Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Здеавейте имам проблем!!! Значи като сам на даскало и имам час по информатика не като сварша не мога изтегля скупе даже ако тарся нещо в гоогле с дума скупе не ми отжаря станицата Публикувано изображение та проблема е че някои даскал настроил АНТИ ВИРУСТНАТА така че да нямам достап до скупе!!! Анти-вирустната е ESET NOD32 ,но има парола коята ест не знам някои мойе ли да ми помогне :yanim:

Трябва да внимава в час по български език ТОЙ :angry: !

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Да може.требва усб то флашката да е бутабилна.доколку не е требва да намерис едно упутване как обикновена флашка да стане бутабилна.

Време е за бисери и от чата на Калдата.

То не знам дали точно бисер, а по-скоро предупреждение май...

stano1234 Икона : хора кажете дали нqкои от вас се сблъсквал с този проблем ониа ден ми пише нqкаква мацка в аха.бг и ми казва да влqза в неината страница след което получавам е-маил на които имам фактура от 56 лева и трqбвало да ги платq за тва че сам и разгледал страницата

Новия метод на измамниците. Нали се сещате дори и 10 души да се излъжат да платят...

до колкото разбрах няма да има много новости кеча ще продалжи ще дават моите мили саседи (Евала) но ще дават пак такива серияти от 80те като бени хил :( вместо да дават нещо като семеиство симпсан моето име е Ърл малкълм двама маже и половина нещо тия риалити шолотата като точка на кипене прецакването и така нататак все пак се казва бтв КОМЕДИ а не да пускат някви от 70те и 80те :jumping11:

големо шоло

Продавам Ipod 5G 30Gb бял ,изведнъж звука му спря и сега не се чува нищо от слушалките.Друго всичко си работи.Имам и кабел за връзка с ПС и зарядно.Не го продавам на части.

цена 90лв.

Успех :offtopic_s:

Ами да така както го казваш е лесно, ма във нета има 5-6 страници само за едното. Ако тръгна да го чета, първо че ще ми кръвясът очите, второ че ще забравя началото докато стигна до края. Имам принтер, но боята и листата няма да ми стигнат. Пиша кво съм учил миналата година и тва е!!!! :shock11: Все пак балагодаря за отговора. ;)

Като ви свърши тонера за принтера, наливайте една кутия боя и сте готови...

Да не говорим, че е трудно като четеш нещо стигайки до края да си запомнил началото му.

какво пишат хората в блоговете си:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=blog&module=display&section=blog&blogid=1022&showentry=6714

Публикувано изображение Зна4и вклю4вам си компа и клавиатурата ми не работи.....след това сложих другата и само пресветнаха лампи4ките и това е и тя не работи а когато вклю4их клажиатурата на моята приятелка работеше?????? Какво да направя?

Абе -човекът гледа да печели от оборот, не от надценка :lol6: Ако от Microsoft поддържаха такива цени - нямаше да има и пиратство :)

RuRkO, един и същ човек ли сте с ReD_HeArT?

по принцип не просто немога да влизам в интернет и бях влезнал от неговия акаунт

предполагам , че вече ще пиша от акаунта RuRkO

Препоръчайте ми Мр4,която да може да чете видео и текстови файлове,с голям екран над 5.00см,издържлива батерия.Нямам ограничения за цената.

Примерно аз (177см.; 71кг.) преди няколко дена изпих 3 бири и 5-6(не можех да броя след това ;] ) ракии по 25 мл. и се напих доста. Но пъйк имах извинение че свалях една от мацките :)

Хмм пич поласкан сам от услугите ви :) и да кажа :) аз докато науча тия раоти ще удартея и няя иам мерак за сайт иам предвид доло горе хубав сайт не искам да е в топ 10 на яките сайтове колкото да е с що годе хубав дизаин ;)

Kопиране/Отрязване/Поставяне не е достъпно под Mozilla и Firefox.

Тц, тц къв е тоз късмет, нито под Mozilla, нито под Firefox :)

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Искам да свържа с рутер asus RD - N11 стационарният си комп. и лаптопа с интернет. Направих следното искарах кабела на доставчика ми и го вкарах в рутера след това вкарах кабела на рутера в моита лан карта пуснах иснтелационния диск на рутера и до там. Немога нито да направя настроики за стационарният ми комп. нито за лаптопа. Помогнете ми мола Ви.

Тема:

Свързване на РС с БТК ADSL 4-изводен модем

Хи-хииии :) МЪДЕРАТОРЪТ взе да ревнува и да трие постове. Явно не разрешава на Лучия да прави магии с други яйца, освен с неговите ;) А на нас, по-младите ЧЛЕНОВЕ, кой ще ни яде яйцата? :lol6:

Друго си е да си в кухнята на нещата :)

Не знам дали си давате сметка, но 25% CPU отиващо за плазмата се равнява на 1 цяло ядро на моя процесор работещо на 2,4гхз

след работа от 2 дена започна да спира прекасва интернета. упгреиднах му фирмварето. и засега спра да губи вразка. накои щте даде ли савет дали да го сменам или ако работи да го уства.сашто имам проблем сас у торента.данлодва. но отдолу иконката за порта му е чарвена всичнд вав рутера фаирвал му е спан и не мога да си обасна откаде идва проблема

Само искам да питам, понеже лаптопа има 4 ГБ РАМ и може би ХР-то няма да върви на РС с толкова много РАМ памет? Понеже на един приятел който даже има само 3 ГБ рам не му работи ХР-то като хората... В офиса на НР са му казали че ХР-то работи най-добре на компютри със рам от 256 мб до 2 гб.

То цялата тема е за бисерите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.