Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Оле не :biggrin: Аз па на 'сичкото отгоре прочетох сПамболийски :lol6:

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе аз други хакери в тоя форум, не съм видел, тоя ми е 100-ния акаунт, който kal, още не ми е изтрил.

Честно ти казвам, жал ми е за него иначе му имам достъп до компютъра, но момчето не знае какво прави!

Относно генерирането на трафик, как ще си изполваш мрежата, без да генерираш трафик, а и не само това е начин да се кракне.

Друг е въпроса, че каквото и да правиш няма как да си скриеш паролите и трафика от мен!

Това е то, да вляза по обяд във форума и да има какво да ме разсмее :whist:

---

Очаквам още мнения,темата мина ей така незабелязана.

Хайде народе, пиши на човека в темата. Не е важно какво, постове да има. Това не е смешно, това е жалко.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Страховете от широкоразпространеното насилие и грабеж са затруднени от пристигането на американските войски като гаранция и защита на хуманитарната помощ (вода и доставки на хранителни помощи).

:cool: Без коментар !

Публикувано изображение

:) Без коментар !

Публикувано изображение

:bye1:

Здравейте търся програма с която игрите да не засичат.Защото си свалих 3д инструктор 2 апак тя мн ми засича плс помогнете

те това е ... и аз искам такава програма :) ... на Правеца ми да върви Кризата ... хихихи !

ела бе мите...аз ше ти дам

на Lisa найш колко хубаво се разцъква Криза 2 с фулл детайли

hihihi

Assassin's Creed II малко ми сече на тази машина ... ама се трае ;) !

ами освен да сложиш cpu-то от Мас-а (малко по-бързичък е) и да използваш пълния капацитет от 2MВ РАМ, друго не мога да се сетя да не си с някой стари драйвъри? о.О

Нещо не ви е наред със софтуера на вас, аз с моят лаптоп си цъкам спокойно на макс всичко.

търся програма чриз която да мога да свалям музика в смисал

пиша на програмата името на песента тя я намира аз си я тегля програмата ми я тегли и ако има и програми които да правят същото но да са и да речем за филми музика

но да не е платена

Скоро очаквайте и търсене на човек, който да пише името на песента в програмата.

Хора как мога да увелича ГХц-то на компютъра???

човек не се занимавай,не е за теб тази работа.... :yanim:

Кажи как става апък аз ще си преценя дали е за мене или не е

Мислех да предложа , да върже компа към 'мрежата' , aма айде да не съм винoвен после :down:

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Нещо не ви е наред със софтуера на вас, аз с моят лаптоп си цъкам спокойно на макс всичко.

Вие се смеете, но аз съм работил на такъв: http://en.wikipedia.org/wiki/Toshiba_T1100

както и Compaq с плазмен дисплей :(

Темата е "Семенна течност в ранички при мастурбация".

Отговор:

Човек като чете остава с впечатление че работата излиза под налягане от пожарен кран и вече имаш пришки по ръцете от много работа !

Момче на 17г. град София търся работа в жк.Изток,Младостите,Слатина и Дружбите.Познания с компютри,малко в стройтелството и в сервизи.Работя добре сам както и добра спогодба с екип.Сегашните ми занимания са до 16:00 спокойно мога да работя от 16:00 до 22:00-23:00.Без претенций за вида работа.За връзка ЛС скайп:Asparuh_vladetelia Имейл: [email protected]

Мечтаете ли да сте независими в работата си? Да работите в голяма фирма заедно с много колеги? Да контролирате САМИ вашите приходи и финансовото положение? Да имате нов дом,нова кола,да заминете на мечтаното пътешествие? Всичко това може да стане реалност, ако вие самите повярвате в себе си и разберете каква възможност ви предоставя ФМ.

Печелите по три начина: 1./ Купувам за себе си - Снабдявате се с висококачествени продукти,уникални за българския пазар. Купувате по-евтино.Така спестявате при покупки за собствена употреба. Не плащате комисионна на прекупчици и търговци! 2./ Купувам и продавам на другите. Печелите пари като продавате продуктите с 33% надценка. Получавате веднага печалбата си , което при други видове бизнес се получава рядко. Печелите допълнителна премия в зависимост от размера на постигнатия резултат. Дистрибуторска надценка е печалбата веднага!!! 3./ Спонсорирам - Като изградите своя мрежа от независими дистрибутори, печелите допълнително пари в зависимост от оборотите, постигнати от цялата ваша група. Дистрибутор, който използва всички начини на печалба, си осигурява максимални доходи!

За повече информация: skype-asparuh_vladetelia , [email protected]

:hush::P:)

Темата е "Семенна течност в ранички при мастурбация".

Отговор:

Кое е бисера тука algor ! ? Темата или отговора . Аз по идиотска тема отдавна не бях срещал и аналогично отговорих на маитап .

Кое е бисера тука

Здравейте!Съжалявам ако ви се стори тъп въпроса, но искам да го задам, за да сме наясно.Искам да попитам може ли да стане нещо на човек ако в негова собствена раничка някаде по тялото попадне негова собствена сперма докато мастурбира?И може ли да стане нещо на човек,ако семенна течност на здрав(не заразен с никакви полово предавани болести)човек попадне върху раничка някъде по тялото на друг човек.

:whist:

Ми ти не знаеш ли -

вече ОС ги правят 2 в 1

:P

така е: в кризата трябва да се икономисва от всеки възможен "ъгъл" скоро очаквайте новото анти кризисно решение: хр+7/виста+деби(ли)ан билдс на BD

Ааа, вие сте много назад, вече има 3 в 1!Вариантите са следните: Линукс(убунту)+УИН7+МАК 10.4.11 549,99 евро МАК 10.6.3 +УИН ХР+Линукс (ФЕдора) 439,99 евро МАК 10.6.3(сървър) + УИН 2008 сървър +Линукс (РедХет) 899,99 Работят за ПЦ//МАК.

Приемам всякакви предложения за включване, изключване, комбинации, езически танци, жертвоприношения, добри техници, сервизи и друга полезна информация. Благодаря предварително

Евала, винаги ме кефят хората които си запазват чувството за хумор в такива моменти ;)

Na4i pi4ove imam golqm problem i ne znam ot kakvo e...Vsa6tnost problemite sa 2.

I.

Mislq 4e okolo 70 % ot posetitelite na tozi forum sa 4uvali za igrata pro evo soccer.Moq problem e s pes 10.

TA...konfiguraciqta mi e dosta solidna

2gb ram

GForce 9600gt 512mb 256bit(va canyourunit.com mi izpisva 4e kartata mi e 1.2 gb no ne znam)

intel dual core 2.66ghz(not core2duo)

windows 7

a,kakto si varvi sas 43 fps izvednuj za okolo sekunda dve spada do 3,4 i sled tova pak 43,polovin minuta i pak taka.Da ne bi da e ot windowsa

ili ne6to s driverite ili procesora.pls help.

II.

Naskoro si vzeh laptop-asus g50ij ili ne6to takova

Negovata konfiguraciq e -

4gb ram

core 2 duo 2.2ghz 4mb cache

intel 4500w (CANYOURUNIT.COM MI POKAZVA 1.2GB I 256 bit) mi e video cartata.Samo tq me samnqva.

otnovo sam s windows 7

NITO EDNA IGRA(osven starcarft i chessmaster)NE MI VARVI S POVE4E OT 20 FPS.EDVAM PODKARAH WORLD OF WARCRAFT S 26 FPS NA LOW I 800X600 RESOLUCIQ.

NAPRAVO SAM OT4AQN DA NE BI DA E NE6TO V NASTROIKITE.PLS helpnete mi za dvata problema za6toto naprao mi se kusa du6ata.

PLS

Blagodarq predwaritelno.

(sry za latinicata no me domarzq da si installna flextype).!??

Щом те домързяло , ще пишеш отново.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.