Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Наканих се вчера и започнах да чета "Един за друг"(или по-точно "Да се влюбиш в негодник"). Много хубава книга, главната е много пекана. Само как говори :) Много се хилих с този й нейн език. Главния,просто е голям сладур :yanim: . Няма какво да го обсъждам, същински женкар. Давам 10 на книгата. Страхотна е, ще взема да се заловя и с другите книжки от поредицата. :whist:

Само да не си помислите, че става дума за някаква счетоводна кантора.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

@тези, които публикувате изображения: нали се сещате, че след време е съвсем възможно част от темата да се стопи, понеже tinypic или imageshack са решили, че изобаженията не се гледат достатъчно често и спокойно могат да се изтрият? Пък някои все се оплакваха, че ту това, ту онова бавело зареждането на страниците...

има обаче когато преисталирах линдолса по погрешка не дадох кеиборда да е на бг и бг пхонетикал http://img22.imageshack.us/img22/807/50072172.jpg

Редактирано от mxp (преглед на промените)

Автора на горния пост, става за пример, за грамотността на днешната младеж. Първия му пост също е много грамотно написан.

Здравейте търсия програма като флекстаипа самоче да се подържа от ОС лин7.Благодаря

В едно изречение да направиш(колко са, че не мога да броя до толкова, зле съм с математиката?), си е постижение. Но поне усеща, че нещо не е наред при него:

аз ли съм тъп защото не го намирам...

Бих казал "да". И ако съм аз, не бих си правил труда да отговарям на толкова неграмотно написани коментари. Капитана заслужава аплодисменти :)

И кило седативи...като бонус....

Нямам драйвер за аудио картата, но като инсталирам драйвера ми се губи звука, а когато го няма - има звук? :question:

За mxp:

Публикувано изображение

В тоз голям бисер има още перлички за отбелязване:

Здравеите,скоро си купих папагал в магазина ми казаха че е "новозеиландски подскачашт папагал" проблема е че не мога да открия никаква информация за този вид папагали и се питам дали изобсшто има такива или са ме излагали.......моля някои да помогне с каквато и да е информация за тази птичка благодаря ви предварително

Няма смисъл да посочвам и златния прах, посипан на мястото на препинателните знаци и главните букви. Такъв във форума дал Господ с камиони.

За драйвера - не съм много по тия работи, но явно имам инсталиран (не съм го инсталирал аз) :biggrin:

А извинете,че питам такъв вапрос но един приятел пита,дали може да  стане нещо лошо ако мъж погълне или докосне собствената се семенна течност?

С две думи нямам думи, с една - хич!

пробвай да влезеш диспечера на задачи и даи set affinity  май е това незнам

Темата е как да си клокна процесора

Еми нали компа е вид програма? :cool:

FodoR, по случайност наистина се е шегувал.... Прочети от началото до неговия пост отново и ще видиш.

Публикувано изображение

аз обаче вече се чудя дали да се смея или да плача, четейки постовете на този потребител

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Добре, че е Калдата, та да понауча и аз малко английски и български...

Pataran - със 7600гт на всички е ясно че не е точно на макс както съм споменал 1во - ултра хаит е само за карти с Дх 10 и 2 ро - мисля че бях сложил само шеидарите и уорд оббджейтиве на медиум :sobbing: .. благодария ви за мненията ;)

FodoR, по случайност наистина се е шегувал.... Прочети от началото до неговия пост отново и ще видиш.

[/quote

По случайност знам ,но все пак какъв е проблема и ще те замоля не ми съсипвай репутацията че вече е достатъчно съсипана.А за другите напред да знам че аз съм си виновен!

Здравейте ,днес като си направих тракера ,се оказа ,че не мога да сийдвам торентите в него

ЗДРАВЕИТЕ имам проблем ама незнам от какво значи кат си пускам windowsa.да се зарежда кат се зарежда после ми излиза нешто сину нешто и не ме пуска да влизам някои дами помага ще сам много благодарен

За синия екран. Преинсталирай и си пусни някакъв бавен формат ако имаш лоши сектори.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

ЗДРАВЕИТЕ имам проблем ама незнам от какво значи кат си пускам windowsa.да се зарежда кат се зарежда после ми излиза нешто сину нешто и не ме пуска да влизам някои дами помага ще сам много благодарен

Аз допускам правописни грешки ама тоя вече ... "шт" "у" вместо "ю"...

И ти влезе сам в бисери - не е У вместо Ю, защото се пише СИНЬО а не СИНЮ :)

еми батка с загреване то е нормално но със шума незнам ! но според мене е ништу му няма 100% съм че ништо му няма трява да искара шум щото е нов за туи проваи го две седмици и не го изклучваи виж дали има ефект ако нема ефект просто на ремонт но ако има просто да остани на топличко: Но ас мисля че ще има ефект ако го сотавиш да работи!!!! АКО ИМАШ ВЪПРОС ПИШИ ГО НА БЪРЗО !

Редактирано от ReD BuLL (преглед на промените)

Дано автора е на 6 години, за да има оправдание за езика си...

аз все съм чел бисери ама този бавния формат след преинсталация наистина ми доиде в повече

прави впечетление че някои форумци с идеите си вместо да помагат наистина могат да ти доразвият проблема до n- та степен

За вас не знам, ама мен този поздрав искрено ме разсмя :

Искам да поздравя Данчо ментата , Виктор кифлата, Иван Петела, Пламен Дъвката, Нико Паламуда и Светльо Мейдъна с утрешния празник Богиньоявление :ph34r::clap: :clap: :) :) :singer::beer::bye1:

http://www.youtube.com/watch?v=BD2d2FDNGm4

Пууу че съм разсеяна

Забравих Боби Коча, Иво шамара и Митко Цинаризина

Момчета това специално за вас

:ass:

:lol6:

Тема: "Затъпяваме ли пред компютъра?"

Не мисля че се затапява!! ние сега правим неща който наште баби не са си и мечтали.В нета си е интересно,игрите от тва по хубаво няма.Затапяване няма защото игрите и форомите са много.

Без коментар.

Тема: "Затъпяваме ли пред компютъра?"

Без коментар.

:hush:

Вярно няма нужда от коментар.Този пост трябва да стане част от "златните бисери" - ама както си е със заглавието :)

А аз влязох във форума тази вечер единствено за да видя до къде е докарала Praskovka72тази тема с която, вярвайте -искернно се забавлявах, но на колегата B-boy[styLe] не са му издържали нервите и я е затворил.

От доста време не се беше появявал някой като въпросната "прасковка" във форума :D

От доста време не се беше появявал някой като въпросната "прасковка" във форума :hush:

Въпросната "прасковка" е palavata_tanq. Даже към края на темата се появи със стария си ник.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.