Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Цветущо заглавие на тема:

Публикувано изображение

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

компютър в аквариум ?

И аз го разбирам като дъно лиан ли .

Само дето не виждам как ще се охлажда това чудо без външна намеса .

Като се стопли олиото и ще си го опържиш . Буквално .

public/style_emoticons/default/thumbsupsmileyanim.gif Пържен комп с кетчуп и майонеза .

Коментар-:P...

компютър в аквариум ?

Като се стопли олиото и ще си го опържиш . Буквално .

public/style_emoticons/default/thumbsupsmileyanim.gif Пържен комп с кетчуп и майонеза .

:biggrin:

Редактирано от Русенец (преглед на промените)

Затова моята репотация е Репутация -40

Е може ли да пейстнеш правилното без да обърнеш внимание как си го написал преди това? :biggrin:

Е може ли да пейстнеш правилното без да обърнеш внимание как си го написал преди това? :biggrin:

Може, може.... отдавна спрях да им обръщам внимание на правописните грешки, защото се сърдят като малки деца. И то говорим за големи постове където е грешка при писане. А този пример си е чиста ненаученост.

Може, може.... отдавна спрях да им обръщам внимание на правописните грешки, защото се сърдят като малки деца. И то говорим за големи постове където е грешка при писане. А този пример си е чиста ненаученост.

Защо не го разберете веднъж за винаги че има хора които не си изкарват парите с правопис

научете се да правите пари а не да се занимавате със забележки

че там поне толкова неграмотни борци има ( не става дума за борците за свобода ) но си печелят добре и само се подписват

Бореца за свобода, има правила, пък това е оценка и за интелектиуалният ти багаж.Примера с мутрите трябва ли да го имаме за критерии? Като е бягал от училище, какво работи питам... сигурно е специалист по "нещо"Като контра пример бих ти казал, че и наемните убийци, сводниците и наркотрафикантите правят добри пари - защо не ги оставят полиция и съд на мира, да си правят парите, ами само ...

Бореца за свобода, има правила, пък това е оценка и за интелектиуалният ти багаж.Примера с мутрите трябва ли да го имаме за критерии? Като е бягал от училище, какво работи питам... сигурно е специалист по "нещо"Като контра пример бих ти казал, че и наемните убийци, сводниците и наркотрафикантите правят добри пари - защо не ги оставят полиция и съд на мира, да си правят парите, ами само ...

Така е, а има и още нещо. Един неграмотен пост показва същата липса на уважение както и писането на шльокавица. Никой тук не получава пари за да се звери и чуди какво е искал да напише питащият. Браузърите вече имат вградена проверка на правописа, никому нищо не коства да я използва. Снощи за разнообразие попаднах на един пост нАпИсАн в тОзИ СтИл и се отказах да го чета на третата дума.

Ами чудя се, дали да коментирам нещото, но то е за докторат направо...

Здравейте, съфорумци, в тази тема ще изложа максимално подробно перипетиите си с тоя смешен интернет.Окуражавам всички оплаквания и възражения да се пишат тук.

Абонат съм от 4-5 години, защото в нашия квартал имаше само една смешна лан-ка, която се раздели на 3, и въпросните селски тарикати вземаха интернет пак от БТК.Плащал съм кожодерските 118,8 лв на месец за 1 мбит.Откакто вдигнаха на 2 и повече мегабита, нещо просто се срина.Зная, че жалките им модемчета имат ограничение от 192 конекции, но през последната година интернетът просто взе да се срива ВСЕКИ БОЖИ ДЕН.Тъй като 9 мегабита скорост не ги достигах и бях доста по-близо до 7, минах на пакет Хармония.Не съм правил по-голяма грешка през цялата година (като не броим бившата, и една ревизия)-всичко стана много по-зле.Чатя си аз по Skype, и отворя ли повече от 5-6 tabs в браузъра, всичко пада.Да не говорим да тръгна да си свалям нещо.Пингът ми в много БЪЛГАРСКИ сървъри скочи силно, а лагът и дилеят станаха кански.Бях изнудван най-подло да си наема линия, нищо, че праисторическата им преносна мрежа издъхва-щяло да се оправи, няма проблеми, един вид, ти само брой пари постоянно!

.Сега никой не иска да играе с мен, легендарния Fisk, на Mortal Kombat 1 rev 3.0, да не говорим за други игри.В каквито и сървъри, на какъвто и тип връзка, вляза ли, моментално лагвам играта на всички.Аз си сменям компютъра често, и вече минаха няколко дънни платки и мрежови карти, и различно настроени OS, положението не се променя.Връзката им е препълнен т***к, а " техническата " им подръжка-още повече.Имат си 2-3 наизустени изречения, и после казват, че ще предадат на обвитите в мистерия " инжинери ", които даже и такива не са (вътрешна информация).Когато се обадя и изложа на технически език ситуацията, ония ме третират като пеленаче " Свети ли ви лампичката на модема " ? Аз побеснявам и му излагам на олигофрена точно какво се е случило, с цел да го улесня, онзи настоява до последно...Накрая му се сопнах, че свети, и отново последва-ще предам на колегите...Накараха мама да ми направи пълномощно, преди да замине за чужбина.Речено-сторено, и то, при не кой да нотариус.Сума !

гладни ***** отказаха да го признаят.Накрая, като заплаших, че!

тръгва

срещу закона, се свързаха със " старши слабоумник ", тоест старши сътрудник, извинете, и след още няколко прехвърляния проблемът се реши, даже си запазиха копие от пълномощното.След месеци (!) ми се обади някакъв, обясних му на технически език какво става, и той ме посъветва да ресет-на модема.В продължение на месеци така се спасявах от сривове, даже държах специална отверчица до модема, но това взе да писва-играеш по eBay, или залагаш сериозни суми, далеч по-големи от годишната заплата на тия палячовци, пишеш си с много сериозни хора, и нетът ти пада-какво си мислят чужденците? Тпва е само върхът на айсберга.Разбра се то, че ще прекратяваме договора по вина на доставчика.Започна се ходене по мъките-от един на друг БТК ментър, опс...център...." Ами вие не сте упълномощено лице ". Казах аз данните на титулярката, отговорих им на " претайния въпрос ", показах им пълномощното...И пак ред неоснователни спирания...Когато попитах дали БТК са станали толкова жалки, че с месеци наре!

д въртят човека, с цел да си плати " още една таксичка ", както е в прочутата анти-реклама, пусната от Мтел, проблемът се реши изведнъж като магия-обадиха се за 1 мин някъде, въведоха някакви данни, и урааа-вече съм упълномощено лице.Като знам какви пълномощия имам в реалния живота, направо почервенявам от смях...Написах аз една много сериозна жалба, с технически протокол, и до месец (!) чакам отговор.Звъня след 3 месеца-абе, тъй и тъй, кво става, скатахте ли? " Има отговор, не мога да ви го прочета, иначе е при мен, но не сте упълномощен. " Как, бе, ти луд ли си, има копие на договора и пълномощното в официален БТК център, на еди-кой си варненски адрес". " Не можем да им се обадим, трябва да се явите лично ". " Да ходя до София?! Не можеш да ме убедиш, че служители на компанията не могат да установят контакт помежду си, и да обслужите клиента...." - в който момент така се захилих, че трябваше да затворя телефона.След няколко часа чакане и още разговори, пак получих обещани!

я. "Ама, аз за това ли чаках един час, че ще се погрижат ?!". !

Всичко т

ова се случи десетки пъти, буквално.

Днес се обажда някакъв самохвалко, който настоява да изляза от предприятието, на което правех проверка в момента, и да дойдел на адреса, та да сложел той модема и паролите, и не искал да коментира другите, минали преди него.Казах му, че ако може през уикенда, е добре дошъл, макар да се съмнявам да е по-добър от колегите си.И си е обидно-какво има да напишеш пет реда, да свържеш 1 х RJ-11 + 1 x RJ-45...Оня вика-прочетох жалбата, видях, че сте много грамотен, няма и спор за това, НО ВСЕ ПАК ИСКАМ АЗ ДА ДОЙДА И ДА ГО НАПРАВЯ.Ами, добре, да дойде, нетът гаранция ще падне и пред него.

Не исках да става 10 страници, защото ще се загуби нишката.Чакам с нетърпение да се махна от тия тъпанари, и да си платя за PON от Spectrumnet, което е светлинни години пред БТК.Не разбирам защо им трябваха 3 години, за да дойдат и до моя квартал, но явно аз не решавам тия неща.Interbild са същата боза, явно друг вариант нямам.Домилява ми за обикновените потребители, които нямат особена компютърна грамотност...Как сигурно ги въртят на шиш...Такива изверги на родния пазар...Не им пука, че са ми провалили толкова сделки с жалкия си интернет...

ПП:Публикувано без съкращения

ПП2:Някой модератор не се е сдържал и е затрил темата...

Телефизията е добре също така свири добре.

Искам да предупредя (за пореден път) да обръщате внимание на заглавието на темата и да не се отклонявате много в обяснения, обиди и арогантности. Трия всичко, което не е в духа на добрия тон и разбирателство, а като искате да си запазвате комуникацията по двойки или тройки ( не визирам наближаващия празник), направете го по правилата. Благодаря!

Ако гледаш тва че хочти всичко вече се произвежда в Китай, да.

ман каи коя игра искаш не нещто като диабло и такии

No comment

Тая тема е за всички, не знаех, че ти си най-важният тук.Престани да се занимаваш с личния ми живот, завистлив дъртако, ти манекенка не си и помирисвал дори.На партито на Калдата да се беше обадил кой си, щом си много достоен, а не после да скатаеш и да ме коментираш от сума ти и километри.Твоето мнение не съм го искал, защото си по-малък капацитет от мен.И, ако не ме беше цитирал, хич нямаше да те видя, помисли си сам защо.Създавайки работа на господа модераторите, няма да ме принизиш до нивото си, дори напротив.Нека направим една проста сметка, и отново да потънеш в небитието на моя ignore list.

1-От малък град/село, сравни само твоя и моя град, и спокойно можеш да се наречеш, както пожелаеш.

2-Не е помирисвал манекенка, жена фотомодел, нито дори танцьорка

3-Дърт и завистлив, без пари в джоба (izabel1 съвсем ясно ти подсказа и дори намекна да се научиш да правиш пари, ама нейсе...)

4- Отстъпваш ми като способности, всякакви, не само компютърни, неведнъж си е проличавало.

5-Отстъпваш ми и като успехи, въпреки, че водиш откъм години, да не говорим в световен мащаб.

6-Обноски, етикет, достойнство, маниери, правопис, компютърна грамотност, стил на обличане-и там ми отстъпваш

7-Правиш се на луд и казваш на черното бяло, ясно изопачавайки думите ми, в отчаяни опити да ми намериш грешки

8 - Запитай се кому си полезен във форума, като висиш предимно в темата за Бисерите, и какво си направил за родината.

9- За минусчета и репутация далеч не зная кой ти ги слага, явно не си неприятен само на мен

10-Добре дошъл в моя ignore list, този път дори и с цитати няма да привлечеш вниманието ми

На такъв егоцентризъм и Нарцис би завидял. Лекува се само с ампутация :)

Ще направя група във фейсбук - !!! Да разберем тайнствения принц най-сетне какво работи !!!

Аз съм твоят човек-лично ме препоръчаха

Забрави да добавиш нещо - някой са с пари може да са всякакви ама с пари може да са още повече!

Публикувано изображение

абе хора я ми препоръчайте охлаждане за GF 6600 GT AGP че ми триябва ...вентилаторно или безвентилаторно и разбира се да не е скъпо ! спешно !!!!!

Не е направен0о много първоинстинкно, което според мен ще е малко проблем за пробиването на тая програма.

Тема: Съществуват ли енергийни вампири?

IMA I OSTE KAK KAZVA SE ZORNICA JIVEE V SOFIA S 4ERNA DULGA KOSA I ZELENI ZLOBNI O4I AKO IA VIDITE BIAGAITE EDVAM OJIVIAX NEPREKUSNATO SE XVALI 4E E S DVE OBRAZOVANIA RODITELITE I JIVEIAT V DOLNA DIKANIA PAZETE SE

Бих се съгласила с теб също.Но кажи ми преди милиони години, когато постоянно се е изменяла природа, когато климатичните условия са били екстремални, как организмите и хората са оцеляли, имайки предвит, че тогава науката още не познавала дори клетката?

Интересно, преди милиони години къде е била клетката и науката....ами хората как са оцелели тогава без тях ???

П.С Горното е просто леш :angry: .. голям + от мен

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Личните спорове - на лични съобщения. Казано е на първата страница, че който се чувства обиден от това, че негов цитат присъства тук може да се свърже с модератор на раздела/глобален модератор и цитатът ще бъде изтрит.

Докато използвах xorg в който не е включена xinerama в сепаратистки режим на монитора и телевизора, всичко вървеше ..и тогава реших да пусна xinerama в Twin mode ... дотук добре , обаче приложението се разпъва на 2та екрана и реших да се върна пак на separate но с включена xinerama е и като се закатари проклетата програма и дава следното :

Аман от терористи, и в компютрите се намърдаха..

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.