Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

:rolleyes:Какво толкова съм направил :) :) :clap: :clap:

2.16 Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни, участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на лични данни извън официално публикуваните в настоящия форум (снимков или друг материал, засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни. Ако това стане, то по желание на ощетената страна такива постове ще бъдат трити без предупреждение.

И нещо по темата:

Общо взето мацката обяснява, че с приятеля й не могат да си намерят време което да прекарват заедно. Той си сменял редовно работата, прибирал се късно и вечер или работел на компютъра или гледал телевизия. Пита за съвет как да оправят нещата помежду си....и отговор:

Според мен иска да направи някакво дете след това да изчезне и да не го намериш повече и детето ти да не може да напусне страната защото трябва подпис от двамата родители

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Темата е "има ли ограничения за носенето на нож от мвр" (заглавието е цитат и няма смисъл да коментирам) в раздел "Право июридически консултации".

И отговора:

Не може да се носят оръжия!!! има закон който гласи че не е позвлонено носенето на хладнокръвни оръжия :)

Това с хладонкръвните оръжия е толкова впечатляващо, че още няколко души преди теб са го пуснали :blink: Направете го модератор момчето, бе...

най доброто и единствено решение е да си смениш-айпи адреса от доставчика.

нямаш си на идея на какво е способен един хакер в чужд комп.

троянец или вируси не са проблем.проблема е когато ти клокнат процесора,видео картата или ти разбазикат оборотите на охлаждането.

имал съм такива проблеми от магазина който ми потдържа компа.

лошото е че те ми преинсалирваха компа,знаеха паролата и настройките за нета.

почти ме накараха да си сменя конфигурацията.

охлаждането е заминало,ами-то,дъното е дефектирало!

Как ли са пропуснали да клокнат флопито и мрежовата карта :rolleyes:

Това бе на мода 89 година - най-новият вирус, толкова операции за "смятане" дава на процесора, че той прегрява и гръмва :rolleyes:

Win sp2

И аз искам!И аз искам!

баланс всичко е оправено имам една вградена колонка към компа като я пусна нея и тя работи и като пусна само на лява и като пусна само на дясна нищо,че една и преинстал линдоус и всичко и пак не става... когато си взех компа не беше така слушах си от колонките на монитора и се преб* видях в една друга тема,че и другото момче е слушало така и мо се пребало но отговор никой не мо дал от какво е ;)

Обичам да казвам много с малко думи, вместо обратното, като други.

Хайку е японска форма, и изискването за сричките 5-7-5 си е за спецификата на техния език. В този смисъл не е абсолютно задължително хайку на чужд език да бъдат със същия брой срички.

Европейците пък имат 2 крака и две ръце и това е специфично за техният виД. В този смисъл не е абсолютно задължително хората да имат същият брой ръце или крака Публикувано изображение

Редактирано от am-am (преглед на промените)

Може ли да ми дадете линк за : gameplay на fifa 2010 за XBOX , а не XBOX 360

Абе аз се чудя, чудя каква е разликата между геймплейовете, че пък чак и на различни конзоли...

Здравеите.Бих искала да попитам как по точно се иползва програмата PROXY.Във Гърция съм немога да ползвам ###### и така нататака доста полезни сайтове.Ако някои знае нещо моля да ми помогне.

Видео карта с която поне да ми върви деад спаци 1 и 2 с 100 фпс?

Отдавна не се бях разписвал в тази тема, но не издържах...И, както си избирах шосеен велосипед-бегач от висок клас, прочетох " деад спици ", и направо се ококорих...Не знаех, че скоростта се измерва сЪС 100 фпс...

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Значи когато съм с Wireless не ми отваря няколко сайта , а те си работят но не знам защо не ги отваря и преди когато пробвах пак не ми ги отваряше ...От какво може да е това :)

Мне е е голям бисер...като го прочетиох янколко пъти бавно схванах за какво иде реч-сайтовете попринцип си работят,но неговият компютър не ги отваря.

А ето един от коша със светущо заглавие на темата ''help'':

imam nujda ot help. iztrih si skype no v appdataskype mi ostanaha failove. kak da gi dekodiram i pro4eta za6toto imam tam info koeto mnogo mi e nujno?

molia za pomo6t i na e mail [email protected]

BLAGODARYA

Как да ги ДЕКОДИРАШ???

Пак се изказваш неподготвен човек! Декодират се (decode) защото файлове са кодирани (encode). Факт. И се пише "по принцип".

очигледно не е от това защото пробвах от друг компютър...

...

По фейсбука 1 приятел ми писа тук ли си брат а у на мтел ли си т.е на сметка и аз му писах несъм чоек и тва беше и в следващият миг писаха на скайпа на сестра ми който беше включен "тук ли си на мтел ли си (от моят скайп) и ние писахме кой си" и спря да пише и са блокира нейната поща и очигледно и ще и са блокира и скайпа.. а на оня дето отговорих.... сега не мога да влезна във фейсбука.. очигледно чакат да им са отговори и да получат данни... :angry:

Очигледно някой е спал в час Публикувано изображение

Редактирано от mmk1980 (преглед на промените)

Ужас, тази неграмотност се вихри с пълна сила. Тези "менове" като си говорят, дали се разбират един друг?

дам точно така, като например кфи сайтове мен, дай нещо :)

абе ясно ма в тоя хит.бг неможе човек да обнови инормацята, напрао нов сайт....

ако знаеш нещо за моя интерес ще се радвам да ги споделиш :О

приятел, Българския не се пише, да си чувал за свилове на говорене... :)

явно не, има и стилове на писане ;-)

:wors:

Е не, не мога. Отивам да си скъсам дипломата за средно образование.

Редактирано от mmk1980 (преглед на промените)

Компютърът не ще да запали!

да го даде на мене, малко съчки и тъй ще заработи, чак пушек ще се вдигне Публикувано изображение

молави кажете най добриа саит за правене на на саит но и дизайна да си го избирам благодаря предварително

Публикувано изображение

да го даде на мене, малко съчки и тъй ще заработи, чак пушек ще се вдигне Публикувано изображение

http-~~-//vbox7.com/play:de24000c

Редактирано от Даниел Стоянов (преглед на промените)

Мани-мани. Днеска явно са се наговорили ... :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...

мола помогнете имам много голям проблем докараха ми компутар от чожбина и е на испански и нищо нему разбирам молажи кажете от каде да си истегла българско меню за Windows service pack 3 home edithion намерих в форума няколко теми истеглих няколко български менюта но ми казва,че Windows-са трябва да ми е с англиско меню мола помогнете мерси предварително

Мъка, мъкааа с това писане...

Публикувано изображение

Излиза, че имаш сериозно участие в работата, внимавай - подсъдно е, дамата е малолетна!Публикувано изображение

Това показва, че трябва да се пооправят някой неща във форума, за да не стават такива смешни истории ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.