуер е най-добрият за обработка на снимки запазвайки ги да си останат за винаги в RAW.

3. Чета ревю за 50мм Ф1.4 с вграден мотор и в скоби написал автора че е много по-добре направен от канонския подобен.

4. После пък 24 мп фулфрейма на Никон бил по-удобен за работа от еквивалетния Канон.

И като прибавиш и критиките по форумите че автофокуса на Каноните бил по-лош от на Никоните и започва самоубеждаването че последният ми избор по-случайност се е бил оказал правилен.

Хайде всички на Никоните ;) ;) :angel19:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.