Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

е не подценявай възможностите на Windows OS - при нея всичко е възможно

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Иде, иде  ;)

Би ли се случило нещо опасно ако се включат два бързовара напр. в една кофа с вода ?Благодаря предварително !

Най-вероятно ще стане късо съеднинение!

Ми... без думи

Виждам, че си се справил с проблемчето, но все пак мен ми стана интерсно, поразмислих малко и ми дойде "генианална" идея, докато зяпах с интерес, твойте прилежно постнати снимчици. Добре я знам тая напаст PPPOE, бил съм много време на тоя протокол (((Тоя дето го е измислил, дано му се вкоченят пръстите на ръцете))) (Аджеба това си е мое мнение) ((Както и да е това не е смисълът ми на проникновеното ми писание)). Уловката се крие в това, че има един пуст, гаден, гнил и мазен LOCAL AREA CONNECTION, който го гледам как си седи ACTIVE, и който ти разваля вкуса на "кашата", която си създал, както в постовете си така и в твоя NETWORK MANAGER (ако ми позволите тъй да се изразя). Не е достатъчно да дадеш DISCONNECT на "напастта" демек PPPOE-то, а да дадеш DISABLE на LAN мрежата, ако имаш пак някакви мрежи там всичките да ги махнеш, защото развалят картинката. Понеже съм напълно сигурен, че тоя "проблем" ще ти цъфне и ще върже си го знай от мен. Знам със сигурност, защото и аз имам такова устройство и никога няма да имам нет, ако ТО и LAN-чето са ACTIVE (защото и двете са ХЕТЕРО и само едната иска да опита вкуса от нета, ако се сещаш какво имам напредвид). Винаги трябва да внимаваш с тези "животни", демек устройства, защото могат да ти направят един елементарен проблем, на който можеш да не намериш решение за 1 сек, а за 2-3-4-5-6 и т.н., което ще бъде наистина жалко. Както и да е. Просто те моля, за да ти се даде по-добра информация следващия път не замешвай 5000 неща в поста си, казваш си проблемчето плюс няколко образцови снимчици и всичко ще е ОК и всеки ще те е разбрал, независимо от капацитета му на "запалване" и независимо дали е на ПРОПАН или МЕТАН. :mad:

Ако на някой нещо, сори, дано ми простите. Такъв си ми е начина на изказване.

Поздрави! REspeCt Yo!!

WTF... Казва да не пише човекът по 5000 неща, а той какво прави?! И каква е тая напаст LAC, и какъв е точно проблемът с point to point протокола, че тъй и не можах да схвана много от написаното?

При зловредния софтуер, Windows OS и някои видове софтуер, всичко е възможно...

Без бъзик така е!

Публикувано изображение

А тия психота с любовните романи съвсем оспамиха с теми от световно значение:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не си прав, нека се радват, нека си дискутират. Ами разни маниаци на Windows, Linux, антивирусни :ph34r:

...

Горните скорости са по кабела, с уаерлеса поне при мен се оказа че скоростта се лимитира от приемника на лаптопа - не повече от мегабайт и малко.

Пожелавам ти успех!

Що ли хората ползват такива сложни думи, когато има български думи като безжичен, ограничава?

Вземи си ресетни рутера, а ако найстина са ти сменили firmwara виж дали на рутера и на компютъра си с едно и съшо IP

Много го обичам номера с еднаквите адреси

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

МНОГО ВИ МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ,ИМАШЕ ЕДНА ПРОГРАМКА КОЯТО СЕ ЗАПИСВАШЕ НА ФЛАШКА ЗАЕДНО С УЙНДОУСА И ТАКА ФЛАШКАТА СТАВА БУТВАЩА

МНГО МИ Е СПЕШНО,ПОМОГНЕТЕ,КАЖЕТЕ КОЯ БЕШЕ ТЯ И ОТ КЪДЕ ДА Я ДРЪПНА? :)

Брех, тоя УЙндоус, не могат да го накарат да... :)

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Заглавие на тема:

Бутване на уйндоус от флашка

Публикувано изображение

:eek:

Очаквам тема "Бензиновите резачки с ръчно запалване в любовните романи"

Само така ,а също какво ще правя във последните часове без комп Публикувано изображение ...

Само така ,а също какво ще правя във последните часове без комп Публикувано изображение ...

Ти убеден ли си че тогава това ще ти е най-големият проблем?

ми да! как иначе ще научим такива, важни за човечеството новини, като "Японец се венча за анимационното си гадже"?

В стил матрицата: Връхлита огромно цунами и главния герой протяга ръка и казва "Спри да си проверя мейла!"

Мисля, че никой не е предпазен от това да каже 'бисер'. Не сме се събрали тук да се надсмиваме, а да се смеем. Мисля, че има голяма разлика в двете неща!

Аз лично нямам нищо против да бъда цитиран в тази тема (не малко простотии съм изръсил из тоя форум - има да изследвате 4000+ поста). Който се чувства обиден от това, че негов цитат присъства тук, моля да се свърже с мен и цитатът ще си замине.

пп. Трябва ли винаги да сме сериозни?

Мило Пиле-жълтурче, толкова си право в разсъждениета си! Аз си мислех същото, но ти си ме изпреварило и вече си го написало. Добре, махни ги тези - обидчивите (апропо, има ли такива?). Но все пак: остави ни повече "бисери", за да се посмеем. Едно време в училище имаше едни "стен-вестници" със заглавие:"Не правете като тях - да не станете за смях".

Е,звучи назидателно, но пък действува възпитателно.

Ако решиш да скриеш някой и друг "бисер" - добре, но не бързай много!

От темата "Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3", постът е на Swq, №737:

преинсталиран е.. преди преинсталацията нямах такъф проблем а тва започна след преинсталацията обадих са на достафчика ми каза че няма загуби сичку си върви идеално... нз зако така са получава

Родна реч омайна, сладка...

:)

От темата "Skype - въпроси и проблеми при използването - част 3", постът е на Swq, №737:

Родна реч омайна, сладка...

:)

Между о и майна няма ли запетая :help:

Вече нищо няма да е същото. Отнеха ни и малкото, което имахме.

:) чак почвам да се чудя какво сме правили без чата :help:

Между о и майна няма ли запетая ;)

иска ти се :lol6:

да е като тази табела ли да стане ?

Публикувано изображение

Между о и майна няма ли запетая :help:

Off topic:

Еми за тебе ще сложим и запетая, и каквото кажеш :)

Редактирано от icicle_78 (преглед на промените)

Ето и един от мен, макар да не е от този форум но кърти MAC адрес имат само Макинтошите. Персоналните компютри, по пътя на логиката, имат PC адрес.

Заглавие на тема - "Интернета умря"

И отговорът:

:clap:

:):lol6: :lol6: :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.