Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Да но в какво се състои съмата работа на графичния дизайнер?

И работят ли те с Photoshop изобщо?

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте.Трябва ми такава програма за увеличаване размера на паметта на флашка. :biggrin:

някои може ли да ми помогне има ли потдръжка freeradius на shaper в случай че раздава динамично ип адреси задал съм в /etc/radiusclient/dictionary

ATTRIBUTE RP-Upstream-Speed-Limit 1 integer

ATTRIBUTE RP-Downstream-Speed-Limit 1 integer

............

но не мога да намеря тези атрибуи

RP-Upstream-Speed-Limit = 128

RP-Downstream-Speed-Limit = 128

в /var/run/radattr.pppx четох че се прави скрипт като се взема изхода от този файл и се слага в ip-up въпроса е защо не мога да намеря тези адрибути в /var/run/radattr.pppx да не би да се слага някакъв patch на pppd

Публикувано изображение

здравеите искам помош купих си лаптоп втора рака но има парола а нямам никаква вразка сас собственика мога ли да направа нешто или не :rolleyes:

Не стига, че има 10404745 грешки, ами и не умее да лъже :)

Редактирано от den4o1 (преглед на промените)

здравеите!

имам един проблем каш пускам комра работи няколко минути след извесно време комра рестартира или кат пусна Skype кат се отвори дирекно екрана угасва .

:) Кога ли ше ше наичум да пушем? xD :nono:

Блог: Радио Stereo FM - хитовете на всички времена

Едно различно радио... само подбрана селекция в присъствие на DJ Стерео FM! Основно поп-фолк,поради големия интерес на слушателите,а знаете,че това се кутира в България .. няма как да избягаме от ценостната си система и традиции.

И все пак накратко..трябва да спомена,че имаме добра музика в очите на чужденците,друг е въпроса какво си мислят докато гледат разголените ни клипове.Що се отнася до това и в американската музика се пее за "изчукай ме" "искам те в мен" и "колко те обичам",просто са на английски и не бие на очи.Така че без коментари,че поп-фолка (чалгата) е пропаднала музика.Трябва да се гледа обективно на нещата.

Какво да се коментира, език ли, цеННостнана система ли, я да пиша коментар на английски, да не бие на очи...

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Тема: Проблем с графиката при повечето игри

Публикувано изображение

30 минути на среден огън и добавяте сол на вкус ...що се сетих за 1 стар филм на бнт с Кръстьо Лафазанов и извънземни които му сготвиха будилника ROFL LMAO

Тема: Проблем с графиката при повечето игри

Публикувано изображение

С кой браузър си? На Mozilla-та не е така, нито не Explorer-a.. xD

сега и ред ще налагаш в чужду саитове

не е луд този които е изял баницата

на тебе да не ти сложиха пистолет на главата и да те накараха да плащаш

ако ти изнася плащаш ако не непосещаваш подобни саитове като мен например

да сега ми е много интересно какво ще направиш ще ги набиеш целия екип заедно или по отделно

ще имам аз саит ще правя бизнез и ще доиде някои да ме учи какво да правя и как да го правя

Какво има да пишеш романи по тия саитове

с няколко думи

кефиш ме много си готина имам една пачка за разбиване

ако те интересува това ми е номера

Фикс тука ли си ме хецнал аз те мислех за по сериозен мъж а ти по саЙтове за запознанства бръмчиш ти от там ли смяташе да си намериш НЕматериалиската??? Хахаха

Имате уебсайт и искате повече трафик!

Желаете да го популяризирате, а рекламата навсякъде е с цена, не по вашият джоб! Само при нас за малко пари, получавате огромна посещаемост! Гарантиран трафик!

10 000 посетители от различни IP адреси! Звучи страхотно, нали? И всичко това САМО ЗА 9.99 $

А ето и сайта ни : Тук!

В рамките на 24 часа Ние ще се свържим с Вас, за да потвърдим активноста на рекламата Ви!

За връзка с нас имейл : .....

10 000 clicks - 9.99 $

You have a website? Want more traffic at a good price? You are in the right place! Here is the best place for high traffic for a little money!

We strive to connect advertisers with potential customers. This way, both parties benefit from our services.

Our innovative features for members give them flexibility and more earning potential. We are always ready to take any advice into consideration.

Within 24 hours after the transaction you will receive a confirmation e-mail to the activity of advertising!

Please in end the ad leave a comment to make sure consumers that is not cheating! Thanks for using our service!

Contact us e-mail: .....

Много юфтено бре !

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

ами аз преди докато играех одживелицата ЛоЛ играх в този сървар.Имах подобен проблем и Гм то ме посъветва да истрия папките

чаче и ЛТФ.Ако непомогне даи репеар.АКо и това нестане реинстал :blink:

Толкова време да играя WoW и да не знам за тая папка "чаче" оО

Къде е WoW, къде е ЛоЛ !

Да, май наистина трябваше да поясня: "чече" а папката cache т.е. кеша. Папка ЛТФ всъщност е WTF. Пък за ЛоЛ...дам, това е като с Линдолса.

Понекой път спамят, лиготят са и верно са дръжат арогантну, рииш ле - поичи от нас - ей те туй ако ней наглост.

Иначи кат цело па и на половинки винаги сам бел на акъла чи модернаторити и администрацията стаат само за бой и е*ани - ней задължително у тоа ред.

:headphones:

Е па не го знаем бисер ли е, ама ни е весело!

////Старая се да се отбелязвам поне по веднъж на страница в тази тема....

Елена-къса памет :wink12::P Айде стига глупости от мен. Та междодругото наистина има бавен формат(ако не се лъжа на 117 страница). При иснталирането на XP Има Format via NTFS<Quick> което става за секунди и друго-без quick което е бавният формат и отнема десеттина минути.Уиндоус 2000 няма бърз формат,а виста и 7-нямат бвен.Така,че само на ХР ще го виидте това. Така,че това не е бисер

Еми, какво, тоя .bat фаял нещо просто е заял...

Епидемията от морбили се разраства от Trichocephalus

А аз се чудех кой е виновника... 

Еми, какво, тоя .bat фаял нещо просто е заял...

Виж как си написал файл

Ivo23, нарочно е, просто виж картинката в Бисера над моя коментар.

Публикувано изображение

Прочитайки мнението, човек ще си каже "Браво ! Подкрепям !", но само докато види подписа :nono:

Ако някой не знае, "финалното броене" е ник на потребител.

Публикувано изображение

Прочитайки мнението, човек ще си каже "Браво ! Подкрепям !", но само докато види подписа :nono:

Ако някой не знае, "финалното броене" е ник на потребител.

Това не го бях забелязал, но благодаря все пак за доклада.Няма го вече.

Имам въпрос, на който очаквам различни мнения,но все пак искам да видя мнения от хора с опит (надявам се).

Ако правя секс с девствена, после дали сексът с нея ще ми омръзне и като цяло момичето, при положение че се обичкаме много?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.