Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Здравейте.

Наложи ми се да изтегля файл pdf формат.Ок...тегля но не мога да го отворя

защото е ясно нямам такава програма.Инсталирам програма(даже две Adobe Reader Foxit Reader не едновременно),но

при инсталирани програми не тегли pdf файла от сайта.

Деинсталирам програмата....файловете се теглят.

Моля за помощ за отстраняване на проблема!

Благодаря предварително!

Сваляш, инсталираш, отваряш.

или

Инсталираш, сваляш с десен бутон - Save as - и отваряш

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някой от модераторите си е позволил да ми блокира емотиконите в профила. Явно само в това са компетентни милите хора с огромното сдамочувствие.

Освен това умишлено са ми нацъкали някакъв рейтинг Много лошо поведение или нещо подобно, ще кажеш, че ме интересува.Целта е да ме изнервят и да ми сложат БАН-а.

Аз си задавам въпросите, адекватни отговори не получавам, но за сметка на това получавам мръсотийки те си знаят какви.

Мога да отида в друг форум за помощни теми за компютри, но няма смисъл понеже хората са едни и същи или се познават, както ми каза едно мило модераторче на лични ТИ СИ НИ С ЧЕРВЕНИ БУКВИ В ЧЕРНИТЕ СПИСЪЦИ /тоест айпито ми/. Сещайте се за какво въобще сатва въпрос!

:nono: хахаххаххаа тази "прасковка" продължава да ме забавлява като никой друг досега :)

а след като и е обяснено за проблема с емотиконките, въпросната особа преминава в нова атака :

Аха проблем с форума , измислихте го, велики сте, направо сте били на обучение в Симеоново. Тесни връзки с лудниците нямате ли, че нещо много обичате да препращате неудобните там?

....

:lol6:

след това си намерих хубавия ми windows ама като тръгнах да си намирам боот менюто нестана пробвах сяко копче по клавиятурата и не стана сега с този windows с който съм почти никоя програма не ми тръгва и тем подобни моляви се помогнете

А пък заглавието... :biggrin::yanim::biggrin:

Страхотно първо мнение:

Публикувано изображение

И още един сладур за десерт:

Здравейте , знам , че много от вас може да им се стори смешен въпороса ми , но се пак ще го поставя:

Ситуацията е следната: Имам един съсед , който ме тормози с прокажната си музика , ако си зема безжични слушалки мога ли да му хвана сигнала и музиката да се възпроизвежда на слушалките ми , а не на шумните му колони.И всичко това може ли да стане от разстояние без да искам "позволение" от него (пуска си музиката от компютър не от уредба или нещо такова , защото чувам , когато му пишат в скайп.

Ако да , каква марка , какъв модел?

Ако не , здраве да е.

П.С Давайте мнения и препоръки , които са тясно свързани с теамта , а не "Обади се на полиция , на тоя , на оня"

Мерси предварително

Много се извинявам обърках раздела , моля някой от модераторите да я премести при "Периферия"

Клавиатурата ти USB ли е?

Ако да,влез BIOS и търси къде пише usb keyboard(disabled) ,направи го(enable)-подобно трябва да е.

Напомни ми за това :

Публикувано изображение

Тук мога да вметна, че има сайтове които плащат на 2, 5 и 10 $ в Pay Pal или Alertpay. Лично съм си платил от такива сайтове. Ако някой иска повече инфо да пише лично съобщение и ще му дам линкчета за някои от тях и за 2 седмици ще искара 2$. ГАРАНТИРАНО!

Аз бих искал на мен да плащат.. но явно такива сайтове няма :)

Имам кабелен интернет и искам ако е възможно по някакъв начин да го шЪрна към други компове

Тема:

Как да имам достъп до LAN мрежата с безжичен клиент, без да имам входна точка

Ето и малко ромско присъствие във форума:

Бонобо мангала ще му смучете нещо си там за да промине няква шматка, който ще ако спечели на вашия гръб да бъде миксиран ще му се кихат и доста кинти, от които вие резултат за себе си и помен няма да има, освен може би душевен оргазъм за наивници.

Тема в раздел Linux:

Гадове кълвът ориза

EGNFinder еден хекър прай програма сеига чАКАМ дами го даде

Това е от тема, в която човек търси програма, в която да има поместени ЕГН, адрес и имена на дадено лице.

Адиии и ние ще чакаме да ни я дадеее :clap: :clap: :clap:

Редактирано от youaremydesire (преглед на промените)

Тема в раздел Linux:

Цитат

Гадове кълвът ориза

Е не, тва е нечовешко... :clap: :clap: :clap:

Е не, тва е нечовешко... :) :) :blink:

Е тя темата се изпълни с бисери като виетнамско поле с ориз :blink:

имах желание да пробвам предложените съвети обаче като сложа лайв сд компа забива

прбвах федора опупън сусе и убунту вероятно и със слакс е същото

така че ще преинсталирам не разбирам обаче как някой ще ми хака машината уиндоуса

си го карам без пароли и антивирусни па никой не го е хакал даже май и дифендъра изключих

все тая кажете как да го пазя за в бъдеще каква защитна стена да инсталирам и какъв

дял мога да направя за личните файлове така че да не заминава всичко когато форматирам

дяла на линукса ама да не иска парола секи път като го отварам

Въпреки, че колеги предлагат конкретни мерки и напътствия, но... гарвана едно си знае :blink:

извадих за малко батерията на дъното и сложих един стар хард диск който също е иде но пак

не тръгна иначе бях забранил иде порта от биоса после се сетих

а минути по късно ми изгоря и крушката в стаята някой може ли да предположи какво е станало

или извънземни ме превземат

M'че ние сме си имали голямо хипи тук :biggrin:

Темата е доста сериозна:

[color=#FFFFFF][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2][color="#000000"]Как да защитаваме децата си в Интернет - въпроси, мнения и препоръки[/color][color=#000000][size=3]

Ок...Ама това да ходиш на лагер за това че играеш игри по цял ден?Макар да не съм сред тези които го правят ще защитя ттези геймъри като дам една фодорска идея:1.-Забранява се играенето на Кънтър страйк и уъралд оф уаркрафт.За да може да е ефективно се предлага като задължителен ъпдейт на всички компове със УИН!

2.-Налаа се закон за забрана на производсртвото на игри!

3.-Всичките останали Гейм манияци отиват в лагери за обучение на компютърни езици.

4.-Ако някой играе/прави игри отива на съд!

––––

п.с.Може ли да ми се обясни какво толкова се прави във този world of warcraft че никога не съм го виждал?

––––

@лордергф. Ами китайците производителите на игри геймърите...НО НЕ И ПРОГРАМИСТИТЕ!!!

Аз съветвам децата които четат това:1.-Не вярвайте на лордергф.

2.-Правете си каквото щете.

А за родителите:

1.-Оставяте децата МАКСИМАЛНО време пред компа!

2.-Оствятеги да глеедат и правят КАКВОТО си искат И КОГАТО си искат!

За правителствата:

1.-Махнете пълнолетието...

Ако ме послушате ще видите как скандалите се намаляват :yanim: ...

Ако ме послушате ще видите как скандалите се намаляват

Ще намалеят и още как.

Всяко дете ще се превива от смях, след като го прочете.

Прасито е отново в действие ...

Мда, определи модераторчета немогат да простят на себе си и за това си избиват комплексите на моята глава. За пореден път ми налагат тормоз, като отново ме лишиха от екстрите на профила ми.

не съм го видяла , дума английски незнам, никога не се съревновавам с когото и да било, IQ-то ми е 132

Това просто не е вярно. 2 по математика

Нямам нищо против да продължавате да се залъгвате, че можете да смятате. Чао!

просто думите са излишни :whist: !

Публикувано изображениеTopper написа на 05 март 2010 - 13:19 :

Това да не е Уин та...преинсталирай.

Постни конф-а на alsa

и дуплика :whist:

Какъв е проблема, да премахне пакетите и пак да ги инсталира?

Няколко пакета са alsa driver, alsa utils, alsa oss, alsa lib, след което я конфигурира, като прекомпилира и кернела.

Оправя потребителите, ъпдейтва модулите и е готов, нали е слак юзър, ще се справи без проблем.

Що се отнася до теб, за какво ти е конфигурацията на алса? Няма никаква логика да я търсиш.

Да вземем да измажем и стаята, звука ще се появи :down:

Здравейте,искам да питам как мога да си кача крафта на играта постепенно се вдига но гледам други играчи на същата мисля като моита са сас двоино повече кръф как се прави благодаря предварително :cool: .

Я кажи малко по-точно как да ги направя тези настройки.

А за рестартирането да рестартирах го, влезох в my.contact.bg, и почна там да се активира, стигна до средата, и даде няква грешка, мах че било изгубило връзка към хоста !?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.