Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Това показва, че трябва да се пооправят някой неща във форума, за да не стават такива смешни истории ...

аз пък не мисля, че трябва да се поправят... тъкмо да има смешни истории ;)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ей пич ... телефона ти е вързан преди сплитера и шум чудаш сигурно по него - сплитера е за това да се ползва е не да връзваш на кръс

Аз съм християнка и мисля че няма предишни животи и това че мисллиш че има не означава че си будист . Християнтвото е твоята религия . Защото Христос умря на кръста за нашите грехове и този който вярва ще има вечен живот .

Ако някой се интересува мога да му кажа ощте в подробности по скупе!!! :blink:

Туй " скупе " - то е много зло животно ... май :rolleyes: !

Неее, той е Истината, и Живота, и Въздуха, и Водата, и всичко станало... скупето де :cool:

Тема:

Интернета прекъсва от 2 до 7 секунди и сървърите се празнят

Цитат:

...че интернета прекъсва за по 2 до 7/8 секунди.Всеки път е различно.Вмомента плащам доста пари за интернет и не мисля да плащам още повече...

Инсталирах играта,минах няколко нива и изведнъж започнаха да стават проблеми..играя и изведнъж чувам че няма звук ,и като излязох от играта компютъра заби напълно.Като го рестартирах и пак пуснах играта ,пак на същото ниво играта просто забива ,и дори започна да се изключва сама.От какво може да е това?

Как ли звучи това " чувам че няма звук " :top secret2: !

значи днес си пуснах компа и влизам в интернет браузера и немога да отворя гоогле на линдолс хп профешанал сам използвам като бралзер Гоогле хром Моля помогнете ...

Към сектите се отнасям единствено с надсмешка.

Забележете, човекът е НАД тях (шегата настрана, но съвпадението ми хареса).

Ади ба дайте някой сайт за праини на кинти, все бозиЧки давате..

Моля ви се .. дайте му сайтове за кинти. :)

Търся програма за професионален Ъеб дизайн... не такива като Web Page Maker или пък WebSite X

Видях някакви урози по-уеб дизайн с програмата CSS къде мога да я намерия, от къде мога да си я иистеглия... ?!?

Програмата CSS... Това от кога съществува брей!?!?!:biggrin:УМ!:biggrin:Гений! Ъеб дизай.Урози намерия ...

Писнало му от бозички на човека, бе, я да му дадем C$$ и на него, да си напра`и кинти...

Не знам какво става , но компа много насича , с безплатен интернет съм с Tp-link 54 mbsS !

Така и не можах да разбера, какво общо има безплатния интернет със засичането на компа ...

Според вас има ли смисъл още да констатираме тази тема,след като както е казал колегата,пича незнае какво иска.. аз също го опътих на някъде,ами не..

Нека да обясни пак какво му трябва и все пак кое как го мисли.

Как се "констатира" тема ?... :clap:

Ами като някой те "Опъти" към въпросната тема, "ами не" на пича.

• 2 седмици по-късно...

Много ви се иска на всички да съм кръгла нула.Лицата, които споменаваш, нямаха смелостта да дойдат да ми кажат в очите, дори и накуп, поне да имат някакъв шанс, какъв им е проблемът с мен.Окяфявиха гащите и се скатаха.Такива плужеци са измет, жалки страхливци, никак не ми ги споменавай, и до края на живота си сигурно ще клечат в някоя жалка дупка.

Май трябва и Wall of Shame ?

По-скоро Wall of pride, ама ще има само едно име там :P

Имам един проблем. Кът игря една игра (няма значение коя) изведний ми ресва пц-то незнам от какво и моля за помощт. ока знаете от как восе дълйи моля ми отговорете щесъм ви благодарен

Този е учил писанията на Кирил Методи и брат му...

Този е учил писанията на Кирил Методи и брат му...

Този е учил римска история ! изведний ще е някои римски пълководец.

Както Луций или Флавий Аеций ! Също като моя фаворит от сайтовете за ф1 "квалификаций"

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Този е учил римска история ! изведний ще е някои римски пълководец.

Както Луций или Флавий Аеций ! Също като моя фаворит от сайтовете за ф1 "квалификаций"

Е, стига бе, не си чувал за него?! Говорим за Гай Формилий Квалификаций! Римски политик, поет, философ, известен със страстта си по надбягванията с колесници!

А Изведний е божество от римския пантеон - повелителят на изгорелите кондензатори!

Здравейте.Инсталирах си 7-ца ултимейт и много често издава някакви звуци - нещо като бълбукане.Предполагам че товаса някакви съобщения.Как да изключа или намаля тези звуци ?

:jumping11:

;)

Това ми звучи като сериозен проблем в хардуеъра на устройството Главен Мозък, или в софтуеъра на у-вото Уши. Веднага да се прати на преглед при доктор Иваноффф :)

Редактирано от mmk1980 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.